Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar bugunki menün

Sabah 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin salatalık yeşil cay

Ara : ananas :)

Öglen corba salata 1 dilim ekmek ( belki )

İkindi 2 kayısı 4 fındık yada badem :)

Akşam brokoli haşlıyıp yogurtla yicem

Nasıl sizce ?

Benim de 2 hapim kaldi, o yuzden tartida sabitim sanirim..

hamile değilim doğum yaptım bebeğimi emziriyorum

acapellasaoll
sen benim arkadaşım olannn acapella mısınn yoksammm:26::26::26:

Ogle yemegim:

Etli patates yemegi
Ayran
Bulgur pilavi
2-3 lokma ekmek

Aksam:
Tarhana corbasi
Biraz ekmek

Bugun kacamak yapmicam kararliyim. Hedefim 28 nisan'da tartida 58 rakamini gormek :)

Sende hosgeldin betul evet birbirimize motive edelim kurtulalim b yaglardan
uzme kendini nesli odemdir bazende tarti yamkluk yapabiliyor reglin gecsin topalarsin
inşallah canım.. Hem tartılmadan duramıyorum, hemde moralim bozuluyor..
Ecrincim.. Hayatımda aldığım kullandığım en faydalı şey.. Kendime yaptığım en güzel iyilikte diyebilirim..
Benim balkonum açık, kapalı balkon sevmiyorum.. Ama özellikle kışın çamaşır kurutmak eziyetti..
Petekler, sandalye arkaları.. Koltuk sırtları.. Çamaşırlık hep ortada.. Balkonda kokusu kaçıyor, is kokusu oluyor diye kurutmuyorum.
Ben çamaşır makinesinden ayrı aldım, bağlantı da gerekmiyor, istediğin yerde tak fişi çalıştır.. Mutfağımda benim kurutmam,
normalde orada petek kapalı, kurutma çalıştığı zaman diğer odalardan daha sıcak oluyor.. Çamaşırlar kupkuru çıkıyor..
Çıkar katla kaldır yani.. Tek sorun hemen içini boşaltmazsan biraz buruşturuyor.. Yani kotları gömlekleri asla ütüsüz giyemezsin..
t-shirtleri belki.. nevresimleri de ütülemek ihtiyacı hissediyorsun bir süre sonra, eskiden jilet gibi asar ütülemezdim çoğu şeyi ama ütülü alışınca da güzel geliyor..
Havular kazaklar yumuşacık oluyor.. Hiç bir yumuşatıcının yapamadığı etki, o biçim.. Ben tavsiye ederim canım..
Ayrı almanı öneririm.. kurutmalı çamaşır makinelerinin hem iyi kurutmadığını duydum, hem de çok uzun sürdüğünü..
Ayrı alırsan acil kuruması gereken bi iki şeyi tek atıp ta kurutabilirsin..
Benim de 2 hapim kaldi, o yuzden tartida sabitim sanirim..
BU kadar erkenmi başlar şişlikler yaa.. önceden farketmiyordum hiç.. Pazar regl olcaz.. ohooo.. bu hafta fark olmaz herhalde..

BU kadar erkenmi başlar şişlikler yaa.. önceden farketmiyordum hiç.. Pazar regl olcaz.. ohooo.. bu hafta fark olmaz herhalde..

Bnmki direkt hormon hapi, duzensizlik icin kilo yapiyo mu hic bilmiyorum😭

ben saat 3 gibi 2 haşlanmış yumurtanın üstüne lor serpttim 1 yemek kaşığı yine zeytinyağ limon pul biber çayla beraber ekmeksiz yedim ve kapattım
regl olduğum zaman iştahım kapanıyor bu bakımdan bu haftayı çok güzel değerlendirip akşamları ağzıma lokma koymıcam süt ve kahveyle geçiştiricem
bu hafta 1 er cm incelmeliyim artık kiloya takılmıyorum amacım sıkılaşmak 27 beden kota giriyorum benim için mucıze :)

Selam kizlar uzun bi süre alisveris yaptik annemle simdi geldik eve :) Evden acele ciktigimiz icin kahvalti olarak 4 bisküvi yaninda yesil cay ictim 1 kupa. Aksam yemegimi McDonalds de saat 14:00'de yedim (1 McChicken menü) ve yatana kadar hicbir sey yemicem. Birazdan 30-60 dk. Bisiklet sürücem. Biliyorum bugün diyetin disina ciktim yarin tam gaz devam insAllah..
Hepinize iyi günler :)))

Süpeeerrr.. Tebrik ederim.. :)

Erken yemişsin.. bişey olmaz merak etme.. :)

Arkadaşlar sizden gerçekten rica ediyorum eğer diyet yapıyorsanız yapalım ama yedikten sonra ben bugün çok yedim veya ben bu hafta çok yedim
haftaya tam gaz ileri yapmayın gerçekten motivasyonu yüksek tutmaya çalışan arkadaşlar var ama bu tip şeyler kötü oluyor her hafta sonu sadece 1 gün ödül dedik bizim grup artık lay lay oldu isteyen istediğini yiyor sonra tamam daha yemicem yapıyor veya pazartesi tekrar diyor hafta sonu oluncada ben saldım haftaya çok sıkı olucak ve her hafta aynı konu dön başa devam lütfen yapamıcak laf kalabalığı yapmasın eğer bir motıvasyon sağlanıyorsada buna uyulsun ricaediyorum eminim bana katılan arkadaşlar vardır yada herkes halınden memnunsa ben verdim kilolarımı size başarılar dilerim ve buradan ayrılırım arkdaşlar.

Lütfen toparlanın artık bir sonraki hafta diye birşey kalmadı nisan yarılandı artık sirkelenin ....

canım haklısın aslında ama bukadarda umutsuz vaka değiliz bence.birtek bu hafta genel olarak dağıldık geçen haftalarda çok iyi kilolar verdik hep beraber. sen çok iradelisin sürekli tebrik ediyoruz seni ama kendi adıma konuşmam gerekirse ben çok iradeli değilim bazen kaçırabiliyorum ama buradakiler sayeseinde tekrardan toparlıyorum. ben buraya katılmadan önce cuma yarışmaları yapan gruba katılmıştım o yasak bu yasak ogün biraz kaçırdıysan ceza veriyorlar falan bana göre değil burayı keşfettim iyikide keşfettim. yani bilemiyorum derincim diğer arkadaşlar ne düşünüyor ama ben buradan çook memnunum. abarttığımız zaman birbirimize destek olup pes etmememizi sağlamak için bence paylaşım yapılmalı. ama sende gitme tamammı kız bize arada böyle.keşke sen kadar irademe hakim olabilseydim.

derin merhaba,
sana katılıyorum çünkü bu belli bir süre sonra kısır döngü oluyor.. hafta içi ver hafta sonu al
yo-yo etkisi yaratıyor insanda, ve ben şunada katılmıyorum
gün içinde istedigni yiiypte 5 ten sonra keisnlince naısl kilo veriliyor bilmiyorum..
ama çok haklısınn bi süre senle aa bak telafi eidliyormuş deniliip yemeye başlıyor insan ...

cumartesi tartılmaıdm kilomu bilmiyorum
ama abartmadım zaten sadece saatleirm şaştı
bugünki menümüde yazayım

sabah
2 dlm çavdar ekmegi(bimden ldım beyaz un çok katkılı bir daha almıycam)
peynir
zeytin domates-salatalık

öglen
tonbalıklı salata( bir faha yemem )

akşam 5 te
çilek
yogurt
ceviz

2.5 lt su

bugünkü menüm şöyleydi kızlar:
sabah: 2 yumurta 1 domates 1 salatalık kk peynir 10 adet yeşil zeytin
ara: 10 adet çilek
akşam: 5 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt

20 dk koşu bandına çıkabildim oğlum uyandı. akşam 100 ip atlayıp birturda merdiven inip çıkıcam bide mekik.

Kızlaaaar çok fena grip oldum sabah lapa yedim şimdi de çorba içicem zorla canım hiç bişi istemiyo geniz akıntısı için önerisi olan var mı

Aynı sorun bendede var canım artık ettafda çamaşır görmekdrn bıktım yaa çamaşur asmamak in yıkamayacam o derece ysni :))) eşimde alalıö fiyor seninkinin markası ne acaba )

Azminden dolayı tebrik ederiö seni canım valla süpersin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…