Cnm sogan suyu denedinmi incir suyu filan pkoya birebir diye biliyorum hemde zayiflatiyor sogan bende de kocaman kist vardi amelyatlik ilac tedavisi denedik gecti aradan 2 yil gecti bebek istedik olmadi yumurta takinbi igneler cart curt sonuc 28 aylik erkekim var birde 5 aylik kucuk erkekim var ikincide olmaz diye hrmen basladik 5 ci ayda tutmus bir gecedeeeeee ayda sade birrr gecede tuttuuuu ne once ne sonrasi yok cunki bikere oldu bida firsat olmadi tr tatile gittim hehe
2011 aralik annesi 2013 kasim annesi onlara takiliyom ben bi arada bebek olmazken 2010 larda orda burda takilirdim
günaydın kızlarrrrrrr
500 gr gitmiş ben artı beklerken .çok iyi bir rakam regli başlamak üzere birde
haftaya benim olcakk bol eksilerrr
soğan kürü incir suyu 2 sene önce falan denemiştim canım ama tekrar denemeyi düşünüyorum ama istediğim kiloya bi geleyim ondan sonra ben tedavilerde çok kilo aldım ilaçlar şişirdi beni ama tekrar deniycem :) 1 gecede mi işte rabbim nasip ettim mi ediyor işte canım yaa maşallah iki kuzun varmış allah bağışlasın canım darısıda benim başıma ini. 5aydakalman iyi olmuş canım yaaa çok duydum böyle olanı :)
Herkese selam benim de tavsiyem farklı olacak gerçi buralarda yazıyor mu bilmiyorum ama okuyamadım hepsini , arkadaşlar ne yerseniz yiyin ama gün içinde elinizde sürekli olarak ılık suya sıkılmış limon olsun ve bunu devamlı için , mücizevi olacaktır. boşta kaldıkça yemek yaparken tv izlerken çalışırken molalarınızda bir kaç bardak gün içerisinde tüketin. Sezeryanla doğum yapmış bir akrabak bu tavsiyemi dinledi ve 1 ay gibi bir sürede şoke eden kilo verdi.
şimdi yanlış yönlendirmek istemem ama emzirmeye neden zararı olsun ki ılık su ve limon sonuçta :) sabah aç karnına değil sadece gün içerisinde 4-5 defa hatta özellikle yemekten sonra , ve mümkünse yemekte su içmeyin :) Çinlilerin yöntemi bu aslında açıklaması da çok mantıklı şimdi kızartma yaptığın tavaya soğuk su dökersen ne olur ? Tava da ki yağlar donar demi ? yağı çözmek için ne yapıyoruz sıcak su döküyoruz değil mi ? vücüt içinde aynısı geçerli soğuk su özellikle yemekle beraber vücudumuzda ki yağı dondurur ama ılık su tamamen masum ılık su yağlarımızı çözer :) soğan suyu falan okudum burada evet oda son derece etkili ama sadece kilo için değil özellikle hanımlarda tüm kadınsal hastalıkları , ödemleri söker atar :) ama soğan suyunu sakın ama sakın hamilelikte kullanmayın sakın ! çocuğu düşürebilir . Allah korusun
Icerim valla seviyom zaten limonlu suyu ixine diyet sekeridecatarim al sana limonata doktorum verdi sekeri nane ozuyle yapilmis hehehe ya kizz sogan kurunu bebos olsun diye yazdim ben arkadasin pkosu varmis ondan zayiflamayada binevi katkisi var ikisini bi arada halleder zatzn kullanma prasuduru var iyce anlanmasi lazim
Kızlar yaklaşık 15 gündür şu gribi atlatamadım 2 hafta önce koca bi serum aldım dün iğne antibiyotik falan bu aralar diyet işi sıkıntılı yani ama buna rağmen hala eksileri görüyorum. Bugün kendime ödül verdim daha doğrusu bundan sonra böyle devam etmeyi planlıyorum 2 kilom kaldı zaten ilk hedefim olan 57 ye ulaştım ama 55 olmak istiyorum artık eskisi kadar zorlamayacağım kendimi yediklerimi arttırıp yavaş yavaş vereceğim ki yavaş yavaş alayım:) bugün sabah 2 haşlanmış yumurta domates peynir salam nutella ve beyaz ekmek yedim öğleyin 10 15 erik 1 tane nektarin saat 7 de az pilav bi tabak türlü yedim
Canim cok gecmis olsun bende fena grip olmustum bayginlik gecirecisiye ama doktorlar bisi verzmiycez dediler dafalgan verdiler minigimede gecmis benden 4 gun hastanede yatti onada vermediler hicbisi oylece atlattik gripmiii evlerden irak cok korkuyorum tek buyuk oglan dayandi onada portakalli balik yagi vermistim kactan o kiloya ulastin darisi bize bende 20 dkkadir sans ediyom oglumla tersu icinde kaldik spor yaptirmiyo ayaklarimi tutup ustume cikiyo dalga geciyo resmen
arkadaslar ben genelde 65-70 arasında gıder gelirdım,bunaldım kontrol altına almaktan kendımı ve tartılmayı bıraktım uzun suredır ve tam 79,8 olmusum.80 dıyelim suna.bunalımdayım resmen.çok yoğun calışıyorum spor yapacak vaktım yok.sadece gece yememenın çok faydası oldugunu bılıyorum destek alarak onu yapabılırım ancak. lutfen yardım edın kendımı begenmıyorum ayrıca 4 yasında oglum var bır de kızım olsun ıstıyorum bunun ıcın de 65 e dusmeli resmen dogum yapacak kılodayım eylül gıbı hamile kalmak ıstıyorum verene kadar erteleyeceğim yardım edın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?