Merhaba, hoşgeldiniz. Benim de 1.77. Aslında boyumuzun avantajı var, kiloyu kaldırabiliriz, diğerlerinden şanslı sayılırız ama uzun boyda da kilo diğerlerine göre dezavantaj oluyor. İşte bunu avantaja çevirmek için uğraşmalıyız diye düşünüyorum. Ben de şu an 92'yim. Yeni hafta yeni bir başlangıç olsun bizim için :)
Başlarda menünüzü çok kısmayın yoksa ileride misal 10 kg verdiğinizde tıkanırsınız. Menünüzü yavaş yavaş azaltmanız gerek. Günde 2.5 litre suyu sakın bırakmayın. Susuz diyet olmaz, ne yaparsanız yapın yeterli su içmeden kilo veremezsiniz. Bilmiş bilmiş konuşuyorum yanlış anlamayın epeydir bu işin içindeyim onların tecrübesi var sadece. Vücudunuzu ve kendinizi iyi tanıyın, neyin yarayıp yaramadığını bilin. Bunlara dikkat ederseniz eminim bu yöntem işe yarayacaktır.
Merhabalar, hamile olduğunuzu okudum, bu dönemde kilo vermeye çalışmak çok yanlış değil mi? :26:
inşallah canım.. Hem tartılmadan duramıyorum, hemde moralim bozuluyor..Sende hosgeldin betul evet birbirimize motive edelim kurtulalim b yaglardan
uzme kendini nesli odemdir bazende tarti yamkluk yapabiliyor reglin gecsin topalarsin
Ecrincim.. Hayatımda aldığım kullandığım en faydalı şey.. Kendime yaptığım en güzel iyilikte diyebilirim..nesilcim merhaba naber nasılsın sana biley sorcam ya bu çamaşır kuurutucular nasıl oluyor bende almayı düşünüyorum araştırma içindeyim. hem çamaşır yıkayan hemde kurutan mı senin ki yoksa sadace kurutma mı?
BU kadar erkenmi başlar şişlikler yaa.. önceden farketmiyordum hiç.. Pazar regl olcaz.. ohooo.. bu hafta fark olmaz herhalde..Benim de 2 hapim kaldi, o yuzden tartida sabitim sanirim..
BU kadar erkenmi başlar şişlikler yaa.. önceden farketmiyordum hiç.. Pazar regl olcaz.. ohooo.. bu hafta fark olmaz herhalde..
Süpeeerrr.. Tebrik ederim.. :)ben saat 3 gibi 2 haşlanmış yumurtanın üstüne lor serpttim 1 yemek kaşığı yine zeytinyağ limon pul biber çayla beraber ekmeksiz yedim ve kapattım
regl olduğum zaman iştahım kapanıyor bu bakımdan bu haftayı çok güzel değerlendirip akşamları ağzıma lokma koymıcam süt ve kahveyle geçiştiricem
bu hafta 1 er cm incelmeliyim artık kiloya takılmıyorum amacım sıkılaşmak 27 beden kota giriyorum benim için mucıze :)
Erken yemişsin.. bişey olmaz merak etme.. :)Selam kizlar uzun bi süre alisveris yaptik annemle simdi geldik eve :) Evden acele ciktigimiz icin kahvalti olarak 4 bisküvi yaninda yesil cay ictim 1 kupa. Aksam yemegimi McDonalds de saat 14:00'de yedim (1 McChicken menü) ve yatana kadar hicbir sey yemicem. Birazdan 30-60 dk. Bisiklet sürücem. Biliyorum bugün diyetin disina ciktim yarin tam gaz devam insAllah..
Hepinize iyi günler :)))
Arkadaşlar sizden gerçekten rica ediyorum eğer diyet yapıyorsanız yapalım ama yedikten sonra ben bugün çok yedim veya ben bu hafta çok yedim
haftaya tam gaz ileri yapmayın gerçekten motivasyonu yüksek tutmaya çalışan arkadaşlar var ama bu tip şeyler kötü oluyor her hafta sonu sadece 1 gün ödül dedik bizim grup artık lay lay oldu isteyen istediğini yiyor sonra tamam daha yemicem yapıyor veya pazartesi tekrar diyor hafta sonu oluncada ben saldım haftaya çok sıkı olucak ve her hafta aynı konu dön başa devam lütfen yapamıcak laf kalabalığı yapmasın eğer bir motıvasyon sağlanıyorsada buna uyulsun ricaediyorum eminim bana katılan arkadaşlar vardır yada herkes halınden memnunsa ben verdim kilolarımı size başarılar dilerim ve buradan ayrılırım arkdaşlar.
Lütfen toparlanın artık bir sonraki hafta diye birşey kalmadı nisan yarılandı artık sirkelenin ....
Arkadaşlar sizden gerçekten rica ediyorum eğer diyet yapıyorsanız yapalım ama yedikten sonra ben bugün çok yedim veya ben bu hafta çok yedim
haftaya tam gaz ileri yapmayın gerçekten motivasyonu yüksek tutmaya çalışan arkadaşlar var ama bu tip şeyler kötü oluyor her hafta sonu sadece 1 gün ödül dedik bizim grup artık lay lay oldu isteyen istediğini yiyor sonra tamam daha yemicem yapıyor veya pazartesi tekrar diyor hafta sonu oluncada ben saldım haftaya çok sıkı olucak ve her hafta aynı konu dön başa devam lütfen yapamıcak laf kalabalığı yapmasın eğer bir motıvasyon sağlanıyorsada buna uyulsun ricaediyorum eminim bana katılan arkadaşlar vardır yada herkes halınden memnunsa ben verdim kilolarımı size başarılar dilerim ve buradan ayrılırım arkdaşlar.
Lütfen toparlanın artık bir sonraki hafta diye birşey kalmadı nisan yarılandı artık sirkelenin ....
inşallah canım.. Hem tartılmadan duramıyorum, hemde moralim bozuluyor..
Ecrincim.. Hayatımda aldığım kullandığım en faydalı şey.. Kendime yaptığım en güzel iyilikte diyebilirim..
Benim balkonum açık, kapalı balkon sevmiyorum.. Ama özellikle kışın çamaşır kurutmak eziyetti..
Petekler, sandalye arkaları.. Koltuk sırtları.. Çamaşırlık hep ortada.. Balkonda kokusu kaçıyor, is kokusu oluyor diye kurutmuyorum.
Ben çamaşır makinesinden ayrı aldım, bağlantı da gerekmiyor, istediğin yerde tak fişi çalıştır.. Mutfağımda benim kurutmam,
normalde orada petek kapalı, kurutma çalıştığı zaman diğer odalardan daha sıcak oluyor.. Çamaşırlar kupkuru çıkıyor..
Çıkar katla kaldır yani.. Tek sorun hemen içini boşaltmazsan biraz buruşturuyor.. Yani kotları gömlekleri asla ütüsüz giyemezsin..
t-shirtleri belki.. nevresimleri de ütülemek ihtiyacı hissediyorsun bir süre sonra, eskiden jilet gibi asar ütülemezdim çoğu şeyi ama ütülü alışınca da güzel geliyor..
Havular kazaklar yumuşacık oluyor.. Hiç bir yumuşatıcının yapamadığı etki, o biçim.. Ben tavsiye ederim canım..
Ayrı almanı öneririm.. kurutmalı çamaşır makinelerinin hem iyi kurutmadığını duydum, hem de çok uzun sürdüğünü..
Ayrı alırsan acil kuruması gereken bi iki şeyi tek atıp ta kurutabilirsin..
BU kadar erkenmi başlar şişlikler yaa.. önceden farketmiyordum hiç.. Pazar regl olcaz.. ohooo.. bu hafta fark olmaz herhalde..
ben saat 3 gibi 2 haşlanmış yumurtanın üstüne lor serpttim 1 yemek kaşığı yine zeytinyağ limon pul biber çayla beraber ekmeksiz yedim ve kapattım
regl olduğum zaman iştahım kapanıyor bu bakımdan bu haftayı çok güzel değerlendirip akşamları ağzıma lokma koymıcam süt ve kahveyle geçiştiricem
bu hafta 1 er cm incelmeliyim artık kiloya takılmıyorum amacım sıkılaşmak 27 beden kota giriyorum benim için mucıze :)
Merhaba, hoşgeldiniz. Benim de 1.77. Aslında boyumuzun avantajı var, kiloyu kaldırabiliriz, diğerlerinden şanslı sayılırız ama uzun boyda da kilo diğerlerine göre dezavantaj oluyor. İşte bunu avantaja çevirmek için uğraşmalıyız diye düşünüyorum. Ben de şu an 92'yim. Yeni hafta yeni bir başlangıç olsun bizim için :)
Başlarda menünüzü çok kısmayın yoksa ileride misal 10 kg verdiğinizde tıkanırsınız. Menünüzü yavaş yavaş azaltmanız gerek. Günde 2.5 litre suyu sakın bırakmayın. Susuz diyet olmaz, ne yaparsanız yapın yeterli su içmeden kilo veremezsiniz. Bilmiş bilmiş konuşuyorum yanlış anlamayın epeydir bu işin içindeyim onların tecrübesi var sadece. Vücudunuzu ve kendinizi iyi tanıyın, neyin yarayıp yaramadığını bilin. Bunlara dikkat ederseniz eminim bu yöntem işe yarayacaktır.
teşekkür ederim hiç bilmişlik olarak düşünmedim emin olun dün öğlen bulgur pilavıyla kabak yemeği yemiştim hiç sıkıntı yoktu bugün öğlen yoğurtlu makarna yedim çok acıktım şimdi bir bardak tarçınlı süt içtim midemin çığlıkları dindi biraz :) ben su içme özürlüyüm içemiyorum maalesef midem bulanıyor umrım hedefimize ulaşırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?