Kizlar, ultrasona girdim demin, tatli bi dede doktor.. "Biraz daha su ic oyle gel evlat" dedi.. Cisim gelsin diye bekliom.. Midem bulandi sudan.. Evden cikmadan da icmistim, hala iciyorum..
NeS
Fzabcım valla bende denemek istedim haftaya başlayım ozaman.tarifini isterim yapacağım zaman.amaan valla deneme tahtasına döndük biberiye içmiyomusun artık.biberiye bende kabızlık yaptı.biberiyem bayat sanırım 6 ay ömrü olumuş kuru biberiyenin tazesini alıp devam edicem .
Yapıcam canım bikaçgün daha.
Semo sen sabırlısın sabırlısın semo sen çok sabırlısın yarın 67 yi mutlaka göreceksin...
Geçmiş olsun nesil. Nekadar zorlanmışsın öyle.. bende yoğurdu birkaç gün daha deneyeceğim bakalım.
Özgecim arkadaşlarında dediği gibi bol bol paylaşım yapın illaki her yazdığınıza cevap verilmeyebilir. Çoğu zaman bende kendim çalıp kendim oynuyorum. Bide bu grup şuanda yazışanlarla kurulmadıki herkes sonradan geldi.Kafanıza takmayın canlarım zaten diyeti bırakmak için bahane arayan motivasyonunuza bahane çıkartmayın
Hi evt bende gecen cvb vermiyolar birakiyom diyeti dedimkiiiiii aynaya baktim carssss devammm dedim hehehehehe gercek ha
Aynen benim başımada geldi çünkü oradan biliyorum.ilk zamanlar banada cevap yazılmayınca motivasyonum çok düşüyodu.ama bunlar hep şeytanın oyunları
tabiki anlaştık :13:
Semo sen sabırlısın sabırlısın semo sen çok sabırlısın yarın 67 yi mutlaka göreceksin...
Özgecim arkadaşlarında dediği gibi bol bol paylaşım yapın illaki her yazdığınıza cevap verilmeyebilir. Çoğu zaman bende kendim çalıp kendim oynuyorum. Bide bu grup şuanda yazışanlarla kurulmadıki herkes sonradan geldi.Kafanıza takmayın canlarım zaten diyeti bırakmak için bahane arayan motivasyonunuza bahane çıkartmayın
oleyyy supersin özge cim
hahahahaha zeyassss evet canim sabirliyim ben, ben sabirliyim zeyassss. 67 hayallerimi süsluyor.
gece ruya gördum resmen, tartiya cikiyordum. Zayiflamistim
Aynen benim başımada geldi çünkü oradan biliyorum.ilk zamanlar banada cevap yazılmayınca motivasyonum çok düşüyodu.ama bunlar hep şeytanın oyunları
eneeemmm, kizlar bakin hele ne buldummm
Diyet yaparken kendinizi sürekli aç mı hissediyorsunuz?
Sürekli kazınan mideyle baş etmek için tok tutan besinleri deneyin!
Yumurta: En önemli protein kaynağı olan yumurtanın tokluk süresini uzattığına dair bilimsel veriler var. Sabah kahvaltılarında 1-2 adet haşlanmış yumurta tüketerek tokluk süreni uzatabilirsiniz.
Yeşil çay: Güçlü antioksidan etkisi ile bedenimizi zehirli maddelerden temizlemesinin yanı sıra, metabolizmayı hızlandırıyor. Karın bölgesindeki yağları eritiyor. Günde 1-2 fincan yeşil çay tüketerek metabolizmanızı enerjik hale getirebilir, aynı zamanda bedeninize dost antioksidanları da alabilirsiniz.
Badem: Yağlı kuruyemişlerden olan badem birçok vitamin, mineral ve posadan zengindir. Tok tutmasının yanı sıra kalp sağlığını koruyan omega-3 yağ asitlerini de içerir. Yapılan son bilimsel araştırmalar, beslenme programında yeterli miktarda (aşırı değil) badem bulunan kadınların, badem tüketmeyen kadınlara göre daha kolay kilo verdiğini göstermiştir.
Sirke: Salatalara ekleyeceğiniz sirke tokluk süreni uzatabilir. Yapılan bilimsel çalışmalar, sirkenin içinde bulunan asetik asidin sindirim hızını yavaşlattığını ortaya koymuştur. Böylece kan şekerin daha dengeli yükselir ve daha uzun süre kendinizi tok hissedersiniz.
Tarçın: Kan şekerini düzenleyerek iştahı azaltır. Üzerinde yapılan çalışmaların sonucunda, tarçının özellikle şeker hastalarında kan şekeri dengeleyici bir etkisi olduğunu ortaya koymaktadır. Şeker hastasıysanız ve diyet yapıyorsanız hem daha uzun süre tok hissetmek hem de kan şekerini dengelemeye yardımcı olmak adına, günde yarım çay kaşığı kadar tarçın ile mönülerini süslemeyi deneyebilirsiniz.
Zeytinyağı: Günlük yağ gereksiniminin bir kısmı tekli doymamış yağ asitlerinden karşılandığında yani zeytinyağı tüketimi yeterli olduğunda metabolizmanın desteklendiği ve kilo vermenin kolaylaştığı bilimsel çalışmalar ile gösterilmiştir. Daha uzun süre tok hissetmek için salatalarınıza ve sebzelerinize 1- 2 tatlı kaşığı zeytinyağını mutlaka ekleyin.
Salata: Öğünlere koca bir kâse salata ile başlamak veya öğün içerisinde bolca salata tüketmek, öğünde alınan kaloriyi azaltabilir. Sebzeler yüksek posa yoğunlukları ile midede yer tutarak daha çabuk doymamıza yardımcı olurlar. Ayrıca zayıflama diyetlerinde görülebilecek bir sorun olan kabızlığın da çözümünde önem taşırlar. İçerisine dereotu ve taze kırmızı biber eklendiğin de tok tutma süresi uzar.
Yoğurt: İçeriğinde yer alan proteinler iştahı baskılamakta yardımcı olur. Bunun dışında yüksek kalsiyum içeriği ile de zayıflamaya yardımcıdır. Yapılan bilimsel çalışmalar yetersiz kalsiyum tüketiminin kilo vermeyi zorlaştırdığını ortaya koymuştur.
Yulaf ezmesi: Besleyici olduğu kadar düşük kalorilidir. Sabah kahvaltısına veya ara öğünlere, kuru meyveler, kuru yemişler ve süt ilavesi ile hazırlanan yulaf ezmesi uzun süre tokluk sağlar.
Ins cnm gorursun ben ruyalarimda hep zayif oluyom 3 yil oncesi gibi uhuuuuu
Kızkaaaar dün denedim bilmem ondan mı ama -200 :) bu gece yine deniyecem :) 83.0
insallah canim , nerdeyse 2-3 haftadir takildm 68 de
bu hafta cok dikkat ediyorum bide hergun yuruyus yapiyorum, bakalim yarin insallah 67yi görurum
Kizlar yaaa bu aralar kendimi cok ac hissediyorum(((((( canim cikolata cekiyi....
Aynennn en kotusu ogluma kavaltisinda rkmegine bolca nutella surerken azimin suyu ekmege akiyordu yavruma oyle kalin surdumki anlatamam nasi yedi nasi yedi gorsen azi heryeri nutella olsu bende parmagima kus gozu kadar bulasan nutellayi yalamakla yetindim yemeeeee sakinnnn bulasici kizim onlar
Yumurtami kiz ta sabah 2 yumurta yedim iki saatine miydemde zil deil can basladi badem evt tokluk yapiyor ama kalorisi biraz yuksek 6 taneden fazla yememek lazim acikinca bi tane yiyip arkasindan su gunde 6 tane iyi oluyo ben oyle yapiyorum ananas cok tokluk yapiyor tavsiye ederim kilo icinde super etkisi var ananas diyetide var ama ben bi ananasi bi gunde yiyom cocum sumuk gibi siciyo sonra
o zaman beni şeytan yokladı.
Kizzz neyi denedin cabuk soyle
Kizlar yaaa bu aralar kendimi cok ac hissediyorum(((((( canim cikolata cekiyi....
Hadi ins bak dedim siteye gir yediklerini yaz belki masum diyip yedigin seyler canavar cikabilir yumurta bile 60 kalori
Allah ALlah, yumurta beni super tok tutuyot melek,
kizzz ben 12 tene badem yiyomevet anansta cok tok tutuyor
kovalayin seytani, kI$ KI$ yapin.
Söyleyemeyiz dila, o bizim sirrimizhahaha her duydugumuzu deniyoruz, sonumuz hayir ola insallah
Bunu nesil icat etmisaksam 2 kasik yogurda, limon ve pul biber. gunde -800 grm falan verdiriyormus
dila regl donemin mi yaklasti?
Ogfff nasil guzel anlattin beeebu arada hosgeldin canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?