Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın hayırlı cumalar herkese.... bugün cumartesi günki kilomu gördüm şükürler olsun artık bugün kaç gram giderse nasip...

Ahh su kacamaklar yokmuu onceden yerdim yerdim kilo almazdm hergun tatli olurdu evde deli gbi yerdm 1 ayda bile kilom farketmezdi evlendik cocuk dofurduk derken noldu bu caanim bunyelerimize ya bi dilim yesem fazla cikiyorum

selammm ben geldimm geçmişi okumadım size bomba haberi vermem lazım
aslınd ahafta içi tartılmıyordum ama dün tatılayım dedimm birde baktım oda nesi
kilom 66.8

inceliyorum ,z ayıflıyorummm yupppiii reglide bittigi için bu sonuç ama bukadarını beklemiyordum
geçen yıl haziranda 64 kilo idim sanırım bu haziranda daha zayıf olucamm
dünde evdeydim ama kaçamak yokk
sabah 1 kahve içtim
sonra kahvaltı yaptım apartmadna poça yapmıştım tb unu ile ondna yedim4 tane minik minik
saatte 5 tede kabak ızgra iyogur tile günü bitiridmm
yarına ne kadargitmiş olcak bakalımm

Kiz burda doktorlarda sigarayi oneriyo ammaaaa gunde bitane kabizlik sorununa ilk duydumda sok oldum tanidikta vardi bitane yakip wc kosardi bende 6 sene once ictimde hep oyle olurdum 52 kiloydum demek ondan diyom ama baslamammm

Ahh su kacamaklar yokmuu onceden yerdim yerdim kilo almazdm hergun tatli olurdu evde deli gbi yerdm 1 ayda bile kilom farketmezdi evlendik cocuk dofurduk derken noldu bu caanim bunyelerimize ya bi dilim yesem fazla cikiyorum

Dogum metobolizmayimi bozuyo noluyo bende anlamadim

Tebrik ederim bende Allahımmmm banada 60 lı rakamları gösterrrr

Ah sorma fzab ya geçen haftasonu çok felaketti benim için ama çok şükür toparladım..hep dikkat etmemiz gerekiyor.ben artık hafta içi hafta sonu aldığım kiloyı vermekle uğraşmıcam 0 kaçamak bundan sonra

tebrikler canım..uzun zamandır belkide 7 yıldır 65i görmedim gördüğüm gün benim miladım olcak

Tebrikler masumcumm bnde regl oldum ertesi gun 500 gr gitti icimiz temzleniyo:)
Gecen seneden daha zayf olcan ama pirlanta kacicak.gbi:)

melegim olsun bnde duymustum ve bn universtedeyken sigaraya baslamstim 60 kiloydum ise grdm yemek yemeye zamanm yoktu starbuckstan latte ulker antpfstkli cikolata ve sigarayla besleniyodum resmen ideal kilom 64 olmasina ragmen 1 ayda 8 kilo vermstim bayada korudum sonra neler yedm kilo.almak icin ama tabi bnde baslamam zaten bebemz var bide sagliksizlktan oluyodum resmen

Ozskee sen bni haftaya gecicen belki iki kiloya bile cikar farkmz sen 73 u gorursun bnden once

Dogum metobolizmayimi bozuyo noluyo bende anlamadim

Olsun bence kötü değil toparlamışsın sonuçta aramızda 700 gr var

tşk edeirm kızlar,

evet ya pırlanta kaçıcakkk fzab

valla bende 74 kiloya çıkmıştım kabus olmuştu benim için ama şimdi iyi oldum
baktım pırlanta kaçıyor karbonhidrat diyeti yaparım

Benim bugun hakiki kantar gunumdu ay elim ayam titriyo heycandan yaaaaaa ilk oglusumu tarttim cunki onun kilosunu biliyom yanlis cikarsa dogru cekene kadar onu pindiriyom oda oyun zannedip cikip iniyo saolsun ama kantarim cok dogru cocuklarin kilosu hastanedede ayni neysemmmmm 67.700000000000 kaffayi yicem tam goguslerim bosta deil kalcalarimmmm gobegimmmmm kuculmus dusa girdim basenlerime bakinca sinir olurdum bugun gozumu alamadim cok fark var dun gece esimde dediydide inanmadim yaaaaaaaaaaaaa oluyoooooo oluyoooooo hazirana tatile incecikmi gircez nesiii

Sanmıyorum ya bu aralar kilo verişim durdu ayın 17 sine kadar 70 olayım diyordum ama sanırım mümkün değil

Pirlanta ?????????????

cnm ben eşimle iddaya girmiştim haizran 8 de 60 kilo olursma o bana tek taş olamazsam ben ona takım alıcaktımm
ama kaçıcak gibi dün dedim araya dügün filan girdi ben mal gibi 1 ay daha uzak tarih vermemişim neyime güvendimse

Kizim nabtin sennnnn ya kantari bozucan o gun yada sen alcan bak bana tarih vermedim 1000 euromu hazir et dedim heran alabilirim dedimmmmmmm aaahahaha bizde 1000 eurosuna girdik ama zamn yok

Kizim nabtin sennnnn ya kantari bozucan o gun yada sen alcan bak bana tarih vermedim 1000 euromu hazir et dedim heran alabilirim dedimmmmmmm aaahahaha bizde 1000 eurosuna girdik ama zamn yok

haziranda 64 kilo idim ,
ocakta 74 çabuk gelen çabuk gider dedim gaza geldim hakim abla pişmanım

selam kızlar 2 gündür yazzmıyordum bende suçlu olunca burayı okusamda yazamıyorum tabi reglimin 5 günü yani artık şişliğim yok ama tartılmadım çünkü kaç gündür resmen yiyeceklere saldırdım kendimi tutamadım suçluyum bidahaki regliye kadar yapmıycam söz inşallah yarın tartılıp görücem artık bugün dikkat edip yarın gelene boyun eğicem maşallah canım tebrikler alkışlar senin için

teşekürler cnmm
Bari bulgar diyeti felan yap aclik diyeti yap kacirma o pirlantayi nabarsan yap kizimm tek tas buu kantari boz

valla dün ben dedm o takımı giysende adil olmayacak dedim
dügün girdi araya 2 hafta zaten iptaldim dedimm
elimdne geeni yapıcamm 60 için ama o takımıda giyersen bilki hile ile olcak dedimm piskolojisii bozdum
eşimde omzana yaklaşalım bakarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…