nesilcim fırında pişirme tarifleride var google da yulaf kepeği ekmeği yaz görselleri ara gözüne güzel gözüken ekmeğin tarifine bak tatlım ben öğle yapım :)
OK bakiim bi.. Ekmek yemeyince hep biseyler araniyorum.. Bu keser belki.. :)
NeS
Sen nasıl yaptın kuşum.. pis kokuyosa zor içerim herhalde.. yapiimi bende bugün sence.. pazar regl olucam..gecen hafta persembe ilk gunumdu, yani bugun tam 7ci gun oldu :)))
kiz bide bu sogan suyu acaip, ödem atiyor, dün aksam baya bi attim ben. Göbek eritmek icinde bire bir mi$
Süper tatlım, tebrikler..İŞTE BAŞARIM; Kızlar 7 Mart'ta 73,3 kiloyla başlamıştım bu yola ve 17 Mart'ta kilom 71,6 yken ölçülerim alınmıştı... Bugün 17 Nisan ve tam 1 ay sonunda 66,8 kilo geldim ama dahada önemlisi toplamda 76,1 cm incelmişim... Çok mutluyum çooookkkk... Herkesin başarısı panoya asılırken bnm başarım altın renklerle spor merkezinin tavanına asıldı bile... Örnek oldum herkese
Ben karıştıriim bi tarifler. Yulaf kepeğinin markası ne yaa. ben hiç almadım daha önce.. büyük marketlerdemi olur acaba.. gerçi çok yaygın bu ara, dukandan sonra yani.. haftasonu yaparım belki..nesilcim acaip tok tuutyor cnm tavsiye ederim tadlandırıcı ve süt tozu alınca kek te yapıcam
dukanı tam yapamam amaa bu tarifler süper
birde yulaf kepgi protein içeiryormuş
kıtlık moduna girmiş olabilirsin mavli vücudunu şaşırt farklı şeyler yemeyi dene sakın pes etme direnci kırman lazım.moralleri bozmuyoruz.
vay vay vay çok süper derin maşallah sana canım... fzabında dediği gibi foto istiyoruz
Ayyyy masallah yaaa bizde senin gbi iradeli olsaydk bizde smdi yazardk ayni anda basladk ama olamadik senin gbii(
Ya sakincasi yoksa foto yuklermsn bize de motivasyon olsun
akşam yüklemeye çalışırım 68 kiloya çıkmış halim yok sanırım ama akşam en ince halimle resim yüklerim :)
Sen nasıl yaptın kuşum.. pis kokuyosa zor içerim herhalde.. yapiimi bende bugün sence.. pazar regl olucam..
Süper tatlım, tebrikler..
Ben karıştıriim bi tarifler. Yulaf kepeğinin markası ne yaa. ben hiç almadım daha önce.. büyük marketlerdemi olur acaba.. gerçi çok yaygın bu ara, dukandan sonra yani.. haftasonu yaparım belki..
Sen nasıl yaptın kuşum.. pis kokuyosa zor içerim herhalde.. yapiimi bende bugün sence.. pazar regl olucam..
Süper tatlım, tebrikler..
Ben karıştıriim bi tarifler. Yulaf kepeğinin markası ne yaa. ben hiç almadım daha önce.. büyük marketlerdemi olur acaba.. gerçi çok yaygın bu ara, dukandan sonra yani.. haftasonu yaparım belki..
bugunku menum
sabah: 3 catal patates salatasi, 2 dilim ekmek (ve 1 parmak cikolata)
ara: 2 kivi, 2 misir gevregi, yarim wafel (4 parmak kadardi)
öglen: kucuk kase patates salatasi, 2 dilim ekmek.
ara: yogurt
aksam: yarim teneke ton baligi.
az sonrada 1.5 - 2 saat yuruyus
1 - 1.5 litre su ictim
aksamda 2 tane yesil cay icerim
Yuppi bugunde bitti menümü yazayım dh
Sabah 1 dilm ekmek 2 haşlnmış yumurta aslında ekmek yemicektim ama yedimyanına salatalık ve yeşil cay
Ara : 10 badem yeşil cay
Öglen güya öglentavuklu salata ve. Cörek otlu yogurt /)
Şimdide elma cipsleri i yiyorum kendim yaptımcokgüzel tavsiye ederim :)))
sanada afiyet bal seker olsun kara gözlummmmmpatates salatasini bol sebzeli yumurtali, az patatesli yaptimmmm :)
menu cok guzelllll
olsun canim ekmegi ye bi sey olmaz, hem az yemissin.
elma cipsi ne kiz? firina mi attin :)))
hani aksam yemegi yokmu????
Heeee fırına attım biraz limon damlattım ve tarcın.
Bilmym ya yemesemmi ? Neyiyebiliriö bilmiyrum acıkıym aslında ama hele bişey desalcalı makarna var ya cakım isteyo ama olmaz gari ay napcam semo ya
Tbence ye bi seyler, gun boyu az yemissin zaten.
Yoksa cok acikirsin gec saatee.
Amam makarnadan 5 kasik yicen haa koca tabak degil
yada 2 dilim ekmekli tost yap ye, saat daha erken
T
Tost yapeyommm biraz peynir domates ve bi dilim sucuk?
haha hee tamam canim afiyet olsun, hemen yap ye erkenden.
ama yerken boyle yavas ye tamammi, tadini cikar boyle. Ohh mis gibi olmus, cok lezetli falan de kendi icinden
yerken gözunde doyar boylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?