Günaydın hayırlı cumalar herkese.... bugün cumartesi günki kilomu gördüm şükürler olsun artık bugün kaç gram giderse nasip...
Canm ben nirmalde sigara kullanmam ama evde bi paket sigaram var 2012 senesinsen kalma:) tuvalet sorunu yasadgmda bitane iciyorum inan deli gbi tuvalete kosuyorum tabi bas donmeside cabasi tavsiye esiyorum diyemicem ama bende durum boyle:) bide en ayaktan soguk alnca hemen karnm agrir yine tualetee yani corapsiz tasa basmam ama mesela coxugu ayagmda sallarken arka odanin acik cami bile hemen usutur ayagimi kayisi falan bnde hic ise yaramamisti bide turuyus yap canm sicak su icip yuruyebilirsn ins cozulur problemin
Ahh su kacamaklar yokmuu onceden yerdim yerdim kilo almazdm hergun tatli olurdu evde deli gbi yerdm 1 ayda bile kilom farketmezdi evlendik cocuk dofurduk derken noldu bu caanim bunyelerimize ya bi dilim yesem fazla cikiyorum
Tmm soyluyoruum 74.400 aslnda iyi degil ama hafta sonu kacamagnin bedelini agir odedim cnku gecen pazar 74.6 idim
selammm ben geldimm geçmişi okumadım size bomba haberi vermem lazım
aslınd ahafta içi tartılmıyordum ama dün tatılayım dedimm birde baktım oda nesi
kilom 66.8
inceliyorum ,z ayıflıyorummm yupppiii reglide bittigi için bu sonuç ama bukadarını beklemiyordum
geçen yıl haziranda 64 kilo idim sanırım bu haziranda daha zayıf olucamm
dünde evdeydim ama kaçamak yokk
sabah 1 kahve içtim
sonra kahvaltı yaptım apartmadna poça yapmıştım tb unu ile ondna yedim4 tane minik minik
saatte 5 tede kabak ızgra iyogur tile günü bitiridmm
yarına ne kadargitmiş olcak bakalımm
Ah sorma fzab ya geçen haftasonu çok felaketti benim için ama çok şükür toparladım..hep dikkat etmemiz gerekiyor.ben artık hafta içi hafta sonu aldığım kiloyı vermekle uğraşmıcam 0 kaçamak bundan sonraAhh su kacamaklar yokmuu onceden yerdim yerdim kilo almazdm hergun tatli olurdu evde deli gbi yerdm 1 ayda bile kilom farketmezdi evlendik cocuk dofurduk derken noldu bu caanim bunyelerimize ya bi dilim yesem fazla cikiyorum
kilom 66.8
inceliyorum ,z ayıflıyorummm yupppiii reglide bittigi için bu sonuç ama bukadarını beklemiyordum
sabah 1 kahve içtim
sonra kahvaltı yaptım apartmadna poça yapmıştım tb unu ile ondna yedim4 tane minik minik
kilom 66.8
sabah 1 kahve içtim
Dogum metobolizmayimi bozuyo noluyo bende anlamadim
Olsun bence kötü değil toparlamışsın sonuçta aramızda 700 gr var
Tebrikler masumcumm bnde regl oldum ertesi gun 500 gr gitti icimiz temzleniyo:)
Gecen seneden daha zayf olcan ama pirlanta kacicak.gbi:)
melegim olsun bnde duymustum ve bn universtedeyken sigaraya baslamstim 60 kiloydum ise grdm yemek yemeye zamanm yoktu starbuckstan latte ulker antpfstkli cikolata ve sigarayla besleniyodum resmen ideal kilom 64 olmasina ragmen 1 ayda 8 kilo vermstim bayada korudum sonra neler yedm kilo.almak icin ama tabi bnde baslamam zaten bebemz var bide sagliksizlktan oluyodum resmen
Ozskee sen bni haftaya gecicen belki iki kiloya bile cikar farkmz sen 73 u gorursun bnden once
tşk edeirm kızlar,
evet ya pırlanta kaçıcakkkfzab
valla bende 74 kiloya çıkmıştım kabus olmuştu benim için ama şimdi iyi oldum
baktım pırlanta kaçıyor karbonhidrat diyeti yaparım
Pirlanta ?????????????
cnm ben eşimle iddaya girmiştim haizran 8 de 60 kilo olursma o bana tek taş olamazsam ben ona takım alıcaktımm
ama kaçıcak gibi dün dedim araya dügün filan girdi ben mal gibi 1 ay daha uzak tarih vermemişim neyime güvendimse
Kizim nabtin sennnnn ya kantari bozucan o gun yada sen alcan bak bana tarih vermedim 1000 euromu hazir et dedim heran alabilirim dedimmmmmmm aaahahaha bizde 1000 eurosuna girdik ama zamn yok
maşallah canım tebrikler alkışlar senin içinselammm ben geldimm geçmişi okumadım size bomba haberi vermem lazım
kilom 66.8
sabah 1 kahve içtim
haziranda 64 kilo idim ,
ocakta 74 çabuk gelen çabuk gider dedim gaza geldim hakim abla pişmanım
selam kızlar 2 gündür yazzmıyordum bende suçlu olunca burayı okusamda yazamıyorum tabireglimin 5 günü yani artık şişliğim yok ama tartılmadım çünkü kaç gündür resmen yiyeceklere saldırdım kendimi tutamadım suçluyum bidahaki regliye kadar yapmıycam söz inşallah yarın tartılıp görücem artık bugün dikkat edip yarın gelene boyun eğicemmaşallah canım tebrikler alkışlar senin için
Bari bulgar diyeti felan yap aclik diyeti yap kacirma o pirlantayi nabarsan yap kizimm tek tas buu kantari boz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?