bende merak ettim özge. dene bakalım inş işe yarar.çilek benim miğdemi kazındırır hemen ama yulaf kepeğiyle beraber tok tutabilir
nesilcim öyle bir durum varki ölçülerde oynamıyor yerinden kazık çaktılar bir yerden sonra onlarda pes edicek biliyorum
ben ramazandan umutluyum aynı düzende kendimizi bozmadan gidersek herkeste kilolar oynıcak yeterki sabredelim
mideler küçüldü tahammüller son seviyede iyi e daha ne olsun ramazan gelsin hoş gelsin
19 saat aç kalınacak karın guruldamasını tahmın edebiliyormusun ne kilolar gidicek çok saldırılmazsa
Immm, ben çikolatalı pasta severim.. ama aynen ne kadar varsa o kadar yerim..canım ben bir pasta hastasıyım özellikle meyvalı pastaya dayanamam oturur bir batonu yer kalkarım o dereceoyuzden istemiyorum pasta bir dilim yiyim kalanıda siz yiyin yapamayacağımı bildiğim için hiç görmeyeyim daha iyi. ben dondurmamlan mutlu mutlu kutlarım doğum günümü.üstünede bir saat yürürüm ohhh misss... acaba kaç kaloridir ki:26:
Biraz daha sabret bakalım canım yaa.. Ramazana daha 2 ay var.. o arada yeni kilon sabitlenir, yemeni de normale yakın tutarsın,
sonrada yine oruçla 1-2 kilo daha gider belki.. ben hiç oruç tutamıyorum, yemek değilde çay, kahve, sigara ve su..
normalde bile 1-2 saat içmesem mala bağlıyorum.. buna rağmen ramazanda hep kilo alıyorum..
iftar geç saat, biyerlere gidince yada birileri gelince, tatlılar - dondurmalar.. ramazan yaramıyor pek bana..
Selam kizlar
Söyle bir okudum yazilanlari... carsamba, dün ve bugün de bildiginiz üzere niyetliyim. Malesef oruc bana da yaramiyor, uzun bir aclikan sonra aksam iyi bir yiyorum. Ama kesinlikle midemizin kücüldügü bir gercek... Eskisi kadar yemedigimi farkettim.
Bugün de oruc gecsin, ben yediklerimi öyle yazacagimYarindan itibaren rapor veririm.. Yarin sabah umarim e azindan 79.5 gösteririm
40 dk 6,seviyede koşu bandında yürüyüş yaptımkendimi çok enerjik:124: çok umutlu hissediyorum.... bugün koşu bandında yürürken alacağım kıyafetlerin hayalini kurdum.utanmadan cesurca kot giyeceğim eşimin yanında mini eteğimi giyeceğim inşşşşş
Bende bende varyaaa ne kotlar begendim bugun popolu acip giyemiycem icin gene almadim bekle beni 55 sana kavusunca dapdar kot alip nispet yapicam zayifliyamazsin diyenlereeeee
Evt cnm annem yillardir zayiflamayi ugrasiyodu 2 yil spora gitti yok olmuyo diyetisyenede gitti ama hickimsenin aklina insulin troid gelmedi anasina bak kizini al derlerya bizim kocalar annem veremiyo diye bizde veremiyxez saniyolar annemil toridi cikti yeni ilac kullaniyo bakalim gorcekler azmiiiiiiİnş canım yaa.. valla zayıflaayamazsın diyenler halt etmiş azmin elinden hiç bişey kurtulamaz gerçekten isteyelim yeter..
Sagol canım inş iyi sonuç alırım yarını bendr merak ediyırumMasallah canm spora yine tam gaz devam ctesi gunki kilonu cok merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?