bugün çok az yedim ama oh olsun cezamı çekiyorumm
sabah 250 ml yagsız süt ile kahve öglende iki yumurta 2 kk ya yakın peynir 4 dlm salam yedim
ama migdem fena yanıyorr yeşil çay içiyorum yogurt yer çıkarım yarında sebze ve karbonhidrat yemedim bugün hiç
yarın sebze yemegi yeirm büyük ihtimallee ama yine ekmek yemem
ctesiye ancak toparlarımm gerçi regli olucamm artı çıkmam olası
Hakkaten ya eğer rakibimiz olursa daha çok hırslanırızcanım ben geçen cumartesi tam 75 çıktım ama bu sabah tartıldığımda 75.2 çıktım bu haftasonu eşimin personel gecesi var 1 gece otelde kalıcaz sanırım ipin ucu iyice kaçıcak. sen kaç oldun rakibem
masum bugün cezasınıı çektiii
kahvaltı
250 ml yagsız süt ile nescafe
öglen
2 yumurta, 2kk yakın peynir
4 dlm aç bitir hindi salam
akşam
yogurt 1 kase
aslında acıkmadım ama yogurtumu yiyip saldırmayım dedimmm:))
yarında katı beslenicemmm
melekk kaç ayıktı bebiş regli olsan daha fazla gider evet
birde iki tane daha istiyorum demişsinn tebrik ediyorum valla zor işş çocuk işi
yurt dışındasın sanırımm orada daha kolay sanırım ama tr de herkes 1 tane ile kaldıı
Tatlim ac kalmissin sen bugun yarin ins tartida guzel.rakamlar gorursun
ya bnde bugjn bunlari yedm cokmu oldu acaba
sabah
1 haslanmis yumurta
yarim kk peynir
yarim dilim ekmek
iki tatli kasgi nutell1 salatalik ve domates
oglen ve aksam
bir tane market pizzasi azvk ketcp maynz kucucktu pizza
smdide sut kaynattim icine nescafe atmm swkersz yaninda cikolatali form bi tane bide yabanmersnli biskuvi formn yarim paket bir cevz iki badem daha yok he bide oglen elma muz bir cilek bes erik bugun cokmus gbi geldi sanki:26:
Tatlim ac kalmissin sen bugun yarin ins tartida guzel.rakamlar gorursun
ya bnde bugjn bunlari yedm cokmu oldu acaba
sabah
1 haslanmis yumurta
yarim kk peynir
yarim dilim ekmek
iki tatli kasgi nutell1 salatalik ve domates
oglen ve aksam
bir tane market pizzasi azvk ketcp maynz kucucktu pizza
smdide sut kaynattim icine nescafe atmm swkersz yaninda cikolatali form bi tane bide yabanmersnli biskuvi formn yarim paket bir cevz iki badem daha yok he bide oglen elma muz bir cilek bes erik bugun cokmus gbi geldi sanki:26:
Evt canm hesapladmda 1300 kalori( hic duzgun bisi yemedm ama bu meyveler mahvetti beni (( ara ogun yapinca boyle oluyo iste ya tuh aksam 5 km yuruyusl anca paklar bni (
merhaba arkadaşlar ben diyetisyene gittim ve bugün itibariyle diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum 3 mayıs kontrolum var. diyetisyen yağ ölçümün normal dedi vücut kitle indekside normal ama daha aşağıya çekebiliriz dedi. doktora çok zor kilo verebildiğimi ve az biraz kaçamak yaptığımda almaya başladığı falan anlattım bende insülin direnci olduğu için 5 den sonra yemek yememem iyi değilmiş. vücut açlığa alışıyormuş uzun bi süre ve yavaş yavaş yemeye başladığım zaman depoluyormuş buda haliyle kilo olarak geri geliyor. 1 haftalık bir liste yaptı bana genellikle protein ağırlıklı bir liste oldu bu haftanın sonunda bakacak eğer ters giden bişey varsa benden bazı testler isteyecekmiş . spordan sonra mutlaka 1 porsiyon meyvada yememi söyledi günde 2-2,5 litre su ve şu doğadanın 9 lu çayını içmemi önerdi. bide yemeklerden sonra hemen oturma 10 dk falan dolan gez dedi. ben size ayak uydurmuycam ama sizleri çok sevdim güzel arkadaşlığımız oldu beni atmazsanız burdan sizinle paylaşım yapmaya devam etmek isterim kızlar hepinizi öptüm çok
Tatlim ben de tam 76 yim suan 800 gr gtti ama regli bekliyorim dort gun gecti sen 77 deglmydin ya ne cabuk iki kilo verdin kiz
Heeyyy, nereye bakalim kucuk hanim.. Bu gruba girmek var, cikmak yok.. Bize yazsana diyet listeni, kac kalorilik liste verdi?merhaba arkadaşlar ben diyetisyene gittim ve bugün itibariyle diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum 3 mayıs kontrolum var. diyetisyen yağ ölçümün normal dedi vücut kitle indekside normal ama daha aşağıya çekebiliriz dedi. doktora çok zor kilo verebildiğimi ve az biraz kaçamak yaptığımda almaya başladığı falan anlattım bende insülin direnci olduğu için 5 den sonra yemek yememem iyi değilmiş. vücut açlığa alışıyormuş uzun bi süre ve yavaş yavaş yemeye başladığım zaman depoluyormuş buda haliyle kilo olarak geri geliyor. 1 haftalık bir liste yaptı bana genellikle protein ağırlıklı bir liste oldu bu haftanın sonunda bakacak eğer ters giden bişey varsa benden bazı testler isteyecekmiş . spordan sonra mutlaka 1 porsiyon meyvada yememi söyledi günde 2-2,5 litre su ve şu doğadanın 9 lu çayını içmemi önerdi. bide yemeklerden sonra hemen oturma 10 dk falan dolan gez dedi. ben size ayak uydurmuycam ama sizleri çok sevdim güzel arkadaşlığımız oldu beni atmazsanız burdan sizinle paylaşım yapmaya devam etmek isterim kızlar hepinizi öptüm çok
Canim neredeyse 4 ay var, 3 er kilo versen 12 kilo eder.. Verirsin insallah..Valla öyleydim c.tesi tartildigimda 75 çıktım ama bu hafta gram gitmedi .ben kızımın doğum gününe kadar yani 26 ağustosa kadar 62 yada 60 olmak istiyorum .olurmuyum ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?