Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar selammm..

Sabahtan beri gelen giden, bi yoğun bi yoğun..
Yarına işim kalmasın diye tırmalıyorum, 1 Mayıs, hiiiçç işe gelesim yok.. inşallah bişey sarkmaz da uzanırım biraz..

Sabah evden çıkmadan maydonoz suyumu içtim ve 2 kaşık light yoğurda biraz limon sıkıp yedim..
Saat 13,00 gibi 2 tane pastane poğaçası yedim..
Daha bişey yemedim ama biraz peynir ekmek, biraz da meyve ile kapatırım günü sanırım.

sağol canımben birtek bugün tutarım birde aradaki kandillerde müsait olursam tutucam
Allah kabul etsin tatlım..
Aynıyım canım yaa, hala şişim.. bu hafta kilo veremiycem galiba, hala ben de fazlayım ctesiden..
Kuşum haftasonu rehaveti 2-3 gün sürüyor.. Yarına bişeyin kalmaz umarım..
Toparlarsın merak etme..

nesilcim iki tan pastane poçası fazla degilmi:26::26:

nesilcim iki tan pastane poçası fazla degilmi:26::26:
Doğru seçim değil ama vaktim yoktu başka bişeyle uğraşıcak söyliycek filann.
Zaten başka bişeyde yemedim sayılır.. Daha yerken erimiştir bi tanesi.. :)

Doğru seçim değil ama vaktim yoktu başka bişeyle uğraşıcak söyliycek filann.
Zaten başka bişeyde yemedim sayılır.. Daha yerken erimiştir bi tanesi.. :)

anladım cnmm ,
bende simit yiycem ctesi kahvaltımda inşalahhh :)

kahvaltı

yarım omlet
1 dkm çavdar ekmegi
peynr,zeytin
dom-sal-biber

öglen
karnıbahar kısırı (çok fazla yedim )
domates-salatalık
ayran

akşam
12 fındık
5 badem
6 kuru erik
yagsız süt ile kahve

He kiz 2008 de kactim avrupada yasidam diye annemler vermedi nedim sevdim simdi coook mutluyum iykide kactim hehe dedin yerleri arastirayim iki ufak uglum var biri 5 ay biri 28 onlar icinde rahat olsun istiyok tabi kucugun kimligi cikarsa cikmazsa iptal cok salik bi konsolosluga sahibiz ocak basinda basvurdim hala yok

Kizlarrr bugunki yediklerim sabah iki kepekli ekmek arasina incecik kassar incecik hindi tost salami tost makinasinda misss yaptim yaninada bi tane izgara kufta oglende 2 izgara kofte iki kizarmis kepek ekmegi aksamsa tavuk corbasi iki kizarmis beyaz ekmek incecik birazdanda lait kahvemi yapip bi fincan kuruyemis yiycim

İyi akşamlar kızlar şimdi 50 dk trmpolu uürüdüm 400 kalori 5 km )

tatlım sen gün içinde 6 dilim incede olsa ekmek yemişsin bence fazla en azından teke düşür her öğünde yemek istiyorsanda ekmeğin sana faydası olmaz süt yapıcı bir etkiside yok

orucumu açtım akşam yemeğim bir tabak yeşil mercimek yanında az yoğurt

ardından kahve ve tane küçük çikolata böylede biter ....

yatarken yoğurt kürümü yaparım

tatlım sen gün içinde 6 dilim incede olsa ekmek yemişsin bence fazla en azından teke düşür her öğünde yemek istiyorsanda ekmeğin sana faydası olmaz süt yapıcı bir etkiside yok

Evt normalde ekmek sevmem bugun tost makinasinda kizartinca hosuma gotmeye basladi aslinda aksam tek corba yicektim corba kasesi cikardim ayni kaseden bangoda vardi icinde yarim ananas suyu kaseleri karistirip son kalan corbami icine doktum igrenc bisi olmus ilk bozuldu sandim oglumada yedirdim kusturtayim dedim halbuki dun gece yaptim sonra baktimki ananas suyu olan kasemissssss iki kasik yiyincz ac kaldim bende iki dilim kuru ekmek kizarttim hehehehehe

Kızlar sık giremyom kusura bakmayın menümü yazayım :)

Sabah biraz pidenin icine beyaz peynir tost yaptım yedim yanına kahve

Öglen olarak 1 haşlanmış yımurta salata ve 1,5 haşhaş böregii

Akşam bi kase yogurt ve Ananas :)

Cumartesiye bomba gibi gelicem inşallah :d hepnize hayrılı geceler

Vooovvv hashas bide bogregiiii ananas yedinde bollllll su ic bobreklerin zorlanmasin cokk kalori hashasssss

Kizlaaaarr, bi sessizlik - bi sessizlik.. Ben de cok giremedim gunduz.. Zeyas kayip bu arada 2 gundur gormuyorum..

Sabah limonlu light yogurt, oglen 2 pogaca, aksamda 2 dilim light tost ekmegi, 2 dilim beyaz peynir ve 1 corba kasigi recel yedim yine.. Yarin calismiyorum bu arada.. Bol bol dinlenmeye calisicam.. Hala karnim cok agriyo, yatmak iyi gelecek sanirim.. Bu arada yalnizim, muhtesem yuzyil izliom.. Öldü Hürrem..

NeS

Uyyy nesil gecmis olsunnnnnnnn yav salla hürremi sen iyiles artik ana yaaa]

Nesilim yettim gari
Herkese günaydınnn kızlar gelemedim birkaç gündür daha doğrusu gelmek istemedim bütün yazdıklarınızı takip ettim ama yazmaya çekindim. Çünkü eşim 4 gün annesinin yanına şehir dışına gitmişti kardeşim bende kaldı ben annemlerde kaldım derken diyet falan kalmadı bende üstüne kilo aldım çok moralim bozuldu aslında hiç yemek istemedim ama gece geç saatlere kadar oturduk muhabbet çay cips vs derken ipin ucu kaçtı. Kendimi toparlamadan buraya yazmak istemedim.şuan cumartesiden 200 gram fazlayım oda bugün fazlasıyla gidicek inş cumartesi eksileri göreceğim. Kızlar bu arada pazartesiden beri öğlene kadarki 1litre suyumu ılık ve limonlu içiyorum Wc sıkıntım kalmadı kilo vermede de etkisi var tavsiye edilir.

Slm kızlar.kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olur inşallah.benim kilo vermem iyice yavaşladı dün lapa yaptım sabah akşam onun dışında çok az karpuz ve 4 tane minik kurabiye yedim ona rağmen kilom sabit bugün sabah haşlanmış yumurta 2 küçük kepek ekmek domates salatalık 4 zeytin 1 yeşil biber yedim akşama da fırında tavuk yicem aralarda meyve yerim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…