Masumcum olurmu hic yorum yapilsin diye yaziyorum zaten oyle dusunme lutfen
evt cnm haklisin koca.bi tepsi su.boregi.yapinca esimde dun yoktu evde bende ekmek niyetine yedimgozgore gore cope gtmesine icim el vermiyo komsumda yokk gdip veriyim cop yerine mideye atiyorum bugun zaten borek falan yok esim yer hepsini hemde cok sevmeme ragmen tiksindim diyeblrm hep aklmdaydi olsada yesem diyodum smdi uzun bi zaman agzima suremem gbi.gelio
bide bende onceden soyle bisey.vardi.mesela basari.hikayelerni okuyodum cikolatayi ivir.zivir cikarttimdiyodu direk cikiodum o sayfadan ben onsuz duramam diye inan smdi varya hiiiicc canm istemiyo ya ne tatlilarda ne cikolatalarda hic gozum yok nutella bile yemiyorum artk tek derdm eski kiyafetlerime grebilmekk
bu arada regl haftan bitio oh icinde temizlendi.bemcese hizli kilo verirsin bnm regl gunum 9 gun gecti hala tik yok testte yaptim negatif cikti ama yinede ixim rahat degil of bi olabilsemm dogumdan sonra duzeni gidiomus galiba
Ben bugün 76.200 çıktım hala h.sonu aldığım kiloyu veremedim. Akşam yememek için söz vermiştim ama 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı 2 parça ızgara tavuk yedim. Bende sen gibi hergün tartılıyorum eşim kızıyor motivasyonun düşer yapma diyor ama dayanamıyorum. Canım bizim düğün tarihleridemi yakın bilmem 13 ekim 2012 de evlendim ben
böregi hiç bri zmn ekmek yerine düşünmee, börekte yag var ve beya zun yani yediign bir dlm börek asla bri dilim ekemge denk gelmez
dipfreze atsana öle oldugund aben hemen poşetler dipfreze atarım yememm yaa, aman çöpe gimtesin diye yedim yeidm çöp oldum
Ay evet canm ben de 8 eylul 2012 de evlendim dugun tarhlerimzde yakinmis:)
Hai bana sozz ver aksam yemegin bugun sadece yogurtla salata olsun olurmukii bak az kaldi yaza biz hala homini girtlak
Söz akşam salata ve yoğurt. Bu h.sonuna kadar 74 ü görmek istiyordum ama sanırım imkansız .
İmkansiz deyipte motiveni dusurme ben su pazar gunki piknige kadar 3 gunde 700 gram verdm hemde hicbse yapmadan normal menumle spor yaparak 200 gr verdim ertesi.gun spor yapamadm ama koltuklari cektm evi temizledm 300 gr verdm hep agir seyler indirip kaldrdm onun faydasi oldu sanrm belki 2.200 vitmez ama 1000 gr gder oda cok dikkat edersekk ne kadar cabuk okadar iyi
Günaydınnnn
Ben ne zaman listeye giricem
SEMOCUUUMM, ben 1 ay nete giremeyeceğim o yüzden bildirim yapamadım 1 ay sonra aranıza dönecem isterseniz listeden çıkarın 1 ay sonra gelince listeye tekrar girerim inşallah... annemin yanındayım o yüzden anne yemekleri yiyorumama günlük 1 saat spor yapıyorum inşallah kilo vermiş olarak aranıza dönerim.. özledim hepinizi...1 ay sonra görüşmek üzere...
Günaydin kizlar,
Nasilsiniz ?
Benim Hafta sonum cok yogun gecti, annem yatili misafirimdi.
AYni zamanda hastaydim, dün i$e gelmedim tüm gun yattim evde. Bugun biraz daha iyiyim cok sukur.
1hafta yi doldurdunmu özgecim?
tamam adacim, yaziyorum 1 ay sonra gelicek diye.
Günaydınnn
Doldurdum
geçmiş olsun semoşşş neyin var cnm
pul biberli limolu yogurt bende deneyim işten çıkmadan yogurt yiyoum hergün
Aslında arasıra detoks yapılması gerekiyormuş zayıflamaya çok yardımcı oluyormuş biz sadece diyet yapıyoruz ben yapmayı düşünüyorum 1 mayısta izinliyim o gün deniyim evide temizliyim spor olsunbakalım belki h.sonu aldığım kiloyu vermeme destek olur.
Aslinda zeerrin ozer nasil 35 kilo verdi diye bi haber okumustum onda bigun once fazla kacrnca muhakkak beyaz lahana corbasyla detox yPip dengeledi yaziodu olablr aslinda
Gunaydin semosum gecmis olsunn sanki cok sk hastalaniosun sen kusum dikkat et kendinw
ee
Gunaydin kizlar gunaydin masumcuumm
dun gece tarcinli sut icip yattim sabah -100 gr sanki icmeseydm daha fazla gdermis gbi hissettm icmicem o yuzden bida.bugun tekrar yogurt kurume aslicam zerdecal bni ateslendrmisti suratimda lekeler cikmisti birakmstm smdi tekrar denicem
bu sabah
bir fincan biberiye
2 yumurta akiyla cojelekli dereotlu maydanozlu omlet
iki dilim bugdday ekmege yesil zeytin peynir domatesli tost
cay kasgi ucuyla bal
cok fena sistim tost fazla geldi
bugun oglen haslanmis pattesle yogurt yicem aksamda sadece yogurtla salata yicem belkj salatamin icine kofte atarim biraz yarna -300 gorsem ne guzel olurduu((
Geçmiş olsun canım. 75 kiloydum
gecen hafta kac kiloydun peki? Onu baslangic kilon olarak yazicam?
Hedef kilon ney canim?
Kan grbunu biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?