Canm bu ne azim yaaa neredeyse 10 km yurumussun ben dun 5 km yurudum de dedim kesin yarin ayaklarim su toplar odum koptusupersin canmm cok iyi gidiyosunn
Deriinn madem kosu.bandin var niye useniyosun bence kosu bandi nimett ya heleki zayiflayip sklasmak isteyenler icin disarda yuruyus daha faydali tmm ama bazen insanin giyinip disari cikasi gelmiyo ozellikle yagmurlu havalarda cok seviyorum bnmki tam camin onunde buyun merkez ayagimin altinda cok.hosuma disarda insanlar montla gezerken ben onun ustunde ter atiyorum sen de getirtte bantini birbirimize daha motive olalim
bugun yarin cooook dikkat et masumcum tamammi
masum, liste sayesinde herkesin hergun girmedigi anlasildi. Dûzenli paylasim yapmayan arkadaslar var.
eh dogal olarak o son yazdiklarimizida görmeyip listeyi tamamlayamadik.
bugun yarin cooook dikkat et masumcum tamammi
masum, liste sayesinde herkesin hergun girmedigi anlasildi. Dûzenli paylasim yapmayan arkadaslar var.
eh dogal olarak o son yazdiklarimizida görmeyip listeyi tamamlayamadik.
aynen öyle yapcam cnm saat 9 da yaptım kahvaltımı yulaf kepegi çok tok tutuyor zaten
öglen 2 gibi filand ayumurta peynir yiycem yogurt yer çıkarım ofisten
valla ben anlamaıdm liste olayından bişiy
sen yine yayınlamışın düzeltin diye ama alıntı yapan olmamış:26::26::26:
herkese günaydın.çok mutluyum kızlar dün çok az yemiştim akşam neredeyse bayılacaktım biraz fındık bir yudumda süt içtim kendime geldim .ve sabah 6 lı rakamlara hızlı bir giriş yaptım.bahar miskinliğini attım üzerimden kendimi çok dinç hissediyorum. Yaşasın aç kalmak
oleyyyy supersin canim 6li bir seyler görmene cok sevindim
hamis olmak istemiyormusun sen? yoksa poyraz miydi o :26:
Tebrik ederim tucc umarım birdaha 6 rakamını tartıda görmezsin.
Yok canım düzenli içmiyorum ama adetim gecikirse gece içerim sabaha hasta olarak kalkarım.bir ara zayıflamak içinde içmiştim ama tadı çok fena sürekli içemedim.hayırdor nefen sordun.
Ah masum ah... düğün hftasında çok sıktın kendini bence onun patlamasını yaşıyosun şuan.dikkat et canım sonra bizi gibi aldığın kiloları vermeye çalışıp yerinde sayaarsın
bir mani çıkmassa bu hafta kurucam eve koşu bandını biraz hareket yapıcam haziranı bekleyene kadar oturmak istemiyorum pilates takımlarımıda kızım yüzünden kullanamıyorum o babanesine gittikten sonra bir gün yürüyüş birgün pilates yapıcam inşallah
Canım giren arkadaşlar geçmişi okumadığı için görmüyorlar listeyi semoş bende ona dikkat ettim.bence cumartesi paylaşım yapanlara bakıp listeyi sen tamamla canım arkadaşları beklersek olmayacak
canım benim zaten 2 tene bebem var allah olmayanlara versin hatlar karıştı semocum sende
semocum ada yı ekledim ben çünkü kendisi mazeretli misafirlikte.diğerleri için haklısın canım cumartesi girip kilo bildirimi yapmak olmaz düzenli paylaşım şart. dediğin gibi çıkart gitsin yani.
herkes kendi kilosunu kendi yazin zeyascim,
bi kilo bildirimi yaparken liste, alt üst oluyor, ögrensin herkes düzenli ve dogru paylasim yapmayi.
Her hafta listeyi sen ben, tamamlayamayiz ki.
800 kalorimi süper valla tebriklerÇooook dikkat ettim canım bi kaç gün kaçamaklarım dışında 800 kaloriyi geçmedim
Fzab cım bak böyleyken böyle oldu umarım sizlerde en kısa zamanda böyle sonuçlar alırsınız
kilo 68 - 57
bel 75 - 68
basen 104 - 94
bacak 62 - 53
diz üstü 43 - 39
simit böl. 85 - 78
beden 40 dan 36 ya indi
hatta 34 ü zorluyor
ayyyy masallah yaaa bizde senin gbi iradeli olsaydk bizde smdi yazardk ayni anda basladk ama olamadik senin gbii(
ya sakincasi yoksa foto yuklermsn bize de motivasyon olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?