Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm kızlar dün sabah akşam lapa yaptım gripten dolayı dn koca bir serum yedim bakalım cumartesiye neler olacak

ben 27 yaşındayım :) . o zaman boy kiloda aynıymış birbirimizi motive edip kurtulalım bu kilolardan

Evt cnm yaza kadar ins eski formumuza kavusuruz sen kac kiloyla hamile kaldin dogumda kac gitti emziriyor musun kac kilo verdin cok sordum ard arda

ben emzirmiyorum malesef 1.5 aydirr 67 yle hamile kaldim en kilolu halim ilk kez o kiloya ciktim ama yeni evlenmistik tam spora basladm hamileymisimm 67 yle basladm son iki haftada 80 den 85 e cktm dogumdan 80 kiloyla ciktim 75 e kadar duatum ama sut olsun diye ye ye ye 82.5 oldum( smdi de bu sabah 76.30 u gordum cok mutlu oldumm 65 olsam yeter valla

Bende 65 le hamile kaldım 90 la doğuma girdim çok kilo aldım maalesef benim bebeğim 3.900 kilo 53 cm doğdu hem boyu çok uzundu hemde kilosu fazlaydı. 7. ayda doğum kanalına girdi erken doğum riskinden dolayı sürekli yattım ve kilo aldım hapis hayatı gibiydi. Bende 6 ay emzirdim ve maalesef ek gıdayla birlikte bebeğim emmekten vazgeçti sanırım işe başlamam da buna neden oldu. bende 65 olaya razıyım ama 62 yada 60 da çok mutlu eder

Ohhhhhhhh dansımı yaptımm egzersiz yaptımmmm terledim suyum cıktııı şimdide sarımsaklı yogurtlu 3 haşlanmış yumurtaaa :) sonrada ananas la yogurdu yada sütle mixerde. İccek haline getircem icecem siz naptınız panpiler?

slm kızlar bir hesap yaptım benim hedef kiloma ulaşmam için haftada 1 kilo vermem lazım napcam kızlar ekmeği mi kessem acaba sabahları 1-2 dilim çavdar öğlen ve akşam da 1-2 dilim yiyorum çok mu yiyorum acaba sporda yapıyorum bakalım sonuç nolcak

Son düzenleme:
selam kızlar bende doğumdan sonra kilo alanlardanım ve bir türlü veremedim bugünden itibaren bende 17 den sonra bişey yemiyorum bakalım ne olcak herkeze bu zorlu yolda başarılar

Masallah canmm erkek mi dogurdun sen ben de okadar kilo aldm cika cika 3600 50 cm kiz cikti hemde 40+3 de suni sanciyla dogurdum gelcegi yoktu

hahaha ciddimisin canim?
kayinvalide, KV ilk defa duyuyorum bu kisaltilmisi

evt cnm bnde ilk burda okumustum kvye gdcm yaziolardi bende kahveye gidiyolar saniyodm ne alaka diyodum

selam kızlar bende doğumdan sonra kilo alanlardanım ve bir türlü veremedim bugünden itibaren bende 17 den sonra bişey yemiyorum bakalım ne olcak herkeze bu zorlu yolda başarılar

Hosgeldn cnm bebisin nekadarlik burda hepbirlikte verirz veriyoruz da kac kilo olmak istysun 60 falan sanirim en son hedef

masum neler yedi bugün

kahvaltı
yulaf ekmegi 1.5 yulaf ile
peynir
3 zyetin
roka

öglen
tavuk sote gögüsten
3 ymk lıgyt yogurt

akşam
1 dlm ezine peynir
sütlü kahve lıgyt süt ile
5 kuru erik

masum neler yedi bugün

kahvaltı
yulaf ekmegi 1.5 yulaf ile
peynir
3 zyetin
roka

öglen
tavuk sote gögüsten
3 ymk lıgyt yogurt

akşam
1 dlm ezine peynir
sütlü kahve lıgyt süt ile
5 kuru erik

canım sen ara öğün yapmıyor musun? açıkmıyorsun galıba

canım sen ara öğün yapmıyor musun? açıkmıyorsun galıba

ıhhh yapmıyorum cnm canım istemiyor acıkmıyorumda zaten
ara yapınca daha çok acıkıyorum..
sabah 8 de kahvaltı yapıyorum
12-1 arası öglen yiyorum
akşamda 5 te burda yiiyp btiiryorum yemeyi

ıhhh yapmıyorum cnm canım istemiyor acıkmıyorumda zaten
ara yapınca daha çok acıkıyorum..
sabah 8 de kahvaltı yapıyorum
12-1 arası öglen yiyorum
akşamda 5 te burda yiiyp btiiryorum yemeyi

Bn de ara ogun yapinca daha cok acikiyorum bi de herseye saldryrum hadi buda ara ogun olsun snra bari bunu da ekliyim diyorum ara ogun oluyo ana ogun buhun oldgu gbi o yuzden cza verdm kndme aksam yemek yemedm blki cornflakes yrim extra bseyler yiyince vicdanm sizliyo artik(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…