Bn de ara ogun yapinca daha cok acikiyorum bi de herseye saldryrum hadi buda ara ogun olsun snra bari bunu da ekliyim diyorum ara ogun oluyo ana ogun buhun oldgu gbi o yuzden cza verdm kndme aksam yemek yemedm blki cornflakes yrim extra bseyler yiyince vicdanm sizliyo artik(
Canım bu kuru biberiye nasıl bişey ya evde var benim 5 li çay almıştım bir ara.böyle diken gibi koyu yeşil.eğer öyleyse bende hemen şimdi başlayayıöTatlim bi 20 gun falan once basladim ama 10 gun ictim 10 gun icmedim sayilir bn de tazesi yok kurutulmus var onu demleyip iciyorum malum bebis olunca 10 dk demle sonra suz falan zor oluyo bazi gunler icemiyorum o yuzden ama hemen farkediyo guvenin bana
selam kızlar bende doğumdan sonra kilo alanlardanım ve bir türlü veremedim bugünden itibaren bende 17 den sonra bişey yemiyorum bakalım ne olcak herkeze bu zorlu yolda başarılar
Canım bu kuru biberiye nasıl bişey ya evde var benim 5 li çay almıştım bir ara.böyle diken gibi koyu yeşil.eğer öyleyse bende hemen şimdi başlayayıö
Hoşgeldin azimli.
evt cnm bnde ilk burda okumustum kvye gdcm yaziolardi bende kahveye gidiyolar saniyodm ne alaka diyodum
Ohhhhhhhh dansımı yaptımm egzersiz yaptımmmm terledim suyum cıktııışimdide sarımsaklı yogurtlu 3 haşlanmış yumurtaaa :) sonrada ananas la yogurdu yada sütle mixerde. İccek haline getircem icecem siz naptınız panpiler?
slm kızlarbir hesap yaptım benim hedef kiloma ulaşmam için haftada 1 kilo vermem lazım napcam kızlar ekmeği mi kessem acaba sabahları 1-2 dilim çavdar öğlen ve akşam da 1-2 dilim yiyorum çok mu yiyorum acaba sporda yapıyorum bakalım sonuç nolcak
boyum 170 kilom 91 ayyy yazmaya bile utanıyorum
selam kızlar bende doğumdan sonra kilo alanlardanım ve bir türlü veremedim bugünden itibaren bende 17 den sonra bişey yemiyorum bakalım ne olcak herkeze bu zorlu yolda başarılar
balıklama daldım ama evet ccnm biberiye o
Canım bu kuru biberiye nasıl bişey ya evde var benim 5 li çay almıştım bir ara.böyle diken gibi koyu yeşil.eğer öyleyse bende hemen şimdi başlayayıö
Hoşgeldin azimli.
4,5-5 saat arası oluyor benim ögünlerde oda normal zaten , ara ögün uzun zmandır yapmıyorum
cornfleks yerine yogurt ye ayran iç
ıhhh yapmıyorum cnm canım istemiyor acıkmıyorumda zaten
ara yapınca daha çok acıkıyorum..
sabah 8 de kahvaltı yapıyorum
12-1 arası öglen yiyorum
akşamda 5 te burda yiiyp btiiryorum yemeyi
hahaha sende kahvemi anladinnn hahahha, sen yine yakistirma yapabilmissin. ben onuda yapamadim haha
bizim turk milletinin icatlari: KV
kiz cadi, sen bu gidisle bu hafta 3-4 kilo vericen
ecriiiiiiiiin, o hesap kitaplari bende cok yapiyorum.
ama benim evdeki hesap, carsiya uymuyor
hello hosgeldin azimliii, ismin kadar azimli ol insallah
hayirrr utanmani gerektiren bir sey yok, burda biz bizeyizboy kac canim?
sen bugunku menuyu paylasmakla basla, canim biz yorum yapalim.
dogrulara yanlislara bakalim hele, sende bizim menulere diledigin gibi yorum yap
ecriiiiiiiiin, o hesap kitaplari bende cok yapiyorum.
ama benim evdeki hesap, carsiya uymuyor
zeyascim evet tatlim koyu yesil diken gibi 10 dk demle ama mumkunse porselen yada cam olsun ustune bez ort oyle daha iyi oluyomus icemezsen limonlu ic oylede guzel bn seviyorum tadini
canm yogurt yeni mayaladim yarina anca:) ayranda bni cok sisiriyo gaz yapio yogurt daha cok seviyorum bide yogurt mayamin icine azicik toz seker atmistim eksi olunca kizima yedremiyorum icine biskuvi falan eklicgme toz seker ekliyim dedim cok guzel.oldu tadi smdi devamli elimde yogurt
http://ifgunluk.blogspot.com.tr/ kızlar aralıklı oruç diyetini yapan kişinin blog adresi bakabilirsiniz çok başarılı.
zeyascim evet tatlim koyu yesil diken gibi 10 dk demle ama mumkunse porselen yada cam olsun ustune bez ort oyle daha iyi oluyomus icemezsen limonlu ic oylede guzel bn seviyorum tadini
canm yogurt yeni mayaladim yarina anca:) ayranda bni cok sisiriyo gaz yapio yogurt daha cok seviyorum bide yogurt mayamin icine azicik toz seker atmistim eksi olunca kizima yedremiyorum icine biskuvi falan eklicgme toz seker ekliyim dedim cok guzel.oldu tadi smdi devamli elimde yogurt
zeyasss ben acamadim((
Kızlar bugün neler yedim diye menü yazamıcam çünkü nerdeyse hiç bişey yemedim bende anlamadım canım hiç bişey istemiyor.keşke hergün böyle olsam. Sabah çilek ve erik yedim biraz sonra öğlen gibi bir avuç kadar gittim geldim ağzıma kuru kayısı ve fındık attım. Akşamüstüde 1 fincan nescafe ile 1 adet hoşbeş yedim.şuan tokum bende anlamadım valla.kızlar bişey sorcam bugün adetimin 2.günü çok koşu bandına çukasım var ama biryandanda korkuyorum bişey olur diye bu konuda bilgisi olan varmı regliyken spor yapsam biçey olurmu.
Ben en yogun gecirigim zamanlarda bile birakmiyorum sporu hicde bir sikinti yasamadim bir sey olmuor yani kostumda bisiklette yaptim plates bile yaptim no problem
şimdi banada içirceksiniz biberiyeyii hee bıkmıştım yendien başlıcyam bitkilere:26::26::26:
peynir süt salata filan ye hani gevreklerde çok iyi dgeil diye dedim şekerr
kızlar ben kaçar iyi akşamalr bugüna gzıma bişiy süürmüycme kabzılık için ilaç içecem tek çaree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?