Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bende merak ettim özge. dene bakalım inş işe yarar.çilek benim miğdemi kazındırır hemen ama yulaf kepeğiyle beraber tok tutabilir

inşallah bu açlığa güzel sonuçlar alırım. Bende yulaftan ümitliydim ama akşama kadar 3 yemek kaşığı olunca midemin kurultusunu duymaya başladım bile

Biraz daha sabret bakalım canım yaa.. Ramazana daha 2 ay var.. o arada yeni kilon sabitlenir, yemeni de normale yakın tutarsın,
sonrada yine oruçla 1-2 kilo daha gider belki.. ben hiç oruç tutamıyorum, yemek değilde çay, kahve, sigara ve su..
normalde bile 1-2 saat içmesem mala bağlıyorum.. buna rağmen ramazanda hep kilo alıyorum..
iftar geç saat, biyerlere gidince yada birileri gelince, tatlılar - dondurmalar.. ramazan yaramıyor pek bana..

Immm, ben çikolatalı pasta severim.. ama aynen ne kadar varsa o kadar yerim..
tabakta en güzel tepe köşesini bırakanlara da sinir olurum.. :))
Umarım gönlünce geçirirsin ama olası sürprizlere hazırlıklı ol yine de.. gündüz dikkat et, noolur ne olmaz..

selam kızlarr

semo nerelerdesin bugün ,

bende çorba içicem kızlar akşamları ofisten çıkmadan sebze çorbası ve yogrt yiycme 1 hafta
sonuçlarıda iyi olur inşş
çünkü çok kabızlık çekiyorum kabak çorbası, domate sçorbası getirip ısıtıp içicem 5 te yogurt ile birlikte

nesilcim geçen gün tuttugumda aclık değil beni cay ve kahve vurdu son bir saat kafam zonkladı zaten gün için ölü balık gibi bakmalar uyku ne ararsan var
ama sabredicem inşallah allah veriyor sabrını 15 gün kala kahveyi bırakmam lazım ancak alışır bünye

Selam kizlar
Söyle bir okudum yazilanlari... carsamba, dün ve bugün de bildiginiz üzere niyetliyim. Malesef oruc bana da yaramiyor, uzun bir aclikan sonra aksam iyi bir yiyorum. Ama kesinlikle midemizin kücüldügü bir gercek... Eskisi kadar yemedigimi farkettim.
Bugün de oruc gecsin, ben yediklerimi öyle yazacagim Yarindan itibaren rapor veririm.. Yarin sabah umarim e azindan 79.5 gösteririm

allah kabul etsin inşallah iyi gelmiştir bu oruç sana hem sevabıyla hem haifiliyiğle :)

Slm kızlar geçmişi tek tek okudum oruç tutanlar Allah kabul etsin .diyete tam gaz devam edenler bravo:) bugün kötü bi gün benim için sürekli acıkıyorum. Sabah lapa yedim öğleyin 2 tuzlu kurabiye az önce 10 tane erik ve 2 minik kurabiye yedim. Akşama tavuk yicem inşallah öyle kalırım yarın çok iyi bi gün olmayacak galiba benim için

Bugünkü yediklerim şöyleydi
Sabah: bir lokma tulum peyniri 2 adet zeytin bir çay kaşığı tereyeğı bal arım dilim kepekli tost ekmeği
Öğle: 2 yumurta domates salatalık zeytin peynir 1 dilim tambuğday ekmeği
Ara:1 bardak süt 3 adet burçak bisküvi
Akşam: 1 adet light ton balığı bol pulbiberli

Slm kizlar oruc tutanlarin Allah oruclarini kabul eylesin ben cok severm ramazan ayini huzurla dolarim hele o ezan saatine soyle bi 10 dk falan kala kebdimi ise yaramis hissederm tum gunu ibadetle gecrdgm icin Allah hepimzn tuttugu tutacagi oruclari kabul eylesin insallahh

sabahki menumu yazmistim yumurta domates salatalik yine ayn
oglende bir kase patatesli bezelye yemegi
1 kase sehriyeli domates corbasi
domates salatalik dereotu maydanoz

sabahla ogle yemegi arasinda ara yapmstm aralar ana oldu yine beceremiyorum ben bu ara ogun isini:)

2 limonlu form biskuvi
3 badem
1 ceviz
1 tane hobby cikolatt:/
Bir fincan sekersiz sutsuz kahve

smdi yemek vakti ne yesem acaba sut kaynattim meyve salatasi.yapip yanina sutmu icsem

ananas cilek karadut tarcinli elma bi ikide erik yerim yaninada bir bardak sutle form biskuvi gunu kapatrm

meyve ve kuruyemiş kalmamış ofiste :) eldeki malzemeleir yemek durumunda kladım akşam

kahvaltı
2 minik dlm çavdar ekmegi
peynir-zeytin kahvaltılık sos

öglen
2 yumurta
üzerine pul biber naneli yogurt

akşam
200 yagsız süt ile kahve
1 ince dlm ezine peynri
4 dlm aç bitir hindi salam

bakalım yarın tartı ne gösterecek:26::26:

Bugun arkadasimla mahsum bi gezinti yapicaktikkkk tam tram duragina gittim esim aradi benim eski iphone tamirdeydi onun kagitlarini al olmus dedi neyse bi ton yolu geri yuruyup evden kagitlari aldim sonra ben teslim ettim icin benim gitmem gerektini soyledi neysem ben arkadasi ektim gittik teli almaya bana gerek yokmus tele gelen sifre yetiyomus sifir iphone verdiler yapamamislar ahahaha neyse ordan benimki mecdanyelse oturttu minik bi hamburger yiyim dedim 1 euroluktan kiz oda ne 260 kaloriiiii aaahaha bide benim oglan anne tolet dedi goturdum getirdim bide ne gorum benimki dondurma almis 101 kaloriiiii dediki vanilyali bu dedi sut yapar dedi arada odullendir kendini cukulata deilki dedi bende yedim pisman deilim sutum az az gibi belki sutlu tatli iyi gelir aksamida taranayla kapiycam pissin hemen yumulcam sonra yatana kadar ip atlarim artik nedimmmm

40 dk 6,seviyede koşu bandında yürüyüş yaptım kendimi çok enerjik:124: çok umutlu hissediyorum.... bugün koşu bandında yürürken alacağım kıyafetlerin hayalini kurdum.utanmadan cesurca kot giyeceğim eşimin yanında mini eteğimi giyeceğim inşşşşş

Bende bende varyaaa ne kotlar begendim bugun popolu acip giyemiycem icin gene almadim bekle beni 55 sana kavusunca dapdar kot alip nispet yapicam zayifliyamazsin diyenlereeeee

Bende bende varyaaa ne kotlar begendim bugun popolu acip giyemiycem icin gene almadim bekle beni 55 sana kavusunca dapdar kot alip nispet yapicam zayifliyamazsin diyenlereeeee

İnş canım yaa.. valla zayıflaayamazsın diyenler halt etmiş azmin elinden hiç bişey kurtulamaz gerçekten isteyelim yeter..

İnş canım yaa.. valla zayıflaayamazsın diyenler halt etmiş azmin elinden hiç bişey kurtulamaz gerçekten isteyelim yeter..
Evt cnm annem yillardir zayiflamayi ugrasiyodu 2 yil spora gitti yok olmuyo diyetisyenede gitti ama hickimsenin aklina insulin troid gelmedi anasina bak kizini al derlerya bizim kocalar annem veremiyo diye bizde veremiyxez saniyolar annemil toridi cikti yeni ilac kullaniyo bakalim gorcekler azmiiiiii

İyi geceler kızlar geçmiş kandikiniz mübarek olsun oruç tutanlar allah kabul etsin bendr oruç tuttum ama çok zor geçti günüm yarın ki kilolar nasıl olcak bakalım sabırsızlıkla bekliyorum )

Sabahin 6 sinda kalktik kucuk saolsun uyumuyo kac gecedir bide erken tam uyaniyooo gozumde sular esnerken mahvoluyom cok yorgunumm suan karnimda ac ama yemekmi uykumu deseler bu davul calan karnimda uyurummmm

günaydın kızlar birisi kot mu dedi tek hayalim kot giyinmek daracık daracık
listeyi bulamadımmm kızlar birde geçen hafta kaç kilo diim acaba bi bakayım eski listye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…