Allah ALlah, yumurta beni super tok tutuyot melek,
kizzz ben 12 tene badem yiyomevet anansta cok tok tutuyor
kovalayin seytani, kI$ KI$ yapin.
Söyleyemeyiz dila, o bizim sirrimizhahaha her duydugumuzu deniyoruz, sonumuz hayir ola insallah
Bunu nesil icat etmisaksam 2 kasik yogurda, limon ve pul biber. gunde -800 grm falan verdiriyormus
dila regl donemin mi yaklasti?
Hosbuldum canim onekoku hala burnumda git aklimdan pis seytan incecik olunca bi kutu kasikliycam bi hafta bisi yemiycem ardindan ahtim var
Yumurtami kiz ta sabah 2 yumurta yedim iki saatine miydemde zil deil can basladi badem evt tokluk yapiyor ama kalorisi biraz yuksek 6 taneden fazla yememek lazim acikinca bi tane yiyip arkasindan su gunde 6 tane iyi oluyo ben oyle yapiyorum ananas cok tokluk yapiyor tavsiye ederim kilo icinde super etkisi var ananas diyetide var ama ben bi ananasi bi gunde yiyom cocum sumuk gibi siciyo sonra
Allah ALlah, yumurta beni super tok tutuyot melek,
kizzz ben 12 tene badem yiyomevet anansta cok tok tutuyor
kovalayin seytani, kI$ KI$ yapin.
Söyleyemeyiz dila, o bizim sirrimizhahaha her duydugumuzu deniyoruz, sonumuz hayir ola insallah
Bunu nesil icat etmisaksam 2 kasik yogurda, limon ve pul biber. gunde -800 grm falan verdiriyormus
dila regl donemin mi yaklasti?
Aynen canim tutalim kendimizi sonra tadini cikara cikara yeriz insAllahhhh
Aloooooo yaza fit girecek olab kizlerrrrrnabersiniz??
Mönümü yazayn mönü
Sabah 2 haslanmis Yumurta salatalikk 3 dilin avokadi ve 3 zeytib tabbisiiide yesil cay vanilyali olan hnmhnhnhnhondan sonracigima
Evdekilere yemek hazirladim o arsda firina balikla sebzemi attimm iste balik ve sebze yedim bol limonla haa bide sey patates yemegi Yapmistimm 3 tane patates yedim yani kücük dilin varya öyletuzubu fln baktim derlen patates Yumusacikdi kacti bi kactane haa bide ara ögünd iki hurma yidim simdi saat 2 bucuk bizde 2 saat bekliyp spor yapcaktim ama sonra saat 16:30 oluyo ozaman aksam yemegini atlamis oluyorum o yuzden ben soyle yapam 15:30 da ananas yiyim 17:30 dada spor yapayim ? Ay nekde knstdm
Mslh super menun avokado nasil bisi ya mango ve ananasa benziyomu tipinden oturu elim gitmiyo alim
Canim cvbin icin cok tsk ediyorum cok hassas donemden geciylorum iki oglum var biri 28 biri 5 aylik emziriyorum onun icinde tam diyrt yapamiyorum bol su sebze yiyorum meyve tuketiyorum emziren anneler daha hizli kilo verir diyolar ama yok dikkat ediyorum 20 gundur 72 bucuktan 69 bucuga anca inebildim ama dedigim sitede cok yanlisimi girdum ins bundan sonra veririm esimle iddaya girdik kimse inanmiyor zayifliyabilcegime normalim 52 dir 55 olsam kar 1000 euro verxek esim 55 olursam yada son cikan iphone etrafta diyorki iphonr 10 cikar sen veremessin 3 yildir boyleyim dogumlardan beri bide tek basen var iggrenc otesi bol yuruyus yapiyorum hergun spor aletim var hergun biniyorum yok gitmiyo o lanet seyler armut gibiyim resmen buyuk olcu armut
Merhabalar açıkçası bende yorum yapan arkadaşla ilgili aynı dertten muzdariptim ve artık yorum yazmama kararı aldım birkaç arkadaştan başka kimse cevap vermedi. Sizleri takip ediyorum birbirinizi de motive etmenize bayılıyorum seyirci olarak takip etmeye ve önerilerinizi yapmaya özen gösteriyorum. Eskilerle arada bir bağ oluşup samimi olmak çok güzel ama yeni kişilerinde varlığının unutulmaması gerekiyor bence naçizane fikrim.
Fzabcım valla bende denemek istedim haftaya başlayım ozaman.tarifini isterim yapacağım zaman.amaan valla deneme tahtasına döndük biberiye içmiyomusun artık.biberiye bende kabızlık yaptı.biberiyem bayat sanırım 6 ay ömrü olumuş kuru biberiyenin tazesini alıp devam edicem .
Yapıcam canım bikaçgün daha.
Semo sen sabırlısın sabırlısın semo sen çok sabırlısın yarın 67 yi mutlaka göreceksin...
Geçmiş olsun nesil. Nekadar zorlanmışsın öyle.. bende yoğurdu birkaç gün daha deneyeceğim bakalım.
Özgecim arkadaşlarında dediği gibi bol bol paylaşım yapın illaki her yazdığınıza cevap verilmeyebilir. Çoğu zaman bende kendim çalıp kendim oynuyorum. Bide bu grup şuanda yazışanlarla kurulmadıki herkes sonradan geldi.Kafanıza takmayın canlarım zaten diyeti bırakmak için bahane arayan motivasyonunuza bahane çıkartmayın
merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli kv deydim....şimdi anneme geçtim yaklaşık 1 ay nete pek giremeyeceğim ... isterseniz beni listeden silin bir ay sonra aranıza tekrar katılırım... diyet pek yapamıyorum anne yemeklerini özlemişim ama günlük 1 saat spor yapıyorum bugun sabah tartıldım 70.800 idim.. 1 ay sonra kesin aranıza dönecem ama şuan nete çooook az girebiliyorum...inşallah daha fazla kilo vermiş olarak aranıza dönebilirim... ara ara uğramaya çalışırım...görüşürüz
Ya söyle ben pek sevmedim .. Tatli da degil sanki yag yiyosun haha .. Ama iyi bir protein kaynagi.. Cok yumusak eriyo agzinda tadida sonradan geliyo sankiyani ben yuttum desem yeridir hahah
Melegimolsun hosgeldn canm iki ckcujla bas etmek zor ben tekiyle bas edemiyorum 7 aylik olcak bnm kizimda ben emzirmiyorum 5. Ayindan beri bugun hesapladmda 40 gunde 4 kilo vermisim senin 2 kilon gayet iyi gitmis canm emzirirken yesilcay biberiye yasak demsti doktor sende azck daha sabret..
Ozgecim seni rakip secniatim ama ortaliklarda pek yoktun kilonuda paylasmamistin kac oldun neler yaptn bahset biraz yarisalim seninle
mavlicim gercek yasim 23 :) metobolizma yasim almis basini gidiyorr:))
Ada canm yazamicaksn diye sakin boslama ins bidaki gelisinde diger gruptan baslarsin:)
Bide kizlar su zerdecalli yogurt karisiminda benmde tereddutlerm var nette kesin bi bilgi yok gbi ama ben spor yaptgm icin yicem belki hergun yemem gun asiri yiyevilirim..
Nesilcim gecmis olsun tatlim ben cok korkarm spiralden ya bilmem ilerde napicam(
Melegimolsun hosgeldn canm iki ckcujla bas etmek zor ben tekiyle bas edemiyorum 7 aylik olcak bnm kizimda ben emzirmiyorum 5. Ayindan beri bugun hesapladmda 40 gunde 4 kilo vermisim senin 2 kilon gayet iyi gitmis canm emzirirken yesilcay biberiye yasak demsti doktor sende azck daha sabret..
Ozgecim seni rakip secniatim ama ortaliklarda pek yoktun kilonuda paylasmamistin kac oldun neler yaptn bahset biraz yarisalim seninle
mavlicim gercek yasim 23 :) metobolizma yasim almis basini gidiyorr:))
Ada canm yazamicaksn diye sakin boslama ins bidaki gelisinde diger gruptan baslarsin:)
Bide kizlar su zerdecalli yogurt karisiminda benmde tereddutlerm var nette kesin bi bilgi yok gbi ama ben spor yaptgm icin yicem belki hergun yemem gun asiri yiyevilirim..
Nesilcim gecmis olsun tatlim ben cok korkarm spiralden ya bilmem ilerde napicam(
bence cok dıkkat et, dr a sordum hemen hamıle kalınmaz ama 6 ay sonra dıe bılıyorum dedım, benım bı cok hastam war dedı 5 - 6 sene ılacla korunup bıraktıgı ay hamıle kaldı dedıyanı kesın degıl, benden tawsıye dıkkat et :)
felaket tellallıgı yapmıs olmıyım ama ben sasırdım sen sasırma :) bak bugun kalp atısını gorduk sukurler olsun :)
bende fittingodan kalori hesabı yapıyordum ama dediğin siteyede bakayım merak ettim.Evt cnm hersey beyinde bitiyor kendime ve. Oglusuma mis gibi ispanak yaptim en kalorisizinden pirincli daha az kalorili oluyomus sogusun yicem acim sabah beri emziriyom dunyanin suyunu ictim sabah:2 haslama yumurta 2 saat sonra kasarli incecik tost kasarda kil gibi ekmekte tostluk zati az kalorili bolllca su yarim porsiyon sutlac oglana verdim yarisini birakti ziyan olmasin ben yedim hehe simdide ispanagin icine duscem acim aksamda bi porsi bulgur yicem sonra acikirsam gece bi elmacik toplam 903 kalori alcam bugun 140 gram vericem iki gundur toplam 240 gram haha ins dogru cikar yaa site
inş canım eminim bu azimle 67 yi göreceksin fıstıkoleyyy supersin özge cim
hahahahaha zeyassss evet canim sabirliyim ben, ben sabirliyim zeyassss. 67 hayallerimi süsluyor.
gece ruya gördum resmen, tartiya cikiyordum. Zayiflamistim
sağol tatlım... benimde öyle oluyo ya çocuklu olunca çoğukez soğuk içerim hazırladığım çayları..Zeyascim biberiyeyi birakmadm ama bazen demliyorum unutuyorum bir saat sonra farkediyorum icmiyorum bazen demleyip suzuyorum soguduktan snra farkediyorum oyle iciyorumm bazen demlemeye vakit olmuyo ya kizimla yapisik ikiz gbi dolastgmz icin bu sayede pek ivir zivir atistrma imkanmda olmuyo bazen de canm tatli cekio cocuk olmasa kalkar yapardm ama cocuk durmuyo hic oyle seyler yapamiyorum ve yiyrmiyorum cokta guzel oluyo :))
ben de kabizlik yapmadi tatlim bende bu kurutlmusu ocak ayinda almistim hala iciyorum dun yeni aldm bakalm o is bayat cikmaz
aferim nesil tebrikler doğum gününe az kaldı . bu arada tekrar geçmiş olsun inş yerleşir ya o koltuktan bende nefret ediyorum valla.Kizlar geldim ben..
Yazdiklarinizi da okudum.. Spiralimi 7 mm filan asagiya takmislar. O yuzden kanama yapiyomus.. Devam ederse yarin cikaracak dr. Etmezse ctesi kontrol edecek.. İnsallah yerlesir yerine de bi daha o koltuga oturmak zorunda kalmam.. Antibiyotik ve kas gevsetici verdi.. Tok karnina icilecekmis ikiside.. Midemi delmem umarim..
Fzab tesekkur ederim canimcim.. Normalde korkukacak bisey pek yok, bana denk geldi boylesi..
Sabah 3 dlilm light tost ekmegi kizarmis, tavada 2 yumurta, cok az da peynir ve bal yedim.
Hala baska bisey yemedim ama aciktim aslinda. Tarhana corbam var, light yogurdum var, belki bunlari yerim.. Onden bi bitki cayi iccem simdi.. Aklim dolapta, canim dondurma cikolata gibi seyler cekiyo, donuste minibus beklerken de borekcinin tentesinin altinda duruyordum, nasil koktu o hamurlar, borekler.. Agzim sulandi yeminle, amaaaa yemedim.. :) sabah gordugum rakami kaybetmek istemiyorum.. :)
NeS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?