TR de biri var gibi diyodun kuşum, o sandım.. Açığına kapalısına takılma.. Kendini en güzel en rahat hissettiğin elbiseyi seç o zaman..Bizimkiler giydirmez bende giymem .. Sevgilim yok benm daha .. Straplezletr bakydm evet eger buşamassan güzel dantelli kol diktirmeyi düşünüyodum.. Yani bileym oldugu yol halen aynı..]
TR de biri var gibi diyodun kuşum, o sandım.. Açığına kapalısına takılma.. Kendini en güzel en rahat hissettiğin elbiseyi seç o zaman..
Gün aşırı 3 kez filan içtim.. Acayip susatıyo beni.. Yüzüm ufaldı ama kilo kaybından da olabilir, emin olamadım..Kizlar biberiyeye basliyali tam bi hafta oldu pek faydasi olmadi gibi sadece yemeklerden sonra icince tuvalete cikartti.... Bünyeden bünyeye degisiyo galiba :)
Ayy çok sevindim.. Neydi o yaa.. Kaynana anane babane filan anlatıyordun..Vardı evet ama hayırlı değildi olmadı .. İnşallah bulurum güzel ya..
Gün aşırı 3 kez filan içtim.. Acayip susatıyo beni.. Yüzüm ufaldı ama kilo kaybından da olabilir, emin olamadım..
Canım değişiklik isteyince bol limonlu içiyorum..
Ayy çok sevindim.. Neydi o yaa.. Kaynana anane babane filan anlatıyordun..
Allah karşına gönlüne göre birisini çıkarsın bitanem..
Hayırlısı olsun..
OK.. deneyebilirsen sonuç yazarsın, merak ettim bende..
Harf meselesine gelince eşim oğlum kardeşim hep aynı çıktılar.. Seviom ben böyle tezleri, okumayı kıyaslamayı filan..
Ben rahat etmem semo .. :)
Walla Semo haketten hee...
Yavrucum, kimseyi karıştırma.. Gönlünden geçeni yap.. Abi durumlarıysa en en kötü ihtimal üzerine şifon bir şal uyduruktan, sonra atarsın üstünden..
Sen izin verdiğin kadar insanlar sana karışabilir.. Bunu sakın aklından çıkarma Antepishcim..
valla cogu seyler tutuyor, arkadaslarimin bas harfine de baktim onlar buyuk ölcude ayni :)))
hee tamam canim, sen rahat edemiceksen o ayri mesele tabi
demi nesil aynen oyle, sen izin verdigin kadar insanlar sana karisiyor... haklisin valla.
Benimde menüm söyle :
Sabah : pastirmali yumurta 1 dilim ekmek peynir
Bide simdi etli bulgur pilavi ve yogurt ..
Canim bisey yapmak istemedi o yuzden evdekinden yiyorum
menu guzelde, cok az olmus tatlim. ara ogun falan hic yapmadinmi?
haha kiz antepli meydan bize kaldi, kimsecikler yok. Gel halay cekelim (masumun koydugu halay mendili sallayan ikonu buliyim dur)
Ahahah ckelimmmm lilililililili yaa yaa yaaaaaaaaaa yaaaa
Canıkom hemen bu akşam deneyeceğim bakalım işe yarayacakmı buarada isim amalizinede bayıldım hakkaten doğruSüper yaa.. eksiyi gören masum köylü.. ahahaha... deli kızzz..
Normalde tatil bugün, kimsecikler olmaz sanıyordum.. ama ezik ben işyerindeyim.. vee sizinleyim..
Kuşum inşallah görürsün yarın eksiyi.. abinle konuştunmu hiç.. Farklı bir diyet önerisi, içcek bişey filan söylerdi belki..
Bu arada yeni bişey duydum, deneyen yakınımda var;
Yatmadan önce 2 yemek kaşığı yoğurda yarım limon sıkıp bol pul biberli (1 tatlı kaşığı filan gibi) yiyormuşsun..
Sabah -800 -1000 verenler var..
Sen diycenki şimdi yoğurt bana yaramıyor..
ama bi dene istersen, akşam yemek saatimizi kaçırdığım bi gün light yoğurtla denemek istiyorum ben..
Bi dönem sabaharı limonlu yoğurt yiyerek ben de kilo vermiştim..
Ne oluyo bakiiim burda semo? Anteplim?
Bugün nerdeyse hiç uğrayamadım malum tatil... bugün çok karışık beslendim menü yazamıyacağım kızlar.ama 4 te bıraktım yemeyi.
Canıkom hemen bu akşam deneyeceğim bakalım işe yarayacakmı buarada isim amalizinede bayıldım hakkaten doğru
ohoooo hosgelmis zeyasim, sefalar getirmisss :)))
meydani bos bulduk halay cekelim dedik bizde :-D
aaah tatlim yorutlu seyi denicen demi? kesin haber et sabah, bende bakim firsat bulup markete gidebilirsem bende denicem. (evde yogurt yok)
Gel sende ceek bizlenasil oluyo o yogurt banada aciklayinnnnnn noluyyy
aha burda tatlim, nesil paylasti az once:
Bu arada yeni bişey duydum, deneyen yakınımda var;
Yatmadan önce 2 yemek kaşığı yoğurda yarım limon sıkıp bol pul biberli (1 tatlı kaşığı filan gibi) yiyormuşsun..
Sabah -800 -1000 verenler var..
Sen diycenki şimdi yoğurt bana yaramıyor..
ama bi dene istersen, akşam yemek saatimizi kaçırdığım bi gün light yoğurtla denemek istiyorum ben..
Bi dönem sabaharı limonlu yoğurt yiyerek ben de kilo vermiştim..
Dene bakalim kusum.. İnsallah ise yarar biseydir. Bi de soyle bisey duymustum, yine yogurtla soda icine baska bisey bilmiyorum ama karistirip iciyomusun yatmadan once.. Sonra bi arada bunu arastiriim ben..Ne oluyo bakiiim burda semo? Anteplim?
Bugün nerdeyse hiç uğrayamadım malum tatil... bugün çok karışık beslendim menü yazamıyacağım kızlar.ama 4 te bıraktım yemeyi.
Canıkom hemen bu akşam deneyeceğim bakalım işe yarayacakmı buarada isim amalizinede bayıldım hakkaten doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?