Bu hafta yarın kahvaltı hariç hiçççç kaçamak yapmıcam
Yapsaydn canm y kasma kendini can bogazdan gelir ye sen :18: cok azimli gidiyosun canm masalla bide 17 hazoran demstn ne varki 17 haziranda ozel bi.gunmu
Beceremedimmikim
Yememmmm. Yok tatlım 3 aylık spora kayıt oldum da ben 17 haziranda bitiyor
olmuş canım işte sadece özgeyle aynı anda yapmışsınız o yoktu onu ekledim. bide bol sıfır atmışsınonları düzelttim.
Tünaydinlar
Site mi degismis, bana mi öyle geliyor :) Arkadaslarinda dedigi gibi bugün istanbulda misss gibi bir hava..
Toplamda sadece 200 gramcik vermisim... Ama eski kilomun 100 gr altina düstügüme sevindim
Aksama iyi bir yürüyüs yapacagim insallah
Sabah
5 hurma, iki dilim ekmek, minnacik peynir ve bir bir zeytin + domates salatalik yedim.. Simdi bitki cayimi iciyorum :13:
Aksama ne yerim, yazarim.. Keske ic bir sey yemesemmmmmmmmm
Oh ne guzel burdada yamur vardi dunde cok soguktu bugun gunesli goya izmirin havasina kizina guven yok derler aslinda anversin havasina kizina guven olmaz izmirime laf etmesinler artikinnnnnn
Meleğim izmirlimisin baksen ama canım İzmirde şu ara aynı sabah bulutluydu öğlen çarşıya çıktım güneşten yandım gece bir yağmur yağıyor sabah güllük gülistanlık ama ben bu havasını seviyorum yağmurun yağmasınıda seviyorum bulutların hemen gidip güneşin çıkmasınıda seviyorum sürekli bulutlu olunca ruhum daralıyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladm canm kosu bandinda nkadar yuruyorsun pkii
Ben bisiklet koşu bandı eliptik bisikleti 15 er dk toplam 45 dk yapıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?