Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın kızlar
yarım simit ve bir elma yedim şimdi
öğlen yemicem
akşama annemdeyim kaçırmamaya çalışcam
dün sabah 65.7yi görmüştüm. akşam yemekte misafir vardı 6.30da yedik çokta yemedim ama buna rağmen hala bugünde aynıyım
cumartesiye o 700üde versemde 65i görsem inşallah

1 apple a day takes the doctor away
bak bu bi ingiliz ata sözu. ve ben buna %100 katiliyorum. Günde 1elma yesen kabizligin azalir belkide hic kalmaz.
ben bazen gunde 2elma, 2kivi yiyorum. kabizlik 100 metre yakinimdan bile gecemez. (2gun meyve yemezsem kabizlik oluyor)
valla masum cum, meyve $art, hem lifli gida larin basinda geliyor. hemde vitamin mineral deposu.

o caylari falan bi daha icme derim ben, hic icme. bende bir aralar kullandim. 2 haftada 1 kere iciyordum. ertesi gun iyi wc ye gidiyordum.
sonra baktim 3-5 ay sonra, cayi ictikten sonra hic wc ye gidemiyorum.... o gün bugundur agzima sürmem o form caylari belki senede 1 kac defa icmem bile.
Bunu doktorlarda her zaman söyluyor canim, bitkileri kullanirken cok dikkatli ve bilincli kullanmak gerek. (zaten bu dogal, bundan bir sey olmaz tarzi dusunmek cok yanlis)

Son düzenleme:

bende bu akşam deneyeyim şu yoğurdu ben yoğurdu limonu biberi ayrı ayrı severim ama birleşince bakalım nasıl olcak

maşallah canım iyiye doğru gidiyor gibi değerlerin bu arada gerçek yaşın kaç

hee kizz kacirdin halayi
masum cum, kuru kaysi fayda etmiyormu kabizliga???
o zaman kuru incir dene, dun MAVLI yazdi incir bagirsaklara iyimis, kendi kullaniyor ve cok memnun.
(firsat bulup markete gidebilirsem bende alicam incir)
bende faydası oldu canım ben wc ye hergün çıkıyorum ama çok zor çıkıyodum incir baya rahatlattı birde çok sıkıntılı olunca bir yemek kaşığı zeytin yağına biraz ılık su biraz limon sıkıp yatmadan önce hergün iç bu diyetisyenlerinde kabul ettiği birşey diyet yaparken zeytin yağı muhakkak yenmeli zayıflamaya faydası oluyor diyorlar ben kesinlikle inanıyorum yediklerimiz zeytinyağla vücudu daha kolay terkediyor

Neyse araniza sonradan insan almiyosaniz bilemiycem sorun deil ama bisi paylasmak istedim iki gundur yapiyorum bende ablam tavsiye etti bi site var kalori hesabinizi yapiyosunuz kayitlaniyo yani su icseniz yazmaniz gerekiyor cok guzel bi site ben gecen haftadir gram veriyodum iki gin once durdu uzuldum kumpir ve kofte yemistim yeme sekline gore kalorileri taban yapmis isterseniz bi goz atin derim belki yemek istediniz seyi yazip kalorisinden vazgecersiniz ben dundendir yaziyorum cok aserdigim sutlaci dun aksam yemekten vazgectim o derece emziriyorum dengeli beslenmem gerek ins fayfasini goren olur diyetarkadasim yazin googleye belki bileniniz vardir gerci

Kızlar günaydın
dün buraya hiçbir şeye yazamadım ama gün içinde hep okudum çünkü dışarıdaydım
yeşilköy pazarına eşime yardıma gittim kendisi takıcıdır ve yeşilköy pazarı üstü kapalı çok güzel ürünlerin olduğu bir pazar
dünde tatıl olduğu için çok kalabalıktı ben de oraya gittim.

kahvaltım
1dilim glutensiz ekmek
1k.k beyaz peynir
2 sivri biber ve çay
şu anda da 2 si 1 ara nescafe mi içiyorum

bende artık bir değişiklik olmuyor kızlar ne artı var ne eksi aynı şekilde yediğim için
tek eksik spor birde popomu kaldırmak için squat yapmaya çalışıyorum

ve sizleri taklipteyim FZAB söylediği zencefil yoğur karışımını hep okuyorumda bir türlü elim gitmiyor yapmaya
alıp denemek lazım

canım ilk yazdığın muhtemelen gözden kaçmıştır
sen burda olmak istiyorsan devamlı yaz cevap bekleme bence herkes burda kafasına göre yazıyor
ama okunduğunu biliyor o bakımdan sıkıntı yok motivasyon için kopma yeter bildiğini gördüğünü duyduğunu
paylaş

evet burda bir kemik yapı var aylardır olanlar motivasyonu kaybedip gidenler merhaba kilo vermek istiyorum deyip kaybolanlar .
ben 3 aydır burdayım hiç kopmadan ilerlemedim kılzarla 11 kilo verdim musmutluyum onlarda verdikçe musmutlu oluyorlar.
sanırım senin için iyi bir cevap olmuştur canını da sıkmana gerek yok kilon çok ta yüksek değil yeterki kafanda bitir ve yemek olayına
hayatının en önemli şeyiymiş gibi bakma ....

Canim cvbin icin cok tsk ediyorum cok hassas donemden geciylorum iki oglum var biri 28 biri 5 aylik emziriyorum onun icinde tam diyrt yapamiyorum bol su sebze yiyorum meyve tuketiyorum emziren anneler daha hizli kilo verir diyolar ama yok dikkat ediyorum 20 gundur 72 bucuktan 69 bucuga anca inebildim ama dedigim sitede cok yanlisimi girdum ins bundan sonra veririm esimle iddaya girdik kimse inanmiyor zayifliyabilcegime normalim 52 dir 55 olsam kar 1000 euro verxek esim 55 olursam yada son cikan iphone etrafta diyorki iphonr 10 cikar sen veremessin 3 yildir boyleyim dogumlardan beri bide tek basen var iggrenc otesi bol yuruyus yapiyorum hergun spor aletim var hergun biniyorum yok gitmiyo o lanet seyler armut gibiyim resmen buyuk olcu armut

20 günde 2 kilo hiç az degilki ayda 4 kilo eder

Merhabalar açıkçası bende yorum yapan arkadaşla ilgili aynı dertten muzdariptim ve artık yorum yazmama kararı aldım birkaç arkadaştan başka kimse cevap vermedi. Sizleri takip ediyorum birbirinizi de motive etmenize bayılıyorum seyirci olarak takip etmeye ve önerilerinizi yapmaya özen gösteriyorum. Eskilerle arada bir bağ oluşup samimi olmak çok güzel ama yeni kişilerinde varlığının unutulmaması gerekiyor bence naçizane fikrim.

Kızkaaaar dün denedim bilmem ondan mı ama -200 :) bu gece yine deniyecem :) 83.0

bence çok yanlış düşünüyorsunuz kaç yıldır kk üyesiyim ben
buraya geleli yaklaşık 1.5 ay oldu ilk hafta kendim çaldım kendim oynadım
ama günde 1 mesaj yaızp çıkmakla kurulmuyor bu bag ne kadar çok aylaşım yaparsanız sizin için daha iyi olurr
bende çok yazıyorum buradakia rkadaşlarla yazışıyorum ama heüz 5. haftam mesela

20 günde 2 kilo hiç az degilki ayda 4 kilo eder
Oyle aya vurunca ay ne bilim soyle bi ayda 8 kilo hicte fena olmazdii ilk oglumda dogumdan sonra olum diyetiyle 1 bucuk ayda 9 kilo verdim geride almadim sonra ikinci bebisime kaldim o emmedi 6 ay emdi ondann verebildim bu 7 25 memede bide tosun ek mama yemiyo tek beni emiyo ek mamaya gecse tek gece emcek bende rahat etcem

Yaa canım korkuttun beni bende 8 aydır yazz kullanıyorum bu ay bıraktım zararı çok oluyor diye ama bebek düşünmüyorum şimdilik

bence cok dıkkat et, dr a sordum hemen hamıle kalınmaz ama 6 ay sonra dıe bılıyorum dedım, benım bı cok hastam war dedı 5 - 6 sene ılacla korunup bıraktıgı ay hamıle kaldı dedı yanı kesın degıl, benden tawsıye dıkkat et :)

felaket tellallıgı yapmıs olmıyım ama ben sasırdım sen sasırma :) bak bugun kalp atısını gorduk sukurler olsun :)

Kizlar selaaamm..

Melekcim, sen de hos gelmisin aramiza.. Her gelene sohbetimiz acik.. Ustelik yeni arkadaslarimizin onerileri ve tecrubeleri de bizim icin ayri bir onemli.. Kendini sonradan gelmis gibi hissetme.. Biz iyi bir ekip olduk ve yeni arkadaslara kapimiz herzaman acik, tekrar hosgeldin..

Ozge cim sende iyi gidiyordun, biraktin yazmayi.. Yazdikca motiven ve diyalogun artar tatlim.. Bir kac kez de olsa ugra hergun..

Kizlar once yogurt denemesinin sonucunu yaziim.. -300
Ama soyle bir durum oldu, tum gun agzima lokma koyamamistim, ac karnina korktum, bardak bardak su ictim.. Sonra da wc ye gidemedim diye 2 fincan bol limonlu yesilcay ictim. Yatarkan ac hissetmiyordum. Daha erken yeseydim belki daha iyi sonuc alabilirdim. Tekrar deniycem.

Gelelim benim durumuma.. Oyle kotuyumki.. Sabah 10:30 gibi randevum vardi, spiral icin.. Gittim, takdirdim ama geberdim acidan, cok zor oldu bu sefer.. İcim oyuldu sanki.. Su anda da cok agrim var. İse gidemedim. Eve geri geldim. Tekrar kanamam da basladi. Birazdan ultrason cektiricem dogru yere takilmis mi diye.. Agridan dizlerim titriyor ve aklim hep mutfakta.. Evde olmak cok zormus, ev hanimi arkadaslara tekrar sabir ve irade diliyorum..3

NeS

:18::18::18::18::18::18: gelecek aya spiral taktırayım diye düşünürken olmadı amaa

Canim bebisin emiyorsa ne guzel, biraz daha sık disini, sonra rahatlarsin.. Saat 17 de degilde 18 de birak yemegi.. Porsiyonlari kucult ve hafiflet, bol su ic.. Bitki caylari sute geciyormus pek icmeni tavsiye etmem.. Zaten kalori alimini duzene koydugun zaman yavas yavas ta olsa mutlaka verirsin.. Fazla sporda sutunu etkilermis diye duymustum... Gunduz abartmadan guzel ye, aksam gec saatte yeme.. Bence bukadari yeterli olur simdilik sana.. :)

NeS

:18::18::18::18::18::18: gelecek aya spiral taktırayım diye düşünürken olmadı amaa
Takdir bence arkadasim, Benim ikinci taktirisim. 1 sene oncesine kadar 7 sene kullandim. Ara vermek icin cikarttirmaya gittim, icime batmis uclari, alamadilar. Ameliyatla cikarttirdim. Sonra korkuyodum ama hem 35 oluyorum, hem sigara iciyorum. Hap korumayabilir diye mecbur kaldim. İlk seferi bu kadar zor olmamisti, bu kez boyle oldu nedense.. Aralarinda dar mar diye konusuyorlardi, o yuzden olabilir.. Sen bana bakma.. Tavsiye ederim.. En iyi korunma yontemi bence..

NeS

Canim hosbuldum gecmis olsun sanada yazdiklarini okuyunca rahim filmi ve asilamalarim geldi aklima cok aci cekmistim sprali hic dusunmedim hamile kalmaktan cok korkuyorum ilacta icmiyorum esimde karsi hepsine burda hormonel var adet olmuyorsun 5 yil hic nasi bisi bilmiyorum arkadas taktirdi 1 yildir adet olmuyo 6 kilo aldi gorumce taktirdi dudaklari saclari dokuldu arkadas taktirdi 65 ten 85 e cikti cikarti pofff diye sondu bukadar negatif olaylar olunca esimde karsi cikti vucuda yaramayan oluyomus agrin gecmes kanaman gecmesse hafife alma tamm ilk gun ama gorumcem 1 ay kanama oldu taktirinca heryeri dokuldu doktor hep normal dedi baska doktora gorundu aninda cekip aldi dikkat et umarim sana iyi gelir gebelik istemeyen icin cok zor cok berbat dogumlarim oldu en son 4200 normal yaptim diri diri allah omur versin pisman deilim amaaaaaa bidaha korkuyorum

Canım çok teşekkür ederim geçen hafta 2 kilo verdim çok mutluydum ama bu hafta gram oynamadı ama yılmak yok devam . çok geçmiş olsun spiral taktırmak bu kadar zor bir işlem mi valla bende taktırmayı düşünüyorum yazdıklarını okuyunca vazgeçtim

Aynen dedigin gibi yapiyorum cnm melisa cayi aldim yesil cay aldim ama icemedim arastirdim dedin gibi iyi deilmis kuculttim yemeklerimi ya aslinda abur cuburu cok tuketen biriydim cukulata wafil baklava donut ama harikalar yazarken azim sulaniyo ama hicbirini yemiyorum artik biraktimdan beri oglumda ekstradan kilo aldi kollari 3 kangal sucuk memislerk bingil bingil abur cuburu cogaltinda sucuklar gitmeye baslamisti ozune oda dondu doktor iyi deil diyo nabim 6 ayin icine girdik tek beni emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…