semocum aynen canim ayda 4 kilo vermisdim daha once spor +diyetde denmez aslinda saglikli beslenmistim o 4 kilo hem cok belli olmusdu vucudumda hemde birdaha hamile kalana kadar geri almamisdim taki 5 yil sonra hamile kalinca aldim oda normal yani esim bile sokda ne bicim kilo aldin daha once hic boyle olmadin bir sorununmu hastaliginmi var diye tedirgin oldu adam yok yok sok diyetler tam bir kabus a dan z ye dr kontolinden gectim testler yaptirdim isvec diyetinden sonra vucut yagim yukselmissimdide en guzel olan aksam 5 den sonra olan azicikda gunduz dikkat ettinmi oh mis gibi bizim bi ablamiz 6 yildir tanimyorum aksam sadece bol sebzeli salata yer gunduz hersey yer tas gibi kadin genc kizlar halt etmis yaninda ne bir selulut ne bir sarkma tas tassssssss ustelik 43 yasinda bende tum kilolarimi verdikden sonra aksamlari az saglikli seyler tuketecem
Günaydin sexy lady'lerim. Nasilsiniz???
eneeeemmmm, siz daha uyanmadinizmi, uykucular ????
ilk defa sabah ilk mesaj yazan ben oldum
ben cok iyiyim elhamdullilah, bugun kendimi cok hafif hissediyorum böle kelebek gibin:79::124:
ben kendime nazar taktim etmek istiyorum :26:
Günaydin sexy lady'lerim. Nasilsiniz???
ben cok iyiyim elhamdullilah, bugun kendimi cok hafif hissediyorum böle kelebek gibin:79::124:
Gunaydin masallah size o zaman bende bir nazar boncugu takayimhatta iki :)
Gercektn guzel bir gun ben de kendimi hafif ve mutlu hissediyorum
gitsin kilolar gelsin saglik, mutluluk
Gunaydinn,yahu nasil oluyor bunu nasil beceriyorsunuz saat 5 den sonra yemeden durursam ortadan catlarim ben herhalde :banghead: neler yapiyosunu ya kizlar bi anlativerin
GT-I8150 cihazımdan gönderildi
Gunaydin kizlar, bugun reglim bitti ve sabah 59.5 u gordum sukurler olsun. Cok cok cok mutluyum :)))) ideal kilom 57 ama ben 55 olmak istiyorum... Herkese mutlu sabahlar)))
tabi ilk hafta biraz zor oluyor ama zamanla alisiyorsun :)
arada bizde catliyoruz tabi :))) insanlik hali :) ben dun son yemegimi 5bucukta yedim.
sabah normal kahvalti yapiyor cogumuz 1-2 dilim ekmekle. ara ögunler yapiyoruz. öglen sebze yemegi, tavuk veya tavada yumurta. aksamda hafif sebze, salata, balik, tavuk gibi. Cogumuz makarna, ekmek ve pirince dikkat ediyoruz.
Gunaydin kizlar, bugun reglim bitti ve sabah 59.5 u gordum sukurler olsun. Cok cok cok mutluyum :)))) ideal kilom 57 ama ben 55 olmak istiyorum... Herkese mutlu sabahlar)))
Aneeemmmm.. Maşallah sana kuşum, bu ne enerji.Günaydin sexy lady'lerim. Nasilsiniz???
Darısı başıma tatlım.. Çok tebrik ederim..Gunaydin kizlar, bugun reglim bitti ve sabah 59.5 u gordum sukurler olsun. Cok cok cok mutluyum :)))) ideal kilom 57 ama ben 55 olmak istiyorum... Herkese mutlu sabahlar)))
Bazen oluyor canım.. Sıkma canını.. Bu gün toparlarsın..Günaydın... dünkü misafir maceramdan sonra sabah.600 gram fazla çıktım üzgünüm.ama bugün herzamanki gibi çok dikkat edip akşam açlıktan kıvranıp yarına eksiyi görmek istiorum
Gercekten imrendim size kizlar.cunku bizim aile yapisi aksam tam dizi saatinde cayla birlikte abur cubur yemeyi seven bir aile tipi gerisni siz dusunun artik.bende denesem fena olmaz aslinda yahu
Günaydın KIZLAAARRRR..
Sabah bende güzel şeyler gördüm.. kendimi çok iyi ve hafif hissediyorum..
Akşam 1 saate yakın yürüyüş yaptım, dönüşte de arkadaşa uğradım..
Hemen açtı bisküviler, gofretler filan.. Bayaa bi oturduk, üst üste3 fincan nescafe içtim.. (sert-sade)
Sadece tadını merak ettiğim içinde, bayaa bi arayıp bulamamıştım, bir tanecik üstü çikolatalı eti burçak yedim,
onuda beğenmedim, pişman oldum yediğime..
Bu günde sıra değiştirdim, evde bişey yemedim, güne 10 bitkili çayla ve bol su ile başladım..
Biraz önce kahvaltı yaptım.
3 dilim kepek ekmeği (Fırından alınma, bıdık dilimler)
İri bir parça beyaz peynir ve 1 yemek kaşığı erik reçeli yedim..
Araya ihtiyaç duymam sanırım, akşamda hafif bir çorba gibi planlıyorum..
Aneeemmmm.. Maşallah sana kuşum, bu ne enerji.
Sanada GÜNAYDIN..
Sanki tartılmışın ve güzel şeyler görmüşün gibime geldi.. Kaç gördün?
Darısı başıma tatlım.. Çok tebrik ederim..
Bazen oluyor canım.. Sıkma canını.. Bu gün toparlarsın..
Günaydın... dünkü misafir maceramdan sonra sabah.600 gram fazla çıktım üzgünüm.ama bugün herzamanki gibi çok dikkat edip akşam açlıktan kıvranıp yarına eksiyi görmek istiorum
Bebek düşünmüyorsan çok dikkat et tatlım.. Bu ay ara vermiş ol, sonra yasmine başla.. sadece ilk ay yan etki görürsün, sonraki ay hiç bişey kalmıyor..Yaa canım korkuttun beni bende 8 aydır yazz kullanıyorum bu ay bıraktım zararı çok oluyor diye ama bebek düşünmüyorum şimdilik
denemek istiyorsan buyur gel kartalcim, elimizden geldiginde yardimci olmaya calisiriz
Zaten o aksam keyifleri yokmu, asil kilo aldiran seylerin basinda geliyor
aksam yemeginden sonra, sadece su cay kahve var
aneeeem bugun ne oluyor bize, masallah herkes kendini hafif hissediyor, motivasyonlar tavana vurmus. Keyifler yerinde eh daha nolsun demiiii
hepimize masallah kizlar,
owww nesillll super, 1 biskuvi ile aksam oturmasini atlatmak buyuk basari valla kusum
ya nesilim, cumartesi ki kilomdan 300gram fazla ciktim bugun. (ama karnim ve bacaklarimda acaip sikilasma var, buyuk bir ihtimal ödem oldu.
yarina güzel eksiler görecegime eminim ama insallah, yarin yazarim eksiyi gören masum köylu
Evet katilmak isterim valla :) kaybedicek biseyim yok.bugunden itibaren deneyecegim bakalim.ah sorma sorma diziye bakarken yedikce yiyesim geliyor
Süper yaa.. eksiyi gören masum köylü.. ahahaha... deli kızzz..
Normalde tatil bugün, kimsecikler olmaz sanıyordum.. ama ezik ben işyerindeyim.. vee sizinleyim..
Kuşum inşallah görürsün yarın eksiyi.. abinle konuştunmu hiç.. Farklı bir diyet önerisi, içcek bişey filan söylerdi belki..
Bu arada yeni bişey duydum, deneyen yakınımda var;
Yatmadan önce 2 yemek kaşığı yoğurda yarım limon sıkıp bol pul biberli (1 tatlı kaşığı filan gibi) yiyormuşsun..
Sabah -800 -1000 verenler var..
Sen diycenki şimdi yoğurt bana yaramıyor..
ama bi dene istersen, akşam yemek saatimizi kaçırdığım bi gün light yoğurtla denemek istiyorum ben..
Bi dönem sabaharı limonlu yoğurt yiyerek ben de kilo vermiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?