Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

oley masum geri döndu aramiza

denemek lazim valla, askam bir göz atarim sagol canim.
haftada 2kez, kac dakika yapiyosun canim?

döndüm vallaaa ya o ney öyle 2 dk mutlu oluyorusn sonra bir işişlik migdendee

koca bir tabak patlıcna yemegi yeidm tavuklu, yogurt, 3-4 ymk dolu dolu kısır
3-4 parça peynirr migdem naısl genişmişsee ancak kesti
şimdide sallama ıhlamur içiyorum

yeşil çay içmek gelmiyor artık içimden

oh afiyet olsun, patlicana bende hic dayanamam. aksami hafif gecirirsen hic bir sey olmaz canim
yesil cayi degisik aromalisini ic canim, ben naneli yesil cay iciyorum, tavsiye ederim

oh afiyet olsun, patlicana bende hic dayanamam. aksami hafif gecirirsen hic bir sey olmaz canim
yesil cayi degisik aromalisini ic canim, ben naneli yesil cay iciyorum, tavsiye ederim

yedikleirmin hepsi sebze allahtan semoşş
akşamda kalan kısırı yiycem yogurtlaa domateslee

kizlar ben cok sevdim bu isi 78.800den 74.100 e dustum 4 hafta bitti gecen hafta regl oldugumdan sadece 300gr gittibende bedenimi tanimis oldum ne yaparsam yapayim regl doneminde benim metabolizmam calismiyor daha oncede denedim olmadi calismadi regl bitti cok sukur tikir tikir oldu metabolizmam yine costuuuuuuveee beni uzun suredir gormeyenler aaaa kilo vermissin dedileren onemlisi ac karnina uyumak ohhhhh ne rahat top patlasa yanimda duymuyorum tok karnina sag sol donerken uyumak 2 saatimi alir gecede 2 -3 gibi kalkardim hicbiri kalmadi

her bünye öyle olmuyor maleseff, ben kalorili ekmek ve şeker yesem 5 degil 3 te bile kessem gitmiyor kilollarr

senin zormus kilo vermen canim yaaa ben eger dikkat etsem cok hiZli veririm ama istemiyorum bikdim verip almakdan bu sefer yavas yavas verip geri almak istemiyorum omrum boylemi gececek bikdim usandim artik

senin zormus kilo vermen canim yaaa ben eger dikkat etsem cok hiZli veririm ama istemiyorum bikdim verip almakdan bu sefer yavas yavas verip geri almak istemiyorum omrum boylemi gececek bikdim usandim artik

birde diyet geçmişi çok önemli ne kadar çok diyet yaptınsa okadar a zgider kilollar sürekli taktik degiştirmelisin ama ilk diyet yapışınsa takır takır giderr

selam beybiler

sabah 2 yumurtayla yaptığım patatesli omlet ve bi kaç dilim kaşar peyniri ve bir dilim ekmek üzerine bir tatlı kaşığı bal ve 3 tane yaprak sarma :) yedim saat 10:30 gibiydi acıkmadım öğlen elma ve portakal yedim evden çıkmadan
şimdi bir bardak yeşilçay 5 gibide bir kase yoğurt çorbası içicem
artık bu hafta 65i görmek istiyorum ya

Maşallah canım :)

Maşallah canım :)

sagol tatlim gorenler kilo vermissin dediler bende dahada heveslendim bizim gelinde cok kilolu idi bugun annem ablamla konusdum tig gibi olmus bir yildir aksam yemegi yemiyormus sahane oldu dedi annem darisi bizlerin basina insaallah
masum canim ben 7 yildir denemedigim yapmadigim diyet kalmadi bi ara pes ettim 65den yukari cikmayan son iki ay icinde birden 79 olduhayatim boyunca hep zayiflikla mucadele ettim ne zaman oglumu dogurdum kilom aldi basini gitti

aynı şey başıma geldi 68 gösteren tartı bir anda 74 oldu
hop diye gelen kilollar gdım gıdım gitmektee
ama akşam 5 ten sonra yemeyi bırakmak süper işe yarıyorr

Merhaba kizlar,
son iki g+ündür giremedim nete. Bu birazda gün icinde yemegime cok dikkat edemiysimin verdigi motivasyonsuzluktan ileri geliyor galiba. Kilom hamd olsun 79 küsürden yukari cikmiyor, ama yedigim icin asagida inmiyor
Sporumu düzenli yapiyorum. Simdi yememek konusunda kendimi nasil motive ederim, onun yollarini ariyorum
En öncelikli yardim, elbette sizlerle beraberligi korumak

Bugün, iki dilim ekmek, peynir, bir yumurta, domat, biber
Ara: iki form büskivi, iki hurma
simdi bir koca portakal

.........
#

denemek lazim valla, aksam bir göz atarim sagol canim.
haftada 2kez, kac dakika yapiyosun canim?

Zaten yarim saatlik bir video, isten yorgun geldigim icin haftada 2 kez yapabiliyorum. Haftada 3-4 kez yapan biri daha cok faydasini gorur eminim. Yarim saatlik ama insani olduruyor ilk gunler biraz aci ve agri cektim su an rahatim :)

Yeni motive kaynagim:) cok ciciler 57 kg oldugumda rahatlikla giyebilirim.

Zaten yarim saatlik bir video, isten yorgun geldigim icin haftada 2 kez yapabiliyorum. Haftada 3-4 kez yapan biri daha cok faydasini gorur eminim. Yarim saatlik ama insani olduruyor ilk gunler biraz aci ve agri cektim su an rahatim :)

cok agirsa, ben ilk hafta 15 dakika yapabilirim ancak.
bende i$ten sonra yorgun oluyorum, yarim saat dayanamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…