Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hayirli kandillar, hayirli bayramlar...

ya 2:30 çok erken degilmi günü kapamak için hipoglisemi filan olursun valla dikka ett:26::26:

Canim o gün cok degisik bir gündü, ben böyle yeterince yedim 14.30 da kapatayim dedim, sonra cok israrci bir telefon geldi.. Mahalledekiler 5 ailenin bir yerde yasadigi suriliyeli bir eve ziyaret yapacakmis, illaki sen de gel. Iyi dedim, gideyim, yani cay icerim.. Aklima hic saat 4 gibi sofra kurulacagi gelmezdi.. bir gittim, hayatimda sadece araplarda görebielcegim cinsten bir sofra Yok böyle bir seyyyyyyyyyyyyyy Sahane bir sofra, binbir cesit yemek ve öyle bir mahcubiyetle israr ediyorlarki LÜTFEN YEYIN; LÜTFEN YEYIN diye.. :18: Ben de dedim ya rabbim ben yiyorum sen sifa kil Tanimadigim o ymeklerin hepsinden tadina baktim hic ama hic incinmedim, vicdan azabi yapmadim kendi kendime diye mi bilemiyorum .. O günkü nasibim bu kadarla kalmadi kalktim eve geliyorum, apartman polis dolu, sastim kaldim. Megerse cok sevdigimiz bir komusumuza haciz gelmis.. Kadincagiz öyle bir evlilik yapmis ki, hep kocasinin sorumsuzlugunun magduru oluyor... NEFRET ediyorum ailesini zor duruma sokan erkeklerden ... O kadar üzgündü ki, gectim ona teselli olayim diye.. Aldim iki sise malt icecegi gittim yanina. Biz konusuyoruz diger bir komsu geldi lahmacunlarla, kuruldum günün ücüncü sofrasina Inanin hic incinmedim o gün, belki de ziyaret ettigim iki aileyede derinden üzüntü yasdigim icin olabilir

Evet bu ziyafet dolu Salidan sonra DÜN ve BUGÜN orucluyum.. Bu kilo verdirtmiyor bana, ama en azindan istahimin kapanmasina vesile oluyor gibime geliyor...

Devami asagida....

Zeyascim, ben de senin gibi, ipin ucunu kaybettigim icin, geliyorum okuyorum, ama elim yazmaya gitmiyor. Sükür ki 80.5 i gecmiorum.. Ama coookkkk seviyorum sizi ve biliyorum ki, derdimin dermanina en iyi gelen yer burasi

Dün bugün ve yarin niyetliyim, sonra cumartesi itibriyle insallah yine azimle yürürüz KOPMUYACAGIM SIZDEN

......

.

Canım ben senin yerinde olsam menülerimi biraz artırıp vücudumu şaşırtmayı denerdim.hatta bir kaç yüz gram alıp sonra tekrar diyete başlarsan eminim tekrar hızlı gidecektir.zaten sen ideal kilona ulaşmıştın hatırladığım kadarıyla ömür boyu bu şekilde beslenemeyeceğine göre artık sağlıklı beslenip kilo almamaya çalışman yeter bence.kendini çok yıpratıyosun gibime geliyo bayağıdır pirinç lapası yiyorsun çünkü.
Canım nekadar imrendim suriyeli insanların sofrasına misafir olmuşsun nekadar mutlu olmuşlardır çok üzülüyorum onların durumuna.allah bizi o durumlara düşürmesin kimseyi vatanından ayrı koymasın yaşadıkları acıları hiç göstermesin inş.bende burayı çok seviyorum oyuzden artık burada yediklerimin vicdan azabını konuşmak istemiyorum.bundan sonra çok dkkat edicem yaz geldi .dün large beden tişötümü giydim hiç beğenmedim kendimi hiç

Son düzenleme:
Tatlım sabah 75.100 çıktım ama ben bu haftayı aç geçiriyorum onun etkisi var yarın çilek ertesi günde ananas detoksu yapıcam haftaya eski düzenden devam edicem

Ohh canm hadi bakalim baya iyi gidiyosun bak protein diyeti tavsiye ediyorum sana ben artik listeye uyamiyorum uc gundur esim evde temzlik cocuk derken dun iki bardak su icmisim cok susadm ama karnm agridigi icin icemedm bide ben regl olunca midem bulanir karnmda agriyinca o su sanki direk kaa gider bu hafta olmazsa bidaki hafta kesin kesin beni gecersin ben yicem ama spora agirlik vericem vericem kuzenime bebemi yuruyus yapcam :) ay ctesiyi.cok mrekk ediyorum sanki seni gecerm gbi sen regl olmusmuydn canm

Regl oldum bitti bile canım bu sabah yine 75.100 çıktım evet bu hafta geciceksin sen beni :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglumla number one fmle cosuyozzzzzz ama hic halim yok kac gecedir uykususum agir vasita eslik ediyom sunde evi temizledim bugun dermanim yok noluyo bana ya

Nabiynz kızlaarrrr nasıl gidiyo kandiliniz mübarek olsun:)))

Menüm şöyleee

Sabah 1 dilim ekmek ve sütsüz kahve
Öglen 1 yumurta 1 havuc ve beyaz peynir
Akşam balık ve domates yedim

1 bardak yeşil cay ictim bide su ictm nkdr bilmym yatmadan öncede acılı limonlu yogurda devam ediyorum faydasınısa görüyorum tavsiye ederim :)

Sabah
İnce dilim pastırma vr ince dilim kaşar ile kepekli tost.tostekmeği ile.
Öğle
1 fincan süt bikaçtane erik
Akşam
1 tavuk baget 1 dilim kepekli ekmek salata
Bugün biraz fazla oşdu eşim evde olduğu için şimdi 1 saatyürüyüş yapıcam eşim bebişe bakıcak.

Son düzenleme:
kızlar merhabalar herkese iyi günler.. kızlar ben sınavlardan dolayı pek paylaşım yapamıyorum sizide çok fazla takip edemiyorum :/ o yüzden beni temmuza kadar silin isterseniz çünkü bu şekide sadece c.tesi günleri kilo bildirimi yapıyorum bu seferde kendimi suçlu hissediyorum. eğer kısmet olursa inş sizde tekrardan aranıza kabul ederseniz temmuzdan sonra görüşürüz. kendinize çok iyi bakın. hepinizi kocaman öpüyorum.

Bugunki menum sabah incecik kesilmis kepek ekmeginden incecik kesilmis kasarli tost bide incecik hindi tost salami oglen bi porsiyon bulgur kusluk vakiti iki yesil biber iki incecik ekmek aksam 4 kasik yogurt 3 kasik kepek bi cimdik tarcin bi cay kasi harnup pekmesi sutumde sanki azalma sezdim bulguru onun icin yedim yoksa bugunki pilanim bamyaydi

Selamlar kizlar
ben bu aralar cok fazla yiyorum ve kendimi frenleywmiyorum da o yuzdende hiiicc frenlemiyorum :)
Dunun menusu
Sabah 1 bardak sicak su
1 adet salatalik yedim
is yerinde 1fincn yesil cay ictim

oglen
2 tane imam bayildi kucuk boy yedim

aksam 5de
1 tabe 14 grlik fistk krokanli bisi yedim bu arada hic su icmedim

7bucuk gibide patlican yemegi yogur el kadarda ekmek yedim durduramiyorum k3ndini

Bugunun menusu
gunduz gayet iyiydi gene az oz yedim
Yesil cayimi falan ictim

aksam 19:30gibi 1 porsiyon salata
1 buyuk bardaknayran
1 porsiyon ciger ekmekle bi guzel yedimmn

kendime hakim olamiyorum ya regl olcam yada hamileyim

gerci hamilelikte nasil oluyr bilmiyorum ama ama bende biseeyler oldugu kesin :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…