Nesilcim sakın motivasyonu düşürme ben regl zamanı öncesi ve olduğum zaman 3 kilo birden su tutuyorum ne zaman ki 2 hafta geçiyor
bir bakıyorum 1 kilonun üzerinde vermişim sabret sakın bozma regl in bittikten sonra görüceksinki kilon ne kadar aşağadı böyle zamanlarda
tartılma sadece kendini ölç eğer cm çoğalıyorsa kork ama aynıysa bilki iyi bir durumdasın ben hep söylüyorum tartıya değil kendi vücunuza bakın
devamlı ölçün
ben spora başladığımda biliyorum ki kilom artıcak aynı şekilde yememe rağmen sıkılaşıp incelicem ozaman demicemki ben tartıda 60 kiloyum
çünkü gözle görülen 55 kiloluk bir vücut olucak kaslar ağırlaşıp yağlar ericek
LÜTFEN MOTİVASYONUNU BOZMA
süper fark canım, tebrikler..Teşekkürler cnmbfite gidiyorm haftaiçi her gün
inşallah ödemdir..
sen de geçen hafta 1200 fazla çıktım demiştin ya.. geçtimi o hemen hastalanınca?
kız bi de bişey sorcam ama gülme.. ödem nasıl atılıyor yaa.. sık idrara çıkarak dimi.. o şekildemi anlıyosun yani?
terleme özürlüyüm ben biraz..
Kızlar diyet ve spordan önceki halim yani 73,3 kiloyken ve şuandaki halim yani 66,8 kiloyken... Tabi 1 ayda toplamda 76,1 cm inceldim... Ve sadece 40 günde başardım bunu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ne zaman kıtlık moduna girdim ki daha 3. haftamkıtlık moduna girmiş olabilirsin mavli vücudunu şaşırt farklı şeyler yemeyi dene sakın pes etme direnci kırman lazım.moralleri bozmuyoruz.
derincim bende anlamadım onu çizelgeyi yapıp bilgilerimi girince otomatikmen öyle yazıyor ama ben uzun değilim niye öyle yazıyor anlamadım boyum 160 cm ölçülerimde senin eski haline yakın yani fazla kiloluyummavli canım senin boyun kaç çizelgene baktığımda vücut kitle endeksin 19 un altında yani zayıfsın eğer öyleyse yapın gereği vücudun buysa çok zorlama derim
valla nesilim, ödem vardi bide hafta sonuda biraz kacirmistim. bugun anca kendime gelebildim.
AMA BU HAFTA SONU KARARLIYIM, kacamak ve kacirmak yok YOK yok YOK yok YOK yok !!!!!!!!
evet canim idrarla ödem atiliyorhehehe yerim seni yaa, özürluyum diyen dillerini yesinler
wowww super canim, 6.5 kiloda bu kadar fark olmasi muazzam !!!
spordan olsa gerek, tebrik ederim canim, boyle devam
Elbise bol oluyor bu bakımdan hatlar net degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hehe.. aynen..valla nesilim, ödem vardi bide hafta sonuda biraz kacirmistim. bugun anca kendime gelebildim.
AMA BU HAFTA SONU KARARLIYIM, kacamak ve kacirmak yok YOK yok YOK yok YOK yok !!!!!!!!
evet canim idrarla ödem atiliyorhehehe yerim seni yaa, özürluyum diyen dillerini yesinler
ne yedin kiz ????
süperin çok zayıflamışsın maşallahKızlar diyet ve spordan önceki halim yani 73,3 kiloyken ve şuandaki halim yani 66,8 kiloyken... Tabi 1 ayda toplamda 76,1 cm inceldim... Ve sadece 40 günde başardım bunu
+900 olmuşum yaaa ama bu hafta telafi ettim inş :) herşey yedim galıba baksana +900
benimde acilen spora başlamam gerekiyor ama tek şansım sabah kalkınca leisle yapmak
evin ord ayürünecek yer yok
akşamnda yapamıyorum her akşam bişiy çıkıyor en iyisi sabah lesile yapmak
Kızlar diyet ve spordan önceki halim yani 73,3 kiloyken ve şuandaki halim yani 66,8 kiloyken... Tabi 1 ayda toplamda 76,1 cm inceldim... Ve sadece 40 günde başardım bunu
bakalim yarin listede neler olucak
canim, spor yapmaya vaktin yoksa sunu tavsiye ederim.
spor magzalarinda, kum torbalari satiliyor 2kiloluk veya 3 kiloluk. onlari ayak bilegine veya kollarina bagliyorsun.
bu oyle evde temizlik, yemek, camasir, paspas vs gibi islerini yapiyorsun...
hem spor hem ev i$i yapmis oluyorsun, yani 1tasla 2kus
cok faydali, kaslarinda gelisir bu sayede, hem fazl kalori yakarsin, hemde SIKILASIRSIN
link, burdan bilgilenebilirsin tatlim http://kadinology.wordpress.com/2009/12/02/kas-yapmak-icin-elayak-bilek-kum-agirlik-torbasi/
bakalim yarin listede neler olucak
canım harika görünyorsun yaa maşallah boyun kaç canım
Çok saol cnm 158
benim 1,66ama senin gibi iyi durmuyorum simit var bende göbek var
canim, spor yapmaya vaktin yoksa sunu tavsiye ederim.
spor magzalarinda, kum torbalari satiliyor 2kiloluk veya 3 kiloluk. onlari ayak bilegine veya kollarina bagliyorsun.
bu oyle evde temizlik, yemek, camasir, paspas vs gibi islerini yapiyorsun...
hem spor hem ev i$i yapmis oluyorsun, yani 1tasla 2kus
cok faydali, kaslarinda gelisir bu sayede, hem fazl kalori yakarsin, hemde SIKILASIRSIN
link, burdan bilgilenebilirsin tatlim http://kadinology.wordpress.com/2009/12/02/kas-yapmak-icin-elayak-bilek-kum-agirlik-torbasi/
mantıklııııymış valla süperr
bu hafta iyi spor yaptım bakalım sonuç nolcak :)
YAVRUŞLARIM.. bende bunlardan da var ama ben pek tavsiye etmiyorum.. 2-3 sene önce haftaiçi akşamları ayaklarıma bağlayıp 1 er saat tempolu yürüyordum..
acayip yorucu ve çıkardığındaki his çok değişik ama bacaklarım baldırlarım kalınlaştı.. 1 senede filan kendine geldi baldırlarım, futbolcu bacağı gibi olmuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?