Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben de sizin ilk haftalarınız gibiyim sanırım

Nesilcim bende çapada taktırmıştım aile planlaması polikiliniğinde ilk gün agrı ve kanama oluyor sonrasında ki rahatlığı paha biçilemez
günü gününe regl olmak hap ilaç derdi olmaması kilo almama sıkıntısı falan filan ben 4 yıldır çok rahatım
benimki 10 yıl lık aslında benimde kontrole gitmem lazım

Yogurt diyetini bende arastirdim zerdecalmi ney hergun kullanimda kalbe zarari varmis aman dikkat edin ben kullanamazmisim artik yasindan sonra baslarim daha 7 ayim var bu aylarda 55 olursam 5 yasina kadar emzircem hehehehe

kızlar ben bi spiral taktırdım dogumdna sonra kaydı sonra çıkartılar birddaha gidemeidm korkumdan bugün yarın derken hamile kaldım ,
ikilzerden osnra dogurmadım tabi ama çok korkuyorumm en iyi korunma yöntemi gibi geliyor banada ama kayma riski va rişte ilk yıldan sonra çok kayma yapmıyor sanırım ,

valla kendimi eczaneye zor attım geçen ertesi gün hapı almak için

Yok canim, dusunuyorsan vazgecme.. İlk seferi boyle olmamisti, bu gun noolduysa, bende anlamadim. Sonrasi cok rahat gercekten.. Artik tahlil istiyorlar, oncesinde bi arastir, zaman kaybetme. Demirim az diye mizirdandilar ama neyseki hallettim..

NeS

Bende dedigin gibi biyerde taktirdim, onceki de oyleydi.. Bence de en rahat yontem, ama 4 yil olduysa bi kontrol ettirsen iyi olur canim. Onceki koku yapmaya baslamisti, kotu bi koku degil ama degisik bi koku, normal degildi, o sebeple cikarttirmam gerekmisti. Korkusu 1 yil surdu, tekrar basladim bakalim.. :)

NeS

Bence bebek istemiyorsan takdir dene tekrar.. Simdi ultrasonla bakicaklar dogru yerdemi diye. Sonrada siradaki regliden 10 gun sonra kontrole gel dediler, kayip kaymadigina bakacaklar. Sonrasi cok rahat gercekten..

NeS

Bence bebek istemiyorsan takdir dene tekrar.. Simdi ultrasonla bakicaklar dogru yerdemi diye. Sonrada siradaki regliden 10 gun sonra kontrole gel dediler, kayip kaymadigina bakacaklar. Sonrasi cok rahat gercekten..

NeS

hafta için gelirse reglim gideyim valla bende regliyken takıldın dimi

Aldirdinmiiiiii

hafta için gelirse reglim gideyim valla bende regliyken takıldın dimi
Onceden bi arayip sor canim, tahlil istiyorlar, özelde 5 yillik 500 tl.. Devlette 10 yillik beles.. Paha bicilmez.. regl nin ilk gunu arayinca gun veriyorlar, yogunlugu azalmisken takiyorlar.. Pazar olmustum, ptesi aradim, bu gun dediler mesela..

NeS

Tamam canım ben bi araştırayım benimde demir oranım düşük ama bakalım ne olucak

koku olayı bende 6 ay falan sürdü mecbur dayandım sonra hiçbirşey kalmadı varlığını unutuyorum çoğu zaman
sanırım vücudun alışma döneminde o kokuyu yapıyor.

hosgeldiniz kizlar,

Bizimde her yazdigimiz mesaja cvp yazilmiyor, gercekten oyle oldugu oluyor .... öyle alinmaca yapmayin, bizde alinmiyoruz mesajimiza cvp gelmediginde.
yeni kizlar genelde, 1-2 mesaj yazip kayboluyor.... sessiz sedasiz, sizde onlardan olmayin. (bizde de ister istemez tedirginlik oluyor, bu yeniler 1-2gun yazip gidecek kizlardan olabilir diye) ... dogal olarak tabi.

Düzenli paylasim yapin siz, düzenli paylasim yapan kizlarin arasindaki samimiyet. Burda sohbet etmekten, bir biriyle cok konusmaktan olusuyor sonucta. ilk gunden olan bir samimiyet degil bu. Günluk menu paylasin, internette okudugunuz egitici ögretici bir yazi paylasin, tartida kilonuza dair eksi arti gördugunuzu paylasin. Hangi diyeti, hangi deneyimleri yaptiginizi paylasin
paylasinki, kizlarda bizlerde mesajlarinizi görelim, cvp verelim.
1mesaj yazip, cvp beklemekle olmaz. anlastikmi kizlar?

evet malesef çoka cı birşeyy amaa mecbur kaldım ikziler 2 yaşındaydı

Ah canim gecmis olsun buyuk konusmamak gerek ne yasadigini sen bilcen benim bebeklerimin arasi 23 ay yanlizim yurt disindayim kendim bakiyorum gece gunduz babamiz sabah 8 de gidip gece 1 bazen 11 de geliyor onlarla eyleniyorim 5 sene sonra filan boyle iki tane daha istiyorum cok seviyorum bebeklerimi ama ikiz zordur yanluzsan

tabiki anlaştık :13:

Diyetisyene gore olum diyeti bana gore hicte deil sabahlari limonlu su ictim ac karna sonra sirke bal limon yaptim ilk etap gece ve sabah sonra basladi miyde din din geberiyom din din demeye tek sabaha indirdim neyse sabah iki meyve bazen kepekli yogurt yerdim oglense sebze yemegi canim istemesse izgara et onuda istemesse domat peynir yumurta onuda istemesse iki yumurta haslayip yutardim aksamsa bi kase corba tek yada cacikk missss olurdu bol bol su ve aksam 5 ten sonra tek su icerdim 9 da minigimle uyurduk cunki sabahsi is beklemez 4 5 saat calisirdim sonra esim minimi getirir onunla meir mazalarini bikmadan gezer eve gecerdim yani sabah 6 dan aksam 6 ya kadar hep ayakta gezerdim hamileligimde boyle gecti dogurcagim gun calistim gezdim aksam dusumu aldim hastaneye yattim hehe boyle gitti kilolar diyetisyene gittim bana gerek kalmamis ki dedi dedim var daha 9 kilo yok 60 63 boyuna iyi dedi yuru dedim ya miyopmusun basenlere bak dedim cok guzel dedi cinnetlikti yani kadin bida sohbete gel dedi yaa randavu verdi sinirime gitmedim ama dedi geri alirsin bu yediklerinle almadim ayni kaldim ikincime kaldim 9 kilo aldim dogumdan sonra verdim hepsini sonra sutum yoktu yedim yedimmm vee 72 bucuga kadar yedim taki 20 gune kadar suan 69 um

Fzabcım valla bende denemek istedim haftaya başlayım ozaman.tarifini isterim yapacağım zaman.amaan valla deneme tahtasına döndük biberiye içmiyomusun artık.biberiye bende kabızlık yaptı.biberiyem bayat sanırım 6 ay ömrü olumuş kuru biberiyenin tazesini alıp devam edicem .
denedinmi tatlim?

hahaha valla haaa, ne bulursak deniyoruz

eeeh sonuc nasildi cicim? sen sonuca bak

zeyascim belki 1 gunden hemen bir sey anlasilmaz. bence bi kac gun daha dene
Yapıcam canım bikaçgün daha.
Ben sabirliyim, sabirliyim ben, ben cok sabirliyim. sabirliyiiiiiiim, ben sabirliyim arkadaslar.

nerdeyse 2-3 gundur ayni kilolarda geziniyorum. ama ben sabirliyim.
yarina 67 yi görucem ben, ben görucem 67 yi.
Semo sen sabırlısın sabırlısın semo sen çok sabırlısın yarın 67 yi mutlaka göreceksin...
Geçmiş olsun nesil. Nekadar zorlanmışsın öyle.. bende yoğurdu birkaç gün daha deneyeceğim bakalım.

Özgecim arkadaşlarında dediği gibi bol bol paylaşım yapın illaki her yazdığınıza cevap verilmeyebilir. Çoğu zaman bende kendim çalıp kendim oynuyorum. Bide bu grup şuanda yazışanlarla kurulmadıki herkes sonradan geldi.Kafanıza takmayın canlarım zaten diyeti bırakmak için bahane arayan motivasyonunuza bahane çıkartmayın

Kizlar, ultrasona girdim demin, tatli bi dede doktor.. "Biraz daha su ic oyle gel evlat" dedi.. Cisim gelsin diye bekliom.. Midem bulandi sudan.. Evden cikmadan da icmistim, hala iciyorum..

NeS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…