Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

böregi hiç bri zmn ekmek yerine düşünmee, börekte yag var ve beya zun yani yediign bir dlm börek asla bri dilim ekemge denk gelmez
dipfreze atsana öle oldugund aben hemen poşetler dipfreze atarım yememm yaa, aman çöpe gimtesin diye yedim yeidm çöp oldum

Ay evet canm ben de 8 eylul 2012 de evlendim dugun tarhlerimzde yakinmis:)

Hai bana sozz ver aksam yemegin bugun sadece yogurtla salata olsun olurmukii bak az kaldi yaza biz hala homini girtlak

Aaaaa dogru soyluyosum valla niye hic.aklima gelmedikii tamam buzluga atiyim hakkaten dogumda benm beyin hucrelerimde oldu galiba ev kadinligini unutmusum bikere de pogacalari atmistim buzluga tost makinesnde bastrip yemstm cok iyi olmustu cok sagol masummmcummmm

Kizlar belki.biliosunuzdur ama instagramdan zayifliyprum hastagina bakin baya guzel menuler cikiyo

Ay evet canm ben de 8 eylul 2012 de evlendim dugun tarhlerimzde yakinmis:)

Hai bana sozz ver aksam yemegin bugun sadece yogurtla salata olsun olurmukii bak az kaldi yaza biz hala homini girtlak

Söz akşam salata ve yoğurt. Bu h.sonuna kadar 74 ü görmek istiyordum ama sanırım imkansız .

Söz akşam salata ve yoğurt. Bu h.sonuna kadar 74 ü görmek istiyordum ama sanırım imkansız .

İmkansiz deyipte motiveni dusurme ben su pazar gunki piknige kadar 3 gunde 700 gram verdm hemde hicbse yapmadan normal menumle spor yaparak 200 gr verdim ertesi.gun spor yapamadm ama koltuklari cektm evi temizledm 300 gr verdm hep agir seyler indirip kaldrdm onun faydasi oldu sanrm belki 2.200 vitmez ama 1000 gr gder oda cok dikkat edersekk ne kadar cabuk okadar iyi

günaydın kızlar
iki gündür yoğurt limon ve pulbiber karışımından yiyorum yatmadan önce.
üzerinede su içiyorum.
ve haftada bir zzor tuvalete çıkan ben iki gundur tuvalet yollarında helak oldum :)
karın ağrılarıda çabası
ama sabah dümdüz karnımı görmek herşeyi unutturuyor. sık sık yapçam tuttum bunu :)

haftasonu çok abartmıştım. bu sayede cumartesi günki kilomu görmeme 400 gr kaldı. onuda bugün dikkat edersem veririrm ayın 15ine kadar 63 olmam lazım biriyle rakip olduk facede.

gören ne çok zayıfladın diyor çok mutlu oluyorum hedefime 5 kilo kaldı inşallah bayrama kadar 58 olmayı düşünüyorum.

Aslında arasıra detoks yapılması gerekiyormuş zayıflamaya çok yardımcı oluyormuş biz sadece diyet yapıyoruz ben yapmayı düşünüyorum 1 mayısta izinliyim o gün deniyim evide temizliyim spor olsun bakalım belki h.sonu aldığım kiloyu vermeme destek olur.

Günaydin kizlar,

Nasilsiniz ?
Benim Hafta sonum cok yogun gecti, annem yatili misafirimdi.
AYni zamanda hastaydim, dün i$e gelmedim tüm gun yattim evde. Bugun biraz daha iyiyim cok sukur.

Günaydınnnn
Ben ne zaman listeye giricem

1hafta yi doldurdunmu özgecim?

tamam adacim, yaziyorum 1 ay sonra gelicek diye.

Günaydınnn

Doldurdum

geçmiş olsun semoşşş neyin var cnm

pul biberli limolu yogurt bende deneyim işten çıkmadan yogurt yiyoum hergün

Aslinda zeerrin ozer nasil 35 kilo verdi diye bi haber okumustum onda bigun once fazla kacrnca muhakkak beyaz lahana corbasyla detox yPip dengeledi yaziodu olablr aslinda

Gunaydin semosum gecmis olsunn sanki cok sk hastalaniosun sen kusum dikkat et kendinw
ee

çok kaçırmanın ertesiğ gün proteine yüklenin iş tamamdır kızlar
detosklar kilo vermek durdugund açok işe yarıyor

Günaydın kızlar
dün tek öğün lapayla atlattım akşam sadece bir bardak süt içtim hasta olduğum için boğazlarımı yumuşlattı
1 avuçta karpuz çekirdeği yedim ve 3 öğün de de yoğurt kürümü yaptım

bu sabah yine kalkar kalmaz yoğurt kürümü içtim ayran şeklinde
1 yumurta
az peynir
2 sivri biber
1 dilim glutensişz ekmek
2 bardak çay

şimdi yeşil kahve içiyorum

öğlen ve akşam yine kürümü yaparım ve lapa yerim diye düşünüyorum

bu hafta bol bol yoğurt yemeği düşünüyorum bakalım sonuçları ne olacak

canım bende yoğurt kürü yapıyorum bugün ikinci günüm ama ben hiç sıcaklamıyorum ahtta şu anda ellerim buz gibi
acaba hasta olduğum içinmi veya hava bugünlerde istanbulda soğuk ondan mıdır bilmem okuduğum kadarıyla herkesi ateş basıyormuş
ama ben daha etkilenmedim sabah öğle akşam 1 bardak ayrana 1 er çay kaşığı silme koyuyorum umarım işe yarar ama bağırsaklarım hiç susmuyor daha henüz çıkamadım ama durum bu umarım kalanlarıda eritir içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…