Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben emziriyom ya heralde ondan temink ispanak yedim bi saatte anca bitti kucuk emdi uyudu yatirdim buyuk anne tolet anne bunu yap anne oyna anne su anne bu anca

Hahahahh koptum

Hahahyytttttttttttt

Son düzenleme:
Aynen canim tutalim kendimizi sonra tadini cikara cikara yeriz insAllahhhh

Ins cnm ablamla konusuyoruz suan o trde aksam ne yicen dedim haslama tavuk dusunuyorum dedi kalorisine bakim dedi aaahaha snitzel yiyomus bi oturusta iki tane bide pilav 1000 kalori nekadar hata yapiyomusuz diyo yemek pisirmeden kalorisine bakip pisiriyoz cok faydali oluyo aciktim ben ya

Aloooooo yaza fit girecek olab kizlerrrrr nabersiniz??

Mönümü yazayn mönü

Sabah 2 haslanmis Yumurta salatalikk 3 dilin avokadi ve 3 zeytib tabbisiiide yesil cay vanilyali olan hnmhnhnhnh ondan sonracigima

Evdekilere yemek hazirladim o arsda firina balikla sebzemi attimm iste balik ve sebze yedim bol limonla haa bide sey patates yemegi Yapmistimm 3 tane patates yedim yani kücük dilin varya öyle tuzubu fln baktim derlen patates Yumusacikdi kacti bi kactane haa bide ara ögünd iki hurma yidim simdi saat 2 bucuk bizde 2 saat bekliyp spor yapcaktim ama sonra saat 16:30 oluyo ozaman aksam yemegini atlamis oluyorum o yuzden ben soyle yapam 15:30 da ananas yiyim 17:30 dada spor yapayim ? Ay nekde knstdm

merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli kv deydim....şimdi anneme geçtim yaklaşık 1 ay nete pek giremeyeceğim ... isterseniz beni listeden silin bir ay sonra aranıza tekrar katılırım... diyet pek yapamıyorum anne yemeklerini özlemişim ama günlük 1 saat spor yapıyorum bugun sabah tartıldım 70.800 idim.. 1 ay sonra kesin aranıza dönecem ama şuan nete çooook az girebiliyorum...inşallah daha fazla kilo vermiş olarak aranıza dönebilirim... ara ara uğramaya çalışırım...görüşürüz

Mslh super menun avokado nasil bisi ya mango ve ananasa benziyomu tipinden oturu elim gitmiyo alim

Mslh super menun avokado nasil bisi ya mango ve ananasa benziyomu tipinden oturu elim gitmiyo alim

Ya söyle ben pek sevmedim .. Tatli da degil sanki yag yiyosun haha .. Ama iyi bir protein kaynagi.. Cok yumusak eriyo agzinda tadida sonradan geliyo sanki yani ben yuttum desem yeridir hahah

Melegimolsun hosgeldn canm iki ckcujla bas etmek zor ben tekiyle bas edemiyorum 7 aylik olcak bnm kizimda ben emzirmiyorum 5. Ayindan beri bugun hesapladmda 40 gunde 4 kilo vermisim senin 2 kilon gayet iyi gitmis canm emzirirken yesilcay biberiye yasak demsti doktor sende azck daha sabret..

Ozgecim seni rakip secniatim ama ortaliklarda pek yoktun kilonuda paylasmamistin kac oldun neler yaptn bahset biraz yarisalim seninle

mavlicim gercek yasim 23 :) metobolizma yasim almis basini gidiyorr:))
Ada canm yazamicaksn diye sakin boslama ins bidaki gelisinde diger gruptan baslarsin:)

Bide kizlar su zerdecalli yogurt karisiminda benmde tereddutlerm var nette kesin bi bilgi yok gbi ama ben spor yaptgm icin yicem belki hergun yemem gun asiri yiyevilirim..

Nesilcim gecmis olsun tatlim ben cok korkarm spiralden ya bilmem ilerde napicam(

Zeyascim biberiyeyi birakmadm ama bazen demliyorum unutuyorum bir saat sonra farkediyorum icmiyorum bazen demleyip suzuyorum soguduktan snra farkediyorum oyle iciyorumm bazen demlemeye vakit olmuyo ya kizimla yapisik ikiz gbi dolastgmz icin bu sayede pek ivir zivir atistrma imkanmda olmuyo bazen de canm tatli cekio cocuk olmasa kalkar yapardm ama cocuk durmuyo hic oyle seyler yapamiyorum ve yiyrmiyorum cokta guzel oluyo :))
ben de kabizlik yapmadi tatlim bende bu kurutlmusu ocak ayinda almistim hala iciyorum dun yeni aldm bakalm o is bayat cikmaz

Ya söyle ben pek sevmedim .. Tatli da degil sanki yag yiyosun haha .. Ama iyi bir protein kaynagi.. Cok yumusak eriyo agzinda tadida sonradan geliyo sanki yani ben yuttum desem yeridir hahah

Hadi ya kucuk uyansin yamur yoksa cikip alcam markete banyo perdesi gelmis zaten almassam catliycam cok guzeldi rengi

Hakkaten ya eğer rakibimiz olursa daha çok hırslanırız canım ben geçen cumartesi tam 75 çıktım ama bu sabah tartıldığımda 75.2 çıktım bu haftasonu eşimin personel gecesi var 1 gece otelde kalıcaz sanırım ipin ucu iyice kaçıcak. sen kaç oldun rakibem

Hosbuldum cnm evt zor ama cok guzelde benim kucuk 5 i bitirdi cok emiyor buyuk 6 ay emdi tr tatilinde biraktk sicak diye memeyi emsinde ayni kiloda kalim diyom bazen yaa

Kizlar geldim ben..
Yazdiklarinizi da okudum.. Spiralimi 7 mm filan asagiya takmislar. O yuzden kanama yapiyomus.. Devam ederse yarin cikaracak dr. Etmezse ctesi kontrol edecek.. İnsallah yerlesir yerine de bi daha o koltuga oturmak zorunda kalmam.. Antibiyotik ve kas gevsetici verdi.. Tok karnina icilecekmis ikiside.. Midemi delmem umarim..

Fzab tesekkur ederim canimcim.. Normalde korkukacak bisey pek yok, bana denk geldi boylesi..

Sabah 3 dlilm light tost ekmegi kizarmis, tavada 2 yumurta, cok az da peynir ve bal yedim.
Hala baska bisey yemedim ama aciktim aslinda. Tarhana corbam var, light yogurdum var, belki bunlari yerim.. Onden bi bitki cayi iccem simdi.. Aklim dolapta, canim dondurma cikolata gibi seyler cekiyo, donuste minibus beklerken de borekcinin tentesinin altinda duruyordum, nasil koktu o hamurlar, borekler.. Agzim sulandi yeminle, amaaaa yemedim.. :) sabah gordugum rakami kaybetmek istemiyorum.. :)

NeS

parmaklarınız zevam görmeisn ne çok yamzışsınızz

semoşşş yeşil çay içeyim bari bir tan yazıdan esinlendim..

Kıııız korkutma beni:) eşim çok istiyo zaten ama ben o gücü kendimde görmüyorum mutlu oldum senin adına güzel bir duygu oksa gerek.

Kaçamakların en büyüğünü yaptım bugün . Arkadaşlarla pikniğe gittik hamur işi tatlı baya yedim sabah.6 gibi sadece karpuz yicem artık regl bitti şükür oynamayan tartı bugün -500 olarak yüzüme güldü bakalım yarın sabah ne olacak

ben annemden geldim kızlar çok yağmur yağıyodu ama yinede taksiye binmedim yürüdüm orada paşalar gibi kahvaltı yaptım hiç yazmayayım en iyisi anlayın siz işte mükellef bir kahvaltı sofrasıydı. öğleden sonrada nescafe içtim yanında 2 adet pisküvit yedim eve gelince tartıldım anam ne göreyim sabahki kilomdan sadece 600 gram fazlayım valla 2 kiloyu gözden çıkarmıştım .çoook mutlu oldum demekki giderken ve gelirken yaptığım yürüyüşler işe yaradı.bide kabızlığımdan kurtuldum orada ayıptır söylemesiya gece yatmadan yediğim yoğurt sayesinde yada sabah kalkınca kivi yemiştim ondan.

bende fittingodan kalori hesabı yapıyordum ama dediğin siteyede bakayım merak ettim.
oleyyy supersin özge cim

hahahahaha zeyassss evet canim sabirliyim ben, ben sabirliyim zeyassss. 67 hayallerimi süsluyor.
gece ruya gördum resmen, tartiya cikiyordum. Zayiflamistim
inş canım eminim bu azimle 67 yi göreceksin fıstık
sağol tatlım... benimde öyle oluyo ya çocuklu olunca çoğukez soğuk içerim hazırladığım çayları..
aferim nesil tebrikler doğum gününe az kaldı . bu arada tekrar geçmiş olsun inş yerleşir ya o koltuktan bende nefret ediyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…