Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar, ultrasona girdim demin, tatli bi dede doktor.. "Biraz daha su ic oyle gel evlat" dedi.. Cisim gelsin diye bekliom.. Midem bulandi sudan.. Evden cikmadan da icmistim, hala iciyorum..

NeS

Daha coook iccen benim kesem patliyxak sanmistimda doktor ne yalan soyluyon daha yarisi dolmus kesenin diye kizmisti 12 yasimda kistim cikmistida dedim canim cikcak hala yer var diyonuz deyip sedyeye birakivermistim catlak ya yer varmis ama gordu kisti ic bol bol cnm hem sanada fayda hehe

Hi evt bende gecen cvb vermiyolar birakiyom diyeti dedimkiiiiii aynaya baktim carssss devammm dedim hehehehehe gercek ha

Kızlar bugün annemdeyim kahvaltı yaptım şimdide kahve içiyorum yürüyerek geldim yürüyerekte döneceğim akşamda yemek yemeyeceğim . Bu hafta çok dağıldım yaaaa yarın akçamda bebek görmeye gitcez.offf offf.hiç bişey yememeyi planlıyorum yarın .

Hi evt bende gecen cvb vermiyolar birakiyom diyeti dedimkiiiiii aynaya baktim carssss devammm dedim hehehehehe gercek ha

Aynen benim başımada geldi çünkü oradan biliyorum.ilk zamanlar banada cevap yazılmayınca motivasyonum çok düşüyodu. ama bunlar hep şeytanın oyunları

Aynen benim başımada geldi çünkü oradan biliyorum.ilk zamanlar banada cevap yazılmayınca motivasyonum çok düşüyodu. ama bunlar hep şeytanın oyunları

Evt cnm hersey beyinde bitiyor kendime ve. Oglusuma mis gibi ispanak yaptim en kalorisizinden pirincli daha az kalorili oluyomus sogusun yicem acim sabah beri emziriyom dunyanin suyunu ictim sabah:2 haslama yumurta 2 saat sonra kasarli incecik tost kasarda kil gibi ekmekte tostluk zati az kalorili bolllca su yarim porsiyon sutlac oglana verdim yarisini birakti ziyan olmasin ben yedim hehe simdide ispanagin icine duscem acim aksamda bi porsi bulgur yicem sonra acikirsam gece bi elmacik toplam 903 kalori alcam bugun 140 gram vericem iki gundur toplam 240 gram haha ins dogru cikar yaa site

tabiki anlaştık :13:

oleyyy supersin özge cim

hahahahaha zeyassss evet canim sabirliyim ben, ben sabirliyim zeyassss. 67 hayallerimi süsluyor.
gece ruya gördum resmen, tartiya cikiyordum. Zayiflamistim

eneeemmm, kizlar bakin hele ne buldummm

Diyet yaparken kendinizi sürekli aç mı hissediyorsunuz?
Sürekli kazınan mideyle baş etmek için tok tutan besinleri deneyin!

Yumurta: En önemli protein kaynağı olan yumurtanın tokluk süresini uzattığına dair bilimsel veriler var. Sabah kahvaltılarında 1-2 adet haşlanmış yumurta tüketerek tokluk süreni uzatabilirsiniz.

Yeşil çay: Güçlü antioksidan etkisi ile bedenimizi zehirli maddelerden temizlemesinin yanı sıra, metabolizmayı hızlandırıyor. Karın bölgesindeki yağları eritiyor. Günde 1-2 fincan yeşil çay tüketerek metabolizmanızı enerjik hale getirebilir, aynı zamanda bedeninize dost antioksidanları da alabilirsiniz.

Badem: Yağlı kuruyemişlerden olan badem birçok vitamin, mineral ve posadan zengindir. Tok tutmasının yanı sıra kalp sağlığını koruyan omega-3 yağ asitlerini de içerir. Yapılan son bilimsel araştırmalar, beslenme programında yeterli miktarda (aşırı değil) badem bulunan kadınların, badem tüketmeyen kadınlara göre daha kolay kilo verdiğini göstermiştir.

Sirke: Salatalara ekleyeceğiniz sirke tokluk süreni uzatabilir. Yapılan bilimsel çalışmalar, sirkenin içinde bulunan asetik asidin sindirim hızını yavaşlattığını ortaya koymuştur. Böylece kan şekerin daha dengeli yükselir ve daha uzun süre kendinizi tok hissedersiniz.

Tarçın: Kan şekerini düzenleyerek iştahı azaltır. Üzerinde yapılan çalışmaların sonucunda, tarçının özellikle şeker hastalarında kan şekeri dengeleyici bir etkisi olduğunu ortaya koymaktadır. Şeker hastasıysanız ve diyet yapıyorsanız hem daha uzun süre tok hissetmek hem de kan şekerini dengelemeye yardımcı olmak adına, günde yarım çay kaşığı kadar tarçın ile mönülerini süslemeyi deneyebilirsiniz.

Zeytinyağı: Günlük yağ gereksiniminin bir kısmı tekli doymamış yağ asitlerinden karşılandığında yani zeytinyağı tüketimi yeterli olduğunda metabolizmanın desteklendiği ve kilo vermenin kolaylaştığı bilimsel çalışmalar ile gösterilmiştir. Daha uzun süre tok hissetmek için salatalarınıza ve sebzelerinize 1- 2 tatlı kaşığı zeytinyağını mutlaka ekleyin.

Salata: Öğünlere koca bir kâse salata ile başlamak veya öğün içerisinde bolca salata tüketmek, öğünde alınan kaloriyi azaltabilir. Sebzeler yüksek posa yoğunlukları ile midede yer tutarak daha çabuk doymamıza yardımcı olurlar. Ayrıca zayıflama diyetlerinde görülebilecek bir sorun olan kabızlığın da çözümünde önem taşırlar. İçerisine dereotu ve taze kırmızı biber eklendiğin de tok tutma süresi uzar.

Yoğurt: İçeriğinde yer alan proteinler iştahı baskılamakta yardımcı olur. Bunun dışında yüksek kalsiyum içeriği ile de zayıflamaya yardımcıdır. Yapılan bilimsel çalışmalar yetersiz kalsiyum tüketiminin kilo vermeyi zorlaştırdığını ortaya koymuştur.

Yulaf ezmesi: Besleyici olduğu kadar düşük kalorilidir. Sabah kahvaltısına veya ara öğünlere, kuru meyveler, kuru yemişler ve süt ilavesi ile hazırlanan yulaf ezmesi uzun süre tokluk sağlar.

oleyyy supersin özge cim

hahahahaha zeyassss evet canim sabirliyim ben, ben sabirliyim zeyassss. 67 hayallerimi süsluyor.
gece ruya gördum resmen, tartiya cikiyordum. Zayiflamistim

Ins cnm gorursun ben ruyalarimda hep zayif oluyom 3 yil oncesi gibi uhuuuuu

Yumurtami kiz ta sabah 2 yumurta yedim iki saatine miydemde zil deil can basladi badem evt tokluk yapiyor ama kalorisi biraz yuksek 6 taneden fazla yememek lazim acikinca bi tane yiyip arkasindan su gunde 6 tane iyi oluyo ben oyle yapiyorum ananas cok tokluk yapiyor tavsiye ederim kilo icinde super etkisi var ananas diyetide var ama ben bi ananasi bi gunde yiyom cocum sumuk gibi siciyo sonra

Ins cnm gorursun ben ruyalarimda hep zayif oluyom 3 yil oncesi gibi uhuuuuu

insallah canim , nerdeyse 2-3 haftadir takildm 68 de
bu hafta cok dikkat ediyorum bide hergun yuruyus yapiyorum, bakalim yarin insallah 67yi görurum

insallah canim , nerdeyse 2-3 haftadir takildm 68 de
bu hafta cok dikkat ediyorum bide hergun yuruyus yapiyorum, bakalim yarin insallah 67yi görurum

Hadi ins bak dedim siteye gir yediklerini yaz belki masum diyip yedigin seyler canavar cikabilir yumurta bile 60 kalori

Kizlar yaaa bu aralar kendimi cok ac hissediyorum (((((( canim cikolata cekiyi....

Aynennn en kotusu ogluma kavaltisinda rkmegine bolca nutella surerken azimin suyu ekmege akiyordu yavruma oyle kalin surdumki anlatamam nasi yedi nasi yedi gorsen azi heryeri nutella olsu bende parmagima kus gozu kadar bulasan nutellayi yalamakla yetindim yemeeeee sakinnnn bulasici kizim onlar

Ogfff nasil guzel anlattin beee bu arada hosgeldin canim..

Allah ALlah, yumurta beni super tok tutuyot melek,
kizzz ben 12 tene badem yiyom evet anansta cok tok tutuyor

o zaman beni şeytan yokladı.

kovalayin seytani, kI$ KI$ yapin.

Kizzz neyi denedin cabuk soyle

Söyleyemeyiz dila, o bizim sirrimiz hahaha her duydugumuzu deniyoruz, sonumuz hayir ola insallah
Bunu nesil icat etmis aksam 2 kasik yogurda, limon ve pul biber. gunde -800 grm falan verdiriyormus

Kizlar yaaa bu aralar kendimi cok ac hissediyorum (((((( canim cikolata cekiyi....

dila regl donemin mi yaklasti?

Son düzenleme:

Anaaaaam yemin et :O hemen bu aksam deniyorum ozaman bakalim insAllah faydasi olur ... Evet semo yaklasdi hatta baya bi kuvvetli geliyo bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…