Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canim ben sabah tartildim hala 75 im yarın otele gidicez eşimin personel gecesi var 1 gecede otelde kalicaz kilo alıp gelicem sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı cumalar herkese
Igrenc degil canim ama migdemi deldi resmen
pul biberden olmuştur arkadaşım ozaman biberi azcık koyupda bi dene

Rabbim şifa versin arkadaşım

Kizlar yanlizca 300 gram eksilmisim sutlerimde var velet emmeden uyudu onlarda cekermikim yaaaaa kilooo

Semosumm gecen ctesi 76 ydm hafta ici 76.200 u gordum dun 76 bugun 75.1 yani birden indi bence seninde oyle olucak tatlim acabaherzamanknden fazla kalori aldgm icnmi vucut birden hizlandi
anlamadmm

evet canim, boyle ilginc durumlar oluyor bende de
ayyy insallah FZAB cim, 68 in bacagini kiricam bu hafta oleyyyyy, insallah tabi

gecmis olsun nesilim, iyi bak kendine. Allah sifa versin tatlim.
insallah yarinaaa kiriyorum seytanin bacagini bye bye 68 bye bye yapcammm yarin. insallah

kizzz ecrin, bu liste yi bende yazardim sana
zaten az cok benim beslenme programima benziyor :)

gitmedigine sevindim sekerim

kizlarrrrrr ben geldimmmm 67 yi göremedim, kilom benimle inatlasiyor
68.1 oldummm, 67.9u göremedim yarina insallah

semoş sen görürüsn cnm bu azmle ben artı çıkıcma kesin her yeirm şişş
ama akşam bir kaç kuruyemiş bir iki lokma kaşar dışınd ayemedim bişiy sabahta güzel kahvaltı yaptım

bazen olabliyor cnmmmm tebriklerr

ya kızlar bir tane ark çokk etkili korunm yöntemiyle hamile kalmışşş:18::18::18::18::18::18:

Canim ben sabah tartildim hala 75 im yarın otele gidicez eşimin personel gecesi var 1 gecede otelde kalicaz kilo alıp gelicem sanırım

özgee dikkat et diycem ama mmümkn olmazz allahtan hafta sonu hafta içnde toparlarsınn

ecrinn diyetisyene gitöşsin cnmm gözün aydınn
ama şu diyetisyenleirn hepsi neden hep aynı listeyi verirkii anlamamm

Süper tatlım.. Bence bugün spor yapma, dinlendir kendini, dikkatte edersen 74 küsür görürsün bence..
ben de dün 63,8 gördüm, evdeydim, buna ragmen kaçamak ta yapmadım.. sabah önce 65 sonra 64,4 gördüm.. Tartımın akıl sağlığından eminim ama anlamadım sebebini.. Bu gün çok çok su içicem, az yiycem.. Umarım yarın sabah 63 lü bişeyler görürüm yine..

Ya bişey diycem. dün dedinya geciktim filan diye, walla aynı şey geldi benimde aklıma.. ihmal etme, mutlaka tahlil yap.. hayırlısı olsun canım..

Ecrincim ilk zamanlarında da konuşuyorduk bu diyetisyen işini seninle.. Hep aynı liste.. Sağlıklı beslenmenin tek yolu var sonuçta..
Ama dr konrolünde daha disiplinli davranılıyor bu kesin.. Sen yine yaz sık sık, motiven artar.. sonuçlarını merak ediyorum..
hayırlı cumalar herkese
Rabbim şifa versin arkadaşım
Saol arkadaşım.. teşekkür ederim..
Amin tatlım.. Yarın tekrar ultrasona giricem.. inşallah yerine yerleşmiştir.. uğraşmak zorunda kalmam umarım..
Bu gün sende spor yapma.. tahmin edeyim.. 67,7 görücen yarın..
haftasonu da korumaya çalış.. gerekirse kimseyle görüşme.. mecbur kalmadıkça program yapmıyorum ben..

Inşallah çok kilo almam ama eğer Bebeğimden fırsat bulabilirsem otelde spor yapmayı veya yuzmeyi düşünüyorum en azından dengelerim

hadi bakalım inş. sende verirsin canım evet aynı gibi diyet listemiz bakalım sonuçlarda güzel olur inş. birbirimizi motive edelim hep beraber gitsin kilocuklar :)

kizzz ecrin, bu liste yi bende yazardim sana
zaten az cok benim beslenme programima benziyor :)

gitmedigine sevindim sekerim

kızzz arkadaşımda aynı doktora gitti hemen hemen aynı ama o benden daha çok yiyordu bende insülin direnci olunca birazcık farklı verdi :) ama ben arkadaşımın listesine pek uyamadım ama 2 gündür çok dikkatliyim sonuçda tartıya çıkcam doktorun yanında ve listemi not alıyorum doktorun karşısında mahcup olmak istemem kaçamk yok oluyor gibi. gitmek istemem tabi ki ama siz 5 de kesiyorsunuz ya ben 6,30 / 7 gibi akşam yemeyimi bitirmiş olcam bakalım sonuçlar nolcak :) vücudumun %28 yağmış

ecrinn diyetisyene gitöşsin cnmm gözün aydınn
ama şu diyetisyenleirn hepsi neden hep aynı listeyi verirkii anlamamm

gittim dayanamadım canım :) evet genelde aynı ama daha çok motive oluyor sanki insan canım yaa bakalım bende işe yaracakmı bu çok heveslşydim doktora gitmeye zaten diyetisyen için geldim dediğimde kızlar suratı baktılar belkide bu kız kafayı yemiş de demişlerdir içlerinde görüntüye göre çokda kötü durmuyorum yani :) annem zaten bu kız kafayı yemiş para harcamaya yer arıyor deyip duruyo

umarim dedigin gibi yerlesmistir canim. yerlesmezse eger, cokmu ugrastiriyor?

ben bugun az yuruyus yapicam seker parem, fazla yapmicam ama. yarin sabah arkadasin nikahi var belediyede oraya gidicem, öglende bana arkadas gelicek bahceme cimen ekicez :) bide yarin aksam dugun var... (belki gitmem, cok yakin tanidigim degil zaten)
pazar gunude anneme gidicem. Ama sözum söz kacamak yok, abartmak yok bu hafta sonuda. Gecen hafta sonuda dikkatli davrandim bu haftada oyle yapicam insallah, boga burcuyuz sonucta olmak zorunda

evet canım hep konuştuk siiznle ama dayanamayıp gitti ben takıntılıyım kız birax kafama bi dönem çocuğu takmıştım gittim aşılama yaptırmadan direk 2 tüp yaptırdım ama olmadı şimdide kiloyu taktım inş. zayıflayacama doktor da dedi ki daha önce bana gelen bir hastam 1 hfatada 2 kilo vermiş fakat aynı listeyi tekrar uygulamış ve verememiş. tekrar doktora gelmiş doktor diyorki bana geldikleri için bu tartıya çıktıklartı için kaçamak yapılmıyor ama kendi kafalarına göre yapılınca ister istmez kaçamak olmuyor falan dedi. bakalım sonuçları bende merak ediyorum

ya kızlar bir tane ark çokk etkili korunm yöntemiyle hamile kalmışşş:18::18::18::18::18::18:
Canım, ayyy.. allah isteyenlere versin hayırlısını.. neymiş acaba o yöntem.. spiral bile %95 dedi dün doktor..
Bebeğim takana kadar içim oyuldu resmen.. hala ağrım var.. Çıkarmak zorunda kalırsa yine öyle.. E çıkarırsa da öbür ay tekrar taktırmam gerekecek..
''Oylum oylum fidan boylum'' dün bi ara gözlerim karardı resmen o çatalda..
Bu arada çok keyifli bahçe işleri.. Tadını çıkar.. Annende dikkat edebilirsen fark olmaz inşallah..
canım niye ultrasyona gircen canım merak ettim :26:
Canımcım, dün spiral taktırdım, biraz sorunlu gelişti.. Kontrol için gidicem..

nesil prezervatif ile kalmış yaa

ecrin diyetisyendne bildigin şeyleir dinlemek her hafta tartıya çıkmak motve edebili cnm iyi yaptın gitmekle

canlarım dün kayınvalidem ameliyat oldu eşim yanına gitti annem benle kaldı kahvaltıya babamda geldi bende diyet falan kalmadı.allahtan hala 69 küsürüm bu hafta kilom sabit kalır gibime geliyor bakalım. çok yoğun misafirli bir hafta geçirdim. bu akşam bebek görmeye gitcektik allahtan ondan kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…