sagol tatlim gorenler kilo vermissin dediler bende dahada heveslendimbizim gelinde cok kilolu idi bugun annem ablamla konusdum tig gibi olmus bir yildir aksam yemegi yemiyormus sahane oldu dedi annem darisi bizlerin basina insaallah
masum canim ben 7 yildir denemedigim yapmadigim diyet kalmadibi ara pes ettim 65den yukari cikmayan son iki ay icinde birden 79 oldu hayatim boyunca hep zayiflikla mucadele ettim ne zaman oglumu dogurdum kilom aldi basini gitti
Merhaba kizlar,
son iki g+ündür giremedim nete. Bu birazda gün icinde yemegime cok dikkat edemiysimin verdigi motivasyonsuzluktan ileri geliyor galiba. Kilom hamd olsun 79 küsürden yukari cikmiyor, ama yedigim icin asagida inmiyor
Sporumu düzenli yapiyorum. Simdi yememek konusunda kendimi nasil motive ederim, onun yollarini ariyorum
En öncelikli yardim, elbette sizlerle beraberligi korumak
Bugün, iki dilim ekmek, peynir, bir yumurta, domat, biber
Ara: iki form büskivi, iki hurma
simdi bir koca portakal
.........
#
cok agirsa, ben ilk hafta 15 dakika yapabilirim ancak.
bende i$ten sonra yorgun oluyorum, yarim saat dayanamam herhalde
cok agirsa, ben ilk hafta 15 dakika yapabilirim ancak.
bende i$ten sonra yorgun oluyorum, yarim saat dayanamam herhalde
Zaten yarim saatlik bir video, isten yorgun geldigim icin haftada 2 kez yapabiliyorum. Haftada 3-4 kez yapan biri daha cok faydasini gorur eminim. Yarim saatlik ama insani olduruyor ilk gunler biraz aci ve agri cektim su an rahatim :)
slm sera, nasil yani 65 kiloyken 2ay icinde birdan 79 mu oldun? o nasil olduki?
Hello betu$,
menu güzel valla
evet spor yaptigin zaman, kolay kolay kiloyu geri almiyorsun. Gecen hafta bende oyle oldu, fazla dikkat etmedim ama yuruyusu yaptim. ayni kilodaydim
Aslinda soyle, yarim saat cok cabuk geciyo bir sey anlamiyorum bittiginde goruyorum ne kadar yoruldugumu.
semo bende anlamadim canim isvec diyeti beni maf etti resmen metabolizmamin icine etti afedersin su ana kadar boyle bir kiloyla karsilasmadim ne olduysa isvec diyetinden sonra oldu hemde anlamadan sinsice aldim kilolariustune ustelik isvecden sonar birden vucuttaki yag oranim yukseldi dr onceki ve sonraki testlere bakinca fastfood cokmu tuketiyorsun dedi adam nerden bilsin benim isvec diyetini birdahami asla dedim sok diyetlere ama goz atmadanda gecmiyorum sok diyet sitelerini
Ben de merak ettim, hemen yapayim dedim, ama youtube kapali mi ne, acmiyor
Ayyyy, ben çok severim kürek çekmeyi, özlemişim..
Bir iki gün dinlendir canım kaslarını, sonra ufak ufak hareketlenirsin yine..
Ben de doğum günümde 63 görmek istiyorum.. 20 gün var.. 64,5 um şuan..
Olabiir gibi gibi ama bakalım.. Tebrik ederim seni..
tucc, ben 7 aylık ewlıyım, ewlılıkten 1 ay once basladım, o sekılde etkılı oluyomus, Dıana 35 kullandım dr onu werdı,
sonra Yasmın daha bıtkısel dıe arastırdım 6 ay onu kullandım we son ay Yazz 24 e gectım amac daha bıtkıselı bulmak, az kımyasal kullanmak, ılac kullanmayı hıc sewmem, ama cok kılo yaptı bende, we martta bıraktım hepsını,
hedefım ılacları bırakıp zayıflayıp, ole yaz sonuna hamıle kalmaktı, ama planladıgım gıbı olmadı, bırakır bırakmaz hamıle kaldım !
haha 5bucuk yasinda bizim dana, eltimin oglu. Bir turlu yurumuyor tembel, eh bizde mecburen onu bebe arabasinda Sürukluyoruz pesimizde
aminnn canim, bende aynen oyle dusunuyorum, yarina hamlik gecer insallah, asil kilom ortaya cikar
tunaydiiin ecrin, simit miiii oyh$, afiyet olsun.
aksam ne yiceksin bakalim?
Bende oluyorum aksam bi kase corba icmistim su iciyorum surekli simdi yatcam uyuyabilirsem tabi.Slm hanımlar . Sabah lapa yedim okulda arkadaşların ısrarıyla çok az simit yedim akşam 6 da evdeydim 8 çilek 10 erik yedim açlıktan ölüyorum ama ceza olsun bana tartıda hareket bile yok çünkü 58 de takıldı
semocum aynen canim ayda 4 kilo vermisdim daha once spor +diyetde denmez aslinda saglikli beslenmistim o 4 kilo hem cok belli olmusdu vucudumda hemde birdaha hamile kalana kadar geri almamisdim taki 5 yil sonra hamile kalinca aldim oda normal yani esim bile sokda ne bicim kilo aldin daha once hic boyle olmadin bir sorununmu hastaliginmi var diye tedirgin oldu adam yok yok sok diyetler tam bir kabus a dan z ye dr kontolinden gectim testler yaptirdim isvec diyetinden sonra vucut yagim yukselmisaksam bakicam canim, cok merak ettim
sok diyetlerin bu kadar zararli olabilecegini bilmiyordum canim. yani o kadar kisa surede o kadar cok kilo alman hic normal degil.
Allah muhafaza yine, pacayi ucuz kurtarmissin. cok sukur.
Sera cim en güzeli, biraz dikkat etmek, biraz arastirmak, sporu hic bir zaman birakmamak, dogru bildigimiz yanlislari düzeltmek.
(diyet modundan cikip, saglikli beslenme moduna girmek ve bunu hayatinin sonuna kadar devam ettirmek en sagliklisi, ve kilo kontrolu icin en onemlisi)
ben az sonra bakiyim, detayli yazarim sana
Akşamda ıspanak 2 dilim çavdar ve 1 domates1 salatalık üstüne zeytinyağ döktüm birax 1 saatte dışarda yürüdüm
semocum aynen canim ayda 4 kilo vermisdim daha once spor +diyetde denmez aslinda saglikli beslenmistim o 4 kilo hem cok belli olmusdu vucudumda hemde birdaha hamile kalana kadar geri almamisdim taki 5 yil sonra hamile kalinca aldim oda normal yani esim bile sokda ne bicim kilo aldin daha once hic boyle olmadin bir sorununmu hastaliginmi var diye tedirgin oldu adam yok yok sok diyetler tam bir kabus a dan z ye dr kontolinden gectim testler yaptirdim isvec diyetinden sonra vucut yagim yukselmissimdide en guzel olan aksam 5 den sonra olan azicikda gunduz dikkat ettinmi oh mis gibi bizim bi ablamiz 6 yildir tanimyorum aksam sadece bol sebzeli salata yer gunduz hersey yer tas gibi kadin genc kizlar halt etmis yaninda ne bir selulut ne bir sarkma tas tassssssss ustelik 43 yasinda bende tum kilolarimi verdikden sonra aksamlari az saglikli seyler tuketecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?