gooodddd morningggg :)))
Semooooo enerjin bana bulaşıyo hahahnassınız napıyosunuz cok şükür regl dönemimi atlattım haha bugün dü küne göre -400 yani kilo almış bulunmamaktayım haha kahaltı yaptım şimdi
Ekmeğin üstne peynir ve pastırmalı yunurta yanınada vanilyalı yeşil cay :))
hosgeldin, tatli cadimmmm. bula$sin bul$sin ne güzel.
kizzz bu arada, cocuk bayramin kutlu olsunnn cimcimeee
oooo super masallah, hadi bu hafta disini SIK. sonrada hafaya grup atla insallah
Hahaha sağol semohani şeker fln dagtmyn mu cocugaaa aglarım ama hahahah kaydirigubbakcemile2 hahahh
Anladim canimcim.. Calisiom ben, kaytaramadim bugun.. Sen bayaa iyi bakion kendine, masallah sana.. Bende denemedim ama deniim diyorum.. Sonuclari yazarim..heee bugun cocuggg bayrami dimisen calisiyormusun bebik?
abimi gören cennetlik babyi$ saatleri belirsiz oluyor, sabahci, öglenci, aksamci oluyor bazen. laboratoriumde calisiyor abi$.
yavrum, ben bu hafta masallah energikim ya. bu hafta vitamine basladim acaba onun etkisi varmidirki. (multivitamin ve balik yagi)
sabah ve gece yatarkende limonlu ilik su iciyorum. (vucuttaki toksin leri atiyormus, bedeni arindiriyormus)
bide hergun 1defa sogan suyunu icmeye özen göstereriyorum. (oda karnimi inceltmis olabilir aslinda)
bide hergun yeterince kalsium almaya özen gösteriyorum (soya sutu iciyorum) buda benim kan grubumda superfood sayiliyor.
bu haftaki deneyimlerim böyle, dün yuruyus yapmadim, bugun tekrar basliyorum 1bucuk saat insallah :)))
neyyyy yogurda, pull biber ve limon muuuusen denedinmi? tadi nasil oliii?
NESIIIIIL, aynen beni anlatti yazi cok dogru valla !!!!!
S – Ş
Satürn tarafından yönetilen S-Ş harfi insanı, güçlü ve sağlam yapısıyla tanınır. Mücadele etmekten çekinmez ve zorluklar karşısında çabuk yılmaz. Üretken olduğu için el attığı her işte farklılık yaratır. Toplum tarafından bilinmek, tanınmak ister.
Karizmatik yapısı, sıcakkanlı davranışları onu sempatik bir hale getirir. Duygusaldırlar, kırılmaktan korkarlar. Karar alma aşamasında zorlanabilir, ani tepkiler vermeye meyillidirler. Para kazanmakta ise doğal bir yetenekleri vardır.
sana seker meker yok, saglikli beslen bugun kafani kirarim yoghsa
cumartesi gunu bizi $a$irt, gecen haftaki yaptigin gibi. Hadi 4gozle bekliyoruz bu cumarteside, bugun spor yap
Anladim canimcim.. Calisiom ben, kaytaramadim bugun.. Sen bayaa iyi bakion kendine, masallah sana.. Bende denemedim ama deniim diyorum.. Sonuclari yazarim..
NeS
Tamam gurban semo hele bak uzun kollu elbise arıym ben bkac tane yollasam bakan mı?
selam kızlar
bugün herkesi mutlu gördüm bendede gramlada olsa bir düşüş varçok sevindim az az bile kilo vermek çok güzel ramazana kadar 55i görsem çok mutlu olucam inşallah kızlar birde 2 gündür yemek aralarında kuru incir yiyorum kabızlık sorunuma çok iyi geldi sizede tavsiye ederim kuru kayısı yiyodum önceden ama çok bir faydasını görmemiştim incir süper
Bayadır yoğurt almıyorum ben canımcım.. kan grubu olayına girdiğimizden beri..hayirli isler nesilim, bende calisiyorum yalniz degilsin yani
hehe evet bu hafta kendime iyi bakiyorum, elhamdullilah. bebise alt yapi hazirliyorum
valla gunde - 800 gram falan verdiriyorsa super bi sey, denemek lazim. Bugun denicenmi sen?
Benim harfim de aynı ben...NESIIIIIL, aynen beni anlatti yazi cok dogru valla !!!!!
S Ş
Satürn tarafından yönetilen S-Ş harfi insanı, güçlü ve sağlam yapısıyla tanınır. Mücadele etmekten çekinmez ve zorluklar karşısında çabuk yılmaz. Üretken olduğu için el attığı her işte farklılık yaratır. Toplum tarafından bilinmek, tanınmak ister.
Karizmatik yapısı, sıcakkanlı davranışları onu sempatik bir hale getirir. Duygusaldırlar, kırılmaktan korkarlar. Karar alma aşamasında zorlanabilir, ani tepkiler vermeye meyillidirler. Para kazanmakta ise doğal bir yetenekleri vardır.
Bayadır yoğurt almıyorum ben canımcım.. kan grubu olayına girdiğimizden beri..
Bu gün markete gidebilirsem alıp deneyebilirim..
Benim harfim de aynı ben...
N - Toplum kurallarına uymakta zorlanan, farklı düşünceleri olan insanlardır. Merkür tarafından yönetildiği için hızlı hareket eder, hızlı düşünür ve hayal gücünü pratiğe dökebilirler. Mükemmele ulaşma amacındadırlar.
Duyguları çabuk değişir, sık sık aşık olabilirler. Utangaç tavırlarına bakarak onların içe dönük olduğunu düşünebilirsiniz fakat göründükleri gibi değildirler. Aşkta tutkulu ve eleştirel bir yapıdadırlar. Eleştirmeye bayılırlar.
''Paylaşmadan önce yakın çevremi teyit ettim, baktıklarımın hepsi tutuyor..''
antepish bence ikinci dore kemerli abiye, deh$et görunuyor. Cok asil ayni zamanda cok $IK !
tamam canim, bakim benimde vaktim olursa. yuruyus yaparken, marketin önunden falan gecersem. alirim yogurdu bende denerim bugun
ahhh nesil bu harf esiminde isminin bas harfi, onada uyuyor aslinda
esimde ice dönuk gibi görunur. ilk görenler hep oyle der, utangacligida vardir ama evde hicte oyle degil
straplezlere bakıyodun sen canım, uzun kola döndün.. Noolduki ne..İnşallah bulurum böyle şeyler ya acık giymememememe:!
straplezlere bakıyodun sen canım, uzun kola döndün.. Noolduki ne..
Sevgilinmi karışıyor, abilermi?
İnşallah bulurum böyle şeyler ya acık giymememememe:!
OK.. deneyebilirsen sonuç yazarsın, merak ettim bende..tamam canim, bakim benimde vaktim olursa. yuruyus yaparken, marketin önunden falan gecersem. alirim yogurdu bende denerim bugun
ahhh nesil bu harf esiminde isminin bas harfi, onada uyuyor aslinda
esimde ice dönuk gibi görunur. ilk görenler hep oyle der, utangacligida vardir ama evde hicte oyle degil
straplezlere bakıyodun sen canım, uzun kola döndün.. Noolduki ne..
Sevgilinmi karışıyor, abilermi?
he valla dogru diyo nesil
heee niye acik giymicen? kararini niye degistirdin?
sevgilin bir sey dediyse, hic takma bile. Simdiden hep heee dersen, ilerde cekecegin var valla tatlim.
erkeklere bastan tavrini koyacaksin. Bu yillarin bu yaslarin bir daha geri gelmeyecek, onun icin diledigin gibi ya$a. Benden sana nacizhane abla tavsiye si..
he valla dogru diyo nesil
heee niye acik giymicen? kararini niye degistirdin?
sevgilin bir sey dediyse, hic takma bile. Simdiden hep heee dersen, ilerde cekecegin var valla tatlim.
erkeklere bastan tavrini koyacaksin. Bu yillarin bu yaslarin bir daha geri gelmeyecek, onun icin diledigin gibi ya$a. Benden sana nacizhane abla tavsiye si..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?