benm bebis 1 ekim dogumlu da bayramda ailemn yanina gdcez ben ozamani tarih koydum seni yakaladm 75.1 olmsm:) bakalm sen kaclara inip fark atcksn bana:18:
Semosumm gecen ctesi 76 ydm hafta ici 76.200 u gordum dun 76 bugun 75.1 yani birden indi bence seninde oyle olucak tatlim acabaherzamanknden fazla kalori aldgm icnmi vucut birden hizlandi
anlamadmm
Nesilcm gecer ins azck sanci ama sonra kafan rahat bak bnm bgun 5 . Gunm oldu hala olmadm gecede mide bulantsyla kalktm smdi em spordan gelsnde eczndn test alip yapicam aklm rahat olsn en azndan
Herkese günaydinnnn ve hayirli cumalarrr :)
pul biberden olmuştur arkadaşım ozaman biberi azcık koyupda bi deneIgrenc degil canim ama migdemi deldi resmen
Rabbim şifa versin arkadaşımSelam Fıstıklar..
Bu gün daha iyiyim, ağrım azaldı, kanamam da azaldı..
Ama şişkinliğim var biraz, ya ilaçlardan ya da yatmaktan..
Sabah 2 kaşık light yogurda 1 elma 1 kivi dogradım yedim..
Şimdi sade sert nescafemi içiyorum. Öğleni akşamı planlamadım..
Semosumm gecen ctesi 76 ydm hafta ici 76.200 u gordum dun 76 bugun 75.1 yani birden indi bence seninde oyle olucak tatlim acabaherzamanknden fazla kalori aldgm icnmi vucut birden hizlandi
anlamadmm
Selam Fıstıklar..
Bu gün daha iyiyim, ağrım azaldı, kanamam da azaldı..
Ama şişkinliğim var biraz, ya ilaçlardan ya da yatmaktan..
Sabah 2 kaşık light yogurda 1 elma 1 kivi dogradım yedim..
Şimdi sade sert nescafemi içiyorum. Öğleni akşamı planlamadım..
Kuşuuumm, yarına görürsün inşallah.. Sıkma canını..
teşekkür ederim arkadaşlar hepinizden allah razı olsun . ben size yazarım o zaman listemi ve yediklerimi kilo bildirimide yaparım diyetisyeni aklımın bir köşesine yazmıştım gitmesem çatardım ben biraz takıntılıyım gitmeyi kafaya koydum mu er yada geç gitcem yanien azından içimde kalmadı şimdi gelelim listeme 1300 kalori civarı dedi doktorum bu hafta deneme duruma göre de bazı testler yapacağım .
kahvaltı : 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmek yada kepek ekmeği 1 kibrit kutusu kadar peynir yarım yağlı. 1 haşlanmış yumurta . haşlanmış yumurta yoksa 2 kibrit kutusu kadar peynir.( domates salatalık ve yeşillik az olabilir ama doktor bana şimdilik yapma dedi)
2 saat sonra ara : 8 badem veya 8 fındık yada 4 fındık 4 badem
2 saat sonra öğlen yemeği çalıştığım için işyerinde ana yemek ne çıkarsa 1 porsiyon ondan 2 dilim ekmek yeşil salata . çorba yersem 1kepçe çorba 1 dilim ekmek ama çorba domates çorbası olmayacak unlu olmayacak yani mercimek olabilir dedi.veya 2 haşlnamış yumurta salatalık veya 2 dilim peynir 1 dilim ekmek.
2 -3 saat sonra yarım paket eti form bisküvi 1 bardak ayran veya 1 fincan süt yarım yağlı
akşam sebze yemeği olabilir 4-6 kaşık veya baklagil 4 kaşık 1 dilim ekmek yeşil salata yeşil salataya küçük boy domates ve salata ekleyebilirim.1su bardağı yoğurt.
akşam 21:00 /21:30 gibi de 1 porsiyon meyva ve çay bardağı süt.
spor yaptığım zaman mutlaka 1 porsiyon meyva yemem gerekiyormuş spor yapmazsam meyva yemesemde olurmuş . spor yap günlük 1,5 litre su mutlaka iç dedi bide yemklerden sonra hemen oturma 10 dk gez dolaş falan dedi.yediklerimi paylaşırım kızlar
kizlarrrrrr ben geldimmmm 67 yi göremedim, kilom benimle inatlasiyor
68.1 oldummm, 67.9u göremedimyarina insallah
Kizlarrr gunaydin dun 76 kiloydum bugun 75.1nasil oldu anlamadm dun 1300 kalori aldm ama sadece 5 e kadar 5 ten sonra yesicay la sekersz damla sakzli turk kahvesi ve egimli 6.3 de 2 km yurudum 20 dakika 15 dk pilates yaptm 2 lt su ictm 900 gr farketms hemde hala regl olmadm 5 gun gecti gobegim bile inmis kendi kendine ayy cok mutlymm yarin ins 75 i gorurumm
protein diyetine bugun basladm pazar uyamayablrm
2 haslanms yumurta
1 salatalk domates
dereotu maydonoz
yarm dilim ekmek
az peynir
limonlu biberiye cayi
benm bebis 1 ekim dogumlu da bayramda ailemn yanina gdcez ben ozamani tarih koydum seni yakaladm 75.1 olmsm:) bakalm sen kaclara inip fark atcksn bana:18:
anlamadmm
Nesilcm gecer ins azck sanci ama sonra kafan rahat bak bnm bgun 5 . Gunm oldu hala olmadm gecede mide bulantsyla kalktm smdi em spordan gelsnde eczndn test alip yapicam aklm rahat olsn en azndan
Canim ben sabah tartildim hala 75 im yarın otele gidicez eşimin personel gecesi var 1 gecede otelde kalicaz kilo alıp gelicem sanırım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süper tatlım.. Bence bugün spor yapma, dinlendir kendini, dikkatte edersen 74 küsür görürsün bence..Semosumm gecen ctesi 76 ydm hafta ici 76.200 u gordum dun 76 bugun 75.1 yani birden indi bence seninde oyle olucak tatlim acabaherzamanknden fazla kalori aldgm icnmi vucut birden hizlandi
anlamadmm
Ecrincim ilk zamanlarında da konuşuyorduk bu diyetisyen işini seninle.. Hep aynı liste.. Sağlıklı beslenmenin tek yolu var sonuçta..teşekkür ederim arkadaşlar hepinizden allah razı olsun . ben size yazarım o zaman listemi ve yediklerimi kilo bildirimide yaparım diyetisyeni aklımın bir köşesine yazmıştım gitmesem çatardım ben biraz takıntılıyım gitmeyi kafaya koydum mu er yada geç gitcem yanien azından içimde kalmadı şimdi gelelim listeme 1300 kalori civarı dedi doktorum bu hafta deneme duruma göre de bazı testler yapacağım .
kahvaltı : 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmek yada kepek ekmeği 1 kibrit kutusu kadar peynir yarım yağlı. 1 haşlanmış yumurta . haşlanmış yumurta yoksa 2 kibrit kutusu kadar peynir.( domates salatalık ve yeşillik az olabilir ama doktor bana şimdilik yapma dedi)
2 saat sonra ara : 8 badem veya 8 fındık yada 4 fındık 4 badem
2 saat sonra öğlen yemeği çalıştığım için işyerinde ana yemek ne çıkarsa 1 porsiyon ondan 2 dilim ekmek yeşil salata . çorba yersem 1kepçe çorba 1 dilim ekmek ama çorba domates çorbası olmayacak unlu olmayacak yani mercimek olabilir dedi.veya 2 haşlnamış yumurta salatalık veya 2 dilim peynir 1 dilim ekmek.
2 -3 saat sonra yarım paket eti form bisküvi 1 bardak ayran veya 1 fincan süt yarım yağlı
akşam sebze yemeği olabilir 4-6 kaşık veya baklagil 4 kaşık 1 dilim ekmek yeşil salata yeşil salataya küçük boy domates ve salata ekleyebilirim.1su bardağı yoğurt.
akşam 21:00 /21:30 gibi de 1 porsiyon meyva ve çay bardağı süt.
spor yaptığım zaman mutlaka 1 porsiyon meyva yemem gerekiyormuş spor yapmazsam meyva yemesemde olurmuş . spor yap günlük 1,5 litre su mutlaka iç dedi bide yemklerden sonra hemen oturma 10 dk gez dolaş falan dedi.yediklerimi paylaşırım kızlar
Saol arkadaşım.. teşekkür ederim..hayırlı cumalar herkese
Rabbim şifa versin arkadaşım
Amin tatlım.. Yarın tekrar ultrasona giricem.. inşallah yerine yerleşmiştir.. uğraşmak zorunda kalmam umarım..evet canim, boyle ilginc durumlar oluyor bende de
ayyy insallah FZAB cim, 68 in bacagini kiricam bu hafta oleyyyyy, insallah tabi
gecmis olsun nesilim, iyi bak kendine. Allah sifa versin tatlim.
insallah yarinaaa kiriyorum seytanin bacaginibye bye 68 bye bye yapcammm yarin. insallah
semoş sen görürüsn cnm bu azmle ben artı çıkıcma kesin her yeirm şişş
ama akşam bir kaç kuruyemiş bir iki lokma kaşar dışınd ayemedim bişiy sabahta güzel kahvaltı yaptım
bazen olabliyor cnmmmm tebriklerr
ya kızlar bir tane ark çokk etkili korunm yöntemiyle hamile kalmışşş:18::18::18::18::18::18:
özgee dikkat et diycem ama mmümkn olmazz allahtan hafta sonu hafta içnde toparlarsınn
Kizlar canm gorumcecim saolsun bna bi diyet listesi verdi.pazartesiden itibaren o diyete harfi harfi uymam gerekio.spor salonundaki bi kiz yapmis listeyi ilk gordgnde bn bundan daha az yiyorum ama kilo veremiyorum bunlari yersem kilo alirim demis vee yapmiss bir ayda SPORLA birlikte taamm 6 kilo vermisss protein diyeti bu diyet.puf noktalarimiz yesilcay mate biberiye limonla icilicek ve yulaf ezmesi ile keten tohumu yogurtlarla yenicek dereotu ve maydanoz soframzdan eksik olmicak sadece sabahlari ince bir dilim ekmek baska yok kepekli falan farketmez bir dilimde kalori farki olmuyormus haftada en az 3 gun yuruyus bakalim bndende gidicekmi 6 kiloo
ecrin tatlim sanirim yakin bir diyet uygulicaz ikimizede yarasin ins yeni diyet listemiz:) bir yere de gitme sakin bak derin kilo verdi ama gitmiyo motive ediyo cnku bizi sende sporundan falan bahsedersn yorumlarsn bzleri:)
kizzz ecrin, bu liste yi bende yazardim sana
zaten az cok benim beslenme programima benziyor :)
gitmedigine sevindim sekerim
ecrinn diyetisyene gitöşsin cnmm gözün aydınn
ama şu diyetisyenleirn hepsi neden hep aynı listeyi verirkii anlamamm
Amin tatlım.. Yarın tekrar ultrasona giricem.. inşallah yerine yerleşmiştir.. uğraşmak zorunda kalmam umarım..
Bu gün sende spor yapma.. tahmin edeyim.. 67,7 görücen yarın..
haftasonu da korumaya çalış.. gerekirse kimseyle görüşme.. mecbur kalmadıkça program yapmıyorum ben..
Ecrincim ilk zamanlarında da konuşuyorduk bu diyetisyen işini seninle.. Hep aynı liste.. Sağlıklı beslenmenin tek yolu var sonuçta..
Ama dr konrolünde daha disiplinli davranılıyor bu kesin.. Sen yine yaz sık sık, motiven artar.. sonuçlarını merak ediyorum..
Canım, ayyy.. allah isteyenlere versin hayırlısını.. neymiş acaba o yöntem.. spiral bile %95 dedi dün doktor..ya kızlar bir tane ark çokk etkili korunm yöntemiyle hamile kalmışşş:18::18::18::18::18::18:
Bebeğim takana kadar içim oyuldu resmen.. hala ağrım var.. Çıkarmak zorunda kalırsa yine öyle.. E çıkarırsa da öbür ay tekrar taktırmam gerekecek..umarim dedigin gibi yerlesmistir canim. yerlesmezse eger, cokmu ugrastiriyor?
ben bugun az yuruyus yapicam seker parem, fazla yapmicam ama. yarin sabah arkadasin nikahi var belediyede oraya gidicem, öglende bana arkadas gelicek bahceme cimen ekicez :) bide yarin aksam dugun var... (belki gitmem, cok yakin tanidigim degil zaten)
pazar gunude anneme gidicem. Ama sözum söz kacamak yok, abartmak yok bu hafta sonuda. Gecen hafta sonuda dikkatli davrandim bu haftada oyle yapicam insallah, boga burcuyuz sonucta olmak zorunda
Canımcım, dün spiral taktırdım, biraz sorunlu gelişti.. Kontrol için gidicem..canım niye ultrasyona gircen canım merak ettim :26:
hmm.. ok.. ben pek güvenmem, haklıyım demekki..nesil prezervatif ile kalmış yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?