ben 27 yaşındayım :) . o zaman boy kiloda aynıymış birbirimizi motive edip kurtulalım bu kilolardan
Kv kayinvalide semosumm
Evt cnm yaza kadar ins eski formumuza kavusuruz sen kac kiloyla hamile kaldin dogumda kac gitti emziriyor musun kac kilo verdin cok sordum ard arda
ben emzirmiyorum malesef 1.5 aydirr67 yle hamile kaldim en kilolu halim ilk kez o kiloya ciktim ama yeni evlenmistik tam spora basladm hamileymisimm 67 yle basladm son iki haftada 80 den 85 e cktm dogumdan 80 kiloyla ciktim 75 e kadar duatum ama sut olsun diye ye ye ye 82.5 oldum ( smdi de bu sabah 76.30 u gordum cok mutlu oldumm 65 olsam yeter valla
Merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum kabul ederseniz aranıza katılıp fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum
Bende 65 le hamile kaldım 90 la doğuma girdimçok kilo aldım maalesef benim bebeğim 3.900 kilo 53 cm doğdu hem boyu çok uzundu hemde kilosu fazlaydı. 7. ayda doğum kanalına girdi erken doğum riskinden dolayı sürekli yattım ve kilo aldım hapis hayatı gibiydi. Bende 6 ay emzirdim ve maalesef ek gıdayla birlikte bebeğim emmekten vazgeçti sanırım işe başlamam da buna neden oldu. bende 65 olaya razıyım ama 62 yada 60 da çok mutlu eder
hahaha ciddimisin canim?
kayinvalide, KV ilk defa duyuyorum bu kisaltilmisi
selam kızlar bende doğumdan sonra kilo alanlardanım ve bir türlü veremedim bugünden itibaren bende 17 den sonra bişey yemiyorum bakalım ne olcak herkeze bu zorlu yolda başarılar
Ohhhhhhhh dansımı yaptımm egzersiz yaptımmmm terledim suyum cıktııışimdide sarımsaklı yogurtlu 3 haşlanmış yumurtaaa :) sonrada ananas la yogurdu yada sütle mixerde. İccek haline getircem icecem siz naptınız panpiler?
Masummmmmmmm noliiiiii kızzzzzz
seni görüncee halay geliyo aklımaaaaa
masum neler yedi bugün
kahvaltı
yulaf ekmegi 1.5 yulaf ile
peynir
3 zyetin
roka
öglen
tavuk sote gögüsten
3 ymk lıgyt yogurt
akşam
1 dlm ezine peynir
sütlü kahve lıgyt süt ile
5 kuru erik
canım sen ara öğün yapmıyor musun? açıkmıyorsun galıba
ıhhh yapmıyorum cnm canım istemiyor acıkmıyorumda zaten
ara yapınca daha çok acıkıyorum..
sabah 8 de kahvaltı yapıyorum
12-1 arası öglen yiyorum
akşamda 5 te burda yiiyp btiiryorum yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?