Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar bugünkü menüm:

Sabah:
1 dilim cavdar ekmegi, yarim dilim peynir, 1 havuc.

Ogle:
1 yesil elma

Ara:
1 minik elma

Aksam:
Yarim kase tarhana corbasi, 1 adet köfte ve salata.

Kizlar sizin aksam yemekleriniz benimkine göre cok daha hafif o yüzden aksamlari sadece salata yemegi planliyorum bundan sonra.. :)

ahaa bir mutlu üyecik daha :))) masallah bugun herkes iyi formda
inciri denemekte fayda var, hafta sonu bende gidip aliyim o vakit.
muhakkak dene canım:13:

yoğurt olayı güzel görünüyor bende deneyeyim ne bulduk deniyoz valla

neden arkadaşım pul biberdenmi zor oldu??
Arkadasim yogurt sevmem ben hic, yiyeceklerde limon da sevmem, aci hic sevmem.. Bi de cok ama coook acikmistim, mideme dokunur diye korktum, cok su ictim.. Acayip bi sey gibi geldi.. Yani yenir ama bayila bayila yemedim.. Yine de bir kac gun denemeyi dusunuyorum..

NeS

Kizlar gunaydn gecmisin birazini okuyabildim coxuk cok hareketlendi zor yetisiyorum artk ev isi yemek cocuk derkeb esim gelio bi postada onla ilgileniyorum pestilim cikiyo.ben bu yasima kadar hep duzenli regl gordum gunu hic sekmedi ama smdi4 gun geciktim karnm agrio bide hala ayni kilomdayim dun 76.200 dum bugun 76 ciktim sismiyim neyim karnimda kocaman oldu

ben de yogurt kurune basladim dun iki kasik yogurda zerdecal tarcin zencefil.bi akrabamizin gelini 30 kilo vermis her xgun ac karnina yemeklerden once bu yogurdu yiyomus sabahlari haslanmis yumurta peynir falan oglen haslanmis.tavuk iki kasik yogurt aksamda 3-4 kasik sebze yemegi boyle beslenip bol yuruyus yapmis cok kilolu oldgu icin ilk bir bucuk ay 10 kilo vermis denemekten zarar gelmez bende dun basladm iste

herkese günaydınn...bu hafta durumum çok iç açıcı değil malesef bende bir sıkıntı yok deli gibi spor ve diyet yapmak istiyorum ama misafir ve misafirliğe çağıranlar rahat durmuyolar. çok yemesem bile olmuyor bu hafta kilom sabit kalır heralde belki birkaç yüz gram veririm sadece. dün yoğurdumu yedim yatmadan tadı benim için güzeldi çünkü üçünüde ayry ayrı severim.ama sabah tartıda fark yoktu dünkü kilomun aynısı çıktım malesef ilk günümde bende işe yaramadı diğer deneyen kızlarda durum ne merak ettim.

günaydın fzabcım doğum sonrası adet düzensizliği çok normal ben ilk 6 ay hiç olmadım.sonrasıda hep düzensizdi ilk defa bu ay 1 gün gecikmeyle zamanında oldum sayılır kafana takma yani normal canım.biizde dün yoğurdun içine limon ve pulbiber koyup yedik gece yatmadan bende işe yaramadı ama bikaç gün daha yapabilirim.senin yaptığın sende işe yararsa sonrada bunu deneriz

Herkese gunaydin dun bennsu tuvalete cikamama olayini atlattim cok sukur bugun gayet iyiyim
dunku menum
sabah
1 bardak sicak su + 1fincan yesil cay
3 adet kayisi
1 adet ceviz

Arada bir avuctan az kuru uzum ve yaban mersini karisimi

oglen
1 porsiyondan biraz fazla tavuk sote

arada gene 1 avuc kadar kuru uzum
1 kuru incir

aksam yemek yemedim ama yesil cayla beraber
bitter cikolata yedim 5 parca kadar :26:

1.5saat kurek antrenmani vardi evdede 500 kere ip atladim 15x3 karin hareketi yaptim

bugun spora gitmicem biraz kendimi dinlendiricem tartida guzel g3lismeler var bu arada
herkese guzel bir gunn dilerimm

Kizlar bir de bikere vucut analizi yaptrmistm dun yine yaptrdim 40 gunde tam 4 kilo vermisim
yag oranim
35.9 dan ---- 32.3 e dusmus
kas oranim
48.9 dan---- 49.3 e cikmis
su orani 48.1 den 50.8 e cikmis bu iyimi bilmiyorum
vucut yapilanmam yuksek kiloluyken smdi normal cikti metoblzma yasimda 38 den 36 ya dusmus:)

Gunaydn zeyascm aman ne zor islermis bunlar ya kuafore gidicem bi gidemitorum su regl yuzunden( ben o yogurt karisimini hic duymadim ama bu brnm yaptgm sporda yaparsan gunde 500 gr farkettiryormus ben dun hic spor yapmadim ama ona ragmen -200 gordum zaten hergun -200 gorsek haftada 1.400 yaparki bu cok iyi.dun yogurt mayalamayadm sutum coktu ne yazikki bugun light yogurt alip onla denicem evde yapilan kaymagi alinip sonra mayalanmis yogurtla yapmak lazimmis bakalim bugun sporla birlikte yarina farkedicekmi yarin da yazarm durumu bide -200 tuvalete cikmadan ac karnina tartilmstm bepki.biraz dahafarkedbilrdi dunde ac karnina tartilmistim tok kainla degildm o yuDen sevndm ins boyle surer bakalm

günaydınnnnn çok kaynatmışsınız geçmişin hepsini okuyamadımmm
ama topikte bir hafifleme var sanırsammm
dün tatildi 23 nisan ne şe doluyor insan , çocukalırn gösterileir vrdı ona gittik sonra evde mutfak temzilemekle geçti tatilimm
çalışan bayanın acı dramıı

nesilcim semocum ve katre (yanlış yazmadım umarım ) tebrikler kızlar 5 ler benim için bir hayall
diyete başladıgımdan beri amacım 5 leri görmekti ama göremeidm hiç (31:

dukan ekspres yalan oldu anladımki ben kasıntılara, listelere gelemiyorum artık
sizlere ilk katıldıgımd aherey ne kadar güzeldi kasmadann yiyordumm , ou ye bunu ye yoktu
ne zaman kasmaya başladımsa toparlayamadım, zaten bir kere kaçamak yapsan devamı geliyor
dünde arklarla kaçırıdm biraz ama bugün yanıma aç bitir salan,yogurt,yumurta aldım
sabah lıgyt sütle nescafe içtim, öglen ve çıkmadand ayanımdakilerle idare edicemm
ctesiye toparlamalıyım evde olmak yaramıyor bana anlaşılan ..

kızlar birde dukan yapmayanlar kepek yemeisn diye bir makale okudum ama dogrumu acaba bir zararı olurmu ki:26::26::26:

Okey bebitom bu aksamm denerimmm :)

denedinmi tatlim?

muhakkak dene canım:13:

yoğurt olayı güzel görünüyor bende deneyeyim ne bulduk deniyoz valla

hahaha valla haaa, ne bulursak deniyoruz

Cok zor yedim, 2 kasik yogurt ye ye bitmedi..
NeS

eeeh sonuc nasildi cicim? sen sonuca bak

zeyascim belki 1 gunden hemen bir sey anlasilmaz. bence bi kac gun daha dene

uhuuu masummm, biz antepliyle halay cektik dun, senin kullandigin halay mendili sallayan ikonuda ekledikkkk :-DDD
baktik kimse yok, meydan bize kaldi

kizzz topikte hafifleme var dedin de, aklima ne geldi.
her hafta kizlarin toplam kilolarini hesaplicam bakalim takim olarak kac kilo veriyoruz haftalik.

halayı kaçırıdk deseneeeee
hesapla bencede bundan sonra daha hırslıyım şu iki günü hafif geçireyimde
ama bend ekabızlık varya hergün wc ye çıkamıyorum 4gnde bir oda etkiliyordur eminim
ctesi artı çıkaırm muhtemelenn regli haftam

hee kizz kacirdin halayi
masum cum, kuru kaysi fayda etmiyormu kabizliga???
o zaman kuru incir dene, dun MAVLI yazdi incir bagirsaklara iyimis, kendi kullaniyor ve cok memnun.
(firsat bulup markete gidebilirsem bende alicam incir)

hee kizz kacirdin halayi
masum cum, kuru kaysi fayda etmiyormu kabizliga???
o zaman kuru incir dene, dun MAVLI yazdi incir bagirsaklara iyimis, kendi kullaniyor ve cok memnun.
(firsat bulup markete gidebilirsem bende alicam incir)

incir, kaysı, kuru erik , form çaylar yok hiç bişiy yok yani
en etkilisi keten tohumu düzenli kullanımda hergün wc desin .
alıcma akratrdann bukadard egildi son zmanlardaa rttı iyice

mesela form çay içeridm iki tanee hopp akşama wc deyim ama şimdii ıh mümkün degil
çok zord akalınca b.... ilaç var bitkisle onu içiyorum

Ben sabirliyim, sabirliyim ben, ben cok sabirliyim. sabirliyiiiiiiim, ben sabirliyim arkadaslar.

nerdeyse 2-3 gundur ayni kilolarda geziniyorum. ama ben sabirliyim.
yarina 67 yi görucem ben, ben görucem 67 yi.

canim balli elma sirkesi de iyi geliyor.
ya masum $u form caylarini icmeyin. iyi degil onlar, bagirsak tembelligi yapiyor uzun sure kullanimda. (bagirsagin alisti artik o caya, onun icin TIK yok)

meyve yiyomusun sen????

canim balli elma sirkesi de iyi geliyor.
ya masum $u form caylarini icmeyin. iyi degil onlar, bagirsak tembelligi yapiyor uzun sure kullanimda. (bagirsagin alisti artik o caya, onun icin TIK yok)

meyve yiyomusun sen????

çok içmeme ku benn 10 günde bir iki filan yani bir ara hergün içmiştimde normale dönene adar geberdim,
meyve eh işte bazen çok yyorum bazne yemiyorumm ama artık spor yapcamya 6 da kalktıgımda iki kayısı yada icir vs yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…