Afiyet olsun canım.. dediğin gibi akşam meyve ile dengelersin.. :)
Aynen, ben de 1 kez denedim.. kesinlikle evde olman gerek, evde kimse olmaması gerek..
işin olmaması gerek.. en en kabızlık çekenlerin bile haftada 2 kez uygulayabilecekleri bişeymiş,
aktarım öyle anlatmıştı..
Yeme içme anlamında demedim bebeğim.. Wc olarak dedim, ne yiyosunki ne yapıcan yani..
Bazen yavaş bazen hızlı ne güzel veriyoruz kilolarımızı..
Stres yapma çok..
Bu arada acı çehre tohumu denedinmi hiç.. Ben bir kez denedim.. Feleğim şaştı ama kesin çözüm..
Ne var ne yok için boşalıyo resmen..
Aynen, ben de 1 kez denedim.. kesinlikle evde olman gerek, evde kimse olmaması gerek..
işin olmaması gerek.. en en kabızlık çekenlerin bile haftada 2 kez uygulayabilecekleri bişeymiş,
aktarım öyle anlatmıştı..
Ah ah kabizlikkk ikinci oglumdan sonra ne ilaclar ictimmm ne bitkisel seyler yok tam 1 ay wc cikmadim dikislerimden bide icim tas olmus lavma yaptim iki kez yokkk oda yaramadi zytinya ke akla gelirse 6 ci lavmamda tas dusurdum 1 hafta yani resmen tasss sonra normale dondum en korktum seyyy ilkimdede yasadim ama ikinma hissim yok oldu cok ikinmistim dogimda ama o okadar koymadi bisi allah kimseye yasatmasin
canım bende yyoğurt kürü yapıyorum bugün ikinci günüm ama ben hiç sıcaklamıyorum ahtta şu anda ellerim buz gibi
acaba hasta olduğum içinmi veya hava bugünlerde istanbulda soğuk ondan mıdır bilmem okuduğum kadarıyla herkesi ateş basıyormuş
ama ben daha etkilenmedim sabah öğle akşyam 1 bardak ayrana 1 er çay kaşığı silme koyuyorum umarım işe yarar ama bağırsaklarım hiç susmuyor daha henüz çıkamadım ama durum bu umarım kalanlarıda eritir içimde
Canm bn zaten protein diyeti yapiorum ya pazr yapamadm ptesi yarim yamalak oldu bugun yola koydum ayrca keten tohumu kullaniyorum ama bnde oyle bir etkisi olmadiçok kaçırmanın ertesiğ gün proteine yüklenin iş tamamdır kızlar
detosklar kilo vermek durdugund açok işe yarıyor
kweten tohumu çok iyi aslında neislcim
herügn 1 tatlı kaşıgı aldıgında, 1 hafta sonra düzene giriyorr
Slm kızlar.bugün sabah kahvaltı yapmadım az önce 1 tane patlıcanlı gözleme 10 tane patates cips ve Zero kola içtim karnım davul gibi akşama kadar idare eder beni akşam eşime eşlik etmek için biraz meyve yerim
1 aymı ay inanmıyorum yaaaa
Hadi ya ben hala olmadim kasim ortaqi dogim yaptim o oldu sen kac ayda oldun ilkinoSonunda regl oldum dogum sonrasi ikinci reglim bu ins duzenegirer ve bni hizla zayiflatr
Saol bitanem..
Cumartesi evdeydim, yattım hep, pazar yatamadım, kuzuyu maça götürdüm, yoruldum biraz..
Dün bugün işteyim ama evde daha çok yoruluyorum zaten, sadece sabah kalkmak zor geliyor,
yormuyorum kendimi tatlım..
Bende varim yaaaa uzuldum bak ben gircemmi listeyee 11 nisanda basladim 72.400 ile 19 nisanda 69.600 26 nisanda 69.200 bugunde kantara ciktim 68.500 hedef 55 insallah kan gurupu niyekim ab+ benimkisi sormadan yazdim al beni allllll allll beni alllllll
Ben 2 ay önce 83 tüm başlangıç 83 sizle paylaşıma başladığımda yani 2 hafta önce 77 kiloydum bu hafta 75 hedef 60 kan grubum AB+
günaydın kızlar
iki gündür yoğurt limon ve pulbiber karışımından yiyorum yatmadan önce.
üzerinede su içiyorum.
ve haftada bir zzor tuvalete çıkan ben iki gundur tuvalet yollarında helak oldum :)
karın ağrılarıda çabası
ama sabah dümdüz karnımı görmek herşeyi unutturuyor. sık sık yapçam tuttum bunu :)
haftasonu çok abartmıştım. bu sayede cumartesi günki kilomu görmeme 400 gr kaldı. onuda bugün dikkat edersem veririrm ayın 15ine kadar 63 olmam lazım biriyle rakip olduk facede.
gören ne çok zayıfladın diyor çok mutlu oluyorum hedefime 5 kilo kaldı inşallah bayrama kadar 58 olmayı düşünüyorum.
hee yorma kendini sakin, bir seyler falanda kaldirma ha. dikkatli ol
canim, buraya ilk yazma tarihin 1 hafta oldumu?
eger olduysa yeni kizlar listesine eklicem seni. olmadiysa onumzdeki cumartesi eklicem.
sagol bilgiler icin canim.
kweten tohumu çok iyi aslında neislcim
herügn 1 tatlı kaşıgı aldıgında, 1 hafta sonra düzene giriyorr
OK bebişler.. çok zorlanmadıkça bi daha içmem zaten dediğimden, keten tohumu da aklımda olsun bu arada, çok merci..Canım ben bi ara acıçehre içtim sonra eşim tekrar almaya gittiğinde zararlı olduğu için toplatıldığını duymuş böbrekleri kötü etkiliyormuş haberin olsun
Hadi gözün aydın tatlım..Sonunda regl oldum dogum sonrasi ikinci reglim bu ins duzenegirer ve bni hizla zayiflatr
OK baby.. çok merci.. dikkat ediyorum..hee yorma kendini sakin, bir seyler falanda kaldirma ha. dikkatli ol
Cannom baktim gecmise tam aktif olarak cenemi acip basinizi agrittim gun 24 u ama 21 mi 20 mi ne bi yazmistim cvb gelmeyince hayata kusmustum her dk yazilarinizi okumustummm kan gurubu olayi ney meraktan kudurtmadan yazzzazzz
melekcim, kuralimiz boyle....
20-21 sayamiyorum. cunku o zaman duzenli paylasim yapmadin.
24 nisanda basladin duzenli paylasim yapmaya. onumzdeki cumartesi yazarim okey?
haha gecen ay kan grubuna göre beslenmege özen gosteriyordu herkes. Onun icin kan gruplarini listeye ekledik
Okyyyyyy sorun deil cok heycan verici liste az kaldi cumartesiye ne kaldiki demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?