Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

mavli canım senin boyun kaç çizelgene baktığımda vücut kitle endeksin 19 un altında yani zayıfsın eğer öyleyse yapın gereği vücudun buysa çok zorlama derim

sabah yulaf ekmegii yemişitm acıkmaıdm biraz önce yeidm öglen yemegini
brde yanında acı biber turşusu yedim.:26::26::26::26:

yaptıgım ekmek ekşi oldu nedne bilmiyorum ama , bugün yine deniycem

öğlen yemeğim

1kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt
2 kabak dolması

akşam 4 gibi 1 yeşil elma
5 yemek kaşığı yoğurt içinede çilek koyup günü kapatmayı düşünüyorum akşamda spor :)

selam çıtırlar
hiç giremedim bu hafta ama takipteyim :)
oğlumun ateşi var kaç gündür diş çıkarıyo çok zor oldu bu sefer oysa ilk 4 dişi çok kolay çıkmıştı. uyumuyoruz yiyip içemiyoruz zombi gibi dolanıyorum etrafta hala kahvaltı bile yapamadım şu saat oldu.
umarım vermişimdir baya :)

öpüyorum sizleri

derin ya süper ölçüler onlar maşallah darısı başıma inşallah :)

Kizlar bi resim eklemeyi deniycem, pko lu ve bebis isteyen arkadaslar icin.. Beceririm umarim..

NeS

sabah yulaf ekmegii yemişitm acıkmaıdm biraz önce yeidm öglen yemegini
brde yanında acı biber turşusu yedim.:26::26::26::26:

yaptıgım ekmek ekşi oldu nedne bilmiyorum ama , bugün yine deniycem

masum bend yapıyorum benim verdiğim tariftenmi yaptın yoksa nettenmi buldun

ben sana benim yaptığımı vereyim çok lezzetli oluyor yumuşacık pamuk gibi

2 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı süt
tuz eser miktarda mümkünse
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı tepeleme yulaf kepeği hatta biraz daha fazlada olabilir büraz pek olması açısından

ilk yumurtaları çırp sonra yoğurt sonra süt tuz ve kabartma tozu en sonsa yulaf kepeğini çırp prüzsüz olunca cam borcama dök

7-8 dk mikroda pişir yumusacık ve tadı çok güzel oluyor

Becermisim.. Aylak aylak gezinirken gordum, sogan suyunu sizden duymustum, bi de incir varmis..

Yazdiklarinizi telden okudum hep aralarda ama donemedim tek tek.. Sorry..

Mavi dewam sikama canini, bende ayni durumdayim.. Tik yok hatta artidayim..

Derin olculer super olmus.. Umarim sabitlerken zorlanmazsin..

31 mekik bikac gun oncede gormustum.. Denenebilir.. Basliim bende bugun..
Kizlar belinizi zorlamadan yapmak icin yere uzanip, totoyu koltugun ayak kismina dayayip, bacaklarinizi da koltugun oturma yerine koyarak fotodaki pozizyonu saglayabilirsiniz.. :)

Yediklerim.. Sabah biraz ekmek peynir bal, biraz oncede et doner. 1 kasik bulgur pilavi, kucuk bir parca da pide.. Baska bisey yemem sanirim, belki cok acikinca kivi yerim..

NeS

canım ben bu akşam başlamak isterim hemen sende başla bakalım sonuç nolcak ölçelim kendimizi :)

Ehmmm ben hic ölcmedim kendimi yani beceremedim bilyorum cahilim bu konudaaaaa evde bitane metre varonlamı ölcem? Onla ölcsem cat cut catlıyo bu ya kırılıyo gibi kıskıskıskıskıs

Ehmmm ben hic ölcmedim kendimi yani beceremedim bilyorum cahilim bu konudaaaaa evde bitane metre varonlamı ölcem? Onla ölcsem cat cut catlıyo bu ya kırılıyo gibi kıskıskıskıskıs

Mezura ile olcmen lazim canim, yoksa iple olcup, sonrada ipi metreyle olcebilirsin.. Metreyle biyerini kesersin, dikkat et kucuk cadi..

NeS

bilmem ki kız ben iş yerinde arkadaşa ölçtürdüm mezurayla :)

derincim kendini nasıl hissediyorsun canım kilolar gbitti ne güzel yaa bende verebilsem keşke resmini bekliyoruz canım

netten buldum cnm 3 ymk kaşı kepege 3 ymk yogurt kattım ondna oldu snaırım
bugün yapıcma yenisini deneyim senin tarifi saol cnm
benim mikrodalgada yulaf pişirme özelligi varmış dün fark ettim:26:

netten buldum cnm 3 ymk kaşı kepege 3 ymk yogurt kattım ondna oldu snaırım
bugün yapıcma yenisini deneyim senin tarifi saol cnm
benim mikrodalgada yulaf pişirme özelligi varmış dün fark ettim:26:

ben en son ayarda pişiriyorum özellikli değil yani ama işe yarar ben resmini koymuştum görmüşmüydün ekleyebilrim istersen

ben en son ayarda pişiriyorum özellikli değil yani ama işe yarar ben resmini koymuştum görmüşmüydün ekleyebilrim istersen

yok görmedim canım kaçırmışım , yulaf ekmekten daha iyiymiş valla çok uzun süre tok kalıyor insan
artık sporada başlıyorum kendimi zayıf görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…