Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ya 2:30 çok erken degilmi günü kapamak için hipoglisemi filan olursun valla dikka ett:26::26:

semo eline saglık cnm liste için çokpis hırs yapttım amaa
bu hafta 67 yi görcem

Teşekkür ederim artık bende listedeyim

yok be canım bu kür için geçerli o dedğim de bende olmuyor ben hep üşürüm belki normale getirir beni veya yazında yaparsam daha çok terlememi ve metabolizmamın ısınmasını sağlar benimde eller demir gibidir aynıyız :))

kahvaltı
2 yumurtadan az tereyaglı omlet
peynir,3 zytin
2 biber

öglen
1 dlm ezine peynir, domates-salatalık
1 paket zeytinli büskivi
çayy

akşam
1 kaseyyogurt
5 yeni dünya
cevizz

Sen o boyla 58 istiyosan ben bu boyla gidem kendimi atam :)) tebrikler cok guzel vermissin valla masallah
Tesekkur ederim canim mehter takimi gibi bi iki ileri bir geri gidiyoruz bakalim. Kiz boyum 164 ideal kilom 56 ama ben once 60 sonra 58 en son 56 hedefliyorum.

Sende durumlar nasil?

Kizlarrr canim cok sikkin boya alip sacimi boyadim tam bi felaket suanda okadar acik bi sari olduki aynaya bakmak istemiyorum yarin erkenden kalkip boya alip sacimi boyucam dokulurse dokulsun bu sacla sokaga cikilmaz o dereceyim neyse bugunki yediklerim sabah 2 minik ekmek kizarttim 2 rafadan yumurta oglense 2 minik elma yarim muz minicik dogradim ustune tarcin serptim bi cay kasigida harnup pekmezi afiyetle yedim aksamsa tavuk corbasi iki ince ekmek yedim bolllca su ictim suan moralim sifir maza kapanmasaydi suan cikcaktim yarini nasil bekliycem bilmiyom bere takip gidicem

Tesekkur ederim canim mehter takimi gibi bi iki ileri bir geri gidiyoruz bakalim. Kiz boyum 164 ideal kilom 56 ama ben once 60 sonra 58 en son 56 hedefliyorum.

Sende durumlar nasil?

Hadi insallah tatlim. Ben yer elmasi olunca senin boy bana uzun geliyo :)) ona bakarsan benim ideal kilom 49 mus vayy vayyy vayyy ben 50 lili rakamlari goremedim daha 63-64 arasi gidip geliyom 58 falan olsam yeter bana

Hadi ya ben hala olmadim kasim ortaqi dogim yaptim o oldu sen kac ayda oldun ilkino

Canm bnde 1 ekimde dogum yaptim 20 martta ilk reglm oldu bnmkinin 6 aylik olmasina 10 gun kala ama ben bes aylikken biraktm emzirmeyi ondan olabilir emzrdgn surec sutun korur seni 7.8. Ay gbi olablrsn belki

Teşekkür ederim artık bende listedeyim
Taylim hadi hosgeldn listemize biraz zaman sonra ayni listede olcaz senle basa bas dise dis

Neden biraktin cnm benim ilk oglum da 6 aya kadar emdi gogus yaram coktu azindan kan bile geldi hastanede yatti cok cektim agliyarak ttitreyerek emzirdim hep kendi 6 aylikken trde sicaktan birakti o ikincimde cok rahattim emiuo acimiyo ilkim yiyodu azinda resmen ucunu

Kosarak gbye gittim 8 e kadar acik oldugu aklima geldi esimin en sevdigi renc cukulata rengini aldim boyadim bekliyorum yikicam birazdan bida boyle maceralara girmiycel valla aaaaa

slm kızlar 3 gündür şişkinlikten hiç bişey anlamıyorum reglimin sonuna doğru şişkinliğim geçer ancak kilo almadan bitirsem bu dönemi bari:44::44:

Kizlarrr turkiyeye tatile dusunuyoruz 5 yildizli full hangi tatil yerini hangi oteli tavsiye edersinizzz

Canm ben birakmadm emzrmeyi bnm kiz iki aylikken vertigo diye bi hastalik gecrdm 15 gun emzirmem ayaga kalkmam yasakti sutumu sagip sagip doktum sutumun en bol oldgu donemdi tabi vertigo bitti sutte bitti sonra baya bi duzelttim sutum artti azda olsa ama cpcuk iki ay hic kilo almadi mamaya basladk son care zaten uyanikken emmiyodu beni ama meme delisi bi cocugum vardi iki ay yapisik gezdik yapisik uyuduk ama biberona mamaya alisti sonra kilo almadi doktor hemen emzir cocugunun yapisi boyleymis dedi ama sut mut hak getore kalmamiski hemde hic sizlamadi acimadi demmekki bitmis zaten ve emzrme maceramz boylece son buldu

slm kızlar 3 gündür şişkinlikten hiç bişey anlamıyorum reglimin sonuna doğru şişkinliğim geçer ancak kilo almadan bitirsem bu dönemi bari:44::44:

Ay canm bndede ayni dert bide hem hicbise tyiyesim yok hem herseyi yiuesim var karni tok gozu ac misali gecms olshn sanada canmcim

Canm ben birakmadm emzrmeyi bnm kiz iki aylikken vertigo diye bi hastalik gecrdm 15 gun emzirmem ayaga kalkmam yasakti sutumu sagip sagip doktum sutumun en bol oldgu donemdi tabi vertigo bitti sutte bitti sonra baya bi duzelttim sutum artti azda olsa ama cpcuk iki ay hic kilo almadi mamaya basladk son care zaten uyanikken emmiyodu beni ama meme delisi bi cocugum vardi iki ay yapisik gezdik yapisik uyuduk ama biberona mamaya alisti sonra kilo almadi doktor hemen emzir cocugunun yapisi boyleymis dedi ama sut mut hak getore kalmamiski hemde hic sizlamadi acimadi demmekki bitmis zaten ve emzrme maceramz boylece son buldu

Ay canm bndede ayni dert bide hem hicbise tyiyesim yok hem herseyi yiuesim var karni tok gozu ac misali gecms olshn sanada canmcim

Kizlar bugunki menum
sbah

iki yumurta akiyla omlet
azcik.bal
cavdar ekmekten yagsiz tost
biberiye cayi

oglen
ton balikli yulafli salata
azcik yogurt

aksam
bir kase yogurdun icine 4-5 kasik yulaf ezmesi.karadut bogurtlen,cilek,muzdan olusan meyvelii yogurt ve gunu kapattm

Yarina eksilerle bulusmak dilegyle kizlarr

Kizlar bugunki menum
sbah

iki yumurta akiyla omlet
azcik.bal
cavdar ekmekten yagsiz tost
biberiye cayi

oglen
ton balikli yulafli salata
azcik yogurt

aksam
bir kase yogurdun icine 4-5 kasik yulaf ezmesi.karadut bogurtlen,cilek,muzdan olusan meyvelii yogurt ve gunu kapattm

Yarina eksilerle bulusmak dilegyle kizlarr

Bidaki bebisini bolca emzirisin ins cnm bende ilk oglumda cok cektim sagarak besledim uykuda emzirdim berbat bi donemdi kana kana emiyo ikincim hevesimi aldim ek gida biboron tutmuyo bana bisi olursa nabarim ilac kullanmam gerekirse nabarim bilmiyorum berbat alerji donemlerim var her sene dahada agirlasiyo ins atlatirim bi yilida emzirmek istiyorum harika bi duyguuu

Kızlar günaydın

bugün menüm yok oruçluyum 3 ayların başlangıcı olduğu için tutayım dedim ramazana az kaldı kendimi de denemek istedim
hemde vücudu dinlendirmek için hemde detoks olsun diye
akşam 20:07 de açıcam gece kalkıp sadece nesfitle süt yedim dolu bir kase 5 dk da sonra yattım hemen

ramazana kadar bütün kandillerde tutmayı istiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…