Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

slm sera, nasil yani 65 kiloyken 2ay icinde birdan 79 mu oldun? o nasil olduki?

Hello betu$,
menu güzel valla
evet spor yaptigin zaman, kolay kolay kiloyu geri almiyorsun. Gecen hafta bende oyle oldu, fazla dikkat etmedim ama yuruyusu yaptim. ayni kilodaydim

cok agirsa, ben ilk hafta 15 dakika yapabilirim ancak.
bende i$ten sonra yorgun oluyorum, yarim saat dayanamam herhalde

Aslinda soyle, yarim saat cok cabuk geciyo bir sey anlamiyorum bittiginde goruyorum ne kadar yoruldugumu.

Bugünkü menüm

sabah kalkınca biberiye 1 fincan
kahvaltıda
1 dilim glutensiz ekmek
1 yumurta
1 k.k. Beyaz peynir
2 sivri biber çay

öğlen yok aralıklı olarak
1 nescafe

1 yeşil kahve

1 fincan beşibiryerde ve form çayı (beraber içtim)

1 elma

saat 16:30 gibi
lapa yicem yoğurtla pul biberli ve kapatıcam akşam bir şey yememek için kendime söz vericem
bir tek biberiye cayı içerim ve çay demlerim.

cok agirsa, ben ilk hafta 15 dakika yapabilirim ancak.
bende i$ten sonra yorgun oluyorum, yarim saat dayanamam herhalde

Zaten yarim saatlik bir video, isten yorgun geldigim icin haftada 2 kez yapabiliyorum. Haftada 3-4 kez yapan biri daha cok faydasini gorur eminim. Yarim saatlik ama insani olduruyor ilk gunler biraz aci ve agri cektim su an rahatim :)

Ben de merak ettim, hemen yapayim dedim, ama youtube kapali mi ne, acmiyor

Kızlarrrr okadar yememe ragmen 83.6 dim aabah oda inşallah regle gider bugün sabah yogurt icine bi muz dogradım ve tarcın döktüm üstüne yedim yeşil cay la

Öglen olarak yogurtla havuc bezelye mısır karışımı ve bi dilim ekmek :)

Akşamda anans :)

semo bende anlamadim canim isvec diyeti beni maf etti resmen metabolizmamin icine etti afedersin su ana kadar boyle bir kiloyla karsilasmadim ne olduysa isvec diyetinden sonra oldu hemde anlamadan sinsice aldim kilolariustune ustelik isvecden sonar birden vucuttaki yag oranim yukseldi dr onceki ve sonraki testlere bakinca fastfood cokmu tuketiyorsun dediadam nerden bilsin benim isvec diyetinibirdahami asla dedim sok diyetlere ama goz atmadanda gecmiyorum sok diyet sitelerini

ok, dailymotion da buldum

menümü yazayım

sabah yulak ekmegi
peynir,dom-salatalık-biber

öglen
1 tabak tavuklu patlıcan yemegi
yogurt, 1 parmak peynir
3-4 kaşık karnıbahar kısırı

akşam ( biraz önce yedim)
karnıbahar kısırı
domates, salatalık azcık peynirr

şimdi kahve içiyorum günü kapadım akşam bişiy yemem inşş çok acıkırsma bitki çayı içerim

Aslinda soyle, yarim saat cok cabuk geciyo bir sey anlamiyorum bittiginde goruyorum ne kadar yoruldugumu.

aksam bakicam canim, cok merak ettim

sok diyetlerin bu kadar zararli olabilecegini bilmiyordum canim. yani o kadar kisa surede o kadar cok kilo alman hic normal degil.
Allah muhafaza yine, pacayi ucuz kurtarmissin. cok sukur.
Sera cim en güzeli, biraz dikkat etmek, biraz arastirmak, sporu hic bir zaman birakmamak, dogru bildigimiz yanlislari düzeltmek.
(diyet modundan cikip, saglikli beslenme moduna girmek ve bunu hayatinin sonuna kadar devam ettirmek en sagliklisi, ve kilo kontrolu icin en onemlisi)

Ben de merak ettim, hemen yapayim dedim, ama youtube kapali mi ne, acmiyor

ben az sonra bakiyim, detayli yazarim sana

Bencede guzel ama cok zor tepeden tirnaga her yerim agriyor birde ben
2 aydir spora gidiyorum diye geciniyorum. Bugun yarim saat kadar yuruyup snra saunaya giricem kendimi zorlamayacagim.

Insallah d.gunune kadar 61 i gorursun.
Gorursun de bence :) azim kararlilik istikrar.. yapabiliriz senin d.gunune kadar ikimizde 61 olalim mi :)

Bugünkü menüm:
Sabah
1 dilim yulaf ekmegi, 1 dilim peynir

Ogle
2,5 havuc

Aksam
1 kase tarhana corbasi
2 minik köfte
1-2 kasik yogurt
1-2 catal sebze kavurmasi :)

Merhabalar hoşbuldum teşekkürler, anca girebiliyorum okul sağolsun:) 4.58'de bitirdim ben yemeği Daha da almam artık ağzıma bişey. Yaklaşık 2-3 haftadır düzenli olmasa da pilates yapıyorum, pilates zayıflatmıyor ama gözle görülür bi incelme olduğu belli oluyor, çok seviniyorum çevremden bunları duydukça. İlk hedefim 1 ay sonra olan bi konser var o konsere kadar bi 3-4 kilo verebilmek. Umarım işe yarar da hep birlikte veririzz kızlar

Selam Kızlar..

Ben de değiştirdim menumu..

Sabah 3 dilim light tost ekmeği peynir bal

Öğlen 1 kucuk elma, 1 kivi

Akşam 17,00 gibi bol peynirli maydonozlu 1 yumurtadan omlet
1 paket etiform limonlu yedim.

Kaçıyorum şimdi.. Hepinize kaçamaksız güzel bir akşam diliyorum..

Yaa canım korkuttun beni bende 8 aydır yazz kullanıyorum bu ay bıraktım zararı çok oluyor diye ama bebek düşünmüyorum şimdilik

Slm hanımlar . Sabah lapa yedim okulda arkadaşların ısrarıyla çok az simit yedim akşam 6 da evdeydim 8 çilek 10 erik yedim açlıktan ölüyorum ama ceza olsun bana tartıda hareket bile yok çünkü 58 de takıldı

Akşamda ıspanak 2 dilim çavdar ve 1 domates1 salatalık üstüne zeytinyağ döktüm birax 1 saatte dışarda yürüdüm

Bende oluyorum aksam bi kase corba icmistim su iciyorum surekli simdi yatcam uyuyabilirsem tabi.

semocum aynen canim ayda 4 kilo vermisdim daha once spor +diyetde denmez aslinda saglikli beslenmistim o 4 kilo hem cok belli olmusdu vucudumda hemde birdaha hamile kalana kadar geri almamisdim taki 5 yil sonra hamile kalinca aldim oda normal yani esim bile sokda ne bicim kilo aldin daha once hic boyle olmadin bir sorununmu hastaliginmi var diye tedirgin oldu adam yok yok sok diyetler tam bir kabus a dan z ye dr kontolinden gectim testler yaptirdim isvec diyetinden sonra vucut yagim yukselmis simdide en guzel olan aksam 5 den sonra olan azicikda gunduz dikkat ettinmi oh mis gibi bizim bi ablamiz 6 yildir tanimyorum aksam sadece bol sebzeli salata yer gunduz hersey yer tas gibi kadin genc kizlar halt etmis yaninda ne bir selulut ne bir sarkma tas tassssssss ustelik 43 yasinda bende tum kilolarimi verdikden sonra aksamlari az saglikli seyler tuketecem

Akşamda ıspanak 2 dilim çavdar ve 1 domates1 salatalık üstüne zeytinyağ döktüm birax 1 saatte dışarda yürüdüm

aksam menunde guzel canim, masallah
bide ustune yuruyus super ötesi, umarim cumartesi tartida eksileri gorursun

ablaniz 43 luk hatun desene masallah.
zaten dogru olanda oyle degilmi sera cim, sabah ve oglen iyi beslenip (abartmadan tabi ) aksamida erken saatte ve hafif gecirmek.
cunku en az hareket ettigimiz saatler aksam saatleri.

ama bunun bilincine varman bile, senin hayatinin geri kalani icin paha bicilmez bir bilgi.
bende hayatimin geri kalaninda, aksam yemegini hep erken ve hafif gecirmeyi kendime a$iliyorum burda
umarim diledigin kiloya cabucak inersin sera cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…