günaydın
Sabah: bir parça ekmek ve peynir
öğle: 1 ızgara tavuk ve 5 kaşık pilav, yoğurt, çok az ekmek
bugün 2 kişi çok zayıfladın dedi
Özgecim, nasıl yapılıyor, bahsedermisin biraz..Kızlar bugün çilek detoksu yapıyorum umarım güzel sonuçlar alırım
İnşallah görürcen canım kısa zamanda.. bende 7 yıldır 60 ı görmedim, hala çok var gibi ama yaklaşık 4 kilo kaldı.. birlikte vericez inşallah..Ah sorma fzab ya geçen haftasonu çok felaketti benim için ama çok şükür toparladım..hep dikkat etmemiz gerekiyor.ben artık hafta içi hafta sonu aldığım kiloyı vermekle uğraşmıcam 0 kaçamak bundan sonra
tebrikler canım..uzun zamandır belkide 7 yıldır 65i görmedim gördüğüm gün benim miladım olcak
Çok sevindim.. farketmek ve farkedilmesi çok keyifli ve iyice motive ediyor insanı..Benim bugun hakiki kantar gunumdu ay elim ayam titriyo heycandan yaaaaaa ilk oglusumu tarttim cunki onun kilosunu biliyom yanlis cikarsa dogru cekene kadar onu pindiriyom oda oyun zannedip cikip iniyo saolsun ama kantarim cok dogru cocuklarin kilosu hastanedede ayni neysemmmmm 67.700000000000 kaffayi yicem tam goguslerim bosta deil kalcalarimmmm gobegimmmmm kuculmus dusa girdim basenlerime bakinca sinir olurdum bugun gozumu alamadim cok fark var dun gece esimde dediydide inanmadim yaaaaaaaaaaaaa oluyoooooo oluyoooooo hazirana tatile incecikmi gircez nesiii
günaydın
Sabah: bir parça ekmek ve peynir
öğle: 1 ızgara tavuk ve 5 kaşık pilav, yoğurt, çok az ekmek
bugün 2 kişi çok zayıfladın dedi
Selam kızlar..
Dün benim için haftasonu gibiydi ama hiç kaçamak yapmadım, öğlen abartmadan güzel bir kahvaltı yaptım,
sadece akşam yemeğimi biraz geç yedim ama çok az yedim.. yatarken bayaa acıkmıştım..
Güne nescafeyle başladım, biraz önce 2 kaşık light yoğurt, 10 fındık ve 5-6 adet badem yedim..
Akşama doğru da elma ve kivi yiycem.. akşam arkadaşa davetliyiz, ne olur ne olmaz.. o yüzden başka bişey yemiycem..
Ben ilk kez bu hafta eksiye düşemiycem sanırım, çünkü hala şişim.. hala ctesi kilomu göremedim.
moralimi bozmamaya çalışıyorum ama kilom o kadar dengesiz ki..
dün sabah 64 tüm, akşam 66,1 gördüm, üstelik tüm gün çok dikkat etmeme rağmen.. bu sabah 64,4..
bakalım sabah nolicek..
İnşallah görürcen canım kısa zamanda.. bende 7 yıldır 60 ı görmedim, hala çok var gibi ama yaklaşık 4 kilo kaldı.. birlikte vericez inşallah..
Selam kızlar..
Dün benim için haftasonu gibiydi ama hiç kaçamak yapmadım, öğlen abartmadan güzel bir kahvaltı yaptım,
sadece akşam yemeğimi biraz geç yedim ama çok az yedim.. yatarken bayaa acıkmıştım..
Güne nescafeyle başladım, biraz önce 2 kaşık light yoğurt, 10 fındık ve 5-6 adet badem yedim..
Akşama doğru da elma ve kivi yiycem.. akşam arkadaşa davetliyiz, ne olur ne olmaz.. o yüzden başka bişey yemiycem..
Ben ilk kez bu hafta eksiye düşemiycem sanırım, çünkü hala şişim.. hala ctesi kilomu göremedim.
moralimi bozmamaya çalışıyorum ama kilom o kadar dengesiz ki..
dün sabah 64 tüm, akşam 66,1 gördüm, üstelik tüm gün çok dikkat etmeme rağmen.. bu sabah 64,4..
bakalım sabah nolicek..
Özgecim, nasıl yapılıyor, bahsedermisin biraz..
İnşallah görürcen canım kısa zamanda.. bende 7 yıldır 60 ı görmedim, hala çok var gibi ama yaklaşık 4 kilo kaldı.. birlikte vericez inşallah..
Çok sevindim.. farketmek ve farkedilmesi çok keyifli ve iyice motive ediyor insanı..
ben de çoğu zaman belimi kalçamı filan yoklarım arada, iyice gaza geliyorum o zaman..
inşallah canım yaaa.. aslında verdiğime eminim, hissediyorum ama göremiyorum..bazen oluyor nesil haftya 63 görmen lazım malum doğum günün yaklaştı.... benimki yarın hedefime malesef ulaşamadım... umarım sen ulaşırsın canım.
değişik, denenebilir aslında.. sonuçları yazarsın dimi canım? merak ettim walla.. :)Canım 15 çileğe 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırılıp yiyorum ( 3 öğün yenicek) 3 ara öğündede 5 er adet çilek yenecek herkes yapmış faydasını görmüş belki bendede işe yarar
merhabalar kızlar
sabah yoğurt kürü
kahvaltıda
2 parça peynir
2 sivri biber
1 dilim glutensiz ekmek
çay
arada 2si1 rada neskafe
öğlen yoğurt kürü
birazdan da lapamı pişiricem
akşam da yoğurt kürümü yaparım bir şey yiyeceğimi sanmıyorum
tarçınlı süt içer günü bitiririm
yarın yine aynı 56 ları görmek bana çoook uzak
merhabalar kızlar
sabah yoğurt kürü
kahvaltıda
2 parça peynir
2 sivri biber
1 dilim glutensiz ekmek
çay
arada 2si1 rada neskafe
öğlen yoğurt kürü
birazdan da lapamı pişiricem
akşam da yoğurt kürümü yaparım bir şey yiyeceğimi sanmıyorum
tarçınlı süt içer günü bitiririm
yarın yine aynı 56 ları görmek bana çoook uzak
inşallah canım yaaa.. aslında verdiğime eminim, hissediyorum ama göremiyorum..
Hayatımda akıntı nedir bilmezdim, 1 haftadır hala var, ara arada ayıptır söylemesi hala biraz kanlı gibi geliyor.... Şu spiral faciası tüm dengemi bozdu..
Tekrar regl olup bitirene kadar kilomun düşeceğini pek zannetmiyorum.. 20 nisanda olmuştum, sıradaki herhalde 18-19 mayıs gibi olur sanırım.. Ama ben azimle yılmadan dewam edeceğim inşallah.. Hem sevdim bu yeme düzenini ben.. alıştımda.. çok zor gelmiyor artık..
Senin doğumgünün yarın demek.. ne güzel cumartesi ye denk gelmiş.. Az bi dikkatle gönlünce pastandan filan yee.. pazar dikkat eder toparlarsın canımcım..
değişik, denenebilir aslında.. sonuçları yazarsın dimi canım? merak ettim walla.. :)
inşallah canım yaaa.. aslında verdiğime eminim, hissediyorum ama göremiyorum..
Hayatımda akıntı nedir bilmezdim, 1 haftadır hala var, ara arada ayıptır söylemesi hala biraz kanlı gibi geliyor.... Şu spiral faciası tüm dengemi bozdu..
Tekrar regl olup bitirene kadar kilomun düşeceğini pek zannetmiyorum.. 20 nisanda olmuştum, sıradaki herhalde 18-19 mayıs gibi olur sanırım.. Ama ben azimle yılmadan dewam edeceğim inşallah.. Hem sevdim bu yeme düzenini ben.. alıştımda.. çok zor gelmiyor artık..
Senin doğumgünün yarın demek.. ne güzel cumartesi ye denk gelmiş.. Az bi dikkatle gönlünce pastandan filan yee.. pazar dikkat eder toparlarsın canımcım..
değişik, denenebilir aslında.. sonuçları yazarsın dimi canım? merak ettim walla.. :)
Tamam canım yarın sonucu söylerim ama çok açım çilek hiç tok tutmuyormuş
Derincim, 56 yı zorladıkça 57 yi sabitliyorsun bi yandan.. :)
Ama yine de yarın bir sürpriz yapacakmışsın gibi geliyor bana..
Kız pastasız doğum günü olurmu yaaaa.. Ama neyse iradeni kaçırmiim ben.. Umarım cookie yi beğenirsin.. Beğenmezsen pastaya tercih ettiğin için vicdan azabı çekerim walla.. üstünde minnacık browniler filan var.. bütün in love lar güzel ama bu başka bi keyifli geldi bana..canım şimdiden eşimi tembihledim pasta falan alma diye.hediyede istemiyorum sadece geçen aklıma sokmuştun in love cookie istedim sabah ve akşam çok hafif yiyip 1000 cal geçmeden dondurmamı yemek istiyorumtabi annemler falan bir süpriz yapmazsa... ama ne olursa olsun canım bu hafta sonu çok kararlıyım hafta sonu kilo almayacağım yeter artık valla pazartesi tartı havadislerimi veririm inş canım.
nesilcim öyle bir durum varki ölçülerde oynamıyor yerinden kazık çaktılar bir yerden sonra onlarda pes edicek biliyorum
ben ramazandan umutluyum aynı düzende kendimizi bozmadan gidersek herkeste kilolar oynıcak yeterki sabredelim
mideler küçüldü tahammüller son seviyede iyi e daha ne olsun ramazan gelsin hoş gelsin
19 saat aç kalınacak karın guruldamasını tahmın edebiliyormusun ne kilolar gidicek çok saldırılmazsa
derincim bende ramazandan çok umutluyum ama ramazan sonrası içinde çok korkuyorum... bayramda çok dikkat etmek lazım bir ay sonunda insanın remen gözü dönüyor .
Kız pastasız doğum günü olurmu yaaaa.. Ama neyse iradeni kaçırmiim ben.. Umarım cookie yi beğenirsin.. Beğenmezsen pastaya tercih ettiğin için vicdan azabı çekerim walla.. üstünde minnacık browniler filan var.. bütün in love lar güzel ama bu başka bi keyifli geldi bana..
bayramda dur demesekte sonrasında hemen stop deyip burada tekrar motıvasyonla hızla geleni hızla vericez
bayramda ödül olsun be tatlım :)
bayramda dur demesekte sonrasında hemen stop deyip burada tekrar motıvasyonla hızla geleni hızla vericez
bayramda ödül olsun be tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?