Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Çok sağol fzab şuan yapıyorum severim tadını heralde teşekkür ederim cqnım.

Ne demek sekerim afiyet olsun..bazi kaynaklarda kaynatip icin diyodu bn kaynatmstm bikere istifra edicektm nerdeyse okadar aci ve berbat bi tadi olmustu bazi kaynaklarda bitkilerin kesinlikle kaynatilmamasi gerektgni soyluyor bn kaynatmiyorum kaynamis suyun icine atip demliorm

kızlar iyi akşamlar bugün ofiste değildim ancak evden girebildim

sabah
1 haşlanmış yumurta ,
1 dilim tb ekmek
1incecik dilim bpeynir
2 sivri biber çay

öğlen
3 zeytinyğlı sarma
2 bardak çay

arada nescafe

akşam yemeğimi bugün meyve yedim
1 elma 1 armut

bende de biberiye çayı var demleyip içeyim bende yeşil kahveyle dönüşümlü gün içinde kullanarım

kızlar GLUTENSİZ EKMEK isteyenler halk ekmekten sipariş edilebiliyormuş 2 sonra getiriyorlarmış
Glutensiz Ekmek 450 gr 0,75 TL
Glutensiz Hamburger Ekmek 450 gr 0,75 TL

bana sadece yulaf kepeği ve glutensiz ekmek serbest diğerleri kilo aldırıyor denicem cuma istecem pazartesi alırım
internette fiyatlarına baktım 300 gr 7.00 tl yazıyrdu arada muazzam fark var .

Bende kaynamış suya atıp demledim canım hafif bir yadı oldu sevdim.1 su bardağına bir tutam biberiye attım.nekadar koymam gerekirdi

Canım ben halkekmekten aldım ama tadı çok fena derin resmen plasik gibi.yarısını anca yiyebildim artanı dışarıya bıraktım kedi köpek kuş yesin diye.ama yinede sen bir dene aklında kalmasın zaten dediğin gib çok ucuz.

Bende kaynamış suya atıp demledim canım hafif bir yadı oldu sevdim.1 su bardağına bir tutam biberiye attım.nekadar koymam gerekirdi

ben bir fincana 1 tatli kasigi atiyorum canm bir tatli kasigi en fazla koyabilcegn miktar biberiyeyi azalttikca etkisi de azaliyomuss
Allahm bu bilgileri akilda tutma isini kpss hazrlanrken verseydin

Şimdi spor zamanı )

Uff mobilden cok zor oluyo alintilamak amann

Derincim herzamanki.gbi harika menun sanki senin vericegin 10kilon varmis gbi hala pur dikkatsin masallah sen sanirim kilonu garantilemek icin hedefinden de fazla zayiflicaksijln

Ectin tatlim kolay gelsn benm beyim yok bugun kosu bandinin sadece tozunu alabildim:) ama oturmadm coxuk durmuyo diye actim muzigi oynadm karsisinda azcik zumba azcik oryantal cocugum cussemdenmi korktu nedir citini cikarmadi bida yaramaz oldgnda acip muzigi karsisibda oynicam

Canım çok az yiyorsun acıkmıyormusun yaa glutensşz ekmek noluyo acaba derin 10 kiloyu böylemi verdin canım benim 6 haftam 4 yakın gitti

1 saattir yürüyorum hala devam ediyorum tekden girmek sıkıntı valla zumba süper iyi yapmışsın canım )

Sporu bitirdim kocişi bekliyorum..
1saat 15dk spor yaptim
baslamadan once yolda giderken yarim paket eti form keepekli biskuvi yedim midem kaziniyordu kotu olduydum :26:
1 ltde su ictim spor yaparken etti 3 lt yatana kadar 0.5lt icerim herhalde hadi mucukk hepinize :) iyiki tanistim sizlerle bu siteyle

Spor biter bu akşam rekor kırdım 91 dk 6.2 seviyesinde 750 kalori yaktım :)) haftada 3 kez bu tempoda yürürüm artık )9,42 km ayaklarımın altından ateş çıkıyoo:))

Son düzenleme:
Spor biter bu akşam rekor kırdım 91 dk 6.2 seviyesinde 750 kalori yaktım :)) haftada 3 kez bu tempoda yürürüm artık )9,42 km ayaklarımın altından ateş çıkıyoo:))

maşallah rakibem çok iyi yürümüşsün valla tebrikler. ben bugün çıkmadım koşu bandına ama yediklerime çok dikkat ediyorum geçcem seni

Kızlar bugün diyete başladığımdan beri tam 10 kilo cerdim.diyete 68 le başladım 2 hafta sonra buraya üye oldum demek ki azimle devam edince bu iş yapılıyormuş.ilk hedefim 57 udi ama ama artık hedef 55 hatta 53 bile olabilir :))inşallah kısa sürede herkes istediği kiloya ulaşır

kızlar sporumu yaptım geldim hafifledim çok seviyorum Jillian ile çalışmayı :109::109::129::129::129:

çok sevindim canım senin aynı hedeflerde aynı yerdeyiz bundan sonra bunu korumak mesele çok sıkıntılı yesek hemen geliyor gram olarak artık sporla sıkılaşıp yediklerimizi yakarak dengelememiz gerekiyor

ne güzeeel darısı başımıza

çok sevindim canım senin aynı hedeflerde aynı yerdeyiz bundan sonra bunu korumak mesele çok sıkıntılı yesek hemen geliyor gram olarak artık sporla sıkılaşıp yediklerimizi yakarak dengelememiz gerekiyor

Aynen canım benimde tek korkup hedefe ulaştıktan sonrası:s kısa vi sürede kilolar geri gelecek gibi korkuyorum ama 1 kilo bile artsa hemen diyete başlayacağım bi daha böyle kilo biriktirmek yok:)

maşallah rakibem çok iyi yürümüşsün valla tebrikler. ben bugün çıkmadım koşu bandına ama yediklerime çok dikkat ediyorum geçcem seni

Sagol rakibem :)) bende yemeyi kacırıyorum galıbavyaaa neyse sporla telafi ediyorum bende bakalım ctesi nolcak

Canım tebrik ederim yaa darısı benimde başıma inş bende 68 görünce baladım diyete 66.7 füştüğümde burada buldum kenfi mi devam ne kadar zamanda verdin sadece akşam yemeyerek mi yoksa gün içinde de dikkat ettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…