günaydınnnnn çok cnm sıkkın dün eve gititm herşşey gzüleken birden ekmek krizie giridim
vee ne kadar ekmek yeidm bilmiyorum boş boş yedim
ama resmen krizdi sebebi isedügün arasınd abeyaz ekmege bulşmak((
dün yulaf kepegia ldımda bir süre ekmeleirmi onunla yapıcam artık:)
öglend etavuk yogurt yiycme akşamda yumurta
Gunduz yazamadim kusura bakma baby, sanirim sen sabah okursun..
Mantik soyle; erkek spermler hizli ilerler cabuk ölür, kiz spermler daha yavas ilerler, daha uzun canli kalirlar.. Sen adetinin 1.gununu 1 sayip 13. ve 14. gunlerde denersen kiz bebis olur, yumurta dollenmeye hazir hale gelene kadar erkekler ölür, kiz döller.. 15-16 veya 17. gun denersen yumurta hazir oldugundan erkek ilerler ve doller..
Tecrubeyle sabit.. Cevremde de tarihini bilen ve hatirlayanlara bu mantikla yaptigim yorumlar hep dogru cikti.. Yabanci bi doktorun tezi ama ismini hatirlayamadim. Bizde boyle denemistik, tuttu.. :)
NeS
oluyor öyle anlar, takmaYoluna devam, menun de güzelms bu arada
Cok mutlu odlum seni adina.. darisi daha nice gormedigin kilolara :
Süpersin ecrinSpor gercekten verdigimiz kilolardan daha cok bizi zayif gösteriyor. Yani benim sporlu 80 le sporsuz 80nim arasinda cok fark var Simdi yine basladim iki günde bir 2 saat yürüyüs ve hareket. Hergün olmayabiliyor, ama cinli birinden duymustum, süreyi uzun tutmak önemli diye.. Yani iki günde bir 2 saat, daha iyi demisti... Ama herbiri farkli bir sey diyor, biz de neye inanacagimizi sasirdik :44: Demem o ki, hergün yapamiyorsam süreyi uzun tutarak bu vucudu forma sokacagim insallah
günaydınnnnn çok cnm sıkkın dün eve gititm herşşey gzüleken birden ekmek krizie giridim
vee ne kadar ekmek yeidm bilmiyorum boş boş yedim
ama resmen krizdi sebebi isedügün arasınd abeyaz ekmege bulşmak((
dün yulaf kepegia ldımda bir süre ekmeleirmi onunla yapıcam artık:)
öglend etavuk yogurt yiycme akşamda yumurta
Günaydın Fıstıklar..
Yine yoğun bir gün olacak benim için.. Ama aralarda laf atarım yine..
Sabah evde kahvaltı yaptım..
2-3 dilim kızarmış ekmek - beyazpeynir ve biraz da bal yedim..
Yanımda elma kivi ve zeytinyağlı pırasam var.
Bunlarla idare etcem inşallah tüm gün..:103:
Öpüom hepinizi...
masum, o aynisi banada oldu canim((
esimle markete gittik, taze kesilmis ekmek aldik, ben kasada actim yedim 1dilim. cok lezzetliydi, yada ben cok actim.
sonra evdede 2dilim yedim. Ama cok sukur kilo almamisim
valla bianda banada olanlar oldu çocuklar pizza yediler allahtan pizza sevmiyorum, krnarlırını yemeye başladım bir baktım ekmek sepetindeyim ama frenlesem kötü olcakd iye eyedim.akşam yulaf kepeginden ekmek yapmıştım sabah onun yarısnı yedimpeynri filan
öglenede tavuk yiycem yogurttla birlikte çıkmadan ya bir yumurta bri bardak süt yada sütlü kahve içeirm sadece
Canlarrrr hepinize günaydinnn :))
Benim bi sorum olacak.. Hem yesil cay hemde biberiye cayini sabah ac karinla icmek istiyorum ama nasil yapicam? Bi yudum ondan bi yudumda otekinden mi iceyimyada ikisini karistirayim mi? Zararli midir acaba?
HERKESE GÜNAYDIN, NASILSINIZ SEXY LADY'LERIM
eneemmmm vay beee, cokkkk ilginc bi sey bu nesilama anlattigina göre gayette mantikli geldi bana
nesilim senin 1tane mi bebe var?
iyi hadi bakem hayirli calismalar sana koca bebem :-D
arada kac kac gel buraya emi, ösletme kendini
ben bugun ekmek yememegi planliyorum canim, en güzeli böyle dengelemek.
bende isten ciktim, ac ac, eve ugramadan markete gittim ondan oldu...
neyse bugun dengelerim insallah, sende ekmege tövbe et bugun
gunaydin dilacim, valla bir fikrim yok ama. Bence ikisini beraber icme, önce birini ic, yarim saat 1 saat sonrada digerini ic.
Bitki cayi deyip gecme.
Tamam semo cok sagol bide bisey misey olur bana zayiflama ugruna gitmeyeyim simdi
Çok merci baby... Tanınmış bir su firmasının etiketlerini yeniliyoruz.. Yarın sunum var..
Bu iş toparlansa biriken diğer işlere başlayabilecem inşallah.. Gece öyle bi yorgun uyudumki, sanki taş taşımışım bütün gün..
Benim bi tane kuşum.. 10 yaşı bitti.. Allah hepimizinkilere sağlıklı uzun güzel ömürler versin..
İsteyen herkese de hayırlısını versin.
Aralarda bakarım yine.. Öpüom hepinizi...
:13:
aman dur Allah korusun dilacim, sen yine dikkatli davran ayri ayri ic
biberiye cayi yagmi yaktiriyor, metabolizmayi mi calistiriyor?
Allah yardimcin olsun canim, Allah güc kuvvet versin
masallah, 10 yasinda, nerdeyse boyun kadar desene Allah bagislasin
tamam aralarda bak bizebizde seni öpüyok
Kiz Fzab, nerelerdesinCanim ya, senin boyun gitmiyor aklimdan. 1.75 tin demi... e sen zaten zayifsin benim icin Tabiki rabbim gönlüne göre versin
günaydın fıstığım.. bence perşembe cuma sporyapma sadece yemene dikkat et.. daha güzel bir sonuç görürsün.. arada kasları dinlendirmek gerek..
Gayet başarılı canımcım.. Tebrikler..
Amin canım.. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin..
ben bugun ekmek yememegi planliyorum canim, en güzeli böyle dengelemek.
bende isten ciktim, ac ac, eve ugramadan markete gittim ondan oldu...
neyse bugun dengelerim insallah, sende ekmege tövbe et bugun
gunaydin dilacim, valla bir fikrim yok ama. Bence ikisini beraber icme, önce birini ic, yarim saat 1 saat sonrada digerini ic.
Bitki cayi deyip gecme.
Canlarrrr hepinize günaydinnn :))
Benim bi sorum olacak.. Hem yesil cay hemde biberiye cayini sabah ac karinla icmek istiyorum ama nasil yapicam? Bi yudum ondan bi yudumda otekinden mi iceyimyada ikisini karistirayim mi? Zararli midir acaba?
aman dur Allah korusun dilacim, sen yine dikkatli davran ayri ayri ic
biberiye cayi yagmi yaktiriyor, metabolizmayi mi calistiriyor?
Allah yardimcin olsun canim, Allah güc kuvvet versin
masallah, 10 yasinda, nerdeyse boyun kadar desene Allah bagislasin
tamam aralarda bak bizebizde seni öpüyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?