Canımcım, dün spiral taktırdım, biraz sorunlu gelişti.. Kontrol için gidicem..
ben o kadar uğraşıyorum kalamıyorum ayaklarımı havaya dikmeler falan
evet canım iyi oldu rahatladım valla
Gunaydin kizlar :)
Kilo bildirimi yapmiyacagim cunku sizden ayriliyorum, pazartesi sinavlarim basliyo ve yaz tatiline kadar surecek yani 2 ay.. Kalmak isterdim ama egitimim daha onemli ve sinavlarim bitene kadar kilo vermeye ara vericem. Arada sirada yazabilirsem yazarim insAllah.. Hepinize basarilar diliyorum umarim hepiniz hedef kilonuza ulasirsiniz :)
Hepinizi opuyorum ve tesekkur ediyorum canlarimm...
Suna bile kaldi kiz tek gecede deniz yildizinda beceremiyonuz kesin ders almak lazim hehehe saka bi yana 2 sene tedavi gordum asilama oldum 2 cisi tuttu benimde birak ayagi havaya dikmeyi esim ayaklarimi kaldirdi kafa assada 5 dk durdum neeler yaptik olmadi allahim kucani doldursun en yakin zamanda
Allah zihin acikligi versin basarilar canim
Kizlaaaarrr gunaydinn dun tartida 75.1 i gormustum bu sabahtaa 74.9oyyle mutluyumkiiii:) dun protein diyetimin ilk gunuydu okadar yedmki hic ac kalmadm kesin kilo alicam dedm ama 200 gr vermisimm:)
Dun yediklerm
sabah
2 haslanmis yumurta
domates salatalikdereotu maydanOz
1dilim ekmek
1 fincan biberiye cayi
ve peynir
oglen
haslanmis tavuk butun yarisi bir kase yogurt salata
ara ogunde
5 tane erik iki cilek
aksam haslanmis butun yarisi
tavuk suyuna sehriyeli corba bir kase bool limonlu
bir kase ketrn tohumlu yogurt
salata
6 gbi
biberiye-mate-yesilcay birlikte demledm limonlu ictim yanina bir tane cikolatali form
aksam 8 gbide esime meyve salatasi hazrlamstm uc dort tane balli tarcinli muz ve cilek
spordan once sert sekrrsiz kahve( spordan yarim saat once kahve veya yesilcay icersen extra enerji verip yag yakimini arttiriyo)
23 dk egimli yurudum 5-6.2 arasi 120 kalori falandi bide 15 dk pilates ve sabah -200 :)
Bence kilosu sabitte kalip kirilamayanlar spor yapicaklarsa protein diyetini denssinle
Nesilcim test yaptm negatif cikti tabi esimi kandirdm kizimin testi duryodu onu gosterdm ama yemedi:)
Ozgecim kilo almani dort gozle bekliyorum tatlimsaka saka bende pazar gnu piknige gdcm kizkiza piknk oldgu icn etler mangallar yerine dolmalar borekler olucakk ( cokta abartmadan ye valla gecerm seni hic acimam
hee ders almak lazım valla canım kalan nasıl kalıyo dimibeceriksiz çıktık biz :) şaka bi yanada ben 3 senedir istiyorum pkoluyum bi kaç kez yumurta takıbii yaptırdım ama olmadı çalıştığım içinde izin problemi oluyordu aşılama yaptrcaktık ama tüp olsun garanti olsun dedik olmadı 2 tüp bebek denemesi yaptırdım ama tutmadı nasip değilmiş bizim sıpa bekletiyor bizi bakalım ne zaman gelecek :))
Cok sagol canimm :)
negüzel senin 2 aşılaman tutmuş canım :) ben seni hangi topikden tanıyorum yabancı gelmedin kız sen bana:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?