Canim böyle zamanlar olacak.. Ah bir de bunu sadece haftada bir gün, bir ögün ile kurtarabilsek.... Bende cok kötü bir üc hafta geciriyorum, ama gecmisi düsnmenin bir anlami yok, bugün yine ve yine ipleri elime almaya calistim ve bugün icin ehhh basarili sayilirim.. Yarina bakalim, devammmmm
Canim sogan kurunu 1 sene kadar duzenli yap yumurtalarini yola koyar bende 2 ci asilamamda ins bikac ay daha olmazda ablamin dogimuna giderim demistim tamda o ay hamile kaldim ikincisindede calisiyodum isi pisirdik dedim istemiyorum vazgectim hemen kalkip wc gittim zaten olmaz dedim oyle trye gittim bide unuttum ahahaha aile ozleminden cocuk 7 haftalik olmus oyle ogrendim adetim gelce gunude unuttum ilac bile ictim karnim cok agridi bi sure mslh tas gibi takma fazla cok agladim her ay agladim adet olunca bide 5 kez test yaptim pozitif cikti bide hamile olmadimu ogrendim komalik olcaktim aglarken
Kimi spordan sonra hicbise yiyip icmeyin direk kilo olur diyo kimi trcinli sut yadaeyve hen yiyin diyo of kafam karisti valla bende buhun spordan sonra turk kahvesyle kuruyemis tukettm dogrudir ins
sabah ac karnina gordgm kiloyu smdi taryildm yine gordum demekki sabah eksiler var yalniz ilk defa gece yatmadan tarcinli sut ictim tk basina ayda 4 kiloya kadar zayiflatma etkisi varmis ins oyle olur iyi geceler canlarr:)
Gunaydin kizlar gunaydin masumcuumm
dun gece tarcinli sut icip yattim sabah -100 gr sanki icmeseydm daha fazla gdermis gbi hissettm icmicem o yuzden bida.bugun tekrar yogurt kurume aslicam zerdecal bni ateslendrmisti suratimda lekeler cikmisti birakmstm smdi tekrar denicem
bu sabah
bir fincan biberiye
2 yumurta akiyla cojelekli dereotlu maydanozlu omlet
iki dilim bugdday ekmege yesil zeytin peynir domatesli tost
cay kasgi ucuyla bal
cok fena sistim tost fazla geldi
bugun oglen haslanmis pattesle yogurt yicem aksamda sadece yogurtla salata yicem belkj salatamin icine kofte atarim biraz yarna -300 gorsem ne guzel olurduu((
Bende sürekli ikilemde kaldığım için spordan sonra sadece bitki çayı içiyorum. Ama tarçınlı sütü bende denemek istiyorum mantıklı geldi .
spordan sonra yagsız süt için kızlarrr
Ozgecim gunaydin sen ne durumdasinn uf hergun tartilmayi aliskanlik edindim kendmi frenliyeblyrum bilmiyorm iyimi kotumu yapiorum ya
selam cnm haddim olmayarak bir yorum yapmak istiyorum bence tarçınlı süt dgeilde o börekler çok fazla olmuş
sen zaten hafta sonu bol karbonlu şeyler yemiştin, ee birde niye ptesi yeidn birde hadi bir tane olsa neyse 3 dlm börek
gece içilen tarçınlı süt yaglarını yakar ondan degilde yedigin böreklerden az gitmiş cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?