Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

nesil cim, gun boyu dikkat ediyormusun? neler yapiyosun?
ben bu hafta kalori hesabi yapmayi planliyorum ve 5bucuktan sonra yemicem, bakalim cumartesi iyi kilo verebilecekmiyim.

Haftasonu ctesi akşam biraz peynirle bir açma yedim, bitirdiğimde saat 18 gibiydi.. Pazar sabah 12 civarı kahvaltıda 2 yumurta 2 dilim ekmek ve az peynir yedim.. Aksam 17 gibi çorba bi dilim ekmek ve birkaç kaşık ta yoğurt yedim.. Bu sabah kahve içtim hala bişey yemedim ama şu an çok açım yiycem birazdan.. daha bi düzen tutturamadım.. sonra acıkcam diye korkuyorum, o yüzden sallandım biraz..

Bi de kangrubu konusu ilgimi çekti ama henüz bakamadım..

Sen neler yiyorsun, bi düzenin varmı?

:)))) dikkat ediyoruz tabii ki ama sadece 5 ten sonra yemegi kessen bile verirsin kilo ama sevgilinin anlamasini istiyorsan biraz da yediklerine dikkat et. Cok basit bak tuz, seker, un bunlari kes. Ekmegi kepekli ye ve gunde 2 litre su ic. Bu kadar canim. Kac kilo vermek istiyorsun ve kac kilosun?

kızlar görüyorum herkes artık bilgili bilinçli bu sefer gerçekten diyetlerine dörtelle sarılmış gözüküyor aman diyim nolu pes etmeyin haftada 1 kiloda olsun gitsin ayda 4 kilo yapar 3 ayda 12 kilo

biz bu kiloları 1 haftada almadık kilo alırken vakite bakmıyoruz ama rejimdeyken 1 ayda 15 kilo gitsin istiyoruz gerçek öyle değil o yüzden günlerin geçmesini sabırla beklicez.

doğru söylüyorsun derincim kısa sürede almadık bu kiloları hemen gitsin istiyoruz biraz sabır ve bunu yaşam biçimine dönüştürmemiz gerekiyor birde kan grubuna göre ben açamıyorum sayfayı a grubu ne yemeli

kiz ilk üce giren kizlar, sirrinizi bizimlede paylasin, 2.5 kilo vermek her yigidin harci degil, tekrar tebrik ederim ucunuzude :119:
1) Valentinn
2) Hayatim
3) Derin

:) tesekkurler canim. Walla kilo cok olunca cok gidiyor :)))) kendi adima konusayim. Yok yok saka. Walla semocum ben yemegi kesince veriyorum, ozellikle de aksam kesince veriyorum. Onun disinda bazi bildiklerimi uyguluyorum burada da paylasiyorum. Onemli olan cok vermek degil, onemli olan istikrar ve verebilmek. Herkese basarilar dilerim.

Benim icin düzen cok önemli. duzenli yemedigim zaman, cok daha zor kilo verdigimi fark ettim.

sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir.
ara: meyve + yesil cay
oglen: 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1dlm peynir, 3 zeytin yesillik.
ara meyve + yesil cay
aksamda: sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum, haftada bi kac gun balik veya tavuk yiyorum yaninda.

aksamdan sonra 2 yesil cay ve gun boyu 1bucuk litre su.

nigarcım paylaştığım yazıda linke bastığında 15 sayfalık yazı çıkıyor öyle açman lazım 9 sayfası sadece yiyecek var önemli olanda açmayı bir daha denesen

pazartesi bugün beni yeni başladı sayın kilo 65.8 diğer pazartesi bildirim yapıcam

sabah 1 dilim kepek ekmek 1 küçük parça peynir ve 2 bardak çay içtim

1 bardak hazır domates çorbası bol acılı
1 bardak yoğurt

arada bir şey yemeyi düşünmüyorum su içmeliyim

akşamda patlıcan közle yicem yoğurtlu pul biberli

patlıcan közlemesinin 100 gr nın kalorisi 18 koca kavanoz 500 gr falan 2 ye bölerek yeseniz yoğurtla

hem karnınızı doyuran hafif bir akşam öğünü olur hemde lifli bir bsein yiyerek bağırsaklarınızı çalıştırmış olursunuz

birde ben b grubuyum bana kilo verdiren besinler arasında patlıcan sigara içmediğim içinde çok severim .

kiz sendemi tam 70.7 kilosunnnnn :2::2::2:
hehe bendeee, kilo yoldasim benim :)))

Senin panpan benim!

Müthiş bir çaba var ne güzel Önemli olan bir yerden başlamak ama az yiyerek ama az yemeye çalışarak...Nefsiniz köreliyor alışıyorsunuz zamanla evet pes etmek yok bu sefer .İstenilen kiloya gelene kadar bu kez sadece çeyreği ya da yarısı değil...

bende denemek istiyorum ama işyerinde nasıl olacak onu düşünüyorum
Nigar hanım istedikten sonra herşeye bir kılıf uydurabiliyoruz değil mi?Bir başlayın çorap söküğü gibi gelecektir yeter ki bahanelerin arkasına saklanmayalım...

pazartesi bugün beni yeni başladı sayın kilo 65.8 diğer pazartesi bildirim yapıcam

Çok düşük kalori ile diet yapıldığında sonrası için zor olmayacak mı Derin hanım?Normalde düşük kalorili dietlerde tıkandığımız zaman bilirsiniz bazen haftalarca bile insan kilo veremiyor...Ya daha da düşürmeli kalori alımını ya da çoğaltmalı metabolizmayı hızlandırmak için onda da bir iki kiloyu geri alma şansı yüksek.Sizin 400 kalori ya var ya yok...Tabii herkes kendi vücudunu daha iyi tanır...

Son düzenleme:

Cok dogru soyluyorsun, sanki kilolari 1-2 haftada aldim da hemen vermek istiyoruz. Aslinda diet kelimesi yanlis, yasam tarzi onemli olan.

evet düşük ama canım inan bazen onları bile zor yiyorum beynimde okadar sildimki canım istemiyor ama pazar günü kahvaltımıda ypıyorum mısır patlatıp onuda yiyorum 1 veya 2 parça çikolatamıda yiyorum ama hafta içi canım hiç birşey istemiyor aşıkçası zorlamıyorumda

belki böyle terbiye olurum gittiği yere kadar olsun bakalım :))

masallah masallah, tuh tuh tuh
tabi gitsin, kilolar bizim en buyuk dusmanimiz, derinin dedigi gibi, kilolari uzun vadede aliyoruz verirken yavas veriyoruz veremiyoruz diye sikayetleniyoruz bide .

valentiiiiinnnnn he kiz panpayiz biz, cicisler olalim biz seninle

kizlar bi sorum olucak, cok sinirli veya caniniz sikkin oldugu zaman. Abur cubur yeme isteginiz olmuyormu?
onu nasil idare ediyorsunuz??? ben o zaman kendimi sali veriyorum yaa

valentiiiiinnnnn he kiz panpayiz biz, cicisler olalim biz seninle

kizlar bi sorum olucak, cok sinirli veya caniniz sikkin oldugu zaman. Abur cubur yeme isteginiz olmuyormu?
onu nasil idare ediyorsunuz??? ben o zaman kendimi sali veriyorum yaa

Benim iştahım hiç kesilmez... ama daha çok keyifliyken abur cubur çikolata filan arıyorum.. Bu arada biraz önce kan grubu konusuna biraz baktım. ben 0 grubuyum, tuzlu fıstık sever gibi bişey yazmışlar, her akşam avuç avuç yiyorum, canım isteyince kokusu burnuma gelir.. dikkate almak lazım.. zor kilo verenler göz ucuyla da olsa bi bakın derim..

biz cumartesi sabah kilo bildirimi yapmaya karar verdik. cunku hafta sonu, aile ziyareti, misafirlik, disarda yemek yemek ve benzeri seyler oldugu icin, pazartesi kilomuz fazla cikiyor diye.

cumartesi sabah tartiliyoruz, hafta sonu fazla kacirdiklarimizi pazartesi dengelemeye calisiyoruz.

Tamam o halde bende c.tesi yapıcam

hadi yaaa, bende keyifliyken hic yemem abur cuburu :)))
evet bencede kilo vermede cok etkili bu kan grubuna gore beslenmek, bende birazda olsa uymaya calisacagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…