Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydınnnnn çok cnm sıkkın dün eve gititm herşşey gzüleken birden ekmek krizie giridim
vee ne kadar ekmek yeidm bilmiyorum boş boş yedim
ama resmen krizdi sebebi isedügün arasınd abeyaz ekmege bulşmak((

dün yulaf kepegia ldımda bir süre ekmeleirmi onunla yapıcam artık:)
öglend etavuk yogurt yiycme akşamda yumurta

oluyor öyle anlar, takma Yoluna devam, menun de güzelms bu arada

HERKESE GÜNAYDIN, NASILSINIZ SEXY LADY'LERIM

Dün iyidim fena degildim ben masallah, sadece masum gibi ekmege yok diyemedim ve 2-3 dilim yedim aksam yemeginde.
Ama kilo almamisim bugun, ona cok sevindim. Bugun tam gaz devammmm

eneemmmm vay beee, cokkkk ilginc bi sey bu nesil ama anlattigina göre gayette mantikli geldi bana
nesilim senin 1tane mi bebe var?

günaydın cnaım bencede spor çok fark ediyor bana hiç 64 durmuyorsun diyorlar mesela geçen haftaya göre +900 bu hafta ama bugünde arkdaşlarım beni zayıf gördüm bölgesel ölçüm yapmam lazım daralmışım bakalım ne kadar inş. yazdığım kağıdı bulurum karşılaştırma yapabilirim :) ama gerçekten insanlar farkediyor tartı çok farketmese de gözle görülür fark var :) sporu bırakmamak lazım

günaydın kızlar

sabah 2 dilim ekmek peynir 6 zeytin domates salatalık biber yedim .

10 gibi türk kahvesi içtim ve bu saate kadar 1 litre su içtim

masum, o aynisi banada oldu canim ((
esimle markete gittik, taze kesilmis ekmek aldik, ben kasada actim yedim 1dilim. cok lezzetliydi, yada ben cok actim.
sonra evdede 2dilim yedim. Ama cok sukur kilo almamisim

iyi hadi bakem hayirli calismalar sana koca bebem :-D
arada kac kac gel buraya emi, ösletme kendini

masum, o aynisi banada oldu canim ((
esimle markete gittik, taze kesilmis ekmek aldik, ben kasada actim yedim 1dilim. cok lezzetliydi, yada ben cok actim.
sonra evdede 2dilim yedim. Ama cok sukur kilo almamisim

valla bianda banada olanlar oldu çocuklar pizza yediler allahtan pizza sevmiyorum, krnarlırını yemeye başladım bir baktım ekmek sepetindeyim ama frenlesem kötü olcakd iye eyedim.akşam yulaf kepeginden ekmek yapmıştım sabah onun yarısnı yedim peynri filan
öglenede tavuk yiycem yogurttla birlikte çıkmadan ya bir yumurta bri bardak süt yada sütlü kahve içeirm sadece

Canlarrrr hepinize günaydinnn :))
Benim bi sorum olacak.. Hem yesil cay hemde biberiye cayini sabah ac karinla icmek istiyorum ama nasil yapicam? Bi yudum ondan bi yudumda otekinden mi iceyim yada ikisini karistirayim mi? Zararli midir acaba?

ben bugun ekmek yememegi planliyorum canim, en güzeli böyle dengelemek.
bende isten ciktim, ac ac, eve ugramadan markete gittim ondan oldu...
neyse bugun dengelerim insallah, sende ekmege tövbe et bugun

Benim bi sorum olacak.. Hem yesil cay hemde biberiye cayini sabah ac karinla icmek istiyorum ama nasil yapicam? Bi yudum ondan bi yudumda otekinden mi iceyim yada ikisini karistirayim mi? Zararli midir acaba?

gunaydin dilacim, valla bir fikrim yok ama. Bence ikisini beraber icme, önce birini ic, yarim saat 1 saat sonrada digerini ic.
Bitki cayi deyip gecme.

HERKESE GÜNAYDIN, NASILSINIZ SEXY LADY'LERIM
eneemmmm vay beee, cokkkk ilginc bi sey bu nesil ama anlattigina göre gayette mantikli geldi bana
nesilim senin 1tane mi bebe var?

iyi hadi bakem hayirli calismalar sana koca bebem :-D
arada kac kac gel buraya emi, ösletme kendini

Çok merci baby... Tanınmış bir su firmasının etiketlerini yeniliyoruz.. Yarın sunum var..
Bu iş toparlansa biriken diğer işlere başlayabilecem inşallah.. Gece öyle bi yorgun uyudumki, sanki taş taşımışım bütün gün..

Benim bi tane kuşum.. 10 yaşı bitti.. Allah hepimizinkilere sağlıklı uzun güzel ömürler versin..
İsteyen herkese de hayırlısını versin.

Aralarda bakarım yine.. Öpüom hepinizi...
:13:

Tamam semo cok sagol bide bisey misey olur bana zayiflama ugruna gitmeyeyim simdi

Tamam semo cok sagol bide bisey misey olur bana zayiflama ugruna gitmeyeyim simdi

aman dur Allah korusun dilacim, sen yine dikkatli davran ayri ayri ic
biberiye cayi yagmi yaktiriyor, metabolizmayi mi calistiriyor?

Allah yardimcin olsun canim, Allah güc kuvvet versin
masallah, 10 yasinda, nerdeyse boyun kadar desene Allah bagislasin
tamam aralarda bak bize bizde seni öpüyok

Dün sordum tuvalete cikariyomus, cok iyi yag yakici bi caymis ve sindirimi kolaylastiriyomus.. İnsAllah faydasini görürüm :) Haaaa bu arada 60,9 olmusum dün yatakta karnim gurrr gurrrr ötüyoduuuu

Kiz Fzab, nerelerdesin Canim ya, senin boyun gitmiyor aklimdan. 1.75 tin demi... e sen zaten zayifsin benim icin Tabiki rabbim gönlüne göre versin

Amin canm hepimizin inss.evet canm boy uzunda ben 67 li halime bile tahammul edemiyodum spora baslamistim sonra kgi 80lerle hasir nesir olduk:) hadii sende bir anca kirda su 80'i gel aramizaa

tesekurrler kusum zaten benm herif bi gun evde bigun calisiyo o evdeyken iyi.yuruyorumda o yokken max 30 dk zilli saziye durmuyo yine de bi denicem senin dedgniii bende biun kosu bandina cikmasam esim hemen diyorki al iste gordunmu ben sana diyodum bu askilik olcak falan sinir ediyo beni

yulaf kepegginden ekmek yapmıştım onu yedimm artık hep yapıcam yulaf kepegi

Gunaydin tatlim bende biberiye ve yesilcay iciyorum ama hic ard arda icmedim okadar da arastrdim su.biberiyeyi rezene anasonla demlendgni gordum de yesilcayla hic gormedim biberiyeyi.yemeklerden hemen sonra ic ama iki fincani gecmesin yesilcayi da ac karnina ic oda zaten max 3 bardak ben gunde 3-4 bitki cayi iciyorum o da en en fazlaa sonra idrarla birlikte giden siviyla minerallerimizden de olmayalim

Semosuum biberiye cok guzel yag yaktiriyor ben cok seviyorum sen de basla bak hemen faydasini gorursun bi kiz 10 gun ust uste icmis sabah aksam iki fincan 3 kilo vermiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…