Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Alüüüüü kızlaaaaarrr ??? Naberrsiniz gecmişi okudum anca tucccc tebrikler bende yakınım hop yarın bildirim yapıcam size kac kilo oldum diyeee sonra bide bişey buldum 31 günlük mekik fotosunu yüklemde belki katılmak isteyen vardır denemek isterim yaneee

Kizlar hepinize günaydin :)
Sabah bi kalktim bogazim sis cok kötü hastalanmisim... E haliyle canim hicsey yemek istemiyo ve biberiye cayini icemedim onun yerine annemin zoruyla ada cayi ictim (iyyy)
Bugun spor yapamicam gibi insAllah biraz iyilesirimki az da olsa yaparim.. Hepinizi öpüyorum canlar...

Grcmiş olsun dilammmm

Tünaydın kızlar bilgisayardan girfipim zaman en son kim yazmışsa onu görüyorum yaaa sizdede aynı sorun var mı sabah yarım simit kk kadar peynir yedim öğlen kabak dolması 4 kaşık yoğurt 1 kepçe mervimrk çorbası yemeyi düşünüyorum :)

Canm bu ne azim yaaa neredeyse 10 km yurumussun ben dun 5 km yurudum de dedim kesin yarin ayaklarim su toplar odum koptu supersin canmm cok iyi gidiyosunn:

Sagol canım geçen hafta 1 gün spor yaptım tartıda hördüm artı uo bı hafta sıkı tutuyorum iplerin ucunu :))

yani, listeye kiloyu ve haftalik farki sadece bu 3 sectigimiz görevli kisimi doldursun diyorsun?
yanlismi anladim yoksa

deriiin bu ölculer super ötesi canim
tebrik ederim

Hayirli vakitler diyet yoldaslarim

Sabah 5 hurma, yarim simit, yarim elma, bir bardak süt icmistim... Ögeleden sonrayi hafif gecirecegim isnallah.. Sebze yemegi veya et+ salata
Tartida 80.20 gösteriyorum, mutluyummmm Yani 81 olacagima 80 de yüzeyim degil mi

Birlikte yapalımmm nzmn başlamak istersin?]

Göbek için mi kız bı bende deniyeyim

Antepli, Ecrinnnnnnn, ok ben de varim siznle.. Göbecigi gönderelim

Derin, kocaman masallah sana.. Bayiliyorum iradeli insanlara.. Bi de ben öyle olabilsem

Yuppiiiiîiii ❤️❤️]

selam arkadaşlar dün giremedim çünkü hiç keyfim yok 1 haftadır gr veremiyorum çok asabım bozuluyo gündüz aşırı yemiyorum beşten sonra ağzıma bişey sürmüyorum yok oğlu yok hiç bişey değişmiyor neyse genede devam edicem bakalım ne olacak:44:

kıtlık moduna girmiş olabilirsin mavli vücudunu şaşırt farklı şeyler yemeyi dene sakın pes etme direnci kırman lazım.moralleri bozmuyoruz.
bende deneyeyim akşamm ama zor bu sanki biraz ya ayaklar yerdeyken bile zor çekiyorum ben
vay vay vay çok süper derin maşallah sana canım... fzabında dediği gibi foto istiyoruz

Ay süperrr artıyoruz normal mekik ceksek? Belkioda faydalı olur ayaklarla belki bnde cekememmmm gahaha

hellooo lovely ladies :)))

kahvaltı
1 büyük bardak sıcak suya yarım limon, 1 yk sirke, 1 tk bal çookk lezzetli bişi oluyor önerilir
1 dilim kepekli ekmek arasına ince dilim kasar acıcık üstüne tereyağı sürdüm tost yaptım ççççııkk güzeldi :)
1/4 tutam taze nane
1/4 tutam dereotu güzel bir kahvaltıydı
işe geldiğimdede 1 fincan biberiye çayı içtim (harika bişiydi)

öğlen
1 adet tavuk budu haslama 2 -3 dilim patates
2yk pirinç pilavu
şimdide 1 fincan biberiye içiyorum

17:00 gibi de kuru incir ve kuru üzüm yicem bu kadar :)

akşamda 1-1,5 saat sporr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…