ya 2:30 çok erken degilmi günü kapamak için hipoglisemi filan olursun valla dikka ett:26::26:
Nesilim yettim gari
Herkese günaydınnnkızlar gelemedim birkaç gündür daha doğrusu gelmek istemedim bütün yazdıklarınızı takip ettim ama yazmaya çekindim. Çünkü eşim 4 gün annesinin yanına şehir dışına gitmişti kardeşim bende kaldı ben annemlerde kaldım derken diyet falan kalmadı bende üstüne kilo aldım çok moralim bozuldu aslında hiç yemek istemedim ama gece geç saatlere kadar oturduk muhabbet çay cips vs derken ipin ucu kaçtı. Kendimi toparlamadan buraya yazmak istemedim.şuan cumartesiden 200 gram fazlayım oda bugün fazlasıyla gidicek inş cumartesi eksileri göreceğim. Kızlar bu arada pazartesiden beri öğlene kadarki 1litre suyumu ılık ve limonlu içiyorum Wc sıkıntım kalmadı kilo vermede de etkisi var tavsiye edilir.
Canım ben senin yerinde olsam menülerimi biraz artırıp vücudumu şaşırtmayı denerdim.hatta bir kaç yüz gram alıp sonra tekrar diyete başlarsan eminim tekrar hızlı gidecektir.zaten sen ideal kilona ulaşmıştın hatırladığım kadarıyla ömür boyu bu şekilde beslenemeyeceğine göre artık sağlıklı beslenip kilo almamaya çalışman yeter bence.kendini çok yıpratıyosun gibime geliyo bayağıdır pirinç lapası yiyorsun çünkü.Slm kızlar.kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olur inşallah.benim kilo vermem iyice yavaşladı dün lapa yaptım sabah akşam onun dışında çok az karpuz ve 4 tane minik kurabiye yedim ona rağmen kilom sabitbugün sabah haşlanmış yumurta 2 küçük kepek ekmek domates salatalık 4 zeytin 1 yeşil biber yedim akşama da fırında tavuk yicem aralarda meyve yerim sadece
Canım nekadar imrendim suriyeli insanların sofrasına misafir olmuşsun nekadar mutlu olmuşlardır çok üzülüyorum onların durumuna.allah bizi o durumlara düşürmesin kimseyi vatanından ayrı koymasın yaşadıkları acıları hiç göstermesin inş.bende burayı çok seviyorum oyuzden artık burada yediklerimin vicdan azabını konuşmak istemiyorum.bundan sonra çok dkkat edicem yaz geldi .dün large beden tişötümü giydim hiç beğenmedim kendimi hiçHayirli kandillar, hayirli bayramlar...:3
Zeyascim, ben de senin gibi, ipin ucunu kaybettigim icin, geliyorum okuyorum, ama elim yazmaya gitmiyor. Sükür ki 80.5 i gecmiorum.. Ama coookkkk seviyorum sizi ve biliyorum ki, derdimin dermanina en iyi gelen yer burasi
Dün bugün ve yarin niyetliyim, sonra cumartesi itibriyle insallah yine azimle yürürüzKOPMUYACAGIM SIZDEN
......
.
İyi akşamlar kızlar şimdi 50 dk trmpolu uürüdüm 400 kalori 5 km)
Tatlım sabah 75.100 çıktım ama ben bu haftayı aç geçiriyorum onun etkisi var yarın çilek ertesi günde ananas detoksu yapıcam haftaya eski düzenden devam edicem
Canım ben senin yerinde olsam menülerimi biraz artırıp vücudumu şaşırtmayı denerdim.hatta bir kaç yüz gram alıp sonra tekrar diyete başlarsan eminim tekrar hızlı gidecektir.zaten sen ideal kilona ulaşmıştın hatırladığım kadarıyla ömür boyu bu şekilde beslenemeyeceğine göre artık sağlıklı beslenip kilo almamaya çalışman yeter bence.kendini çok yıpratıyosun gibime geliyo bayağıdır pirinç lapası yiyorsun çünkü.
Canım ben 2 gün lapa yiyip sonra devam ediyorum hatta bu hafta ilk lapamdı son 2 kilom kaldı aslında 57 oldum ilk hedefe ulaştım ama 55 olup bırakıcam ama o lanet 2 kilo da gitmiyor
Canım ben senin yerinde olsam menülerimi biraz artırıp vücudumu şaşırtmayı denerdim.hatta bir kaç yüz gram alıp sonra tekrar diyete başlarsan eminim tekrar hızlı gidecektir.zaten sen ideal kilona ulaşmıştın hatırladığım kadarıyla ömür boyu bu şekilde beslenemeyeceğine göre artık sağlıklı beslenip kilo almamaya çalışman yeter bence.kendini çok yıpratıyosun gibime geliyo bayağıdır pirinç lapası yiyorsun çünkü.
Canım ben 2 gün lapa yiyip sonra devam ediyorum hatta bu hafta ilk lapamdı son 2 kilom kaldı aslında 57 oldum ilk hedefe ulaştım ama 55 olup bırakıcam ama o lanet 2 kilo da gitmiyor
anladım canım ne kadar şanslısın benim gözümde bi bilsen. 2 kiloda gider giderde seni bezdirip gider. spor yapmıyosan spor yapmayı deneyebilirsin belki.2
Ohh canm hadi bakalim baya iyi gidiyosun bak protein diyeti tavsiye ediyorum sana ben artik listeye uyamiyorum uc gundur esim evde temzlik cocuk derken dun iki bardak su icmisim cok susadm ama karnm agridigi icin icemedm bide ben regl olunca midem bulanir karnmda agriyinca o su sanki direk kaa giderbu hafta olmazsa bidaki hafta kesin kesin beni gecersin ben yicem ama spora agirlik vericem vericem kuzenime bebemi yuruyus yapcam :) ay ctesiyi.cok mrekk ediyorum sanki seni gecerm gbi sen regl olmusmuydn canm
anladım canım ne kadar şanslısın benim gözümde bi bilsen. 2 kiloda gider giderde seni bezdirip gider. spor yapmıyosan spor yapmayı deneyebilirsin belki.2
İnşallah sende hedefine en kısa sürede ulaşırsın canımmmm.çalışıyorum okuldan p kadar yorgun geliyorum ki inan spora Halim kalmıyor bakalım hayırlısı artık buna da şükrediyorum çünkü 68 dim ilk başta
İnşallah sende hedefine en kısa sürede ulaşırsın canımmmm.çalışıyorum okuldan p kadar yorgun geliyorum ki inan spora Halim kalmıyor bakalım hayırlısı artık buna da şükrediyorum çünkü 68 dim ilk başta
Maşallah canım inş bende görürüm 5li rakamları.benimde son hedefim 60 ama 5 li rakamlarıda görmek için uğraşacağıma eminim.
Maşallah canım inş bende görürüm 5li rakamları.benimde son hedefim 60 ama 5 li rakamlarıda görmek için uğraşacağıma eminim.
Emin ol 60 olunca neden 5 li rakamları görmeyeyim ki diyor insan:) sadece biraz sabır gerekiyor
Canım bende senınle aynı durumdayım 57 ye indim 1 yı geçti hala 57 yim ilk hedefim benimde 58 di ama 55 olmadı birtürlü yürüyüşlerede okullar kapanınca başlıcam ramazan falan bilmem düşermi artık ümidimi kestim 57 de kalmaya razıyım artık :))
Canım bende senınle aynı durumdayım 57 ye indim 1 yı geçti hala 57 yim ilk hedefim benimde 58 di ama 55 olmadı birtürlü yürüyüşlerede okullar kapanınca başlıcam ramazan falan bilmem düşermi artık ümidimi kestim 57 de kalmaya razıyım artık :))
Neyse ki ilk hedefe ulaşmışız:) ama ben birazcık kaçırsam hemen +olarak yansıyor şok çok işe yaramaz bende ömrümün sonuna kadarda böyle beslenemem:)
Neyse ki ilk hedefe ulaşmışız:) ama ben birazcık kaçırsam hemen +olarak yansıyor şok çok işe yaramaz bende ömrümün sonuna kadarda böyle beslenemem:)
Kan testi yaptirdinmi hic cnm troid ve insulin direnci varmis cogu kadinlarda bende hazirana kadar tatmin edici kilo veeremessrm boyle beslenmeme rahmen turkiyede arastirtcam bi suyu cok tuketiyorum aslinda kilo veriyorum ben hemen verim diyom misal bi iki ayda hemen 55 vvovvvvuvvkeske olsaa misal 11 nisanda 72.400 dum simdi 68.400 sanki yavas ay deliriyommu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?