Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bugün çok az yedim ama oh olsun cezamı çekiyorumm
sabah 250 ml yagsız süt ile kahve öglende iki yumurta 2 kk ya yakın peynir 4 dlm salam yedim
ama migdem fena yanıyorr yeşil çay içiyorum yogurt yer çıkarım yarında sebze ve karbonhidrat yemedim bugün hiç
yarın sebze yemegi yeirm büyük ihtimallee ama yine ekmek yemem
ctesiye ancak toparlarımm gerçi regli olucamm artı çıkmam olası

Ben hic adet olmadim bi olsam belki bi 4 kilo daha gider neguzel olur

melekk kaç ayıktı bebiş regli olsan daha fazla gider evet
birde iki tane daha istiyorum demişsinn tebrik ediyorum valla zor işş çocuk işi
yurt dışındasın sanırımm orada daha kolay sanırım ama tr de herkes 1 tane ile kaldıı

masum bugün cezasınıı çektiii

kahvaltı
250 ml yagsız süt ile nescafe

öglen
2 yumurta, 2kk yakın peynir
4 dlm aç bitir hindi salam

akşam
yogurt 1 kase

aslında acıkmadım ama yogurtumu yiyip saldırmayım dedimmm:))
yarında katı beslenicemmm

Tatlim ben de tam 76 yim suan 800 gr gtti ama regli bekliyorim dort gun gecti sen 77 deglmydin ya ne cabuk iki kilo verdin kiz

Tatlim ac kalmissin sen bugun yarin ins tartida guzel.rakamlar gorursun

ya bnde bugjn bunlari yedm cokmu oldu acaba

sabah
1 haslanmis yumurta
yarim kk peynir
yarim dilim ekmek
iki tatli kasgi nutell1 salatalik ve domates

oglen ve aksam

bir tane market pizzasi azvk ketcp maynz kucucktu pizza

smdide sut kaynattim icine nescafe atmm swkersz yaninda cikolatali form bi tane bide yabanmersnli biskuvi formn yarim paket bir cevz iki badem daha yok he bide oglen elma muz bir cilek bes erik bugun cokmus gbi geldi sanki:26:

5 i doldurduk cnm evt burda maddi acidanda kolay kafam cekiyo evlilimiz harika gidiyo 5 6 yil sonra ne dusunurum bilmem ama bi kizim olsun istiyorum 3 cu kiz olursa kapicam kapilari oglan olursa 4 cu oda oglan olursa allah 4 une saglik versin derim hehehe ben 24 esim 33 yasinda oda istiyo ama hemen yok dedim dogum zor elini tutcam gene doguruken diyo delirmis elimi tutunca acimi paylasiyo sanki

Canim kucuk pizza. 500 kalori zaten belki fazladirda ceviz bademde kalori aksam yemegin sut ile birlikte 800 vardir gunluk misal suan 1000 gecmistir ketcam mayonez diyon mayonezin bi yemek kadigi umekli 7 km yol demek voooovvvvvvv

Ha bide muz 100 elma 60 erikse 30 muydu neydi tanesi yani bakinca ac kalmissin gibi ama kalorilerine baktimda ohooovvvv

Evt canm hesapladmda 1300 kalori( hic duzgun bisi yemedm ama bu meyveler mahvetti beni(( ara ogun yapinca boyle oluyo iste ya tuh aksam 5 km yuruyusl anca paklar bni (

Evt canm hesapladmda 1300 kalori( hic duzgun bisi yemedm ama bu meyveler mahvetti beni(( ara ogun yapinca boyle oluyo iste ya tuh aksam 5 km yuruyusl anca paklar bni (

Ama pizza bozmus herseyi meyvenin kalorisi etkisis eleman ama pizza pahabicilemez

merhaba arkadaşlar ben diyetisyene gittim ve bugün itibariyle diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum 3 mayıs kontrolum var. diyetisyen yağ ölçümün normal dedi vücut kitle indekside normal ama daha aşağıya çekebiliriz dedi. doktora çok zor kilo verebildiğimi ve az biraz kaçamak yaptığımda almaya başladığı falan anlattım bende insülin direnci olduğu için 5 den sonra yemek yememem iyi değilmiş. vücut açlığa alışıyormuş uzun bi süre ve yavaş yavaş yemeye başladığım zaman depoluyormuş buda haliyle kilo olarak geri geliyor. 1 haftalık bir liste yaptı bana genellikle protein ağırlıklı bir liste oldu bu haftanın sonunda bakacak eğer ters giden bişey varsa benden bazı testler isteyecekmiş . spordan sonra mutlaka 1 porsiyon meyvada yememi söyledi günde 2-2,5 litre su ve şu doğadanın 9 lu çayını içmemi önerdi. bide yemeklerden sonra hemen oturma 10 dk falan dolan gez dedi. ben size ayak uydurmuycam ama sizleri çok sevdim güzel arkadaşlığımız oldu beni atmazsanız burdan sizinle paylaşım yapmaya devam etmek isterim kızlar hepinizi öptüm çok

aramızda kalmaya devam etmeni çok isterim ecrin senin tecrübelerinden faydalanırız bizim için çok iyi olur ne atması canım neden atalım... hatta günlük menülerini paylaşırsın yine bizim içinde fikir olur.

Kizlar
Bugün okul cikisi annem gelmis almaya avukatda islerimiz felan vardi 1.5 saat yol gittik uzakta.. Ee haliyle aksam yemegi gece kaldi ve mecburen disarda yedim ne yedigimi yazmak bile istemiyorum ya üfff... Kesin + larda olucam bu hafta yogurt olayinida uygulayamadim yarin insAllah.. ((((( sopalayin beniii (((((((((((((((((((((

Tatlim ben de tam 76 yim suan 800 gr gtti ama regli bekliyorim dort gun gecti sen 77 deglmydin ya ne cabuk iki kilo verdin kiz

Valla öyleydim c.tesi tartildigimda 75 çıktım ama bu hafta gram gitmedi .ben kızımın doğum gününe kadar yani 26 ağustosa kadar 62 yada 60 olmak istiyorum .olurmuyum ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heeyyy, nereye bakalim kucuk hanim.. Bu gruba girmek var, cikmak yok.. Bize yazsana diyet listeni, kac kalorilik liste verdi?

NeS

Canim neredeyse 4 ay var, 3 er kilo versen 12 kilo eder.. Verirsin insallah..

NeS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…