Saol canimcim deneyeyim aksam bi.
Bende iciyodum ama artik etki falan etmiyo nasil bagirsagim varmis vay arkadas
ALG..A in love.. Cookie son favorim, üzerinde minnak browni parçalari var.. Denemediysen tavsiye ederim..Nesiiiilll naptıııınnn ya dondurma dedin yaaacanım varya nasıl çekiyo ufff ama bende kendime ödül olarak alabilirim mesela 67 olunca m.... bademli ve c..... vanilya karamel favorimdir. Ufff yaaaa
menu güzel canım, ne kadar fark gördün yoğurtta..Kizlar ben geldimm :) hemen bugünkü menümü yaziyorum:
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Ogle:
Ananas
Ara:
1 havuc
Aksam:
2 yk sebze yemegi
Menemen
Yogurt
Ve az biseycik ekmek..
Nasil iyimi sizce?? :) bu gece yatmadan tekrar yogurt yicem faydasi oldu cünkü :)
kahvaltı
1 dlm ekmek !/2 yumurta omlet
peynir,domtes-salatalık-biber 3 zeytin
öglen
tavuklu patlıcan
ayran
akşam
250 yagsız süt ile kahve
4 ceviz, 5 kuru erik 2 kayısı:18:
ALG..A in love.. Cookie son favorim, üzerinde minnak browni parçalari var.. Denemediysen tavsiye ederim..
Şeffaf kubbe kapak.. kapaklarına da küçük cornet hediyesi var, alırsan atma sakın..
menu güzel canım, ne kadar fark gördün yoğurtta..
ALG..A in love.. Cookie son favorim, üzerinde minnak browni parçalari var.. Denemediysen tavsiye ederim..
Şeffaf kubbe kapak.. kapaklarına da küçük cornet hediyesi var, alırsan atma sakın..
menu güzel canım, ne kadar fark gördün yoğurtta..
kızlar iyi akşamlar bütün gün sizi okuyorum ama artık yazmıyorum çünkü 3 aydır aynı şeyler ve artık aynı kilodan 3 hafta oldu oynamıyorum
yarın yine 57 yim 56... yı göremedim(
ama şimdi bir kür deniyorum 1 hafta boyunca onu yapıcam iyi gelirse tavsiye ederim arkadaşlardan biri paylaşmıştı zaten
takıldım kaldım ya benim bu ideal kilom yada artık metabolizma durdu onu canladırmak için bu kürü yapıyorum daha sonrada zaten spora başlıcam
inşallah ama sizleri takipteyim ayrılmadım ayrılmayıda düşünmüyorum ama 55 i görürsem mezun olabilirim kızlar..
Mslh darisi bize 60 ideal kilommus bazi sitelet 57 diyor bende 55 olmak istiyorumm daha cok yolumuz var boyuna gore o kilo sitelerde cikiyosa zor gider derim cunki ideal kilonun alti amaan o kiloyu koru gene mslhhhhhhhh
kızlar iyi akşamlar bütün gün sizi okuyorum ama artık yazmıyorum çünkü 3 aydır aynı şeyler ve artık aynı kilodan 3 hafta oldu oynamıyorum
yarın yine 57 yim 56... yı göremedim(
ama şimdi bir kür deniyorum 1 hafta boyunca onu yapıcam iyi gelirse tavsiye ederim arkadaşlardan biri paylaşmıştı zaten
takıldım kaldım ya benim bu ideal kilom yada artık metabolizma durdu onu canladırmak için bu kürü yapıyorum daha sonrada zaten spora başlıcam
inşallah ama sizleri takipteyim ayrılmadım ayrılmayıda düşünmüyorum ama 55 i görürsem mezun olabilirim kızlar..
boyum 1,70 ideal kilom 60 çıktı aslında benim amacım kendimi garantiye almak neden ideal olandan 5 eksik olmasın
8 kilo üzerindeydim eksikte olabilirim ...
nesil prezervatif ile kalmış yaa
ecrin diyetisyendne bildigin şeyleir dinlemek her hafta tartıya çıkmak motve edebili cnm iyi yaptın gitmekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?