Aynen canım benimde tek korkup hedefe ulaştıktan sonrası:s kısa vi sürede kilolar geri gelecek gibi korkuyorum ama 1 kilo bile artsa hemen diyete başlayacağım bi daha böyle kilo biriktirmek yok:)
Çok doğru yazmışsın canımbiriktir biriktir nereye kadar
Canım tebrik ederim yaa darısı benimde başıma inş bende 68 görünce baladım diyete 66.7 füştüğümde burada buldum kenfi mi devam ne kadar zamanda verdin sadece akşam yemeyerek mi yoksa gün içinde de dikkat ettin mi
hoşbulduk oğlum 18 aylık hamileliliğimde 10 kilo aldım ama sonrası felaketti hedefim şu an için önce 80 sonra 70 sonra 65 gibi yavaş yavaşevt cnm bnde ilk burda okumustum kvye gdcm yaziolardi bende kahveye gidiyolar saniyodm ne alaka diyodum
Hosgeldn cnm bebisin nekadarlik burda hepbirlikte verirz veriyoruz da kac kilo olmak istysun 60 falan sanirim en son hedef
Herkesee aydinlik bir gun diliyorumm kizlar..
iradeniz kuvvetli ve motivasyonunuz yuksek olsun..
dun spor salonunda sipinnig bisikletlerini kesfettim
daha once spinning yapan var mi aranizda ?
Etkili midir yag yakiminda
ben kas yapmak istemiyorum bacaklarim erisin istiyorum
bilgisi olan paylassin lutfeennn..
http://ifgunluk.blogspot.com.tr/?m=1 bide burdan dene canım. Ben açabiliyorum allah allah.açamazsan nettende araştırabilirsin yada kadınlar kulubünde diyet yöntemlerinde var konusu bende ordan okumuştum zaten
günaydınnnnnnn
beni soplayacak birisi varmı acaba akşam eve gittim çozuttumm yarım gö<zleme yedim gece 11 de
dürttü beni resmen çok özleidm aç yattıgım günleri
ofise getiridmdim yulaf kepegi ekmegimi 3-4 dlm aç bitir salamla yedim
birde yagsız sütle kahve içtim eskig nülerime dönmek istemiyorummm
bugün ekspres dukana balıycaktım ama, pazar günü binada tanışma günü var bayanlar arasnda onu atlatıp
p.tesi başlamayı düşünüyorumm
al sana sopaaa
naptin masummm, bu sabah yeseydin keskemmmmm
Bende spor salonunda sürekli o bisikleti kullanıyorum çok daha etkili. Öne eğilerek yaparsan sadece bacak değil bel ve kalça kısmında da etkiliymiş ben de salondaki hocanın yalancısıyım
ya semoş kh bagımlılıgım var benim ciddennn otururkenn dürttü beni resmen
neyse tartıya iki gün var proteine yüklenirsem atarım diye düşünüyorum
sabah kalktıgımda acaip toktum , aç uyanmak süeper oluyor yaa
ya bu lişste ne oldu kızlar bu hafta kaç kez yazdım kilomu listeye bilmiyorum
Tebrik ederim tucc umarım birdaha 6 rakamını tartıda görmezsin.Kızlar bugün diyete başladığımdan beri tam 10 kilo cerdim.diyete 68 le başladım 2 hafta sonra buraya üye oldum demek ki azimle devam edince bu iş yapılıyormuş.ilk hedefim 57 udi ama ama artık hedef 55 hatta 53 bile olabilir :))inşallah kısa sürede herkes istediği kiloya ulaşır
Yok canım düzenli içmiyorum ama adetim gecikirse gece içerim sabaha hasta olarak kalkarım.bir ara zayıflamak içinde içmiştim ama tadı çok fena sürekli içemedim.hayırdor nefen sordun.bu acildi tatlim, cok sagollllll
canim sen sogan suyu iciyormusun?
Ah masum ah... düğün hftasında çok sıktın kendini bence onun patlamasını yaşıyosun şuan.dikkat et canım sonra bizi gibi aldığın kiloları vermeye çalışıp yerinde sayaarsıngünaydınnnnnnn
beni soplayacak birisi varmı acaba akşam eve gittim çozuttumm yarım gö<zleme yedim gece 11 de
dürttü beni resmen çok özleidm aç yattıgım günleri
ofise getiridmdim yulaf kepegi ekmegimi 3-4 dlm aç bitir salamla yedim
birde yagsız sütle kahve içtim eskig nülerime dönmek istemiyorummm
bugün ekspres dukana balıycaktım ama, pazar günü binada tanışma günü var bayanlar arasnda onu atlatıp
p.tesi başlamayı düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?