Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aynen canım benimde tek korkup hedefe ulaştıktan sonrası:s kısa vi sürede kilolar geri gelecek gibi korkuyorum ama 1 kilo bile artsa hemen diyete başlayacağım bi daha böyle kilo biriktirmek yok:)

Çok doğru yazmışsın canım biriktir biriktir nereye kadar

Çok doğru yazmışsın canım biriktir biriktir nereye kadar

Canm bu ne azim yaaa neredeyse 10 km yurumussun ben dun 5 km yurudum de dedim kesin yarin ayaklarim su toplar odum koptu supersin canmm cok iyi gidiyosunn

Deriinn madem kosu.bandin var niye useniyosun bence kosu bandi nimett ya heleki zayiflayip sklasmak isteyenler icin disarda yuruyus daha faydali tmm ama bazen insanin giyinip disari cikasi gelmiyo ozellikle yagmurlu havalarda cok seviyorum bnmki tam camin onunde buyun merkez ayagimin altinda cok.hosuma disarda insanlar montla gezerken ben onun ustunde ter atiyorum sen de getirtte bantini birbirimize daha motive olalim

30 dk bisiklet sürdüm, 20 mekik cektim ve 20 squats yaptim ve bi kac bacak hareketi daha :) hepinize iyi geceler canlar...

Çooook dikkat ettim canım bi kaç gün kaçamaklarım dışında 800 kaloriyi geçmedim

Gunaydin kizlarrrr 😛

Bugun tartida 60.350 geliyorum aslinda bu kiloya 2. Haftamin sonunda dusmus fakat dikkat etmeyince tekrar 61 olmustum. Baslangic kilom 62,8. Toplam da 2,5 kg verdim bu 4. Haftam. Kacamaklarim olmasa daha da verirdim eminim. Bu arada uzerimde ozel gun siskinligi de var. normalde bugunlerde 63 kusur cikardim tartida. Bu sebepten oturu daha bir mutluyum 😌

Herkese mutlu sabahlar 😉

Bu arada, diyetisyen bir arkadasim bazi bunyelerin kacamaklari tolere edebildigini; bazi bunyelerde de kacamamaklarin hemen kg olarak dondugunu soylemisti aklinizda olsun.

Herkesee aydinlik bir gun diliyorumm kizlar..
iradeniz kuvvetli ve motivasyonunuz yuksek olsun..

dun spor salonunda sipinnig bisikletlerini kesfettim
daha once spinning yapan var mi aranizda ?
Etkili midir yag yakiminda
ben kas yapmak istemiyorum bacaklarim erisin istiyorum
bilgisi olan paylassin lutfeennn..

evt cnm bnde ilk burda okumustum kvye gdcm yaziolardi bende kahveye gidiyolar saniyodm ne alaka diyodum

Hosgeldn cnm bebisin nekadarlik burda hepbirlikte verirz veriyoruz da kac kilo olmak istysun 60 falan sanirim en son hedef
hoşbulduk oğlum 18 aylık hamileliliğimde 10 kilo aldım ama sonrası felaketti hedefim şu an için önce 80 sonra 70 sonra 65 gibi yavaş yavaş

Bende spor salonunda sürekli o bisikleti kullanıyorum çok daha etkili. Öne eğilerek yaparsan sadece bacak değil bel ve kalça kısmında da etkiliymiş ben de salondaki hocanın yalancısıyım

günaydınnnnnnn

beni soplayacak birisi varmı acaba akşam eve gittim çozuttumm yarım gö<zleme yedim gece 11 de
dürttü beni resmen çok özleidm aç yattıgım günleri
ofise getiridmdim yulaf kepegi ekmegimi 3-4 dlm aç bitir salamla yedim
birde yagsız sütle kahve içtim eskig nülerime dönmek istemiyorummm

bugün ekspres dukana balıycaktım ama, pazar günü binada tanışma günü var bayanlar arasnda onu atlatıp
p.tesi başlamayı düşünüyorumm

Hello kizlarimmm, gunun guzel bereketli ve az kalorili olsun

al sana sopaaa
naptin masummm, bu sabah yeseydin keskemmmmm

Son düzenleme:
al sana sopaaa
naptin masummm, bu sabah yeseydin keskemmmmm

ya semoş kh bagımlılıgım var benim ciddennn otururkenn dürttü beni resmen
neyse tartıya iki gün var proteine yüklenirsem atarım diye düşünüyorum

sabah kalktıgımda acaip toktum , aç uyanmak süeper oluyor yaa

Bende spor salonunda sürekli o bisikleti kullanıyorum çok daha etkili. Öne eğilerek yaparsan sadece bacak değil bel ve kalça kısmında da etkiliymiş ben de salondaki hocanın yalancısıyım

Aslinda etkili oldugunun soyle farkina vardim iki aydir spor yapiyorumnben buna ragmen dun o bisikleri kullandim 15 dk ve bacaklarim muthis agriyor demekki daha farkli kas gruplarini calistiriyor ama dedigim gibi ben kas degilde incelme istiyorum. Hocada kas oyle kolay olan bisey degil bununla kas yapmassin dedi bilemedim bende
tesekkurler cevabin icin. :13:

ya bu lişste ne oldu kızlar bu hafta kaç kez yazdım kilomu listeye bilmiyorum

bugun yarin cooook dikkat et masumcum tamammi

ya bu lişste ne oldu kızlar bu hafta kaç kez yazdım kilomu listeye bilmiyorum

masum, liste sayesinde herkesin hergun girmedigi anlasildi. Dûzenli paylasim yapmayan arkadaslar var.
eh dogal olarak o son yazdiklarimizida görmeyip listeyi tamamlayamadik.

herkese günaydın.çok mutluyum kızlar dün çok az yemiştim akşam neredeyse bayılacaktım biraz fındık bir yudumda süt içtim kendime geldim .ve sabah 6 lı rakamlara hızlı bir giriş yaptım.bahar miskinliğini attım üzerimden kendimi çok dinç hissediyorum. Yaşasın aç kalmak

Tebrik ederim tucc umarım birdaha 6 rakamını tartıda görmezsin.
bu acildi tatlim, cok sagollllll
canim sen sogan suyu iciyormusun?
Yok canım düzenli içmiyorum ama adetim gecikirse gece içerim sabaha hasta olarak kalkarım.bir ara zayıflamak içinde içmiştim ama tadı çok fena sürekli içemedim.hayırdor nefen sordun.

Ah masum ah... düğün hftasında çok sıktın kendini bence onun patlamasını yaşıyosun şuan.dikkat et canım sonra bizi gibi aldığın kiloları vermeye çalışıp yerinde sayaarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…