semocum beni biliyorsun ben oldukça düşük kalorili besleniyorum hem mide küçültmek açasından hemde gün içinde hareketsizliğimi baz alaraka bazal metabolizmamın altın da tutuyorum günlük kalorimi
ve bir de kan gurubuma göre yiyorum çünkü eğer düşük kalorili olsa bile kan grubumda bana kilo aldıran bir şey varsa onu kullanmıyorum sizede tavsiye ederim
mesela ben b grubuyum bana tavuk yaramıyor kesinle yemiyorum
bana süt peynir yumurta yoğurt tarzı şeyler kilo verdiriyor
mercimek tarzı tahıllarda yemiyorum ya genel olarak böyle topla 5,50 kilo verdim gibi ama daha hedefe 7/8 kilo var
evet ya gerçekten büyük başarı paylaşın sırrınızıda bizlerde uygulaqyalaım tebrikler
kan grubuna göre beslenmek baya etkili oluyor diye biliyorum, bu hafta bende biraz dikkat etmeye calisicam, saol canim.
kendimden biliyorum zaten, et bana rahatsizlik veriyor, domates ve portakalda mideme iyi gelmiyor, midemi asitlendiriyor. ve gercektende bu kan grubu listelerinde et, domates ve portakal A kan grubuna zararli besin diye yaziyor.
trampolin video nu aksam izlicem canim, merak ettim
nigarcim, tüyalarida aldikkkkk. cumartesi gunune iyi kilo veririz insallah
Tesekkur ederimm.. :)
nesilcim sanirim bi yanlislik var cizelgede :)))
Bu kan grubuna göre dietle Sertap Erener inanılmaz kilo vermişti...Benim kan grubuma göre de protein ağırlıklı beslenme tahıl bana yaramıyor fekat gelin görün ki en sevdiğim şey
kan grubun ney? yoksa odami ayniiiiii :)))
ben A +
nesilcim sanirim bi yanlislik var cizelgede :)))
0 grubu...Yalnız senin söylediğin bu portakal iyi gelmiyor demen canımı sıktı onu bir araştıracağım yavrularımdan biri A...Her fırsatta portakal yedirir içiririm...Yoğun bir programı var pek de zayıf
bana da öyle geldi, kontrol de ettim ama bilemedim..tekrar deniyim..
ahhh 0 grubu, derin in listeyi okudunmu? cok faydali seyler yaziyor.
hele portakal suyu varya valentin, midemi cok feci e$kitiyor. yemek borumda hissediyorum yani, o kadar feciii oluyor.
Yinede portakali yedir ama hergun yedirme mesela.
Bizim evde diyet türü yapmak zor gerçide e bi yerden başlamak lazımnasıl dahil olcam aranıza kural bildirim vs neler ??
evet simdi olduuuuu, gule gule kullannnn.
cok sevindim.. merci..
ama sonrasında diyete devam etmelisin giden suyu ve az miktarda da olsa yağı daha fazla geri almamalısın ayran detoksunu okudum güzel bende mutlaka denemek istiyorum bu reglim bu bakımdan bana iyi gelebilir olan ödemimi atarım.
Inşallah daha da güzel sonuçlar alırısın.
Zor olmuyomu, insanin ici su gibi olur..yeni okudum, bi hos olsum.. Yarin da sonucu paylasirmisin..
kiz sendemi tam 70.7 kilosunnnnn :2::2::2:
hehe bendeee, kilo yoldasim benim :)))
Bakalım yarın fark olacakmı.. :)) çok güzelmiş böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?