Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kızlar

Pazartesiden beri giremedim topiğimize Umarım herkes iyidir. Burası çok yoğun, yardıma geldik zaten ama beni kendi çalıştığım birim dışında bir birime de verince ben ekstra bir yoğunum, yeni şeyler öğreniyorum.

Kalacak yerim netleşti kızlar, bugün de spora başlıyorum inşallah

Semocum geçmişe baktım canım, en son 729. sayfadan alıntı yapıp ekledim. Yarın tatil, benim netim yok canım. Ben pazartesi gireyim yeni kilomu olur mu baby

Kızlar bundan sonra ya sabahtan yada 5 e doğru uğrayabilirim yanınıza. Onun dışında gerçekten 5 dk boş kalamıyorum. Sizleri seviyorum

Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrre :))))))))))))))

Hayırlı cumalaarrrrrrrrrrrr
Malum yarın evde olmadıcagımdan dolayı bugün paylaşım yapıyorumm :)))

Gecen haftaki kilom 85.5 :)
Bu hafta tam tamına 2.1 kilo vermiş bulunmaktayım yanii 83.4 yuppi cok sıkı diyet hergün dans ettim ve yürüyüş :) ha bide 1 ay oldu agzıma e cikolata ne cips nede kola fln sürdüm ve bu yaza kadar devam edicek böyle toplam bir ayda ben 5,6 kilo verdimmmmmmmmmmm yuhuhuhuhuhujuh sizi cok seviyorum panpiler :)

ANTEPLİM BRAVO SANA YAŞANIN GEREKTİRDİĞİ GİBİ DİNAMİK BİR ŞEKİLDE HAREKET EDİP KİLO VERDİN ÇÜNKÜ SENİN METABOLİZMAN BİZİM YAŞIMIZA GÖRE DAHA GÜZEL VE HIZLI ÇALIŞIYOR BUNU AVANTAJINI KULLAN HARİKASIN TEBRİKLER

masallah canim. supersinnnnn !!!!
tam gaz devam dugunde 65 kilo olucan bu gidisle insallah ;-)

anteplimmm maşalahh yawru kuşş süpersinnnn vallaaaaa

Teşekkürrr ederimm derin ablaaaaaaaaaaaa ay cok sevindimmmmmm ya ben şimdiiii

Basen bölgem zayiflamadan renkli dar pantolonlar, mini sortlar giyemeden ölürsem gözüm arkada gidicem yemin ederim. SOYLE 1 HAFTA 10 GUNDE BACAK ERITICEK BISEY YOK MU ARKADASLAR ya leg magic denen aleti aldim ic bacak icin 2 gunde bir 100 civari bisey yapiyorum.kisa surede sikilasmasi icin daha ne yapmaliyim?

maşallah anteplim tebrik ederim canım çözdün sen bu işi valla. ha gayret anteplim ilk grubunu atlamana çok az kalmış...

bugün çok dağınınk beslendim kızlar.
sabah: 1 dilim kek 1 dilim börek
öğle: bir kaçtane erik saymadım valla
akşam:yoğurt içine salatalık nane ile birilkte + nescafe

bugün çok dağınınk beslendim kızlar.
sabah: 1 dilim kek 1 dilim börek
öğle: bir kaçtane erik saymadım valla
akşam:yoğurt içine salatalık nane ile birilkte + nescafe

Börek mi ay vallah rüyamda bussuru börek yiyodun hahah piskopat gibi yiyodum vallah bide sizi düsünüyodum kizlara nedcem gibsne haha afyet. Olsunn :)

Tebriklerrrr

tamam canim, kilonu pazartesi yaz o zaman
kolay gelsin sana canim, hayirli calismalar özletme kendini, arada ugra .

Canım zaten önemli olan kilo vermek değil ki sıkılaşmak bence... Ben 1 ay bfite giderek toplamda 71,6 cm inceldim o yüzden böyle duruyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canim seni, gectigim cumartesi gunu icin kac kilo yazayim?

tamam canim, kilonu pazartesi yaz o zaman
kolay gelsin sana canim, hayirli calismalar özletme kendini, arada ugra .

canim seni, gectigim cumartesi gunu icin kac kilo yazayim?

Valla canım şuan 66,8 kiloyum gecen hafta fırsat bulupta tartılamadm o yüZden bişey diyemiyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kızlar aranızda emziren hariç oruç tuttuğumuzda bu sene su dışında zorluk çekmicez galiba şimdiden mideler küçüldü açlığa talimliyiz birtek sudan kahve çaydan kafamız bulanıcak onun dışında rahat tutarız inşallah

Hak ettin cano tebrik ederim böyle devam et insAllah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsinn :*** öptümm senii

Bizlerde seni seviyos.. Ne güzel spora başlıycakmışsın.. Hem yoğunluk hem spor iyi gelecek sana..
Moralini bozma.. Arada fırsat buldukça uğra.. Biz buralardayız tatlişkom..

Waaayyy.. Tebrik ederim Antepish.. Süper canım.. Haftasonu cozutma sakın dikkat et heee...

Aynen senin gibi hissediyorum tatlım.. Bende giyemedim hiç gönlümce.. Yürüyüş yapmaya çalış, kaç kilosun bilmiyorum ama diyetlede desteklesen fayda görürsün gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…