Merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum kabul ederseniz aranıza katılıp fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum
Tabikide özgeee :)) hoşgeldin :)
hoşbuldum :) .
benim boyun 1.75 kilom 77 vermem gereken tam 15 kilo var :) 1 haftadır sizler sayesinde akşam yemeğini bıraktım sporada yazıldım umarım yaza kadar kurtulabilirim bu kilodan :)
Hadi bakalımmm :))) allah kolaylık versin :)) listemiz var cumartesi günü tartılıp yaZıyoruz görmüssündür :) 1 hafta düzenli paylaşım yaparsan seni yeni kızlar listesini alıyrz 2 haftada bizim listeye dahil olabiliyosun yediklerini paylaş spor neler yapiyosun birbirimizi motive ediyoruz :))
fitness a kayıt oldum 20 dk bisiklet 20 dk eliptik 10 dk koşu bandı ve bir kaç karın hareketi şimdilik bu kadar. her sabah ılık limonlu su içiyorum. Akşamları biberiye çayı ( burada okuyup başladım ). Ben evliyim 7.5 aylık bebeğim var 3 ay önce doğum iznim bitti işe tekrar başladım. Vücuduma doğum kilolarım yapıştı sanki artık aynaya bakmak istemiyorum
Dün sordum tuvalete cikariyomus, cok iyi yag yakici bi caymis ve sindirimi kolaylastiriyomus.. İnsAllah faydasini görürüm :) Haaaa bu arada 60,9 olmusum dün yatakta karnim gurrr gurrrr ötüyoduuuu
yulaf kepegginden ekmek yapmıştım onu yedimm artık hep yapıcam yulaf kepegi
Semosuum biberiye cok guzel yag yaktiriyor ben cok seviyorum sen de basla bak hemen faydasini gorursun bi kiz 10 gun ust uste icmis sabah aksam iki fincan 3 kilo vermiss
Merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum kabul ederseniz aranıza katılıp fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum
Kızlar ? Cumartesi evde olmayacagım gittigim yerdede tartı varmı bilmiyorum kilo bildirimi nasıl yapacagım??
özge hoşgeldinnnnn
semoş burdamısın sana bişiysorucam:26::26:
hm ilginc bende mi alsam denesem biberiye yi, sen bizi bilgilendir canim olarmi? tabi 1hafta kullan once :)))
yulaf senin kan grubuna iyimi canim baktinmi?
abowww ne diyon fzabcim, sahimi diyon. dila da oyle dedi simdi, beni suan sardi bir merak duygusu.
nette hemennn arastiriyorum ben bu olayï
hosgeldin ozge, tabiki kabulumuzsun buyur gel
o zamantttt, cuma gunu bildirim yaparsin seker parem
he gulum, buyur sor
tatlişkom.. yorumları forumları tarasana işin müsaitse..hm ilginc bende mi alsam denesem biberiye yi, sen bizi bilgilendir canim olarmi? tabi 1hafta kullan once :)))
abowww ne diyon fzabcim, sahimi diyon. dila da oyle dedi simdi, beni suan sardi bir merak duygusu.
Hoşgeldin Özgecim..hoşbuldum arkadaşlar çok teşekkür ederim.
hm ilginc bende mi alsam denesem biberiye yi, sen bizi bilgilendir canim olarmi? tabi 1hafta kullan once :)))
he gulum, buyur sor
he gulum, buyur sor
merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum kabul ederseniz aranıza katılıp fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum
CUMA PAYLAŞIRSIN ANTEPLİM SENDEkızlar ? Cumartesi evde olmayacagım gittigim yerdede tartı varmı bilmiyorum kilo bildirimi nasıl yapacagım??
Tünaydın diyeyim bari herkese.... Kızlar bugün canım hiç bişey istemedi bende biraz meyve yedim bi kaçtanede ceviz şuan düşünüyorum akşama ne yesem diye a ma karar veremedim.yayla çorbası var evde belki çorba içerim.
Eevet özgecim sonunda geldin Sen bizi takip ediyorsun bende seni Hatta geçenlerde özge dışarıdan izleyip durma aramıza gel falan yazmıştım sonra vazgeçtim sildim.valla çoğumuzdan daha çok aktif görüyodum seni.iyi yaptın hoşgeldin aramıza umarım en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
CUMA PAYLAŞIRSIN ANTEPLİM SENDE
ben ilk menümü yazayım o zaman size
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 fincan yeşil çay - 1 fincan kayısılı form çay
ara küçük 1 kase ananas
öğle kapuska (maalesef biraz fazla pirinçli olmuş )
ara 1 salatalık
öğleden sonra 1 fincan yeşil çay 1 fincan kayısılı çay 1fincan türk kahvesi
akşamda 1 fincan biberiye çayı içip günü kapatmayı düşünüyorum.
Ben haftada 4 gün spora gidiyorum ama yeterlimi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?