Allah kabul etsin tatlım..sağol canımben birtek bugün tutarım birde aradaki kandillerde müsait olursam tutucam
Aynıyım canım yaa, hala şişim.. bu hafta kilo veremiycem galiba, hala ben de fazlayım ctesiden..Günaydinlar citir kizlar, nasilsin? insallah herkes iyidir.
NESIL sen nasil oldun?
Ya ben hafta sonu cok abartip kacamak falan yapmadim. sadece düzenli saatlerde beslenmedim. (i$ gunleri daha belirli ve sabit saatlerde besleniyorum)
ama hafta sonu oyle belli saatlerim olmuyor.... 1kilo fazla ciktim :26::26::26::2::2::2: :18::18:
Kızlar selammm..
Sabahtan beri gelen giden, bi yoğun bi yoğun..
Yarına işim kalmasın diye tırmalıyorum, 1 Mayıs, hiiiçç işe gelesim yok.. inşallah bişey sarkmaz da uzanırım biraz..
Sabah evden çıkmadan maydonoz suyumu içtim ve 2 kaşık light yoğurda biraz limon sıkıp yedim..
Saat 13,00 gibi 2 tane pastane poğaçası yedim..
Daha bişey yemedim ama biraz peynir ekmek, biraz da meyve ile kapatırım günü sanırım.
Allah kabul etsin tatlım..
Aynıyım canım yaa, hala şişim.. bu hafta kilo veremiycem galiba, hala ben de fazlayım ctesiden..
Kuşum haftasonu rehaveti 2-3 gün sürüyor.. Yarına bişeyin kalmaz umarım..
Toparlarsın merak etme..
Doğru seçim değil ama vaktim yoktu başka bişeyle uğraşıcak söyliycek filann.nesilcim iki tan pastane poçası fazla degilmi:26::26:
Doğru seçim değil ama vaktim yoktu başka bişeyle uğraşıcak söyliycek filann.
Zaten başka bişeyde yemedim sayılır.. Daha yerken erimiştir bi tanesi.. :)
kiz sen kocaya mi kactin :26:
Antalya belek cok guzel ve sakin, coook fazla turist yok belekte. önerebilecegim 2tane hotel var Voyage belek ve Titanic delux belek.
Hotellerin ikiside super, ama Voyage sanki biraz daha aile ler icin diyebilirim.
evet biliyorum canim, benim hafta sonu hep yogun geciyor, su icmeye vakit bulamiyorum.
i$ gunleri iciyorum buromun basinda, bugun 2litre bitmesine 2bardak kaldi :)))
Kizlarrr bugunki yediklerim sabah iki kepekli ekmek arasina incecik kassar incecik hindi tost salami tost makinasinda misss yaptim yaninada bi tane izgara kufta oglende 2 izgara kofte iki kizarmis kepek ekmegi aksamsa tavuk corbasi iki kizarmis beyaz ekmek incecik birazdanda lait kahvemi yapip bi fincan kuruyemis yiycim
tatlım sen gün içinde 6 dilim incede olsa ekmek yemişsin bence fazla en azından teke düşür her öğünde yemek istiyorsanda ekmeğin sana faydası olmaz süt yapıcı bir etkiside yok
orucumu açtım akşam yemeğim bir tabak yeşil mercimek yanında az yoğurt
ardından kahve ve tane küçük çikolata böylede biter ....
yatarken yoğurt kürümü yaparım
Kızlar sık giremyom kusura bakmayın menümü yazayım :)
Sabah biraz pidenin icine beyaz peynir tost yaptım yedim yanına kahve
Öglen olarak 1 haşlanmış yımurta salata ve 1,5 haşhaş böregii
Akşam bi kase yogurt ve Ananas :)
Cumartesiye bomba gibi gelicem inşallah :d hepnize hayrılı geceler
Vooovvv hashas bide bogregiiii ananas yedinde bollllll su ic bobreklerin zorlanmasin cokk kalori hashasssss
Kizlaaaarr, bi sessizlik - bi sessizlik.. Ben de cok giremedim gunduz.. Zeyas kayip bu arada 2 gundur gormuyorum..
Sabah limonlu light yogurt, oglen 2 pogaca, aksamda 2 dilim light tost ekmegi, 2 dilim beyaz peynir ve 1 corba kasigi recel yedim yine.. Yarin calismiyorum bu arada.. Bol bol dinlenmeye calisicam.. Hala karnim cok agriyo, yatmak iyi gelecek sanirim.. Bu arada yalnizim, muhtesem yuzyil izliom.. Öldü Hürrem..
NeS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?