abooowww bunlar kapi$iyo valla
hadi bakem, iyi olan kazansin.
buyrun hanımlar hodri meydan biz ecrinle kapışıyoruz sizde ikiniz kapışınkapışmamı varrr
Kizlar 1 kilo almisim size katilali
Annemin bi lafi var kendin ettin kendin buldun diye iste bende o durumdayim su an
AMA BU HAFTA COK IDDALIYIM O 1 KILO GIDECEK ARKADAS!!! Cumartesiye kadar sizlere söz veriyorum kacamak macamak yok hergün en az 30 dk bisiklet sürülecek!!! Bugün kalktim hemen yesil cayimi ictim hemen ardindan kahvaltimi yaptim:
1 kara ekmek üstüne 1 dilim peynir ve 1 cay kasigi recel.
Ögle 1 havuc yedim.
Aksamada firinda pismis 1 parca tavuk ve cok cok cok az patates... :)
yulaf kepegi alıcam akşama , kkızlar dukan ekspres diye bir liste var çok iyi kilo verdiriyormuş yapayım dedm
ama kilo alma ihtmalim yüksek çünkü ben o listeden daha az yiyorumşuanda
buyrun hanımlar hodri meydan biz ecrinle kapışıyoruz sizde ikiniz kapışın
aferim dila böyle devvam et pes etme ve kaçamak yapma tamammı.yaşına yakışır bir kiloda olmalısın ha gayret canım
hadi bakalım hepimize bol şanslar iradeli olan kazansın gari :)))
buyrun hanımlar hodri meydan biz ecrinle kapışıyoruz sizde ikiniz kapışın
aferim dila böyle devvam et pes etme ve kaçamak yapma tamammı.yaşına yakışır bir kiloda olmalısın ha gayret canım
menümü yazayım
kahvaltı: 2 dlm çavdar ekmekgi,peynir,sal-dom, 3 zeytin
kahvaltılık salça
öglen: tavuk haşlama suyu ile brilikte yedim
cacıkk,
akşam
yogurt , greyfurt iki ceviz
canım bizim topicte biri yapmıştı ama kimdi hatırlayamadım.bence yapma sen dükanzede değilmiydin zaten canım
hadi kazaniz mubarek ola :-D
haha valla fena fikir degil, dur ben masuma kafa tutayim :-D
kiz masum, gel bizde senle kapi$akkkk :-D
Kizlar ben kv deyim o yuzden giremiyorum net.... Beni mazur gorun bu hafta yemegin ucu kacti acikcasi...pazar gunune kadar boyle gececek beni bu hafta idare edin....opuldunuz
yok cnm ben her bi diyeti denedim ama dukanı denemedim bir tek bir yol tutturdum gidiyorum
eksprese başlamak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama yulaf kepegini alıcam bi deniycme kabızlıgada yi geliyormuş benim
kan grubumada öneriyorlar hep
gel kız kapışmayan neee olsunnn davul olsunn
eneee herkes mönu paylasmis, bende paylasayim önce kendime nazar boncugu taktim ediyorum sizlerin huzurunda
sabah: 1 kivi (bagirsaklarim yerinde durmadi valla, sizede tavsiye ederim)
ara: 1 kivi + yesil cay
öglen: 2 haslanmis yimirta, 1dilim ekmek, 1dilim peynir
ara: elma
aksam: sotelenmis sebzeli tavuggg
oleyyy $ahane mönülerle, bu hafta karsinizda olacagim, MASUMMM kork benden
hee yanlış hatırladım ozaman canım. işe yarayacağını düşünüyosan bir dene ozaman.yulaf kepeği almak bende istiyorum bulabilirsem.
Haaa bu arada biberiye cayini aldim kizlar ama günde ne kadar icilirse iyi ve ne zaman? Bilen veya uygulayan varsa cevap versin bana lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?