Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydin sexy lady'lerim. Nasilsiniz???

eneeeemmmm, siz daha uyanmadinizmi, uykucular ????
ilk defa sabah ilk mesaj yazan ben oldum

ben cok iyiyim elhamdullilah, bugun kendimi cok hafif hissediyorum böle kelebek gibin :79::124:
ben kendime nazar taktim etmek istiyorum :26:

Selamlar bende isvec diyeti yapanlardanim ama ben onunla hic kilo veremedim 2 kg fln verdim o da zaten aclik fln filan 4 kg geri aldim ama bu yontemle baya bi ilerleme kaydedittim ben gunduz cok dikkat etmiyorum ama aksam 5ten snra hic bir sey yemiyorum. Sadece bitki cayi ve su. Sporda yapiyorum 3 kgye yakin verdim 2.bucuk haftada ama sporda yaptigim icin daha fazla vermisim gibi gorunuyor.
Spor ve beslenmenin bir arada yurutulmesi kesinlikle sart.
Basarilar diliyorum size umarim en saglikli yoldan ve en kisa zamanda istediginiz kiloya ulasirsiniz.

Gunaydin masallah size o zaman bende bir nazar boncugu takayim hatta iki :)
Gercektn guzel bir gun ben de kendimi hafif ve mutlu hissediyorum
gitsin kilolar gelsin saglik, mutluluk

Gunaydin kizlar, bugun reglim bitti ve sabah 59.5 u gordum sukurler olsun. Cok cok cok mutluyum :)))) ideal kilom 57 ama ben 55 olmak istiyorum... Herkese mutlu sabahlar )))

Gunaydinn,yahu nasil oluyor bunu nasil beceriyorsunuz saat 5 den sonra yemeden durursam ortadan catlarim ben herhalde :banghead: neler yapiyosunu ya kizlar bi anlativerin

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Gunaydin masallah size o zaman bende bir nazar boncugu takayim hatta iki :)
Gercektn guzel bir gun ben de kendimi hafif ve mutlu hissediyorum
gitsin kilolar gelsin saglik, mutluluk

Günaydin canim , demek ayni duygulari paylasiyoruz bugun o zamaaaannnn sanada masallah
insan hafifledikce, mutlu oluyor gercekten. Birde zayiflamak uzun zamandir istedigin diledigin bir sey olunca dahada keyifli oluyor.

Gunaydinn,yahu nasil oluyor bunu nasil beceriyorsunuz saat 5 den sonra yemeden durursam ortadan catlarim ben herhalde :banghead: neler yapiyosunu ya kizlar bi anlativerin

tabi ilk hafta biraz zor oluyor ama zamanla alisiyorsun :)
arada bizde catliyoruz tabi :))) insanlik hali :) ben dun son yemegimi 5bucukta yedim.

sabah normal kahvalti yapiyor cogumuz 1-2 dilim ekmekle. ara ögunler yapiyoruz. öglen sebze yemegi, tavuk veya tavada yumurta. aksamda hafif sebze, salata, balik, tavuk gibi. Cogumuz makarna, ekmek ve pirince dikkat ediyoruz.

Gunaydin kizlar, bugun reglim bitti ve sabah 59.5 u gordum sukurler olsun. Cok cok cok mutluyum :)))) ideal kilom 57 ama ben 55 olmak istiyorum... Herkese mutlu sabahlar )))

Gunaydin,
wooowww katze, super canim masallah 6li rakamlara bye bye
cumartesi gunune daha da gider insallah

Gercekten imrendim size kizlar.cunku bizim aile yapisi aksam tam dizi saatinde cayla birlikte abur cubur yemeyi seven bir aile tipi gerisni siz dusunun artik.bende denesem fena olmaz aslinda yahu

Tebrikler katze'cimmmmm :) ben korkumdan bi kac gündür tartilmiyorum kendini sis hissediuorum cünkü

Günaydın... dünkü misafir maceramdan sonra sabah.600 gram fazla çıktım üzgünüm.ama bugün herzamanki gibi çok dikkat edip akşam açlıktan kıvranıp yarına eksiyi görmek istiorum

Günaydın KIZLAAARRRR..

Sabah bende güzel şeyler gördüm.. kendimi çok iyi ve hafif hissediyorum..
Akşam 1 saate yakın yürüyüş yaptım, dönüşte de arkadaşa uğradım..
Hemen açtı bisküviler, gofretler filan.. Bayaa bi oturduk, üst üste3 fincan nescafe içtim.. (sert-sade)
Sadece tadını merak ettiğim içinde, bayaa bi arayıp bulamamıştım, bir tanecik üstü çikolatalı eti burçak yedim,
onuda beğenmedim, pişman oldum yediğime..

Bu günde sıra değiştirdim, evde bişey yemedim, güne 10 bitkili çayla ve bol su ile başladım..
Biraz önce kahvaltı yaptım.
3 dilim kepek ekmeği (Fırından alınma, bıdık dilimler)
İri bir parça beyaz peynir ve 1 yemek kaşığı erik reçeli yedim..
Araya ihtiyaç duymam sanırım, akşamda hafif bir çorba gibi planlıyorum..

Aneeemmmm.. Maşallah sana kuşum, bu ne enerji.
Sanada GÜNAYDIN..
Sanki tartılmışın ve güzel şeyler görmüşün gibime geldi.. Kaç gördün?
Darısı başıma tatlım.. Çok tebrik ederim..

Günaydın... dünkü misafir maceramdan sonra sabah.600 gram fazla çıktım üzgünüm.ama bugün herzamanki gibi çok dikkat edip akşam açlıktan kıvranıp yarına eksiyi görmek istiorum
Bazen oluyor canım.. Sıkma canını.. Bu gün toparlarsın..

Gercekten imrendim size kizlar.cunku bizim aile yapisi aksam tam dizi saatinde cayla birlikte abur cubur yemeyi seven bir aile tipi gerisni siz dusunun artik.bende denesem fena olmaz aslinda yahu

denemek istiyorsan buyur gel kartalcim, elimizden geldiginde yardimci olmaya calisiriz

Zaten o aksam keyifleri yokmu, asil kilo aldiran seylerin basinda geliyor
aksam yemeginden sonra, sadece su cay kahve var

aneeeem bugun ne oluyor bize, masallah herkes kendini hafif hissediyor, motivasyonlar tavana vurmus. Keyifler yerinde eh daha nolsun demiiii
hepimize masallah kizlar,

owww nesillll super, 1 biskuvi ile aksam oturmasini atlatmak buyuk basari valla kusum
ya nesilim, cumartesi ki kilomdan 300gram fazla ciktim bugun. (ama karnim ve bacaklarimda acaip sikilasma var, buyuk bir ihtimal ödem oldu.
yarina güzel eksiler görecegime eminim ama insallah, yarin yazarim eksiyi gören masum köylu

gunaydin tatlimmmm, insallah yarina -600 gorursun canim.
sikma canini, moralini yuksek tut

Yaa canım korkuttun beni bende 8 aydır yazz kullanıyorum bu ay bıraktım zararı çok oluyor diye ama bebek düşünmüyorum şimdilik
Bebek düşünmüyorsan çok dikkat et tatlım.. Bu ay ara vermiş ol, sonra yasmine başla.. sadece ilk ay yan etki görürsün, sonraki ay hiç bişey kalmıyor..
Aralıklarla 1 er sene kullandım.. memnundum..
En son yine 1 senedir kullanıyorum.. Ama yarın gidip spiral taktırıcam.. Tırsıyorum biraz ama en rahatı bu bence.. Daha önce de 5-6 sene kullanmıştım..
Bebişin olduktan sonra sen de kullanabilirsin.. Hiç korunmak gibi bir derdin kalmıyor.. :)

denemek istiyorsan buyur gel kartalcim, elimizden geldiginde yardimci olmaya calisiriz

Zaten o aksam keyifleri yokmu, asil kilo aldiran seylerin basinda geliyor
aksam yemeginden sonra, sadece su cay kahve var

Evet katilmak isterim valla :) kaybedicek biseyim yok.bugunden itibaren deneyecegim bakalim.ah sorma sorma diziye bakarken yedikce yiyesim geliyor

Süper yaa.. eksiyi gören masum köylü.. ahahaha... deli kızzz..
Normalde tatil bugün, kimsecikler olmaz sanıyordum.. ama ezik ben işyerindeyim.. vee sizinleyim..

Kuşum inşallah görürsün yarın eksiyi.. abinle konuştunmu hiç.. Farklı bir diyet önerisi, içcek bişey filan söylerdi belki..
Bu arada yeni bişey duydum, deneyen yakınımda var;
Yatmadan önce 2 yemek kaşığı yoğurda yarım limon sıkıp bol pul biberli (1 tatlı kaşığı filan gibi) yiyormuşsun..
Sabah -800 -1000 verenler var..
Sen diycenki şimdi yoğurt bana yaramıyor..
ama bi dene istersen, akşam yemek saatimizi kaçırdığım bi gün light yoğurtla denemek istiyorum ben..
Bi dönem sabaharı limonlu yoğurt yiyerek ben de kilo vermiştim..

gooodddd morningggg :)))

Semooooo enerjin bana bulaşıyo hahah nassınız napıyosunuz cok şükür regl dönemimi atlattım haha bugün dü küne göre -400 yani kilo almış bulunmamaktayım haha kahaltı yaptım şimdi

Ekmeğin üstne peynir ve pastırmalı yunurta yanınada vanilyalı yeşil cay :))

Evet katilmak isterim valla :) kaybedicek biseyim yok.bugunden itibaren deneyecegim bakalim.ah sorma sorma diziye bakarken yedikce yiyesim geliyor

aynen denemekten bir sey kaybetmezsin, gerci kaybedebilirsin ama kiloooo kaybedersin insallah

heee bugun cocuggg bayrami dimi sen calisiyormusun bebik?
abimi gören cennetlik baby i$ saatleri belirsiz oluyor, sabahci, öglenci, aksamci oluyor bazen. laboratoriumde calisiyor abi$.

yavrum, ben bu hafta masallah energikim ya. bu hafta vitamine basladim acaba onun etkisi varmidirki. (multivitamin ve balik yagi)
sabah ve gece yatarkende limonlu ilik su iciyorum. (vucuttaki toksin leri atiyormus, bedeni arindiriyormus)
bide hergun 1defa sogan suyunu icmeye özen göstereriyorum. (oda karnimi inceltmis olabilir aslinda)
bide hergun yeterince kalsium almaya özen gösteriyorum (soya sutu iciyorum) buda benim kan grubumda superfood sayiliyor.

bu haftaki deneyimlerim böyle, dün yuruyus yapmadim, bugun tekrar basliyorum 1bucuk saat insallah :)))
neyyyy yogurda, pull biber ve limon muuuu sen denedinmi? tadi nasil oliii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…