Canim neredeyse 4 ay var, 3 er kilo versen 12 kilo eder.. Verirsin insallah..
NeS
merhaba arkadaşlar ben diyetisyene gittim ve bugün itibariyle diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum 3 mayıs kontrolum var. diyetisyen yağ ölçümün normal dedi vücut kitle indekside normal ama daha aşağıya çekebiliriz dedi. doktora çok zor kilo verebildiğimi ve az biraz kaçamak yaptığımda almaya başladığı falan anlattım bende insülin direnci olduğu için 5 den sonra yemek yememem iyi değilmiş. vücut açlığa alışıyormuş uzun bi süre ve yavaş yavaş yemeye başladığım zaman depoluyormuş buda haliyle kilo olarak geri geliyor. 1 haftalık bir liste yaptı bana genellikle protein ağırlıklı bir liste oldu bu haftanın sonunda bakacak eğer ters giden bişey varsa benden bazı testler isteyecekmiş . spordan sonra mutlaka 1 porsiyon meyvada yememi söyledi günde 2-2,5 litre su ve şu doğadanın 9 lu çayını içmemi önerdi. bide yemeklerden sonra hemen oturma 10 dk falan dolan gez dedi. ben size ayak uydurmuycam ama sizleri çok sevdim güzel arkadaşlığımız oldu beni atmazsanız burdan sizinle paylaşım yapmaya devam etmek isterim kızlar hepinizi öptüm çok
Kilo verme de duraklama dönemi oluyormuş ya o yüzden veremem gibi geldi zaten 60 da olayım başka kilo vermem önce bi 60 olayım da :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen ozge banada 60 - 63 kilo yeter insallah en kisa zamanda oluruz ;-). dahada zayiflamaya kalkarsam gardorobu yenilemem lazim :)))
Bende şu an yaşıyorum giysi sıkıntısını. Üzerime olan bir kaç kıyafeti var zayıflicam diye de almıyorum üniforma niyetine kullanıyorum
süpeeer çok azimlisin maşallah..İyi akşamlar katze için spor zamanı
Killer ABS
bende biraz önce yedim ilk defa ama bana iğrenç gelmedi tabi pul biber biraz mideyi yakıyorYaaa ben bu yogurdu aksam yemeginden önce yenilecegini sanmisimüzülüyodum yiyemedim diye neyseki yedim simdi ama o neymis be kizlarrrrr... Migdem yaniyo cok fenaaa iyyyyy
süpeeer çok azimlisin maşallah..
Eki Görüntüle 1086454 bende geçen burda paylaşılan bu mekiği yaptım şimdi daha 2. günümdeyim bakalım faydası olacakmı
bende biraz önce yedim ilk defa ama bana iğrenç gelmedi tabi pul biber biraz mideyi yakıyor
Valla öyleydim c.tesi tartildigimda 75 çıktım ama bu hafta gram gitmedi .ben kızımın doğum gününe kadar yani 26 ağustosa kadar 62 yada 60 olmak istiyorum .olurmuyum ki
Bende şu an yaşıyorum giysi sıkıntısını. Üzerime olan bir kaç kıyafeti var zayıflicam diye de almıyorum üniforma niyetine kullanıyorum
Canm ayni benmde oyle valla bi taytim var bi hamile pant iki tane de bol salas bluzum var alt ust degstrip gyrm bitanede ayakkabm var babet bi tek o oluyo ayagima(
Ayrca canm o tarihe kadar coktaan kilo vermis oluruz yani umarim ins:)) veririz vermemizde lazm baska yolu yok bu isin.ee peki biz smdi kac beden oluyoruzki 175 boya 76 77 kilo 44 falanmi acaba benm butun kiyafetlerm 38 beden ayakkablar 38 numara heryerden incelmem lazimm(
kizlarrrrrr ben geldimmmm 67 yi göremedim, kilom benimle inatlasiyor
68.1 oldummm, 67.9u göremedimyarina insallah
Herkese günaydinnnn ve hayirli cumalarrr :)
günaydınnnnn herkeseeeee düne limi ekmege vurmadım ama çocuklaırn beslenmesini haızrlarken azcık kaşar badem fındıka ttım agzıma
regli olaccagım için bir tuhafım , sabahta güzel kahvaltımı yapp geldim
sabahola hayrola
Bak herseyimiz uyuyor bir tek ayakkabı numaramiz uymuyor benim 39 numara. Canım ben suan 42 beden giyiyorum ama benimde idealim 38 senin bebisin doğum günü ne zaman sende o zamana kadar ideal kiloma inicem diye tarih koy tarihlerde yakın sanırım değil mi
kizlarrrrrr ben geldimmmm 67 yi göremedim, kilom benimle inatlasiyor
68.1 oldummm, 67.9u göremedimyarina insallah
Selam Fıstıklar..
Bu gün daha iyiyim, ağrım azaldı, kanamam da azaldı..
Ama şişkinliğim var biraz, ya ilaçlardan ya da yatmaktan..
Sabah 2 kaşık light yogurda 1 elma 1 kivi dogradım yedim..
Şimdi sade sert nescafemi içiyorum. Öğleni akşamı planlamadım..
Kuşuuumm, yarına görürsün inşallah.. Sıkma canını..
aramızda kalmaya devam etmeni çok isterim ecrin senin tecrübelerinden faydalanırız bizim için çok iyi olur ne atması canım neden atalım... hatta günlük menülerini paylaşırsın yine bizim içinde fikir olur.
Heeyyy, nereye bakalim kucuk hanim.. Bu gruba girmek var, cikmak yok.. Bize yazsana diyet listeni, kac kalorilik liste verdi?
NeS
gidemezsin zayen gindermiyoruz seni. listede kal ecrin cim, sen doktorun tavsiye lerine uy. ayrilma burdan bi yere tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?