Canm bnde 1 ekimde dogum yaptim 20 martta ilk reglm oldu bnmkinin 6 aylik olmasina 10 gun kala ama ben bes aylikken biraktm emzirmeyi ondan olabilir emzrdgn surec sutun korur seni 7.8. Ay gbi olablrsn belki
Taylim hadi hosgeldn listemize biraz zaman sonra ayni listede olcaz senle basa bas dise dis
Teşekkür ederim artık bende listedeyim
Kızlar günaydın
bugün menüm yok oruçluyum 3 ayların başlangıcı olduğu için tutayım dedim ramazana az kaldı kendimi de denemek istedim
hemde vücudu dinlendirmek için hemde detoks olsun diye
akşam 20:07 de açıcam gece kalkıp sadece nesfitle süt yedim dolu bir kase 5 dk da sonra yattım hemen
ramazana kadar bütün kandillerde tutmayı istiyorum ..
Kizlarrr turkiyeye tatile dusunuyoruz 5 yildizli full hangi tatil yerini hangi oteli tavsiye edersinizzz
Günaydinlar citir kizlar, nasilsin? insallah herkes iyidir.
NESIL sen nasil oldun?
Ya ben hafta sonu cok abartip kacamak falan yapmadim. sadece düzenli saatlerde beslenmedim. (i$ gunleri daha belirli ve sabit saatlerde besleniyorum)
ama hafta sonu oyle belli saatlerim olmuyor.... 1kilo fazla ciktim :26::26::26::2::2::2: :18::18:
hayirli ugurlu olsun canim
umarim diledigince kilo verirsin, hafta seni kilo araligina göre bir gruba eklicez.
sende zayifladikca, grup atlicaksin en alt gruba geldiginde veya hedef kilona ulastiginda bide (kilo kontrol grubumuza girip, orda kilonu bir sure kontrol altinda tutup mezun olucaksin insallah)
Allah yardimcin olsun derincim, nasil gidiyor simdilik iyimisin?
Allah kabul etsin.
nereyi dusunuyorsunuz melek, antalya belekse eger yardimci olabilirim ben?
semoş reglin filanmı yakın , yada karbonhidrat mmiktarınımı artırdın ?
canım şu an iyiyim hava soğuk olduğu için susuzluk yok şu anda açlıkta yok ilerleyen saatlerde herhalde karnım guruldar baya bi
akşam çok yemedim çünkü
günaydın kızlar,
melek saçının rengi ne oldu ?
Allah kabul etsin cnm emzirmesem bende istiyodum ablam dedi dun oda tutucakmis uc gun basi uc gun ortasi uc gun sonu seneye ins borclarimida emzirmeyi kesince allah nasip ederseKızlar günaydın
bugün menüm yok oruçluyum 3 ayların başlangıcı olduğu için tutayım dedim ramazana az kaldı kendimi de denemek istedim
akşam 20:07 de açıcam gece kalkıp sadece nesfitle süt yedim dolu bir kase 5 dk da sonra yattım hemen
semoş benim öyle oluyor cnm karbonu artırdıgımda falzla çıkarım
ama makarna 1 kilo fazla çıkmanı saglamazki ödemde olabilir
Kızlar günaydın
umarim diledigince kilo verirsin, hafta seni kilo araligina göre bir gruba eklicez.
sende zayifladikca, grup atlicaksin en alt gruba geldiginde veya hedef kilona ulastiginda bide (kilo kontrol grubumuza girip, orda kilonu bir sure kontrol altinda tutup mezun olucaksin insallah)
Allah kabul etsin.
Kızlar günaydın
Allah kabul etsin.
ödemde olabilir masum, hafta sonu suyuda az ictim ben. yesil cay hic icmedim...
bugun 2 litre suyumuda, 3 bardak yesil cayimida ihmal etmim en iyisi. Insallah yarina gider fazla ciktigim kilo.
Allah kabul etsin cnm emzirmesem bende istiyodum ablam dedi dun oda tutucakmis uc gun basi uc gun ortasi uc gun sonu seneye ins borclarimida emzirmeyi kesince allah nasip ederse
Allahim yardim etsin sana
Tebrkler cnm smdi kac oldun bn bu sabah -100 gr vermsm 300 500 aliyoz 100 er 100 er veryrzTeşekkürler canımmm şükür listeye girebildim. h.sonu kaçamağından sonra 2 gün aç gezdim diyebilirim otelde aldığım kiloyu vermişim çokkk mutluyum . Biriyle rakip olunca insan daha çok hırslanıyor seni geçicemmmmm
sağol canımben birtek bugün tutarım birde aradaki kandillerde müsait olursam tutucam
Tebrkler cnm smdi kac oldun bn bu sabah -100 gr vermsm 300 500 aliyoz 100 er 100 er veryrzTeşekkürler canımmm şükür listeye girebildim. h.sonu kaçamağından sonra 2 gün aç gezdim diyebilirim otelde aldığım kiloyu vermişim çokkk mutluyum . Biriyle rakip olunca insan daha çok hırslanıyor seni geçicemmmmm
sağol canımben birtek bugün tutarım birde aradaki kandillerde müsait olursam tutucam
Tebrkler cnm smdi kac oldun bn bu sabah -100 gr vermsm 300 500 aliyoz 100 er 100 er veryrzbn tam 75 oldm hala ctesi kilomu goremedm
Bide haftaya kuzenm gelcek bir haftalgna yemesem yapmasam ayip olur sen bni gecersn ozaman
Canm Allah kabul etsin bnde ins kandile regl olmam demstm ama durdum durdum dun oldumAllah yardmcn olsun canm cabucak gecer ins gunun
Kizz kocaynan kacarken orda 6 gun kaldik konyaaltimi neydi orda otelde havasi beni bogdu alerjim var bide tikaniyom nemde cok guzeldi her yeri gezdik selale magara kactikti taa 2008 de ne gundu bee
Canoo suyu az icersen kilo saglikli gitmiyo bi bardak icsen artiyo hani diyolar rejim yapiyom ama su icsem yariyo ondan bak ben 2 litre ustu iciyom spa sisesi ayamin yaninda 2 ltlik bitirip rahatliyom ikinci siseyi acip bazen yariya getiriyom kendime sinir koydum o sise bitecek kantara ciktimmida sonuc ayni sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?