Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ögle yemegimi yeidm tavuklu patlıcan ve ayrannn
birazdanda doguş mistik çayımı içicemmmm

akşamdaa yogurt kuru erik veya
yagsız süt ile kahve içerim çıkmadann

ayyy nesilll, sen boyle anlattikca benim icim kiyildi kiz.
insallah iyice yerlesmistir, umarim hic bir sorun olmaz canim. kiyamam sana :78:

bahceme cimen ektikten 1ay sonra, resim eklerim bahcemin bende cok seviyorum bahcede calismayi oturmayi, keyif yapmayi :)

eneeeemmmm, kahvalti mi? ku$ sutu varmiydin cancagizim?
afiyet bal seker olsun canim, kahvaltidan bir sey olmaz diye umut ediyorum ben. Umarim yarina birazda olsun kilo vermis olursun

Gecmis olsun canim.. Bence de kahvaltidan bisey olmaz.. Midemiz kuculdu sonucta.. Ne kadar yemis olabilirsinki? Bu hafta ve haftasonu 69 da kalmayi basar.. Haftaya gelsin 68.. :)

NeS

Son düzenleme:
ögle yemegimi yeidm tavuklu patlıcan ve ayrannn
birazdanda doguş mistik çayımı içicemmmm

akşamdaa yogurt kuru erik veya
yagsız süt ile kahve içerim çıkmadann
Afiyet olsun tatlim.. Sabah yogurtla meyve yemistim.. Simdi hala dusunuyorum.. Acikmaya basladim ama biraz daha dayanip ogleden sonra final yapiim diyorum.. Bu hafta az yememe ragmen aclik hissedemedim dogru duzgun.. Bu aksam acikmam lazim.. :)

NeS

yarın tartı günü ama artı çıkmam büyük olasılıkk hem kabızım hemde regli
birde düzen tutturamadım,,,

kivi bende alaayım ya unutuyorum bagırsak için süper

Gecmis olsun canim.. Bence de kahvaltidan bisey olmaz.. Midemiz kuculdu sonucta.. Ne kadar yemis olabilirsinki? Bu hafta ve haftasonu 69 da kalmayi basar.. Haftaya gelsin 68.. :)

NeS

evet kızlar bende etkilemeyeceğini düşünüyorum az önce biraz ceviz yedim akşamada nescafe içip günü kapatırım.zatennesilinde dediği gibi çok yiyemiyorum artık miğdem bulanıyor biraz abartsam.dünde mükellef kahvaltı yapmıştım akşam yemek yemedim kilo vermişim amma velakin yinede çok umutlanmıyorum haftaya daha dikkatli bir şekilde 68 olacağım inş.nesil bu arada sana söz veriyorum bu hafta sonu akşam 5 ten sonra hiçbişey yemeyceğim. senin tattığın duyguyu yaşamak istiyorum

yarın pazardanm bende alayım dün sabah yemiştim aç karna öğlene bağırsaklarım tertemiz oldu valla hakkaten çok etkili.

Fazla yiyince bende çok rahatsız oluyorum artık, hazmedemiycekmişim gibi geliyor.. +200+300 normal canım, aynı kalmak bile süper olur.. Dolap dondurma dolu. Açıyorum kapatıyorum.. Yarın sabahki duruma göre 1 tane ödül verebilirim kendime.. Heyecanla bekliyorum..
yarın pazardanm bende alayım dün sabah yemiştim aç karna öğlene bağırsaklarım tertemiz oldu valla hakkaten çok etkili.

Kivi çok yemezdim ama bu ara hastası oldum.. sabah son kivimi yedim, benim de almam lazım..
Masumcum.. regl haftalarından iyi sonuç beklemek, mucize beklemek gibi..
sen motivasyonunu kırma, haftaya güzel rakamlar görürsün umarım..

yarın cumartesi olunca herkesi bir telaş sarmış gibi

bende bugün sabah bir yumurta ve bir bardak süt içtim
3 gibi 2 avuç beyaz leblebi yedim.
5 gibide bir kase yeşilmercimek yiyip günü kapatmayı planlıyorum 4 gündür tuvalete çıkamadım ne yaptıysam ne denediysem olmadı müsil bile işe yaramıyor ya çatlıycam offff

Heeyyyy.. Kimsenin sesi çıkmıyor..

Tartı öncesi kaçamak yapmıyonuz deemi?

aynen.. perşembe cuma daha bi hırslı oluyoruz..
Sana kabızlık için son bir tavsiye vereyim.. belki işe yarar..
Fazla yiyip şişkinlik hissetiğimde yapardım, peşinden wc..

Kaynar su iç.. Sanki çay kahve içiyomuş gibi, sıcak sıcak, yudum yudum..
belki rahatlarsın.. wc ye çıkana kadarda kilo bildirimi yapma, doğru olmaz herhalde..
4 gün çok uzun bir süre tatlım..

kızlar 15,30 gibi öğle akşam birleştirip yedim..

2 dilim kızarmış light tost ekmeği, 2 dilim byaz peynir, 1 yemek kaşığı erik reçeli..
bu akşam acıkmak ve hafif hissetmek istiyorum..

ben gelidmmmm

yagsız sütle kahvemi içtim , yanında erik ve kayısıyı kaçırıdm sanırım
artık bişiycik yimemmmm

hafta sonu kaçırmak yok valla sonra toparlayamıyor insannn
sadece nescafe macco içicem benn merak ettimmm

cnm bir tane ilaç var btikisell be.... gece 11 de at ikitane sabah wcd ensin ben her cuma içip ctesi öyle tartılıyorum

Oğlumu uyutup yapabildipi kadar çok spor yapmak istiyorum kızlar.birazdan uyır inş şuan sallıyorum.azönce yoğurdun içine saltalık doğradım bol pulbiber eşliğinde yedim ardındanda nescafe.ya bu nescafe nasıl tokluk hissi veriyor hayret bişey ya.şuan sanki oturup tıka basa yemiş gibi hissediyorum.

Son düzenleme:

Nesiiiilll naptıııınnn ya dondurma dedin yaaa canım varya nasıl çekiyo ufff ama bende kendime ödül olarak alabilirim mesela 67 olunca m.... bademli ve c..... vanilya karamel favorimdir. Ufff yaaaa

Son düzenleme:
Saol canimcim deneyeyim aksam bi.
cnm bir tane ilaç var btikisell be.... gece 11 de at ikitane sabah wcd ensin ben her cuma içip ctesi öyle tartılıyorum
Bende iciyodum ama artik etki falan etmiyo nasil bagirsagim varmis vay arkadas

Kizlar ben geldimm :) hemen bugünkü menümü yaziyorum:

Sabah:
2 haslanmis yumurta

Ogle:
Ananas

Ara:
1 havuc

Aksam:
2 yk sebze yemegi
Menemen
Yogurt
Ve az biseycik ekmek..

Nasil iyimi sizce?? :) bu gece yatmadan tekrar yogurt yicem faydasi oldu cünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…