Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Teşekkürler canımmm şükür listeye girebildim . h.sonu kaçamağından sonra 2 gün aç gezdim diyebilirim otelde aldığım kiloyu vermişim çokkk mutluyum . Biriyle rakip olunca insan daha çok hırslanıyor seni geçicemmmmm

Teşekkür ederim artık bende listedeyim

hayirli ugurlu olsun canim
umarim diledigince kilo verirsin, hafta seni kilo araligina göre bir gruba eklicez.
sende zayifladikca, grup atlicaksin en alt gruba geldiginde veya hedef kilona ulastiginda bide (kilo kontrol grubumuza girip, orda kilonu bir sure kontrol altinda tutup mezun olucaksin insallah)

Allah yardimcin olsun derincim, nasil gidiyor simdilik iyimisin?
Allah kabul etsin.

Kizlarrr turkiyeye tatile dusunuyoruz 5 yildizli full hangi tatil yerini hangi oteli tavsiye edersinizzz

nereyi dusunuyorsunuz melek, antalya belekse eger yardimci olabilirim ben?

Günaydinlar citir kizlar, nasilsin? insallah herkes iyidir.
NESIL sen nasil oldun?

Ya ben hafta sonu cok abartip kacamak falan yapmadim. sadece düzenli saatlerde beslenmedim. (i$ gunleri daha belirli ve sabit saatlerde besleniyorum)
ama hafta sonu oyle belli saatlerim olmuyor.... 1kilo fazla ciktim :26::26::26::2::2::2::18::18:

Son düzenleme:

semoş reglin filanmı yakın , yada karbonhidrat mmiktarınımı artırdın ?

canım şu an iyiyim hava soğuk olduğu için susuzluk yok şu anda açlıkta yok ilerleyen saatlerde herhalde karnım guruldar baya bi
akşam çok yemedim çünkü

semoş reglin filanmı yakın , yada karbonhidrat mmiktarınımı artırdın ?

Dün makarna yedim. ama tüm gun ekmek yemedim. Ondan mi oldu diyosun?
bugun karbonhidtrat yok bana.

canım şu an iyiyim hava soğuk olduğu için susuzluk yok şu anda açlıkta yok ilerleyen saatlerde herhalde karnım guruldar baya bi
akşam çok yemedim çünkü

ohoo o guruldamalar sana VIZ gelir be derincim

Son düzenleme:
3 saatte bir yemek yemek sizi hem enerjik hale getirecek hem de metabolizmanızın çok daha hızlı çalışarak yağ yakmasını sağlayacak

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR: Kalori tüketiminizi bütün bir güne yaydığınızda, vücuda ihtiyaç duyduğu zaman enerji verilmiş olur. Bu sayede hücreler, kandaki şekere kolayca ulaşır ve bunu enerjiye dönüştürür.

ENERJİK VE DİNÇ KALMANIZI SAĞLAR: Her üç saatte bir yemek yiyerek kan şekeri seviyesi dengede tutulur. Kasları ve beyin hücrelerini besleyen düzenli bir amino asit ve şeker akışı sağlanır. Bu sayede gün boyunca ruh halinin ve enerji seviyesinin dengede kalması sağlanır.

AÇLIK HİSSİNİ YATIŞTIRIR: Bilimsel araştırmalar, sık sık yiyen insanların açlık krizi ve aşırı yeme gibi sorunlarla daha az karşılaştığını ortaya koydu. Bu kişiler daha sık yediği için yemek vakti geldiğinde kendilerini fazla aç hissetmiyor ve böylece daha az miktarda yiyerek daha kısa sürede doyuyor. 3 saatte bir yemek vücutta açlık hissini ortaya çıkaran leptin hormonunun daha az üretilmesini sağlar.

KOLESTEROLÜ DÜŞÜRÜR: Üç saatte bir yemek kolesterol seviyesini düşürmeye yardımcı olur. Uzmanlara göre kolesterol sadece yediklerinizle değil, ne sıklıkta yediğinizle orantılı olarak yükseliyor ve düşüyor. Araştırmalar, günde 6 öğün yiyen kişilerde kolesterol seviyesinin yüzde 5 düşük olduğunu ve kalp hastalığına yakalanma riskinin yüzde 10 azaldığını ortaya koydu. Aralarında uzun süre olan ağır öğünler yemek insülin seviyesinin aniden yükselmesine neden olur. Bu da kandaki yağ oranını etkileyerek kolesterolün yükselmesine yol açar.

YAĞLANMAYI ENGELLER: Kanadalı bilim adamları, 3 saatte bir yemenin stres hormonu kortizol seviyesini düşürmeye yardımcı olduğunu ortaya koydu. Vücutta yüksek oranda kortisol hormonu seviyesi bel çevresinde yağalanmaya sebep olarak kalp hastalığı riskini artırır. İki hafta boyunca üç saatte bir yemek bile kortizol hormonu seviyesini yüzde 17 oranında azaltır.

semoş benim öyle oluyor cnm karbonu artırdıgımda falzla çıkarım
ama makarna 1 kilo fazla çıkmanı saglamazki ödemde olabilir

günaydın kızlar,

melek saçının rengi ne oldu ?

Gunaydin canim sacim cukkulata oldu bi kokusu eksik esim gece girdi iceri duraksadi yuzunde guller acti bayildim dedi cok uzun saclarim belimden assa benim kucuk durmadi boyarken ara ara kalintilar var ama tr tatile giderken ayni rengi gene yapicam super oldum yuzum zayifladi sanki renk nasil farkediuo ya

Allah kabul etsin cnm emzirmesem bende istiyodum ablam dedi dun oda tutucakmis uc gun basi uc gun ortasi uc gun sonu seneye ins borclarimida emzirmeyi kesince allah nasip ederse
Allahim yardim etsin sana

semoş benim öyle oluyor cnm karbonu artırdıgımda falzla çıkarım
ama makarna 1 kilo fazla çıkmanı saglamazki ödemde olabilir

ödemde olabilir masum, hafta sonu suyuda az ictim ben. yesil cay hic icmedim...
bugun 2 litre suyumuda, 3 bardak yesil cayimida ihmal etmim en iyisi. Insallah yarina gider fazla ciktigim kilo.

Kizz kocaynan kacarken orda 6 gun kaldik konyaaltimi neydi orda otelde havasi beni bogdu alerjim var bide tikaniyom nemde cok guzeldi her yeri gezdik selale magara kactikti taa 2008 de ne gundu bee

Kizz kocaynan kacarken orda 6 gun kaldik konyaaltimi neydi orda otelde havasi beni bogdu alerjim var bide tikaniyom nemde cok guzeldi her yeri gezdik selale magara kactikti taa 2008 de ne gundu bee

ödemde olabilir masum, hafta sonu suyuda az ictim ben. yesil cay hic icmedim...
bugun 2 litre suyumuda, 3 bardak yesil cayimida ihmal etmim en iyisi. Insallah yarina gider fazla ciktigim kilo.

Canoo suyu az icersen kilo saglikli gitmiyo bi bardak icsen artiyo hani diyolar rejim yapiyom ama su icsem yariyo ondan bak ben 2 litre ustu iciyom spa sisesi ayamin yaninda 2 ltlik bitirip rahatliyom ikinci siseyi acip bazen yariya getiriyom kendime sinir koydum o sise bitecek kantara ciktimmida sonuc ayni sukur

Son düzenleme:
Tebrkler cnm smdi kac oldun bn bu sabah -100 gr vermsm 300 500 aliyoz 100 er 100 er veryrz bn tam 75 oldm hala ctesi kilomu goremedm
Bide haftaya kuzenm gelcek bir haftalgna yemesem yapmasam ayip olur sen bni gecersn ozaman
sağol canımben birtek bugün tutarım birde aradaki kandillerde müsait olursam tutucam

Canm Allah kabul etsin bnde ins kandile regl olmam demstm ama durdum durdum dun oldum Allah yardmcn olsun canm cabucak gecer ins gunun

Tebrkler cnm smdi kac oldun bn bu sabah -100 gr vermsm 300 500 aliyoz 100 er 100 er veryrz bn tam 75 oldm hala ctesi kilomu goremedm
Bide haftaya kuzenm gelcek bir haftalgna yemesem yapmasam ayip olur sen bni gecersn ozaman
sağol canımben birtek bugün tutarım birde aradaki kandillerde müsait olursam tutucam

Canm Allah kabul etsin bnde ins kandile regl olmam demstm ama durdum durdum dun oldum Allah yardmcn olsun canm cabucak gecer ins gunun

Tatlım sabah 75.100 çıktım ama ben bu haftayı aç geçiriyorum onun etkisi var yarın çilek ertesi günde ananas detoksu yapıcam haftaya eski düzenden devam edicem

kiz sen kocaya mi kactin :26:
Antalya belek cok guzel ve sakin, coook fazla turist yok belekte. önerebilecegim 2tane hotel var Voyage belek ve Titanic delux belek.
Hotellerin ikiside super, ama Voyage sanki biraz daha aile ler icin diyebilirim.

evet biliyorum canim, benim hafta sonu hep yogun geciyor, su icmeye vakit bulamiyorum.
i$ gunleri iciyorum buromun basinda, bugun 2litre bitmesine 2bardak kaldi :)))

slm gençlik nasılsınız bakalım nasıl gidiyor :) dün çok yoğundum gelemedim buralara ne var ne yok nasıl gidiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…