Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Pekte cok menuler deilmis ins hamilesindir cok guzel olur ben ilkimde bisi hissetmedim ikincimde daha hamile oldumu bilmedrn miyde bulantim istahsizlim basladi

Akşam 17:00'den sonra hiç bir şey yemez, üzerine de 1-1.5 saat sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaparsanız 1 ayda 5 kiloyu çok rahat verirsiniz.

selam kızlar bu aralar 60.2 çıkıyorum ve kabızlık problemi yaşıyorum sanırım karnım da taş gibi (( göbeğim ne güzel erimişti ama şimdi yeniden çıktı sanırım kabızlık problemi yüzünden. bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı

Akşam 17:00'den sonra hiç bir şey yemez, üzerine de 1-1.5 saat sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaparsanız 1 ayda 5 kiloyu çok rahat verirsiniz.

çalışınca olmuyor bu malesef :2: ben de sadece çorba içiyorum akşam işten gelince

Çorba içebilirsin, sıkıntı olmaz. Yürüyüş yapmasan da yine de kilo verilir, gündüzler de uzuyor zaten, 6-7 saat, uyku ile beraber 13-14 saat boş kalan bir mide var sonuçta

Çorba içebilirsin, sıkıntı olmaz. Yürüyüş yapmasan da yine de kilo verilir, gündüzler de uzuyor zaten, 6-7 saat, uyku ile beraber 13-14 saat boş kalan bir mide var sonuçta

Ay ben gece 23 te yatip sabaha kadar bebe emziriyom beynim duruyo acimdan su iciyom bolca sonra oglende bi saatcik uyuyom bebelerle olcak gibi deil aclik deil uykusuzluk koyuyo

Akşam 17:00'den sonra yemek yemeyeceğimiz için kahvaltı ve öğlen yemeklerinin düzenli olması gerekiyor, yoksa olmaz. Kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta olmalı, peynir, süt takviyesi olmalı, yumurta protein için şart.

Öğlen yemekleri de aksatılmamalı.

Kahvaltı en geç 08:00'de, öğlen yemeği de 12:00 - 13:00'de yenmeli, özellikle kahvaltı sıkı olmalı, öğlen yemeğinde ekmek hariç yemek kısılmamalı. Bir tabak çorba, bir tabak yemek ve bol yeşillik.

Sabah ac karna 3-4 kuru kayisi uzerine 1bqrdak sicak su icersen etkili olabilir

bende oyle sikintilar yasiyorum bana iyi geliyor

Pekte cok menuler deilmis ins hamilesindir cok guzel olur ben ilkimde bisi hissetmedim ikincimde daha hamile oldumu bilmedrn miyde bulantim istahsizlim basladi

Insallah hamile degilimdir demek istemiyorum tabi de henuz erkeeennnnn

biz daha 6 aylik evliyiz bi 6 ay sonra kismetse allah nasib ederse oyle bi calismamiz olabilir :)

Rwgl olcam sanirim ben oyle duaunuyorum ama hic bole olmamistim..surekli acim

nese bakalim hayirlisi

Cnm buyuk allahim hayirlisini versin ben evlendim 9 ay esimin ailesiyle kaldim esim geliyodu arada cocuk istiyodu ben istemiyodum sonra beni aldi yanina ise atildik 20 gunluk bebege bakmaya basladim 1 yasina getirdim basladim bende istiyom demeye sonra bi hafta tek kustum resmen hamilelik gibiydi esim kosarak test aldi yaptim negatifff cok uzuldu o istemiyodu vazgecmisti ama dedi test alinca heycanlandim demekkti bende istiyomusim ama kendime itiraf edemiyomusim dedi ben fena miyde gribine yakalanmisim burda. Antika gripler var neyse basladik calismalara 2 yil tedavi oldum dusun herzaman hayirlisini iste istemiyom deme kendine bile bak dusun istemedim asla dedim 3 yil sonra dedim dedim gibi oldu 3 yil sonra ama kotu bi 2 yil gecirdim

tsk ederim alıcam kuru kaysı

Yawrum bende bi oneri sunayim elma dogra minikcik bide arrmut ustune. Bi cay kasigi tarcin ooh mis sonra afiyetle ye bollll su ic ben ertesi gune afedersin cirt oldum bide kayisi form cayi haftada bir gun ic aksam 10 gibi ertesi gun 1 e kadar ecden cikma ne varsa akaaar gider bide sinanmegmi ne bi ot var oda iyimis kayisida iyi ama hemen cozum forum cayi bide bol bol ananasta fena cirtlattiriyo he

teşekkür ederim bugün karnımın şişliği indi gerçekten biraz da olsun

Regl oldum bitti bile canım bu sabah yine 75.100 çıktım evet bu hafta geciceksin sen beni :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmm sanirim eet gecicem ben kilomu soylemiyim yarina supriz olsun

Gunaydin kizlar bu sabah kahvaltimi 8 de yaptim

1 haslanms yumurta
1 dilim ekmek
2 ceri domates
1 salatalik limonlu
1 bardak sekersiz cay

oglene sanirim patatesli bezelye yerim

aksamda domates corbasi salata yaninda gunu kapatrm

1 saat yuruyus yapmak istyrum bide zumba yapasim varr

teşekkür ederim bugün karnımın şişliği indi gerçekten biraz da olsun

Canm ben nirmalde sigara kullanmam ama evde bi paket sigaram var 2012 senesinsen kalma:) tuvalet sorunu yasadgmda bitane iciyorum inan deli gbi tuvalete kosuyorum tabi bas donmeside cabasi tavsiye esiyorum diyemicem ama bende durum boyle:) bide en ayaktan soguk alnca hemen karnm agrir yine tualetee yani corapsiz tasa basmam ama mesela coxugu ayagmda sallarken arka odanin acik cami bile hemen usutur ayagimi kayisi falan bnde hic ise yaramamisti bide turuyus yap canm sicak su icip yuruyebilirsn ins cozulur problemin

Günaydın hayırlı cumalar herkese.... bugün cumartesi günki kilomu gördüm şükürler olsun artık bugün kaç gram giderse nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…