Gunduz yazamadim kusura bakma baby, sanirim sen sabah okursun..hahaha sen kilo vermede etkili olur diyosan dogrudur :)))
eneee o nasil oluyor, anlat anlat
.
bilyorum arkadaşım benim kızdığım bugün yeni yapılan listeye kilomu tekrardan yazmama rağmen yine yanlış alıntılanmış şimdi yine adım yokmavli bugün tekrardan liste yaptık en baştan yanlış listeye alıntı yapılmış.tekrardan gir canım bu sefer doğru
Gunduz yazamadim kusura bakma baby, sanirim sen sabah okursun..
Mantik soyle; erkek spermler hizli ilerler cabuk ölür, kiz spermler daha yavas ilerler, daha uzun canli kalirlar.. Sen adetinin 1.gununu 1 sayip 13. ve 14. gunlerde denersen kiz bebis olur, yumurta dollenmeye hazir hale gelene kadar erkekler ölür, kiz döller.. 15-16 veya 17. gun denersen yumurta hazir oldugundan erkek ilerler ve doller..
Tecrubeyle sabit.. Cevremde de tarihini bilen ve hatirlayanlara bu mantikla yaptigim yorumlar hep dogru cikti.. Yabanci bi doktorun tezi ama ismini hatirlayamadim. Bizde boyle denemistik, tuttu.. :)NeS
Sabah
1 buyuk bardqk sicak su
3 ceviz
Ara 1 biberiye cayi 3 tatli kasigi bal
oglen
4 minik kadin budu kofte acicik ketcapla
1 kase corba
aksam menusu yok bende cunku isten 5bucukta cikiyorum 3.5litre su ictim bugun
1 saat spor yaptim ortalama 500 kalori kalori yaktim suan saunadayim 20 dkda burda takilip evime gider limonlu suyumu icerim :)
63u gorucem bu haftaaaa
hanımlar çok enteresan bişey oldu sabah tartıldım yine 93.6 ydım eşofmanları çıkartıp tartıldım 92.4 çıktım bundan sonra iç çamaşırlarımla tartılacağım güne güzel başladım 3 gündür yarım saat dans ediyorum gidecek inşallah kilolar :)
Canim cok az yemiyor musun? Bence aksama dogruda agzina bir sey atmanda fayda var.. Mesela yogurt, elma, kuru meyve gibi... Ben bu denli ksitigimda cok iyi veremedigimi frkettim
İnsallah canim, allah iyilerle karsilastirsin tum bekarlarimizi.. :)Merhaba kizlar
Iki saatlik yürüyüsümü yaptim, simdi geldimActim kendime bir soda, bir o kadar su ekledim, cilek ve greyfurt dilimleri ile süsledim, ohhhh misssss; gectim bilgisayara, yazdiklarinizi okuyorum
Ve bu arada agzim sevincten dörtköse olmus durumda; su aksam vakti tartida 80.00 gösteriyorumAcaba regl dönemi yediklerim tutmadi mi diye düsünmeye basladim. Yani kesinlikle izmire gitmeden önceki 80.00 görünümüm yok, yani dogal olrak o kadar yemeye göbek kismi sis... Ama üc gün dikkatle bir haftada aldigim 2,5 kilo üstümden gitti elhamdulillah Kahvaltimi sadece hurma ile yapmamin bir etkisi oldumu bilemiyorum.. Umarim hepppp böyle gider
Hahahaha mantigini yesinler senin... Daha neler ögrenecegiz.. Ayy insallah en kisa zamanda bu bilgi beni de ilgilendirir
Kızlar bugün ayran detoksuna da başladım bakalm 2 günde değişen bişey olacak mı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
allah allah canım ya hepte seni bulmuş. sen yinede yaz aslında kimse isteyerek yapmıyor ama işte dalgınlık ve dikkatsizlik. eğer telden falan girip eklemen zor oluyorsa ben ekleyebilirimbilyorum arkadaşım benim kızdığım bugün yeni yapılan listeye kilomu tekrardan yazmama rağmen yine yanlış alıntılanmış şimdi yine adım yokbidaha yazmıycam nede olsa sürekli yanlış alıntılanıyo
Merhaba kizlar
Iki saatlik yürüyüsümü yaptim, simdi geldimActim kendime bir soda, bir o kadar su ekledim, cilek ve greyfurt dilimleri ile süsledim, ohhhh misssss; gectim bilgisayara, yazdiklarinizi okuyorum
Ve bu arada agzim sevincten dörtköse olmus durumda; su aksam vakti tartida 80.00 gösteriyorumAcaba regl dönemi yediklerim tutmadi mi diye düsünmeye basladim. Yani kesinlikle izmire gitmeden önceki 80.00 görünümüm yok, yani dogal olrak o kadar yemeye göbek kismi sis... Ama üc gün dikkatle bir haftada aldigim 2,5 kilo üstümden gitti elhamdulillah Kahvaltimi sadece hurma ile yapmamin bir etkisi oldumu bilemiyorum.. Umarim hepppp böyle gider
Hahahaha mantigini yesinler senin... Daha neler ögrenecegiz.. Ayy insallah en kisa zamanda bu bilgi beni de ilgilendirir
Canim cok az yemiyor musun? Bence aksama dogruda agzina bir sey atmanda fayda var.. Mesela yogurt, elma, kuru meyve gibi... Ben bu denli ksitigimda cok iyi veremedigimi frkettim:26:
Öncelikle hosgeldin. Esofmanla dans ediyorsun galibaBencede arkadasim, böyle devam edersen bu kilolar gider Allahin izniyle
Yurdum erkegi.. Benimkide oyle.. Basladi simdiden, iyisin boyle, daha ne kadar vericen filan demeye.. Bolgesel fazlaliklarda spor destegi sart. Netten arastirmadiysan bi bak derim.. Uzmantv vs.. Dogru hareketlerle ve duzenli yaptiginda kurtulursun gobecikten..
NeS
Gunduz yazamadim kusura bakma baby, sanirim sen sabah okursun..
Mantik soyle; erkek spermler hizli ilerler cabuk ölür, kiz spermler daha yavas ilerler, daha uzun canli kalirlar.. Sen adetinin 1.gununu 1 sayip 13. ve 14. gunlerde denersen kiz bebis olur, yumurta dollenmeye hazir hale gelene kadar erkekler ölür, kiz döller.. 15-16 veya 17. gun denersen yumurta hazir oldugundan erkek ilerler ve doller..
Tecrubeyle sabit.. Cevremde de tarihini bilen ve hatirlayanlara bu mantikla yaptigim yorumlar hep dogru cikti.. Yabanci bi doktorun tezi ama ismini hatirlayamadim. Bizde boyle denemistik, tuttu.. :)
NeS
Bu akşam güzel spor yaptım 65 dk tempolu yürüdüm 500 kalori 6 seviyede 6.36 km yazıyordu bantta 60 mekik 10 eliptik bşsiklet bı akşam komşuyu gördüm kız sen ne kadar zayıflamışsın falan dedi çok mutlu oldum teyzemde gördü beni daha verme hasta ılursun dedi :)) çok mıtlu oldum yaaa sporun çok faydası var kızlar insanı sıkılaştırıyorr)
Selamlarr gunaydinlarr
Bu sabah tartiya ciktigimda gercekten mutlu oldum. Tam 64.0 gosteriyordu ki coookkk uzun zamandir bunu gormemistim ac karna belki ama genede murlu etti ki bagirsaklarimda doluydu ve siskinlik hissim vardi buna ragmen :)
Sabah 1 buyuk bardak sicak ve limonlu su ictim sonra 1 fincan yesil cay
1 avuc kuru uzum 1 kuru incir2 ceviz 3 kuru kayisi bi posete koydum yanima aldim oglen yemegine kadar git gel atistirmalik..
Cok mutlu oldum ki :)))
herkeslere guclu irade bol zayiflama musmutlu gunler diliyorum..
Gunaydin kizlarr bikacgundur aktif olamiyorum daha sk yazmaya calisicam.dun oglen kapuska bi tabak ve bi kase yogurt bir dilim cavdar ekmek.aksam da 5 te yine kapuska yedim yogurtla sonra 5 km yurudum bir fincan biberiye.yesilcay ve dokuu cay icmistim sabaha -200 gr farkla uyandim:))
Bugun de ac karnina balli sirkeli su.1 dilim ekmek haslanmis yumurta domates salatalik koy biberi.yedim birazda nutelka birazdan fazla yani( bide dokuzlu cayy ictim yaninda bu ara suyu yine ihmal ediyorum ya ( ins cumartesiye 75.9 u gormek.istiyorumm
süper tatlım.. KOCAMAN Tebrikler..Selamlarr gunaydinlarr
Bu sabah tartiya ciktigimda gercekten mutlu oldum. Tam 64.0 gosteriyordu ki coookkk uzun zamandir bunu gormemistim ac karna belki ama genede murlu etti ki bagirsaklarimda doluydu ve siskinlik hissim vardi buna ragmen :)
Sabah 1 buyuk bardak sicak ve limonlu su ictim sonra 1 fincan yesil cay
1 avuc kuru uzum 1 kuru incir2 ceviz 3 kuru kayisi bi posete koydum yanima aldim oglen yemegine kadar git gel atistirmalik..
Cok mutlu oldum ki :)))
herkeslere guclu irade bol zayiflama musmutlu gunler diliyorum..
günaydın fıstığım.. bence perşembe cuma sporyapma sadece yemene dikkat et.. daha güzel bir sonuç görürsün.. arada kasları dinlendirmek gerek..Gunaydin kizlarr bikacgundur aktif olamiyorum daha sk yazmaya calisicam.dun oglen kapuska bi tabak ve bi kase yogurt bir dilim cavdar ekmek.aksam da 5 te yine kapuska yedim yogurtla sonra 5 km yurudum bir fincan biberiye.yesilcay ve dokuu cay icmistim sabaha -200 gr farkla uyandim:))
Bugun de ac karnina balli sirkeli su.1 dilim ekmek haslanmis yumurta domates salatalik koy biberi.yedim birazda nutelka birazdan fazla yani( bide dokuzlu cayy ictim yaninda bu ara suyu yine ihmal ediyorum ya ( ins cumartesiye 75.9 u gormek.istiyorumm
Gayet başarılı canımcım.. Tebrikler..Selam kızlar uzun bi aradan snra merhaba :) geçen hafta doğumgünümdü, sonra arkadaşımız doğum yaptı... Koşturduğumuz için burayla ilgilenemedim bi türlü... Bu sabah tartıldm ve az da olsa kilo vermişim yine :) kilo vermem ilk aya göre biraz azaldı tabi
7 Mart başlangıç kilom : 73,3
16 Nisan şuanki kilom : 67,9
Amin canım.. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin..vay canınaaaaaaaaaaaaneden snenle önce tanışmadımmm yaa kız istiyorum ben bir tane kızzz
ama artıkk, sıcak bamıyorummm isteyenlere verisn allah
Günaydın canım.. hurma tok tutuyormuş.. baya bi idare eder seni bence..Herkese günaydinlar,
Bu sabah 5 hurma, yanina da bitki cayi ictim. Birazdan disari cikmam gerekiyor, artik disarda ne yerim bilemiyorumAma pek istahim yok dermisim, sonrada gidip lopür lüpür yermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?