son iki hafta yazıyor dimi hep listede?
Ctesi sabah 65 olan ben Pazar sabah 65.2 idim.. yatarken 67.2, sabah 66,7..
keşke biraz daha yeseymişim diye düşündüm.. yemediğimde sonuç değişmedi diye..
Hoşgeldin Betülcüm.. Umarım güzel vakit geçirmişsindir.. Birkaç güne kilon yerleşmeden toparlarsın, hiç dert etme.. :)
Kızlarnolmuş la burdaa ortalık 56 bişey anladıysamda arab olayım :d kim napcak listeye nolmışşşş vallah nizanımmm
Kızlar ya kafayı yicem 2 gündür doğru düzgün bişi yemiyorum ama kilom artıyoregl olucam ama ilk defa böyle oldu acaba grip ilacı içtiğim için midir? Gelip geçici midir acayip moralim bozuldu
Bende ayni durumdayim canimcim, bu hafta sabredelim bakalim.. Birakmadan dewam.. :)
NeS
Kız çok sinir bozucu dün sabah lapa yedim akşamda çorba o kadar ona rağmen fazla çıktım
Allah razi olsun canim, guzel ve samimi dileklerin icin
evet nesilim duzenli regl oluyorum, 28gun, hatta saati bile duzenli
prolaktin neymis onu bir arastirayim ben.
Kız çok sinir bozucu dün sabah lapa yedim akşamda çorba o kadar ona rağmen fazla çıktım
Prolaktin süt hormonu galiba, vücut kendini emzirme modunda algılıyor, otomatik koruma sistemi gibi..
Böyle biliyorum..
Bazı yiyecekler, özellikle dereotu yükseltiyor..
Bi karıştır bakalım tatlım.. Yüksekse 1-2 ay bi ilaç, hoop normale dönüyormuş..
Bence soğan suyunu da araştır.. Başka sayfalarda da çok rastlıyorum..
Kızlar ven kilomu yazmıştım yanlış alıntı yapılmış -600 şimdiki kilom 58,6
Kızlar ven kilomu yazmıştım yanlış alıntı yapılmış -600 şimdiki kilom 58,6
canım tekrardan liste yapıyoruz bugün en son paylaşım yapandan alıntılayıp tekrar kilonu gir. tucc kafana takma mümkünse kendini hafif hissedene kadar tartılma dikkat ettiğin halde fazla çıkıyosan kesinlikle ödemdir. pes etmeden diyete devam et.Kızlar ya kafayı yicem 2 gündür doğru düzgün bişi yemiyorum ama kilom artıyoregl olucam ama ilk defa böyle oldu acaba grip ilacı içtiğim için midir? Gelip geçici midir acayip moralim bozuldu
Ben de sabah yarım simit, peynir yedim, arada 1 elma. 4'te son yemeğimi yiyeceğim. Ama adetimin ilk günü, o yüzden mutlaka şişimdir. Cumartesiye kadar bi gelişme olur inşallah.
Kilo:73
Boy:1.60
Kan grubu: 0 negatif
Hedef: 65
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?