deriiin bu ölculer super ötesi canim
tebrik ederim
selam arkadaşlar dün giremedim çünkü hiç keyfim yok 1 haftadır gr veremiyorum çok asabım bozuluyo gündüz aşırı yemiyorum beşten sonra ağzıma bişey sürmüyorum yok oğlu yok hiç bişey değişmiyorneyse genede devam edicem bakalım ne olacak:44:
Antepli, Ecrinnnnnnn, ok ben de varim siznle.. Göbecigi gönderelim
Birlikte yapalımmm nzmn başlamak istersin?]
sabah yulaf ekmegii yemişitm acıkmaıdm biraz önce yeidm öglen yemegini
brde yanında acı biber turşusu yedim.:26::26::26::26:
yaptıgım ekmek ekşi oldu nedne bilmiyorum ama , bugün yine deniycem
canım ben bu akşam başlamak isterim hemen sende başla bakalım sonuç nolcak ölçelim kendimizi :)
Ehmmm ben hic ölcmedim kendimi yani beceremedimbilyorum cahilim bu konudaaaaa evde bitane metre varonlamı ölcem? Onla ölcsem cat cut catlıyo bu ya kırılıyo gibi kıskıskıskıskıs
Ehmmm ben hic ölcmedim kendimi yani beceremedimbilyorum cahilim bu konudaaaaa evde bitane metre varonlamı ölcem? Onla ölcsem cat cut catlıyo bu ya kırılıyo gibi kıskıskıskıskıs
masum bend yapıyorum benim verdiğim tariftenmi yaptın yoksa nettenmi buldun
ben sana benim yaptığımı vereyim çok lezzetli oluyor yumuşacık pamuk gibi
2 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı süt
tuz eser miktarda mümkünse
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı tepeleme yulaf kepeği hatta biraz daha fazlada olabilir büraz pek olması açısından
ilk yumurtaları çırp sonra yoğurt sonra süt tuz ve kabartma tozu en sonsa yulaf kepeğini çırp prüzsüz olunca cam borcama dök
7-8 dk mikroda pişir yumusacık ve tadı çok güzel oluyor
derincim kendini nasıl hissediyorsun canım kilolar gbitti ne güzel yaa bende verebilsem keşkeresmini bekliyoruz canım
netten buldum cnm 3 ymk kaşı kepege 3 ymk yogurt kattım ondna oldu snaırım
bugün yapıcma yenisini deneyim senin tarifi saol cnm
benim mikrodalgada yulaf pişirme özelligi varmış dün fark ettim:26:
aynen canım biraz anlatamamışım herhal yine iyi anlamışsın canım.
Mezura ile olcmen lazim canim, yoksa iple olcup, sonrada ipi metreyle olcebilirsin.. Metreyle biyerini kesersin, dikkat et kucuk cadi..
NeS
ben en son ayarda pişiriyorum özellikli değil yani ama işe yarar ben resmini koymuştum görmüşmüydün ekleyebilrim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?