Gazaniz mubarek olsun bende 1.5 haftadir burdayim gercektenn insan burdan destek aliyor ve motive oluyor.
Merhaba hanımlar, bir çok diyet deneyiminden sonra burada buldum kendimş. Kilo vermem lazım! Haşimatoloyum
Başlangıç 73 kg, bugün ilk günümdü. Boy 1.60((
Beni de aranıza alın
kilomu eklemeye çalışıyorum ama liste bozuluyor neden anlamadım
günaydın canım ben kilo mu eklemiştim ama listede yokum liste yine karıştı galıba
Oyyy kuşum.. Mazeretin var ama senin.. Ayni yaz kendini bence? Abinle konusabildinmi diyet meselesini?
NeS
Anladım canım.. Geçmiş olsun.. Allah tez zamanda gönlüne göre versin..
Diyet konusunda abine danış istersen, diyetisyen demiştin..
Etkisi olup olmadığını en iyi abin bilir.. Düzenli regl oluyorsan bence sende bir soun yoktur, bazen bayanlarda prolaktin yükseliyor,
gebe kalmayı zorlaştırabilir. Kardeşim isveçte yaşıyor, ovülasyon hapı gibi bişey içmişti bir ara..
Burda veya orda öyle bişey varmı bilmiyorum ama yumurtlama döneminde gebe kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum..
Ben istemiyorum tatlım.. Çok seviyorum bebecikleri ama pek bana göre değil o işler..
Allah olanlara sağlıklı uzun ömürler versin..
Ecrin ve Poyrazı kastetmiştim.. Onlar da bebiş istiyor..
Semocum , inşallah rabbim bu güzel duygu yaşatır bebeğini kucağına alırsın... Canım , ben hamile kalmadan önce diyette yaptım kahvede içtim ...ama sigara içmiyorum)) yani bence onlar çok etken değil hatta ben polikistik over olduğum için zor gebe kalırsın dedi dr lar... Ama ben önce rabbimin izniyle sonra soğan suyu sayesinde hamile kaldım hemde öyle aylarca falan beklemedik çok şükür soğan suyunu içtim o ay deli gibi adet oldum sonra hamile kaldım )) yani bence diyetin ve kahvenin etkisi olmaz gibi ....Rabbim gönlüne göre verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?