Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günlük kepek hakkı 2 ymk dukancıların
bide kek yapıyorlar süper görünüyor amaaa o kekleir tanlandırıcı filan bulamadım ben

nesilcim fırında pişirme tarifleride var google da yulaf kepeği ekmeği yaz görselleri ara gözüne güzel gözüken ekmeğin tarifine bak tatlım ben öğle yapım :)

OK bakiim bi.. Ekmek yemeyince hep biseyler araniyorum.. Bu keser belki.. :)

NeS

İŞTE BAŞARIM; Kızlar 7 Mart'ta 73,3 kiloyla başlamıştım bu yola ve 17 Mart'ta kilom 71,6 yken ölçülerim alınmıştı... Bugün 17 Nisan ve tam 1 ay sonunda 66,8 kilo geldim ama dahada önemlisi toplamda 76,1 cm incelmişim... Çok mutluyum çooookkkk... Herkesin başarısı panoya asılırken bnm başarım altın renklerle spor merkezinin tavanına asıldı bile... Örnek oldum herkese

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

OK bakiim bi.. Ekmek yemeyince hep biseyler araniyorum.. Bu keser belki.. :)

NeS

nesilcim acaip tok tuutyor cnm tavsiye ederim tadlandırıcı ve süt tozu alınca kek te yapıcam
dukanı tam yapamam amaa bu tarifler süper
birde yulaf kepgi protein içeiryormuş

gecen hafta persembe ilk gunumdu, yani bugun tam 7ci gun oldu :)))
kiz bide bu sogan suyu acaip, ödem atiyor, dün aksam baya bi attim ben. Göbek eritmek icinde bire bir mi$
Sen nasıl yaptın kuşum.. pis kokuyosa zor içerim herhalde.. yapiimi bende bugün sence.. pazar regl olucam..
Süper tatlım, tebrikler..
nesilcim acaip tok tuutyor cnm tavsiye ederim tadlandırıcı ve süt tozu alınca kek te yapıcam
dukanı tam yapamam amaa bu tarifler süper
birde yulaf kepgi protein içeiryormuş
Ben karıştıriim bi tarifler. Yulaf kepeğinin markası ne yaa. ben hiç almadım daha önce.. büyük marketlerdemi olur acaba.. gerçi çok yaygın bu ara, dukandan sonra yani.. haftasonu yaparım belki..

Ayyyy masallah yaaa bizde senin gbi iradeli olsaydk bizde smdi yazardk ayni anda basladk ama olamadik senin gbii(
Ya sakincasi yoksa foto yuklermsn bize de motivasyon olsun

akşam yüklemeye çalışırım 68 kiloya çıkmış halim yok sanırım ama akşam en ince halimle resim yüklerim :)

EVET derin, kizlarin dedigi gibi.
önce sonra resim varsa yukleeeee

ketelde su kaynattim 1bucuk bardak kadar.
soganin yarisini salataya ekledim, yarisini da kucuk cezve gibi bir seyin icine doradim 3-4 parcaya. (denemelik yaptim dün)

agzini kapattim 5dakika soganla birlikte kaynadi, sonrada ilimasini bekledim.
Sicakla-ilik arasi ictim.

Canim cokta kötu degil ama kokusu, idare eder. (ben daha kötu bekliyordum kokusunu)
valla canim bence sen, adet günlerini sayma. ödem atmasi icin, göbek eritmek icin iciceksin sonucta.

Sabah : 1/2 yumurta
Öğlen:1 tabak az pişmiş yoğurtlu makarna
Akşam: 4 kaşık yeşil mercimek yemeği+ 1 fncan nescafe
2 kupada biberiye çayı içtim.

büyük marketlerde var cnm , ama ben tesadüfen aşagıda kahvatılık satan bri yerde buldum

bugunku menum

sabah: 3 catal patates salatasi, 2 dilim ekmek (ve 1 parmak cikolata)
ara: 2 kivi, 2 misir gevregi, yarim wafel (4 parmak kadardi)
öglen: kucuk kase patates salatasi, 2 dilim ekmek.
ara: yogurt
aksam: yarim teneke ton baligi.

az sonrada 1.5 - 2 saat yuruyus
1 - 1.5 litre su ictim
aksamda 2 tane yesil cay icerim

Yuppi bugunde bitti menümü yazayım dh

Sabah 1 dilm ekmek 2 haşlnmış yumurta aslında ekmek yemicektim ama yedim yanına salatalık ve yeşil cay

Ara : 10 badem yeşil cay

Öglen güya öglen tavuklu salata ve. Cörek otlu yogurt /)

Şimdide elma cipsleri i yiyorum kendim yaptım cokgüzel tavsiye ederim :)))

Hmmmmm patatesssssss :) afiyet bal şeker olsun semooo :))

sanada afiyet bal seker olsun kara gözlummmmm patates salatasini bol sebzeli yumurtali, az patatesli yaptimmmm :)
menu cok guzelllll
olsun canim ekmegi ye bi sey olmaz, hem az yemissin.
elma cipsi ne kiz? firina mi attin :)))
hani aksam yemegi yokmu????

Son düzenleme:

Heeee fırına attım biraz limon damlattım ve tarcın.

Bilmym ya yemesemmi ? Neyiyebiliriö bilmiyrum acıkıym aslında ama hele bişey de salcalı makarna var ya cakım isteyo ama olmaz gari ay napcam semo ya

Heeee fırına attım biraz limon damlattım ve tarcın.

Bilmym ya yemesemmi ? Neyiyebiliriö bilmiyrum acıkıym aslında ama hele bişey de salcalı makarna var ya cakım isteyo ama olmaz gari ay napcam semo ya

bence ye bi seyler, gun boyu az yemissin zaten.
Yoksa cok acikirsin gec saatee.

Amam makarnadan 5 kasik yicen haa koca tabak degil
yada 2 dilim ekmekli tost yap ye, saat daha erken

bence ye bi seyler, gun boyu az yemissin zaten.
Yoksa cok acikirsin gec saatee.

Amam makarnadan 5 kasik yicen haa koca tabak degil
yada 2 dilim ekmekli tost yap ye, saat daha erken
T
Tost yapeyommm biraz peynir domates ve bi dilim sucuk?

T
Tost yapeyommm biraz peynir domates ve bi dilim sucuk?

haha hee tamam canim afiyet olsun, hemen yap ye erkenden.
ama yerken boyle yavas ye tamammi, tadini cikar boyle. Ohh mis gibi olmus, cok lezetli falan de kendi icinden
yerken gözunde doyar boylelikle

haha hee tamam canim afiyet olsun, hemen yap ye erkenden.
ama yerken boyle yavas ye tamammi, tadini cikar boyle. Ohh mis gibi olmus, cok lezetli falan de kendi icinden
yerken gözunde doyar boylelikle

Hahahahaha tamammm]

Slm kızlar.sabah lapa akşam üzeri çok acıktım azıcık çerez 3 4 kayısı yedim.akşam yemeğim 1 tabak bezelye salata 1 dilim kepek ekmek karpuz :) çok oldu gibi sanki ama napim çok acıkmıştım:) bu arada telden giriyorum da kilomu ondan eklemedim çok zor oluyo.geçen hafta -600 düm pc den giren hayırsever beni ekleyebilir mi acaba

ne yeidm

kahvaltı: 4 dlm açbitir hindi salam, yulaf ekmegi,yagsız süt ile kahve

öglen: 4 dlm salm,2 yumurta ile lorlu omlet acı süs biberi

akşam : az önce 1 kase yogurt

kuru erik yesmemi diye düşünüyorum:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…