Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydin kizlar, nasilsiniz ne var ne yok?

Ben hafta sonu pek dikkat edemedim acikcasi, abartmadim ama cokta iyi degildim.
Neyse bugunden itibaren tekrar SIKI yönetim :126:

aramiza hosgeldin canim, cumartesi den pazara iyi gitmis kilondan
peki spor yapiyomusun?

Çok diil, hava güzel diye gündüz parktaki aletlerde takıldım biraz.. ama kilomu su mu gitti bilmiyorum.. Ama daha dinç hissediyorum kendimi,, gereksiz mideyi yormayınca genel bi hafiflik geliyo sanki..

Çok diil, hava güzel diye gündüz parktaki aletlerde takıldım biraz.. ama kilomu su mu gitti bilmiyorum.. Ama daha dinç hissediyorum kendimi,, gereksiz mideyi yormayınca genel bi hafiflik geliyo sanki..

Güzel bence, hic yoktan iyidir ben hic yapmadim gecen hafta, bu hafta yapmayi dusunuyorum insallah kilolar daha hizli gidiyor.
genellikle ilk 1bucuk su oluyor, ama olsun onu verebilmekte guzel evet aynen mideyi yormayinca hafif oluyor insan.
bol sans diliyorum nesilcim, umarim istedigin kiloya inersin

inşallah, bakalım.. tutcaz boğazımızı.. hedef 60 ama 65 e de razıyım.. zor veriyorum ben..

inşallah, bakalım.. tutcaz boğazımızı.. hedef 60 ama 65 e de razıyım.. zor veriyorum ben..

aynen, hedeflerimiz ayni gibi, bende zor verdigimi saniyordum ama bana en iyi gelen ve hizli kilo verdiren protein diyeti oldu :)))
kilo cizelgesi yapsana nesil, cok hos oluyor, verdigin kiloyu verince

Bizim evde diyet türü yapmak zor gerçide e bi yerden başlamak lazım nasıl dahil olcam aranıza kural bildirim vs neler ??

hosgeldin canim, cumartesi gunleri kilo bildirimi yapiyoruz.
saat 5ten sonra yememeye özen gösteriyoruz, onun haricinden herkes kendi diyet yöntemini seciyor ve uyguluyor.
yeni gelen kizlara 1 hafta deneme süreci veriyoruz, duzenli paylasim yapan kizlari 1hafta sonra listeye ekliyoruz

kiz ilk üce giren kizlar, sirrinizi bizimlede paylasin, 2.5 kilo vermek her yigidin harci degil, tekrar tebrik ederim ucunuzude :119:
1) Valentinn
2) Hayatim
3) Derin

kiz ilk üce giren kizlar, sirrinizi bizimlede paylasin, 2.5 kilo vermek her yigidin harci degil, tekrar tebrik ederim ucunuzude :119:
1) Valentinn
2) Hayatim
3) Derin

evet ya gerçekten büyük başarı paylaşın sırrınızıda bizlerde uygulaqyalaım tebrikler

Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz ben hafta sonları pek paylaşım yapmıyorum hafta içi düzenli yazıyorum ama.
T
üm arkadaşlarımın yazdıklarını tek tek okuyorum yeni gelen arkadaşlar kesinlikle size cevap verilmiyor diye düşünmeyin bana verilmediği oluyor bu demek değilki kimse önemsenmiyor foruma her giren arkadaş diyetine sadık olan herkes eminim tüm paylaşımları tek teke okuyor motivasyonunuzu sakın düşürmeyin hepimiz birbirimizden bir şey öğrenerek birbirimize kenetlenerek vericez bu kiloları kopmak yok her gelenle yolumuza devam etmek istiyoruz

ben burada 2 haftada 5 kilo verdim sadece pazar günleri istediğim gibi yiyorum onun dışında 5 ten sonra bir şey yemeyip gün içinde sıkı diyetimi yapıyorum burda olmak bana iyi geldi :))

ama bu hafta regl oldum ve vücudumda şu anda inanaılmaz bir ödem var ama cumartesi gününe kadar düzelecektir

bu haftaki hedefim 1 veya 1,5 kilo umarım veririm

sabah 1 dilim kepek ekmek 1 küçük parça peynir ve 2 bardak çay içtim

şimdide metabolizma hızlandırma zamanı nescafe :)

1) Valentinn
2) Hayatim
3) Derin

semocum beni biliyorsun ben oldukça düşük kalorili besleniyorum hem mide küçültmek açasından hemde gün içinde hareketsizliğimi baz alaraka bazal metabolizmamın altın da tutuyorum günlük kalorimi

ve bir de kan gurubuma göre yiyorum çünkü eğer düşük kalorili olsa bile kan grubumda bana kilo aldıran bir şey varsa onu kullanmıyorum sizede tavsiye ederim

mesela ben b grubuyum bana tavuk yaramıyor kesinle yemiyorum
bana süt peynir yumurta yoğurt tarzı şeyler kilo verdiriyor

mercimek tarzı tahıllarda yemiyorum ya genel olarak böyle topla 5,50 kilo verdim gibi ama daha hedefe 7/8 kilo var

aynen, hedeflerimiz ayni gibi, bende zor verdigimi saniyordum ama bana en iyi gelen ve hizli kilo verdiren protein diyeti oldu :)))
kilo cizelgesi yapsana nesil, cok hos oluyor, verdigin kiloyu verince

Kilo çizelgesi nasıl yapılıyor, bilmiyorum desem.. :) acemiyim hala biraz..

selam kizlar ayran detoksunun ilk gununde tami tamina 1 kilo vermisim :)) bugun 2. Ve son gun bakalim..

ama sonrasında diyete devam etmelisin giden suyu ve az miktarda da olsa yağı daha fazla geri almamalısın ayran detoksunu okudum güzel bende mutlaka denemek istiyorum bu reglim bu bakımdan bana iyi gelebilir olan ödemimi atarım.

Inşallah daha da güzel sonuçlar alırısın.

selam kizlar ayran detoksunun ilk gununde tami tamina 1 kilo vermisim :)) bugun 2. Ve son gun bakalim..

Zor olmuyomu, insanin ici su gibi olur.. yeni okudum, bi hos olsum.. Yarin da sonucu paylasirmisin..

Kilo çizelgesi nasıl yapılıyor, bilmiyorum desem.. :) acemiyim hala biraz..

ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..işlem bu kadar

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…