Selamlar kizlar
ben bu aralar cok fazla yiyorum ve kendimi frenleywmiyorum da o yuzdende hiiicc frenlemiyorum :)
Dunun menusu
Sabah 1 bardak sicak su
1 adet salatalik yedim
is yerinde 1fincn yesil cay ictim
oglen
2 tane imam bayildi kucuk boy yedim
aksam 5de
1 tabe 14 grlik fistk krokanli bisi yedim bu arada hic su icmedim
7bucuk gibide patlican yemegi yogur el kadarda ekmek yedim durduramiyorum k3ndini
Bugunun menusu
gunduz gayet iyiydi gene az oz yedim
Yesil cayimi falan ictim
aksam 19:30gibi 1 porsiyon salata
1 buyuk bardaknayran
1 porsiyon ciger ekmekle bi guzel yedimmn
kendime hakim olamiyorum ya regl olcam yada hamileyim
gerci hamilelikte nasil oluyr bilmiyorum ama ama bende biseeyler oldugu kesin :d
Akşam 17:00'den sonra hiç bir şey yemez, üzerine de 1-1.5 saat sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaparsanız 1 ayda 5 kiloyu çok rahat verirsiniz.
Çorba içebilirsin, sıkıntı olmaz. Yürüyüş yapmasan da yine de kilo verilir, gündüzler de uzuyor zaten, 6-7 saat, uyku ile beraber 13-14 saat boş kalan bir mide var sonuçta
selam kızlar bu aralar 60.2 çıkıyorum ve kabızlık problemi yaşıyorum sanırım karnım da taş gibi(( göbeğim ne güzel erimişti ama şimdi yeniden çıktı sanırım kabızlık problemi yüzünden. bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı
Pekte cok menuler deilmis ins hamilesindir cok guzel olur ben ilkimde bisi hissetmedim ikincimde daha hamile oldumu bilmedrn miyde bulantim istahsizlim basladi
Sabah ac karna 3-4 kuru kayisi uzerine 1bqrdak sicak su icersen etkili olabilir
bende oyle sikintilar yasiyorum bana iyi geliyor
Insallah hamile degilimdir demek istemiyorum tabi de henuz erkeeennnnn
biz daha 6 aylik evliyiz bi 6 ay sonra kismetse allah nasib ederse oyle bi calismamiz olabilir :)
Rwgl olcam sanirim ben oyle duaunuyorum ama hic bole olmamistim..surekli acim
nese bakalim hayirlisi
tsk ederim alıcam kuru kaysı
Yawrum bende bi oneri sunayim elma dogra minikcik bide arrmut ustune. Bi cay kasigi tarcin ooh mis sonra afiyetle ye bollll su ic ben ertesi gune afedersin cirt oldum bide kayisi form cayi haftada bir gun ic aksam 10 gibi ertesi gun 1 e kadar ecden cikma ne varsa akaaar gider bide sinanmegmi ne bi ot var oda iyimis kayisida iyi ama hemen cozum forum cayi bide bol bol ananasta fena cirtlattiriyo he
Regl oldum bitti bile canım bu sabah yine 75.100 çıktım evet bu hafta geciceksin sen beni :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim bugün karnımın şişliği indi gerçekten biraz da olsun
Aşkkk olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?