kapuska ve yumurta beyazı dışında yemek yok aslında eğer kapuskanın miktarı normaLse güzel ama onuda çok az yediysen bnce çok az canım sabah kahvaltının yanına birkaç bişey ekleyebilirsin yada akşam hafif bişeyler.4 gün sporda çok yeterli tebrikler
ben maalesef yiyerek zayıflayanlardan olamadım hiç. Aç kaldıkça verebiliyorum ancak kilolarımı biraz kuruyemiş ekleyeyim o zaman :) hedefimiz aynı ama aramızda 7 kilo fark var inşallah senin kilona inerim biran önce :26:
yulaf kepegginden ekmek yapmıştım onu yedimm artık hep yapıcam yulaf kepegi
aslında canım bende öyleyim günde 1 öğün yiyip aç kalırsam çok güzel kilo veriyorum ama benimde bebeğim var 1 yaşında emziriyorum ve çok hareketli bütün gün peşinde çok zorlamıyorum kendimi oyuzden 2 öğün yiyorum şimdilik.inersin inş boyun çok güzel ama senin maşallah.
tatlişkom.. yorumları forumları tarasana işin müsaitse..
bende düşünüyorum ama haftasonu gidemedim aktara.. bide yeni aldığım bişey vardı, ona takıliim diye..
sek biberiyemi - yoksa anason rezene biberiyemi?
hangisi nasıl nekadar daha iyi gelir acaba?
Hoşgeldin Özgecim..
dukan ekspres diye bir diyet var 7 gün sürüyor herkes çok iyi kilo vermiş biliyormusun
ben onu yapayım diyorum ama 3. günden sonra günde 2 porisyon meyve ekleniyor sonra ekmek ve makarna ekleniyor
ama tereddüt ettm ben onları yemiyorum kilo almayım sonra:26::26::26:meyveyi günde 1 porsyon oda ya greyfurt ya ekşi elma ada hiç yemiyorum
Tabi cano haftaya carsamba günü yazarim sonuclari :)
ben ilk menümü yazayım o zaman size
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 fincan yeşil çay - 1 fincan kayısılı form çay
ara küçük 1 kase ananas
öğle kapuska (maalesef biraz fazla pirinçli olmuş )
ara 1 salatalık
öğleden sonra 1 fincan yeşil çay 1 fincan kayısılı çay 1fincan türk kahvesi
akşamda 1 fincan biberiye çayı içip günü kapatmayı düşünüyorum.
Ben haftada 4 gün spora gidiyorum ama yeterlimi acaba ?
hee baktim netten simdi, cok faydali biberiye cay. Bir suru vitaminde var icinde, diyetteyken halsiz ve bitkin dusmeyide engelliyor
valla canim burdaki sorun, ilk 7gun ekmek yok herhalde demi?
sadece protein var. (vucut bu beslenmeye alisiyor, sonra sen ekmegi yani karbonhidrati sonradan ekleyince, o kilo yapabilir)
sen yinede o 7gun icinde, ekmek ye gunde 2dilim. olmami?
tamam canim, cok sagol cok naziksin
ozgeeee, hani aksam yemegi yokmu? ufak bir seyde olsa ye canim saat 5-6 arasi.
yemezsen, metabolizma uyuya kalir sonra sana küser bak benden demesi
hee baktim netten simdi, cok faydali biberiye cay. Bir suru vitaminde var icinde, diyetteyken halsiz ve bitkin dusmeyide engelliyor
sadece protein var. (vucut bu beslenmeye alisiyor, sonra sen ekmegi yani karbonhidrati sonradan ekleyince, o kilo yapabilir)
hoşbuldum :) .
benim boyun 1.75 kilom 77 vermem gereken tam 15 kilo var :) 1 haftadır sizler sayesinde akşam yemeğini bıraktım sporada yazıldım umarım yaza kadar kurtulabilirim bu kilodan :)
O zaman biraz yoğurtla ananas yesem olur sanırım. Valla bende kendime küstüm zaten gram gram kilo verdiriyor bana
yulaf kepeği var hergün
5. gün 2 dlm ekmek ekleniyor
6. günde nişasta
Ekmeğin tarifini verir misiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet yogurt iyi protein, ananasta hem vitaminli hem yag yakici
canim kilo vermen yava$sa eger, metabolizma hizlandirici seyleri dene. kilo vermen buyuk ölcude hizlanir
aci yemek
bol su icmek
yesil cay veya kahve
spor
düzenli uyku
5-6 ögün beslenmek
proteinli besinleri arttirmak: yumurta, yogurt, tavuk
masum peki sen yulafi nasil yiceksin? ekmekmi yapicaksin onu?
Semosum hadi sen de basla biberiye cayina bn onu ictgmden beri kilo vermem hizlandi ve yuzum ufaldi ama bikac gun icmiyim yine tombik oluyo demmkki yuzum odem topluyo biberiye de onu attiriyoo bi basari hikayesi okumustum kiz hergun biberiye icmis zayifladktan sonra da devam etmis o sayede formunu koruyormus nimet resmenn
Nesilcim bebim biberiyeyi tek basina yemeklerden sonra icebilirsin istersen limonda skabilrsin o da yag yakici ne de olsa eger anason biberiye rrzene icmek istiyorsan onu da bir litre kaynamis suya birer tatli kasigi koyup demliceksin kaynatmadan icine limon skip gun boyu ilik veya soguk iciceksin bir ayda selulitlerinden tamamen kurtulanlar olmus bu ayni zamanda suna dumankayanin da selulit giderici formulu eger ki odem atmaj istiyorsan rezene anason biberiye sanirsam 1 cay kasigi idi hepsinden kaynar suda 4"dk demliyorsun boooll limonlu yemeklerdrn once ac karnina iciyosun en fazla 4 gun yapabilirsin bu detoksu bnm bildklerim boyle
benim ilk denemem di 3 ymk yulaf, 3 ymk yogurt 1 yumurta, 1 çaykaşıgı kt koydum ama yogurt az olmalı bence benimki ekşi oldu biraz
ama ilk deneme dediigm gibi
evet cnm ekmek yaptım dün iki günlük
tadi nasil, normal ekmek gibimi?
sen kararlisin bu 7gunluk expressi yapmaya herhalde :)))
eh tm o zaman yulaf ekmegide varsa, sorun yok bence
tatlim ben icsem icsem poset cayini icebilirim, oda marketlerde varsa. bir bakmam gerek.
buralarda taze biberiye bulamam sanirim, aktar falan yok burda :-D
hadi yaaa yuzunde bile fark ediyo demek, ödem oldugu zaman?
sen ne zamandir iciyosun canim, yenimi basladin?
tadı gzüel banada yarıyormuş ençokta wc için aldım.
ukan ekspresi yapcamda benim yedikleirmden fazla listedekiler onun için tereddüt ettim
Tatlim bi 20 gun falan once basladim ama 10 gun ictim 10 gun icmedim sayilir bn de tazesi yok kurutulmus var onu demleyip iciyorum malum bebis olunca 10 dk demle sonra suz falan zor oluyo bazi gunler icemiyorum o yuzden ama hemen farkediyo guvenin bana
Tatlim hosgeldinn eger yasim da 23 dersen beden ikizimi bldum diycem
bnmde boy 175 kilom 76lara yeni indim sukur ki ve ayin 1in de 7 aylik olcak bi kusucugum vaar ve dogum kilolarm yapisti tek fark s ben sporumu evde yapiorum ve calsmyrum
Kizlaaar ben bu hafta diyet yapamiyorum kv oldugum icin yemekler havada ucusuyor...bu hafta cumartesi yolda olabilirim kilo bildirimi yapamaya bilirim beni listeden atmayin emiiiii ,((( pazar kilo bildirimi yapabilirim....haber vereyim dedim.yazdiklarinizida okuyamiyorum cok yogun geciyor gunler. Opuldunuzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?