Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın

Sabah: bir parça ekmek ve peynir

öğle: 1 ızgara tavuk ve 5 kaşık pilav, yoğurt, çok az ekmek ve muz

bugün 2 kişi çok zayıfladın dedi

Son düzenleme:
günaydın

Sabah: bir parça ekmek ve peynir

öğle: 1 ızgara tavuk ve 5 kaşık pilav, yoğurt, çok az ekmek

bugün 2 kişi çok zayıfladın dedi

ne güzel bir duygu dimi insanlardan zayıfladığını duymak... hedef kilona çok az kalmış zaten maşallah

Selam kızlar..

Dün benim için haftasonu gibiydi ama hiç kaçamak yapmadım, öğlen abartmadan güzel bir kahvaltı yaptım,
sadece akşam yemeğimi biraz geç yedim ama çok az yedim.. yatarken bayaa acıkmıştım..

Güne nescafeyle başladım, biraz önce 2 kaşık light yoğurt, 10 fındık ve 5-6 adet badem yedim..
Akşama doğru da elma ve kivi yiycem.. akşam arkadaşa davetliyiz, ne olur ne olmaz.. o yüzden başka bişey yemiycem..

Ben ilk kez bu hafta eksiye düşemiycem sanırım, çünkü hala şişim.. hala ctesi kilomu göremedim.
moralimi bozmamaya çalışıyorum ama kilom o kadar dengesiz ki..
dün sabah 64 tüm, akşam 66,1 gördüm, üstelik tüm gün çok dikkat etmeme rağmen.. bu sabah 64,4..
bakalım sabah nolicek..
Kızlar bugün çilek detoksu yapıyorum umarım güzel sonuçlar alırım
Özgecim, nasıl yapılıyor, bahsedermisin biraz..
İnşallah görürcen canım kısa zamanda.. bende 7 yıldır 60 ı görmedim, hala çok var gibi ama yaklaşık 4 kilo kaldı.. birlikte vericez inşallah..
Çok sevindim.. farketmek ve farkedilmesi çok keyifli ve iyice motive ediyor insanı..
ben de çoğu zaman belimi kalçamı filan yoklarım arada, iyice gaza geliyorum o zaman..

bazen oluyor nesil haftya 63 görmen lazım malum doğum günün yaklaştı.... benimki yarın hedefime malesef ulaşamadım... umarım sen ulaşırsın canım.

Canım 15 çileğe 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırılıp yiyorum ( 3 öğün yenicek) 3 ara öğündede 5 er adet çilek yenecek herkes yapmış faydasını görmüş belki bendede işe yarar

merhabalar kızlar

sabah yoğurt kürü
kahvaltıda
2 parça peynir
2 sivri biber
1 dilim glutensiz ekmek
çay

arada 2si1 rada neskafe

öğlen yoğurt kürü

birazdan da lapamı pişiricem

akşam da yoğurt kürümü yaparım bir şey yiyeceğimi sanmıyorum
tarçınlı süt içer günü bitiririm

yarın yine aynı 56 ları görmek bana çoook uzak

bazen oluyor nesil haftya 63 görmen lazım malum doğum günün yaklaştı.... benimki yarın hedefime malesef ulaşamadım... umarım sen ulaşırsın canım.
inşallah canım yaaa.. aslında verdiğime eminim, hissediyorum ama göremiyorum..
Hayatımda akıntı nedir bilmezdim, 1 haftadır hala var, ara arada ayıptır söylemesi hala biraz kanlı gibi geliyor.... Şu spiral faciası tüm dengemi bozdu..
Tekrar regl olup bitirene kadar kilomun düşeceğini pek zannetmiyorum.. 20 nisanda olmuştum, sıradaki herhalde 18-19 mayıs gibi olur sanırım.. Ama ben azimle yılmadan dewam edeceğim inşallah.. Hem sevdim bu yeme düzenini ben.. alıştımda.. çok zor gelmiyor artık..
Senin doğumgünün yarın demek.. ne güzel cumartesi ye denk gelmiş.. Az bi dikkatle gönlünce pastandan filan yee.. pazar dikkat eder toparlarsın canımcım..
değişik, denenebilir aslında.. sonuçları yazarsın dimi canım? merak ettim walla.. :)

Arkadaşım yoğurt kürü dedin tam olarak ney bende sabah kahvaltıda 2dilim kızarmış ekmek 2 çay bir tabak domates biber salatalık peynir zeytin yedim arada biberiyeli yeşil çay içtim biraz öncede aslında yoğurda portakal doğrayıp ara öğün yapcaktım ama bir avuç kahvaltılık gevrek karıştırdım öğlen yemeği yaptım akşamda aynından yapcam başka bişey yemiycem bugün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Derincim, 56 yı zorladıkça 57 yi sabitliyorsun bi yandan.. :)
Ama yine de yarın bir sürpriz yapacakmışsın gibi geliyor bana..

canım şimdiden eşimi tembihledim pasta falan alma diye.hediyede istemiyorum sadece geçen aklıma sokmuştun in love cookie istedim sabah ve akşam çok hafif yiyip 1000 cal geçmeden dondurmamı yemek istiyorum tabi annemler falan bir süpriz yapmazsa... ama ne olursa olsun canım bu hafta sonu çok kararlıyım hafta sonu kilo almayacağım yeter artık valla pazartesi tartı havadislerimi veririm inş canım.

Tamam canım yarın sonucu söylerim ama çok açım çilek hiç tok tutmuyormuş

Derincim, 56 yı zorladıkça 57 yi sabitliyorsun bi yandan.. :)
Ama yine de yarın bir sürpriz yapacakmışsın gibi geliyor bana..

nesilcim öyle bir durum varki ölçülerde oynamıyor yerinden kazık çaktılar bir yerden sonra onlarda pes edicek biliyorum
ben ramazandan umutluyum aynı düzende kendimizi bozmadan gidersek herkeste kilolar oynıcak yeterki sabredelim
mideler küçüldü tahammüller son seviyede iyi e daha ne olsun ramazan gelsin hoş gelsin

19 saat aç kalınacak karın guruldamasını tahmın edebiliyormusun ne kilolar gidicek çok saldırılmazsa

Kız pastasız doğum günü olurmu yaaaa.. Ama neyse iradeni kaçırmiim ben.. Umarım cookie yi beğenirsin.. Beğenmezsen pastaya tercih ettiğin için vicdan azabı çekerim walla.. üstünde minnacık browniler filan var.. bütün in love lar güzel ama bu başka bi keyifli geldi bana..

derincim bende ramazandan çok umutluyum ama ramazan sonrası içinde çok korkuyorum... bayramda çok dikkat etmek lazım bir ay sonunda insanın remen gözü dönüyor .

derincim bende ramazandan çok umutluyum ama ramazan sonrası içinde çok korkuyorum... bayramda çok dikkat etmek lazım bir ay sonunda insanın remen gözü dönüyor .

bayramda dur demesekte sonrasında hemen stop deyip burada tekrar motıvasyonla hızla geleni hızla vericez
bayramda ödül olsun be tatlım :)

canım ben bir pasta hastasıyım özellikle meyvalı pastaya dayanamam oturur bir batonu yer kalkarım o derece oyuzden istemiyorum pasta bir dilim yiyim kalanıda siz yiyin yapamayacağımı bildiğim için hiç görmeyeyim daha iyi. ben dondurmamlan mutlu mutlu kutlarım doğum günümü.üstünede bir saat yürürüm ohhh misss... acaba kaç kaloridir ki:26:

bayramda dur demesekte sonrasında hemen stop deyip burada tekrar motıvasyonla hızla geleni hızla vericez
bayramda ödül olsun be tatlım :)

doğru söylüyosun derin .. ben 2 ramazandır diyet yapmıyorum ilkinde hamileydim geçen senede emziriyordum sonrasındada kendimi toparlamak için uğraşmadım verdiklerimin hepsini almıştım.ama bu ramazan benim için farklı iftarda bile dikkar edeceğime eminim ben. dediğin gibi bayramda ödül olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…