Kızlar, haftasonu zor olur başlayamam diyodum ama başladım walla, öyle bi de gaza gelmişimki,
süper iradeli davrandım hemde..
Ctesi sabah 71,4 tüm, pazar sabah 70,7 çıktım.. ama bu sabahta aynı çıkınca moralim bozuldu biraz ama yine de şükür,
bi günde daha ne olsun modunda kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Bakalım nolcek, heyecan yaptım çok..
Çok diil, hava güzel diye gündüz parktaki aletlerde takıldım biraz.. ama kilomu su mu gitti bilmiyorum.. Ama daha dinç hissediyorum kendimi,, gereksiz mideyi yormayınca genel bi hafiflik geliyo sanki..
inşallah, bakalım.. tutcaz boğazımızı.. hedef 60 ama 65 e de razıyım.. zor veriyorum ben..
Bizim evde diyet türü yapmak zor gerçide e bi yerden başlamak lazımnasıl dahil olcam aranıza kural bildirim vs neler ??
kiz ilk üce giren kizlar, sirrinizi bizimlede paylasin, 2.5 kilo vermek her yigidin harci degil, tekrar tebrik ederim ucunuzude:119:
1) Valentinn
2) Hayatim
3) Derin
kiz ilk üce giren kizlar, sirrinizi bizimlede paylasin, 2.5 kilo vermek her yigidin harci degil, tekrar tebrik ederim ucunuzude:119:
1) Valentinn
2) Hayatim
3) Derin
aynen, hedeflerimiz ayni gibi, bende zor verdigimi saniyordum ama bana en iyi gelen ve hizli kilo verdiren protein diyeti oldu :)))
kilo cizelgesi yapsana nesil, cok hos oluyor, verdigin kiloyu verince
Herkese merhaba bende 20 gundur yapiyorum ve 5 kilo verdim:
hoşgeldin sadece akşam yemeyerekmi verdin 5 kiloyu süper vermişsin tebrikler
selam kizlar ayran detoksunun ilk gununde tami tamina 1 kilo vermisim :)) bugun 2. Ve son gun bakalim..
selam kizlar ayran detoksunun ilk gununde tami tamina 1 kilo vermisim :)) bugun 2. Ve son gun bakalim..
Kilo çizelgesi nasıl yapılıyor, bilmiyorum desem.. :) acemiyim hala biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?