Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kan grubuna göre beslenmek baya etkili oluyor diye biliyorum, bu hafta bende biraz dikkat etmeye calisicam, saol canim.
kendimden biliyorum zaten, et bana rahatsizlik veriyor, domates ve portakalda mideme iyi gelmiyor, midemi asitlendiriyor. ve gercektende bu kan grubu listelerinde et, domates ve portakal A kan grubuna zararli besin diye yaziyor.
trampolin video nu aksam izlicem canim, merak ettim

evet ya gerçekten büyük başarı paylaşın sırrınızıda bizlerde uygulaqyalaım tebrikler

nigarcim, tüyalarida aldikkkkk. cumartesi gunune iyi kilo veririz insallah

HER KAN GRUBUNA GÖRE BESİNLERİN KARŞILIĞI VAR MUTLAKA BAKIN

www.dornmethod-turkey.com/UserFiles/File/beslenme.pdf

Son düzenleme:
meraba kızlaaarr herkese kolay gelsin.. Sabah 2 dilim kaşar peyniri 1.5 dilim tahıllı ekmek 1 çay k reçel salatalık zeytin.. Öğle haşlanmış makarna yoğurt

Yazamadım işlerim vardı ama ara ara girip okudum mesajlarınızı...
Bugün benim tam bir hafta oldu.Kalorisi düşük diye bir tabak yerine 2 tabak yemedim ya da daha fazla içmedim...İstedim ki yediğim zaman beynim tokluk hissi sinyalini tez zamanda kabul etsin...Benim bu hafta hiç davet ve ya misafirlik gibi bir durumum olmadı olsaydı da tabağıma her şeyden küçücük bir parça alır yerdim.Bunu neden söylüyorum?Yeseniz bile pişmanlık yapıp amaaan nasıl olsa bozuldu diye dağları devirmeyin.Gün içerisinde dengeleyelim.

Neticeye gelirsek,midemi küçülttüm oh!!!

Gün içerisinde de buraya mümkün olduğunca sık girmeye çalışarak kendimi diğer yoldaşlarımın yazdıklarını ve çabalarını okuyarak motive ediyorum.

Yeni gelen hanımlar hoşgeldiniz :) Geriye dönük okursanız hatalarımızdan ders, başarılarımızdan fikir edinebilirsiniz.

Bu kan grubuna göre dietle Sertap Erener inanılmaz kilo vermişti...Benim kan grubuma göre de protein ağırlıklı beslenme tahıl bana yaramıyor fekat gelin görün ki en sevdiğim şey

Bu kan grubuna göre dietle Sertap Erener inanılmaz kilo vermişti...Benim kan grubuma göre de protein ağırlıklı beslenme tahıl bana yaramıyor fekat gelin görün ki en sevdiğim şey

kan grubun ney? yoksa odami ayniiiiii :)))
ben A +

kan grubun ney? yoksa odami ayniiiiii :)))
ben A +

0 grubu...Yalnız senin söylediğin bu portakal iyi gelmiyor demen canımı sıktı onu bir araştıracağım yavrularımdan biri A...Her fırsatta portakal yedirir içiririm...Yoğun bir programı var pek de zayıf

ahhh 0 grubu, derin in listeyi okudunmu? cok faydali seyler yaziyor.
hele portakal suyu varya valentin, midemi cok feci e$kitiyor. yemek borumda hissediyorum yani, o kadar feciii oluyor.
Yinede portakali yedir ama hergun yedirme mesela.

ahhh 0 grubu, derin in listeyi okudunmu? cok faydali seyler yaziyor.
hele portakal suyu varya valentin, midemi cok feci e$kitiyor. yemek borumda hissediyorum yani, o kadar feciii oluyor.
Yinede portakali yedir ama hergun yedirme mesela.

Okumaz mıyım! Kendilerinin takipçisiyiz efenim

tabiki dikkat edilmeli gidenleri geri alirsam cok uzulurum..
Zor olmuyomu, insanin ici su gibi olur.. yeni okudum, bi hos olsum.. Yarin da sonucu paylasirmisin..

normalde 10 kadar dvm ediyosn ama ben son 6da yedim 2 ogun azdi yani gece fena kazindim usume tuttu ayran ayran ayran dondum valla :)

Bakalım yarın fark olacakmı.. :)) çok güzelmiş böyle..

nesil cim, gun boyu dikkat ediyormusun? neler yapiyosun?
ben bu hafta kalori hesabi yapmayi planliyorum ve 5bucuktan sonra yemicem, bakalim cumartesi iyi kilo verebilecekmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…