Kizlar hepinize günaydin :)
Sabah bi kalktim bogazim sis cok kötü hastalanmisim...E haliyle canim hicsey yemek istemiyo ve biberiye cayini icemedim onun yerine annemin zoruyla ada cayi ictim (iyyy)
Bugun spor yapamicam gibi insAllah biraz iyilesirimki az da olsa yaparim.. Hepinizi öpüyorum canlar...
Canm bu ne azim yaaa neredeyse 10 km yurumussun ben dun 5 km yurudum de dedim kesin yarin ayaklarim su toplar odum koptusupersin canmm cok iyi gidiyosunn :
Eki Görüntüle 1074027 ahandaburdaaaa
Göbek için mi kız bı bende deniyeyim
çok haklısın canım ben şimdi san bir öneride bulunacağım. ben diyorumki 3 kişi seçelim listeyi bu 3 kişiye paylaştıralım paylaştırdığımız kişiler bu 3 kişiye özel mesaj atsın listeyi yetkili kişiler yapsın. nedersin benimki sadece bir öneri canım uymazsa sana olmaz de lütfen .
Fzab cım bak böyleyken böyle oldu umarım sizlerde en kısa zamanda böyle sonuçlar alırsınız
kilo 68 - 57
bel 75 - 68
basen 104 - 94
bacak 62 - 53
diz üstü 43 - 39
simit böl. 85 - 78
beden 40 dan 36 ya indi
hatta 34 ü zorluyor
Birlikte yapalımmm nzmn başlamak istersin?]
Göbek için mi kız bı bende deniyeyim
Fzab cım bak böyleyken böyle oldu umarım sizlerde en kısa zamanda böyle sonuçlar alırsınız
kilo 68 - 57
bel 75 - 68
basen 104 - 94
bacak 62 - 53
diz üstü 43 - 39
simit böl. 85 - 78
beden 40 dan 36 ya indi
hatta 34 ü zorluyor
Hayirli vakitler diyet yoldaslarim
Sabah 5 hurma, yarim simit, yarim elma, bir bardak süt icmistim... Ögeleden sonrayi hafif gecirecegim isnallah.. Sebze yemegi veya et+ salata
Tartida 80.20 gösteriyorum, mutluyummmmYani 81 olacagima 80 de yüzeyim degil mi
Antepli, Ecrinnnnnnn, ok ben de varim siznle.. Göbecigi gönderelim
Derin, kocaman masallah sana..Bayiliyorum iradeli insanlara.. Bi de ben öyle olabilsem
yani, listeye kiloyu ve haftalik farki sadece bu 3 sectigimiz görevli kisimi doldursun diyorsun?
yanlismi anladim yoksa
kıtlık moduna girmiş olabilirsin mavli vücudunu şaşırt farklı şeyler yemeyi dene sakın pes etme direnci kırman lazım.moralleri bozmuyoruz.selam arkadaşlar dün giremedim çünkü hiç keyfim yok 1 haftadır gr veremiyorum çok asabım bozuluyo gündüz aşırı yemiyorum beşten sonra ağzıma bişey sürmüyorum yok oğlu yok hiç bişey değişmiyorneyse genede devam edicem bakalım ne olacak:44:
bende deneyeyim akşamm ama zor bu sanki biraz ya ayaklar yerdeyken bile zor çekiyorum benEki Görüntüle 1074027 ahandaburdaaaa
vay vay vay çok süper derin maşallah sana canım... fzabında dediği gibi foto istiyoruzFzab cım bak böyleyken böyle oldu umarım sizlerde en kısa zamanda böyle sonuçlar alırsınız
kilo 68 - 57
bel 75 - 68
basen 104 - 94
bacak 62 - 53
diz üstü 43 - 39
simit böl. 85 - 78
beden 40 dan 36 ya indi
hatta 34 ü zorluyor
kıtlık moduna girmiş olabilirsin mavli vücudunu şaşırt farklı şeyler yemeyi dene sakın pes etme direnci kırman lazım.moralleri bozmuyoruz.
bende deneyeyim akşamm ama zor bu sanki biraz ya ayaklar yerdeyken bile zor çekiyorum ben
vay vay vay çok süper derin maşallah sana canım... fzabında dediği gibi foto istiyoruz
Eki Görüntüle 1074027 ahandaburdaaaa
Ben gobek icin Jillian - Killer ABS yapiyorum cok faydasini gordum oneririm. Karnimin her bir kasi calisiyo cok da eglenceli youtube dan izliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?