bence çok yanlış düşünüyorsunuz kaç yıldır kk üyesiyim ben
buraya geleli yaklaşık 1.5 ay oldu ilk hafta kendim çaldım kendim oynadım
ama günde 1 mesaj yaızp çıkmakla kurulmuyor bu bag ne kadar çok aylaşım yaparsanız sizin için daha iyi olurr
bende çok yazıyorum buradakia rkadaşlarla yazışıyorum ama heüz 5. haftam mesela
Kizlar selaaamm..
Melekcim, sen de hos gelmisin aramiza.. Her gelene sohbetimiz acik.. Ustelik yeni arkadaslarimizin onerileri ve tecrubeleri de bizim icin ayri bir onemli.. Kendini sonradan gelmis gibi hissetme.. Biz iyi bir ekip olduk ve yeni arkadaslara kapimiz herzaman acik, tekrar hosgeldin..
Ozge cim sende iyi gidiyordun, biraktin yazmayi.. Yazdikca motiven ve diyalogun artar tatlim.. Bir kac kez de olsa ugra hergun..
Kizlar once yogurt denemesinin sonucunu yaziim.. -300
Ama soyle bir durum oldu, tum gun agzima lokma koyamamistim, ac karnina korktum, bardak bardak su ictim.. Sonra da wc ye gidemedim diye 2 fincan bol limonlu yesilcay ictim. Yatarkan ac hissetmiyordum. Daha erken yeseydim belki daha iyi sonuc alabilirdim. Tekrar deniycem.
Gelelim benim durumuma.. Oyle kotuyumki.. Sabah 10:30 gibi randevum vardi, spiral icin.. Gittim, takdirdim ama geberdim acidan, cok zor oldu bu sefer.. İcim oyuldu sanki.. Su anda da cok agrim var. İse gidemedim. Eve geri geldim. Tekrar kanamam da basladi. Birazdan ultrason cektiricem dogru yere takilmis mi diye.. Agridan dizlerim titriyor ve aklim hep mutfakta.. Evde olmak cok zormus, ev hanimi arkadaslara tekrar sabir ve irade diliyorum..3
NeS
Yok canim, dusunuyorsan vazgecme.. İlk seferi boyle olmamisti, bu gun noolduysa, bende anlamadim. Sonrasi cok rahat gercekten.. Artik tahlil istiyorlar, oncesinde bi arastir, zaman kaybetme. Demirim az diye mizirdandilar ama neyseki hallettim..Canım çok teşekkür ederim geçen hafta 2 kilo verdim çok mutluydum ama bu hafta gram oynamadı ama yılmak yok devam. çok geçmiş olsun spiral taktırmak bu kadar zor bir işlem mi valla bende taktırmayı düşünüyorum yazdıklarını okuyunca vazgeçtim
Bende dedigin gibi biyerde taktirdim, onceki de oyleydi.. Bence de en rahat yontem, ama 4 yil olduysa bi kontrol ettirsen iyi olur canim. Onceki koku yapmaya baslamisti, kotu bi koku degil ama degisik bi koku, normal degildi, o sebeple cikarttirmam gerekmisti. Korkusu 1 yil surdu, tekrar basladim bakalim.. :)Nesilcim bende çapada taktırmıştım aile planlaması polikiliniğinde ilk gün agrı ve kanama oluyor sonrasında ki rahatlığı paha biçilemez
günü gününe regl olmak hap ilaç derdi olmaması kilo almama sıkıntısı falan filan ben 4 yıldır çok rahatım
benimki 10 yıl lık aslında benimde kontrole gitmem lazım
Bence bebek istemiyorsan takdir dene tekrar.. Simdi ultrasonla bakicaklar dogru yerdemi diye. Sonrada siradaki regliden 10 gun sonra kontrole gel dediler, kayip kaymadigina bakacaklar. Sonrasi cok rahat gercekten..kızlar ben bi spiral taktırdım dogumdna sonra kaydı sonra çıkartılar birddaha gidemeidm korkumdan bugün yarın derken hamile kaldım ,
ikilzerden osnra dogurmadım tabiama çok korkuyorumm en iyi korunma yöntemi gibi geliyor banada ama kayma riski va rişte ilk yıldan sonra çok kayma yapmıyor sanırım ,
valla kendimi eczaneye zor attım geçen ertesi gün hapı almak için
Bence bebek istemiyorsan takdir dene tekrar.. Simdi ultrasonla bakicaklar dogru yerdemi diye. Sonrada siradaki regliden 10 gun sonra kontrole gel dediler, kayip kaymadigina bakacaklar. Sonrasi cok rahat gercekten..
NeS
kızlar ben bi spiral taktırdım dogumdna sonra kaydı sonra çıkartılar birddaha gidemeidm korkumdan bugün yarın derken hamile kaldım ,
ikilzerden osnra dogurmadım tabiama çok korkuyorumm en iyi korunma yöntemi gibi geliyor banada ama kayma riski va rişte ilk yıldan sonra çok kayma yapmıyor sanırım ,
valla kendimi eczaneye zor attım geçen ertesi gün hapı almak için
Onceden bi arayip sor canim, tahlil istiyorlar, özelde 5 yillik 500 tl.. Devlette 10 yillik beles.. Paha bicilmez..hafta için gelirse reglim gideyim valla bende regliyken takıldın dimi
Aldirdinmiiiiii
Yok canim, dusunuyorsan vazgecme.. İlk seferi boyle olmamisti, bu gun noolduysa, bende anlamadim. Sonrasi cok rahat gercekten.. Artik tahlil istiyorlar, oncesinde bi arastir, zaman kaybetme. Demirim az diye mizirdandilar ama neyseki hallettim..
NeS
Bende dedigin gibi biyerde taktirdim, onceki de oyleydi.. Bence de en rahat yontem, ama 4 yil olduysa bi kontrol ettirsen iyi olur canim. Onceki koku yapmaya baslamisti, kotu bi koku degil ama degisik bi koku, normal degildi, o sebeple cikarttirmam gerekmisti. Korkusu 1 yil surdu, tekrar basladim bakalim.. :)
NeS
Merhabalar açıkçası bende yorum yapan arkadaşla ilgili aynı dertten muzdariptim ve artık yorum yazmama kararı aldım birkaç arkadaştan başka kimse cevap vermedi. Sizleri takip ediyorum birbirinizi de motive etmenize bayılıyorum seyirci olarak takip etmeye ve önerilerinizi yapmaya özen gösteriyorum. Eskilerle arada bir bağ oluşup samimi olmak çok güzel ama yeni kişilerinde varlığının unutulmaması gerekiyor bence naçizane fikrim.
Neyse araniza sonradan insan almiyosaniz bilemiycem sorun deil ama bisi paylasmak istedim iki gundur yapiyorum bende ablam tavsiye etti bi site var kalori hesabinizi yapiyosunuz kayitlaniyo yani su icseniz yazmaniz gerekiyor cok guzel bi site ben gecen haftadir gram veriyodum iki gin once durdu uzuldum kumpir ve kofte yemistim yeme sekline gore kalorileri taban yapmis isterseniz bi goz atin derim belki yemek istediniz seyi yazip kalorisinden vazgecersiniz ben dundendir yaziyorum cok aserdigim sutlaci dun aksam yemekten vazgectim o derece emziriyorum dengeli beslenmem gerek ins fayfasini goren olur diyetarkadasim yazin googleye belki bileniniz vardir gerci
evet malesef çoka cı birşeyy amaa mecbur kaldım ikziler 2 yaşındaydı
hosgeldiniz kizlar,
Bizimde her yazdigimiz mesaja cvp yazilmiyor, gercekten oyle oldugu oluyor .... öyle alinmaca yapmayin, bizde alinmiyoruz mesajimiza cvp gelmediginde.
yeni kizlar genelde, 1-2 mesaj yazip kayboluyor.... sessiz sedasiz, sizde onlardan olmayin. (bizde de ister istemez tedirginlik oluyor, bu yeniler 1-2gun yazip gidecek kizlardan olabilir diye) ... dogal olarak tabi.
Düzenli paylasim yapin siz, düzenli paylasim yapan kizlarin arasindaki samimiyet. Burda sohbet etmekten, bir biriyle cok konusmaktan olusuyor sonucta. ilk gunden olan bir samimiyet degil bu. Günluk menu paylasin, internette okudugunuz egitici ögretici bir yazi paylasin, tartida kilonuza dair eksi arti gördugunuzu paylasin. Hangi diyeti, hangi deneyimleri yaptiginizi paylasin
paylasinki, kizlarda bizlerde mesajlarinizi görelim, cvp verelim.
1mesaj yazip, cvp beklemekle olmaz. anlastikmi kizlar?
Fzabcım valla bende denemek istedim haftaya başlayım ozaman.tarifini isterim yapacağım zaman.amaan valla deneme tahtasına döndük biberiye içmiyomusun artık.biberiye bende kabızlık yaptı.biberiyem bayat sanırım 6 ay ömrü olumuş kuru biberiyenin tazesini alıp devam edicem .Gunaydn zeyascm aman ne zor islermis bunlar ya kuafore gidicem bi gidemitorum su regl yuzunden( ben o yogurt karisimini hic duymadim ama bu brnm yaptgm sporda yaparsan gunde 500 gr farkettiryormus ben dun hic spor yapmadim ama ona ragmen -200 gordum zaten hergun -200 gorsek haftada 1.400 yaparki bu cok iyi.dun yogurt mayalamayadm sutum coktu ne yazikki bugun light yogurt alip onla denicem evde yapilan kaymagi alinip sonra mayalanmis yogurtla yapmak lazimmis bakalim bugun sporla birlikte yarina farkedicekmi yarin da yazarm durumu bide -200 tuvalete cikmadan ac karnina tartilmstm bepki.biraz dahafarkedbilrdi dunde ac karnina tartilmistim tok kainla degildm o yuDen sevndm ins boyle surer bakalm
Yapıcam canım bikaçgün daha.denedinmi tatlim?
hahaha valla haaa, ne bulursak deniyoruz
eeeh sonuc nasildi cicim? sen sonuca bak
zeyascim belki 1 gunden hemen bir sey anlasilmaz. bence bi kac gun daha dene
Semo sen sabırlısın sabırlısın semo sen çok sabırlısın yarın 67 yi mutlaka göreceksin...Ben sabirliyim, sabirliyim ben, ben cok sabirliyim. sabirliyiiiiiiim, ben sabirliyim arkadaslar.
nerdeyse 2-3 gundur ayni kilolarda geziniyorum. ama ben sabirliyim.
yarina 67 yi görucem ben, ben görucem 67 yi.
Geçmiş olsun nesil. Nekadar zorlanmışsın öyle.. bende yoğurdu birkaç gün daha deneyeceğim bakalım.Kizlar selaaamm..
Melekcim, sen de hos gelmisin aramiza.. Her gelene sohbetimiz acik.. Ustelik yeni arkadaslarimizin onerileri ve tecrubeleri de bizim icin ayri bir onemli.. Kendini sonradan gelmis gibi hissetme.. Biz iyi bir ekip olduk ve yeni arkadaslara kapimiz herzaman acik, tekrar hosgeldin..
Ozge cim sende iyi gidiyordun, biraktin yazmayi.. Yazdikca motiven ve diyalogun artar tatlim.. Bir kac kez de olsa ugra hergun..
Kizlar once yogurt denemesinin sonucunu yaziim.. -300
Ama soyle bir durum oldu, tum gun agzima lokma koyamamistim, ac karnina korktum, bardak bardak su ictim.. Sonra da wc ye gidemedim diye 2 fincan bol limonlu yesilcay ictim. Yatarkan ac hissetmiyordum. Daha erken yeseydim belki daha iyi sonuc alabilirdim. Tekrar deniycem.
Gelelim benim durumuma.. Oyle kotuyumki.. Sabah 10:30 gibi randevum vardi, spiral icin.. Gittim, takdirdim ama geberdim acidan, cok zor oldu bu sefer.. İcim oyuldu sanki.. Su anda da cok agrim var. İse gidemedim. Eve geri geldim. Tekrar kanamam da basladi. Birazdan ultrason cektiricem dogru yere takilmis mi diye.. Agridan dizlerim titriyor ve aklim hep mutfakta.. Evde olmak cok zormus, ev hanimi arkadaslara tekrar sabir ve irade diliyorum..3
NeS
Merhabalar açıkçası bende yorum yapan arkadaşla ilgili aynı dertten muzdariptim ve artık yorum yazmama kararı aldım birkaç arkadaştan başka kimse cevap vermedi. Sizleri takip ediyorum birbirinizi de motive etmenize bayılıyorum seyirci olarak takip etmeye ve önerilerinizi yapmaya özen gösteriyorum. Eskilerle arada bir bağ oluşup samimi olmak çok güzel ama yeni kişilerinde varlığının unutulmaması gerekiyor bence naçizane fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?